Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Aktív témák
-
szezso15
addikt
Lécci segítsetek teljesen tanácstalan vagyok!

Eddig is akkumulátor problémáim voltak,de előző héten bevittem a tréhez a telót,és cserélték az akksit.
Most próbálgatom,de most töltöttöem föl 10-15 perce és már 90%-on van és hozzá sem nyúltam!(Kelzsoca kalibrálója is fenn van!)
Widgetekből a poweramp és a simiclock van kint és semmi más...
Légyszi segítsetek,hogy mi zabálhatja a gépet,nem tudok rájönni (bocsánat még a 3g watchdog fut a háttérben)
automata fényerő,proci 122-600 között... Lécci segítetek!
Idemásolom a progijaim:3g watchdog,abduction,adfree,air hockey speed,alkímia,android manager wifi,androidify,angry birds (sima,seasons,rio),anysoft keyboard,ask mr pigfish,bpmenetrend,bubble blast 2,compass,documents to go,dodle jump,drag toilet paper(a lányom miatt
),facebook,falldown,free running,fruit ninja,google sky map,last call widget,maps,motoXtreme,navitel,nfs shift,ninjump,opera mini,paper toss,poweramp,quickmark barcode scanner,root exp.,rope cut,moden combat,sfcave,shazam,shootme,simi folder,skyfire,slice it,smooth calendar,traffic rush,vatera,vm heap tool,wheelz lite,x construct,youtube
a gyáriakat persze nem írtam Melyik lehet a bűnös?
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- EAFC 26
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

),facebook,falldown,free running,fruit ninja,google sky map,last call widget,maps,motoXtreme,navitel,nfs shift,ninjump,opera mini,paper toss,poweramp,quickmark barcode scanner,root exp.,rope cut,moden combat,sfcave,shazam,shootme,simi folder,skyfire,slice it,smooth calendar,traffic rush,vatera,vm heap tool,wheelz lite,x construct,youtube