- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
angelius
aktív tag
Ma felraktam Mohamed Atiea 4.2.2 romját. Gördülékeny és gyors felpakoltam azokat az appokat amiket szoktam használni ezután úgy megfagyott hogy ki kellett vennem az akksit ezután újra inditottam el is indult de sajna amit az ext particióra telepítettem nem volt sehol így törlés áldozata lett. Ezután a célpont a AtomicMod volt. Ez a rom nagyon jó 2.3.5-re épül gyors stabil és megbizható egy piciket bajom volt vele az akksi kijelzés százalékos volt nem szeretem amikor így jelzi ki az akksit frászt kapok amúgy is akksi kijelzéstől jobb ha nem látom. Ezután felraktam AndroIum nevezetü romot nem lenne rossz de az akksi kijelzés tipusa miatt felejtős nálam. Ezután ment vissza a jól bevált Mokee os 0.3 erre a romra mindig vissza térek mert ezt tényleg jól össze lett rakva. Nem tudom hogy lesz e olyan rom készitő aki ennél megbizhatobb romot összefog dobni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS routerek
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest