- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz
joci1987 #39093 üzenetére
Én úgy tudom, hogy bárhova elviheted (T-pont, T-partner), csak vidd el a tartozékokat, illetve az okmányokat!
Mielőtt visszaviszed rakd vissza a gyári romot! Elvileg nem nézik meg, mert nincs szerviz, ha tudnak adni másikat, egyből cserélik (ha produkálja a készülék ezt a hibát).
Ha hülyeséget írtam, csak szólnak. -
anglergab
addikt
válasz
joci1987 #35930 üzenetére
Közben ne nyomd; csak amíg megjelennek a zöld sorok, utána engedd el a gombokat.
Ha rom-ot is telepít a TPT, akkor néhány percig biztosan eltarthat, nem szabad megszakítani a zöld szöveges folyamatot, mert tönkremehet a telefon.sztyui2: Kelzsoca FLB-R8 ROM-jába bele van integrálva egy hangerőnövelő megoldás; azonban azért tűnhet halknak, mert EU-s direktíva miatt korlátozott a maximális hangerő. Ha belegondolunk, ez teljesen logikus, nem alaptalan figyelmeztetés: ugyanis, ha hangosan hallgatjuk a zenét, idővel picit romlik a hallásunk. Majd újra hangosítani kell... ez egy öngerjesztő folyamat, aminek az a vége, hogy nincs kellően hangos lejátszóeszköz (meg mindenki süket lesz). Egyébként a hallás a kor előrehaladtával romlik, nem kellene ezt a hanyatlást gyorsítanunk mesterségesen.
-
Saccco
nagyúr
válasz
joci1987 #35916 üzenetére
Nézz rá kelzsoca blogjára.
Szedd le az allin verziót. Csak annyit kell tenned, hogy kibontod a kártyára a zipet az image mappába, majd kikapcsolod a telefont és a bekapcsoláskor nyomvatartod a hang+ gombot, megvárod míg végigmennek a zöld szövegek. Ezek után törölheted az image mappát.(#35917) Mr.C:
Kell. -
anglergab
addikt
válasz
joci1987 #35554 üzenetére
joci1987: Próbálj ki főzött rom-ot! Ha azzal is tapasztalod a hibás érintés érzékelést, akkor valószínűleg hardverhiba, garanciális csere a megoldás. Mielőtt azonban visszavinnéd, tegyed fel a csodazipet, az mindent a gyári állapotra visszaállít.
Fontos: 1. hozzászólást olvasd el!ux1:
Kösz a csatornakiosztásos tippet! Egyébként gondoltam arra, hogy az analájzer hangját kicseréljem egy Geiger-számláló hangjára. Szted ki lehetne cserélni? -
-
piroe
csendes tag
válasz
joci1987 #6607 üzenetére
én sehol nem találkoztam kipróbálható telefonnal...megbíztam az itteni hozzászólásokban, mert szerintem annyira nem kell nagy összeget kifizetni érte, és egyáltalán nem fogsz benne csalódni (vagy nagyon szerencsétlennek kell lenned). ha meg webshopban veszed 8 napig kipróbálhatod, és, ha nem tetszik vissza is küldheted.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest