Aktív témák

• mkRoland

senior tag

válasz burasu4 #266 üzenetére

IGO-téma itt warez emiatt: moderátori hsz. Elméleti megoldás van rá, szinte biztos, hogy a gyakorlatban is működik ezen a készüléken (is), de nyíltan itt erről beszélni nem igazán tanácsos.
    Nem tudom, hogy még van-e, de régebben elérhető volt a Market-ből a Navigon próbaverziója. Érdemes kipróbálni, sokan a hárombetűs, nevén nem nevezhető navi egyik legjobb alternatívájaként szokták emlegetni.

szabi__memo: én nem szívesen játszanám el a garanciámat. Amúgy mennyi jár hozzá? 2 vagy 1 év? De ha járna erre egy belsős T-mobile-os (mint Z0C! a voda845-topicban) és megnyugtató választ adna, hogy mi az amit a szervízben ténylegesen néznek, akkor nyugodtabbak lennének néhányan... Bár én nem hiszem emiatt a telefon miatt (pedig árban és tudásban is abszolút a legjobb ajánlat) beinvesztálok egy T-s kártyába is a meglévő 3 másik szolgáltatós kártyám mellé (1 feltöltős djuice, 1 flottás előfizetéses voda, 1 1gigás mobilinternetes telenor), megvárom a 945-öt és bízok benne, hogy rendbe jövök anyagilag és csökken a kocsim törlesztő-részlete.

Aktív témák