Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android szakmai topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Aktív témák
-
Frozzy
őstag
Akkor biztos lehúzhatom a töltőről? ..biztos hogy nem b*szom el így az aksiját?
-
picur220
veterán
296-ra: tök másfajta, mint az LCD, bocsi, elírtam.
Egy kis infó a sok okos(kodó) emberkének
A két ismert vezérlési mód a passzív (PMOLED) illetve aktív (AMOLED), de ez nem hat újdonságként, az pedig egyértelműen játszik, hogy a jövő az aktív paneleké, a passzívok inkább csak a kezdeti időkben voltak jelen, ráadásul nem is a telefonoknál. Azoknál egyértelműen az aktív mátrix vezérlés a kézenfekvőbb megoldás, az eddig tanultak itt is igazak, tehát az AMOLED-nél minden egyes pixelhez kapcsolótranzisztor és tárolókapacitás. A megoldást az LCD kijelzőknél már elterjedten alkalmazott alacsony hőmérsékletű poliszilícium technológiájú vékonyréteg tranzisztorok (TFT) kínálják, melyek gyors kapcsolást tesznek lehetővé.djozsi: A LI-Ion akkuk érzéketlenek arra, hogy meddig töltöd őket, az akku lekapcsolja a töltőáramot, és csak nagyon soká kapcsolja vissza (napokig töltőn van, és utána). Szóval hiába hagyod rajta +2 órát, az akkuba nem fog áram folyni.
A fullra lemerítés pedig árt az akkuknak (Li-Ion-ról beszélek még mindig...). -
Saccco
nagyúr
Csak úgy jelzem, hogy döcögössen ugyan, de elfut(!) az Assassin's Creed™ - Altaïr's Chronicles. - teszteltem, a videó nem az enyém

A dobozra ez van írva: 3,5' WVGA TFT
-
picur220
veterán
Az OLED egy kijelzőtechnológia, szóval ez egy tök másfajta kijelző, mint a TFT- Más elven működik. Ajánlom figyelmedbe a mobilarenás cikket.
Az OLEDnek is van egy vezérlési módja, a PMOLED meg az AMOLED, így amit te OLED-nek nevezek, az a kettő közül valamelyikben benne kell hogy legyen. -
Jadro
veterán
Ezek az akkutöltési elméletek..
Töltsétek ahogy jólesik, nagy baja nem lesz! Túl nem tölt, illetve a teljes lemerülés előtt kikapcsol. Formázni nem kell , csak arra kell figyelni hogy ha lemerült (kikapcsolt) akkor ne maradjon úgy hetekig)Ez elsősorban egy használati eszköz és én pl. szeretem ha mindig megbízhatóan üzemel. Ebbe beletartozik az is, hogy rátöltök ha kell, mert nekem fontosabb hogy ne hagyjon cserben, minthogy mondjuk két év helyett két év + két hét az akku élettartama.
-
horush
addikt
Valaki szórakozik ilyenekkel?
Én 1-2 naponta szoktam töltögetni az arénát, éjjelente. Mindig mellettem van az ágyban, mert az ébresztőt úgyis ki kell nyomni
Így akkor nyugodtan fel is töltődhet ^^ -
djozsi
senior tag
Ha valakinek van kedve előkereshetné azt a cikket, engem érdekelne.
Én úgy tudom, hogy ezeket az aksikat célszerű 60-90% között tartani és ügyelni arra, hogy nagyjából hetente összesen 100%nyit merüljenek tök mindegy, hogy hány részletben, milyen tempóban.
Illetve hogy 3-4 havonta egyszer érdemes eljátszani vele egy teljesen feltölt -> 2 órára úgyhagy -> teljesen lemerít -> 5 órára úgyhagy -> teljesen feltölt sorozatot, hogy jól kalibrált legyen a kijelző. -
horush
addikt
A 3 betűs navit nem nevezzük nevén, pont most is le lett írva, kb. 2 hsz-el ezelőtt

Egyébként kösz, hogy megosztottad velünk a tapasztalataidat, remélem még sokan írnak véleményeket, és pozitívan tudnak majd írni a telóról
S Echoo problémája (meg halt neki a Blade pár óra használat után..) egyedi eset.. Tényleg Echoo, kaptál végülis újat a T-től?Szerk: "Meg halt pár órán belül"... Micsoda marhaságokat írogatok én??
javítva.. -
Jadro
veterán
"Ma délelőtt vettem egy ZTE BLADE-t nagyon megvagyok vele elégedve. és ez hülyeség hogy nemjó a kamera. ott az üzletben olyan szép éles élénk képet csináltam vele hogy gyönyörű volt télleg."
Térjünk vissza a dologra, ha feltetted a képeket valahová és gépen is meg lehet nézni.

-
V.Stryker
nagyúr
Ezeket az akkukat nem kell már kisütni.
Használd és kész. Sőt, inkább az rontja a kapacitását, ha sokszor 30% alá engeded merülni. Volt már ezekről cikk, ezekről az új lithiumos akkukról, de most lusta vagyok megkeresni....ha nem hiszed, járj utána. 
-Hopp,látom sokan rácsúsztunk a témára.

-
Frozzy
őstag
ezt most komolyan mondjátok hogy nem kell, lehet kisütni az aksit?
még a boltban is aztmondták hogy kikell sütni 14-16órás töltéssel és szép lesz a kapacitása -
horush
addikt
Egész jónak tűnik ez a kis teló.. Jelenleg a motorola defyvel szemezgetek nagyon, de ha 1-2 hónap múlva (amikor esedékes lesz a telefon vásárlás..) jó véleményeket fognak majd írni a bladeről lehet inkább 'csak' egy ilyenre ruházok be. De addig nem valószínű, hogy veszek, mert nagyon új dolog ez még itt nálunk.. Elég lenne csak eladni az arénámat, és vehetnék is ilyen bladet.. Ha tényleg olyan jó lesz, mint amilyen jók a tech adatok, akkor best buy. Bár a defy se rossz vétel, igaz 2,5x annyiba kerül

-
Frozzy
őstag
Ma délelőtt vettem egy ZTE BLADE-t nagyon megvagyok vele elégedve. és ez hülyeség hogy nemjó a kamera. ott az üzletben olyan szép éles élénk képet csináltam vele hogy gyönyörű volt télleg. sajnos nemtudom felrakni gépre és megosztani veletek. mert most sütöm ki az aksit

ja és a hangszórója is elég jó ahoz képest hogy egy kis vakarcs nyilás van a telefonon igen hangos és zene hallgatás közben mintha még a mély is kijönne rajta elég szépen lehet hallani.. a rádió szerintem nem RDS-es nekem nem jelezte ki:/ legkissebb probléma
ja és fülessel ( hangsúlyozom nem a gyári ) elég szépen lehet hallgatni a zenét, megfogott. ja és a GPS-része hát valami elképesztő volt. a szobámban ültem a széken és az igo-val felcsatlakozott a gpsre. nekem előző telókkal égalatt kellet lennem ugy volt max 2 perc. itt meg szobámban ülve próba ként félperc alatt fent is volt. wifi szép gyors nem csatlakozik le. a telefon szépen össze van rakva. a kijelző csodálatos eddig rosszat nemtudok még irni róla. használtam 3-4órát. de egy akadásra sem lettem figyelmes. tehát minden rendben van a telefonnal! -
djozsi
senior tag
Ki lett már tárgyalva, 160 MB szabad memória nem= 200MB összmemória.
Valaki írta, hogy az 512 megás galaxy s-en például 120 mega marad szabadon.Kapcsolj be egy windows xp-t 512 MB memóriával és meg fogsz döbbenni az eszközkezelő által kiírt RAM mennyiségén.
Egy mobiltelefon oprendszernek elég sok memóriára van szüksége az optimális működéshez.
Az oled miét megtévesztés? Honlapon ez szerepel: "TFT 3.5 800x480".
Továbbra is áll részemről a kérdés, mert hülye vagyok hozzá: nem úgy van, hogy az oled az egy háttérvilágítási technológia a tft pedig egy színkezelési? Tehát a kettő nem is igazán zárja ki egymást? Vagy hülyeséget beszélek? -
djozsi
senior tag
-
agressor12
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Pulse-n lehet huzni procit.... ezen még nem.
-
Balázs1621
senior tag
A gyári rom hogy néz ki? Remélem nem úgy, ahogy a Pulson... Esetleg akinek van egy kis szabadideje készíthetne róla pár képet.
-
spanilana
csendes tag
A készülék hangereje nagyon érdekelne. Milyen a csörgés ?? meghallod metrón vagy utcán ?
-
mkRoland
senior tag
IGO-téma itt warez emiatt: moderátori hsz. Elméleti megoldás van rá, szinte biztos, hogy a gyakorlatban is működik ezen a készüléken (is), de nyíltan itt erről beszélni nem igazán tanácsos.
Nem tudom, hogy még van-e, de régebben elérhető volt a Market-ből a Navigon próbaverziója. Érdemes kipróbálni, sokan a hárombetűs, nevén nem nevezhető navi egyik legjobb alternatívájaként szokták emlegetni.szabi__memo: én nem szívesen játszanám el a garanciámat. Amúgy mennyi jár hozzá? 2 vagy 1 év? De ha járna erre egy belsős T-mobile-os (mint Z0C! a voda845-topicban) és megnyugtató választ adna, hogy mi az amit a szervízben ténylegesen néznek, akkor nyugodtabbak lennének néhányan... Bár én nem hiszem emiatt a telefon miatt (pedig árban és tudásban is abszolút a legjobb ajánlat) beinvesztálok egy T-s kártyába is a meglévő 3 másik szolgáltatós kártyám mellé (1 feltöltős djuice, 1 flottás előfizetéses voda, 1 1gigás mobilinternetes telenor), megvárom a 945-öt és bízok benne, hogy rendbe jövök anyagilag és csökken a kocsim törlesztő-részlete.
-
burasu4
senior tag
Van rá navigációs program, ami nem igényel NETET? Fut rajta az IGO, NDrive, Navigon?
Csak mert a többi androidon fut!!
Amugy tetszik a készülék nagyon! -
szabi__memo
nagyúr
válasz
mkRoland
üzenetére
Es abban mennyire lehet hinni hogy tokeletes?

Azt nem tudjatok a procit nem lehet tulhuzni? Valamelyik telefonnal irtak hogy lehet, bar nem tudom ott mi volt a pontos helyzet, vissza volt alapbol egy alapbol sokkal erosebb fogva, vagy az orajelet birta es ezt lehetett eroltetni.
-
V.Stryker
nagyúr
Kiváncsi vagyok, hogy mennyire lesz sláger teló vagy külföldön mennyi van belőle. Ha sok van belőle, sok jó kis rom is készül hozzá. Ha nincs sok belőle, akkor sz.phatod a gyárit.

Na, csak lesz egy kis pízem oszt én is megvehetem hétvégére.

-
spanilana
csendes tag
Köszi a gyors válaszokta
Tényleg érdekel a telefon.. A youtube on is rengeteg videót találtam. Nekem nincs iphone om , ipod touch om van és nagyon szeretem, de szerint az apple eléggé megszabja a határokat.. Több százezer forintos telefonra meg azért nem akarok beruházni, 1 nincs pénz, 2 utcán állandóan fosnék mikor zsebelnek ki XD -
tjb007
nagyúr
válasz
spanilana
üzenetére
"van-e a telefonban előlapi kamera?"
Nincs.
"Főbb kérdéseim közé tarzoik még, hogy nem féltek a márkától?"
Miért kéne félni ? Ők sem ma kezdték a telefongyártást csak most jött el az ideje, hogy saját néven dobják piacra.
"ha T-mobilnál veszem meg utána hozzájuk kell visszavinni vagy van ZTE szervíz ??"
A T-Mobile valamelyik szervizébe kell vinned. Olyan meg, hogy ZTE szerviz nincs.
"hogyan tudok focusálni ha nincs gomb ?"
Odaérinted az ujjacskádat a képernyőhöz.
"van hozzá program ami lehetőleg nem igényel netkapcsolatot"
Van hozzá nem is egy de olyan, mint az Ovi Maps, azaz teljesen ingyenes nincs.
-
mkRoland
senior tag
válasz
spanilana
üzenetére
Android Hungary. Amit javasolni szoktak: Android Market-ről lekapni (!adatforgalom!) egy file-kezelőt (pl.: ASTRO), ezután telepíthetőek a más forrásból letöltött fájlok egy beállítás-kapcsoló után. Ha nincs mobilnet előfizetésed, egy APNdroid is kötelező darab!
Más: IMEI-calculatorral szerzett unlock utáni garancia-érvényesítésre van valami megoldás?
Aktív témák
Hirdetés
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Használd és kész. Sőt, inkább az rontja a kapacitását, ha sokszor 30% alá engeded merülni. Volt már ezekről cikk, ezekről az új lithiumos akkukról, de most lusta vagyok megkeresni....ha nem hiszed, járj utána.
még a boltban is aztmondták hogy kikell sütni 14-16órás töltéssel és szép lesz a kapacitása