Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- 
			  Mobilarena Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Apaxp senior tag Szép estét! 
 Akkor egy kis vélemény. Tegnap este 7-kor raktam fel Kelzsoca romját és utána hajnal 2-ig egyfolytában szekáltam a telót telepítésekkel, kimondhatatlan nevű (rigo) navigáció,film, foto, zene, fm és online rádió. A romolás előtt töltöttem fel az aksit fullra. Amikor abbahagytam a kínzást akkr 42%-ra esett a töltöttségi szint (feltehetően a GPS navi hatásának). Ma reggel 8-kor ugyanúgy 42% ami délre további GPS (nekem ez az egyik fontos dolog) használatnak köszönhetően 13%-ra esett. Ekkor fullra töltés és most 85%.
 ADW ex launcherrel tökéletesen akadás mentesen fut. Amit szoknom kell az a betű típus de ez marad. A menüben van egy bootloader ikon amire ráklikkeltem (pech) na ez lefagyasztotta a gépet. Megjelent a zöld droid és onnan csak az aksi kivétel segített. Ezenkívül csodásan muzsikál a rendszer. Nem bántam meg a váltást.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Rap, Hip-hop 90'
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő