- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
Aktív témák
-
esox
senior tag
válasz Penyus #14497 üzenetére
Én j2ee fejlesztéssel dolgozom win7 64biten és xp64biten is. Nyugodtan használj 32bites jdk-t, azzal is mennie kell. Nekem is szépen fut az andoid sdk is, eclipse-es projektek és intellij-s cuccok is...
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
Penyus
senior tag
En raszantam magam hogy teszek fel akkor fozott romot. De ott megakadt a dolog hogy hiaba tettem fel a java sdk-t az android parancssoros stuff nem megy fel azzal hogy nincs java sdk. win7 x64. Ami azert gazos mert a notebookomon is ez van. Szal ha besul a mutatvany akkor merges leszek
Retro is my religion -=- The past is my future -=- 80286 rulez!
-
esox
senior tag
válasz sonique #14493 üzenetére
Hát kíváncsi leszek, egyelőre a két lányom rohangál mellettem és a szoba sem pormentes... fóliázásra alkalmatlan állapot. Ha meg nem lesz jó, buktam 800 pénzt...:-(
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
djozsi
senior tag
válasz stefi68 #14477 üzenetére
Szerintem amúgy simán belefér, a ZTE-hez hozzátartoznak a rajta levő illetve a használatát jobbá, kényelmesebbé tevő szoftverek is. Attól még, mert van egy külön topik appoknak szerintem simán meg lehet itt tárgyalni, hogy a gyári dialernél van-e jobb és hasonlóak.
Kérdésem is lenne, szintén némileg OFF. Nálatok be van állítgatva, hogy ha hív egy ismerős, akkor kitegye a fényképét? Őszintén szólva teljesen felesleges dolognak érzem, ma egy kollégám mégis kábé "lecseszett", hogy mi az, hogy mindenkinél szürke ikonok jelennek meg én meg csak néztem...
Ha mégis arra vetemednék facebookról át lehet szinkronizálni a képeket vagy egyesével le kell mentenem és be kell állítgatnom? -
Ronam
addikt
köszi mindenkinek a helpet.megy tökéletesen
[ Szerkesztve ]
-
raboo15
csendes tag
újra a trénél. Raktáron még nincsen. [link]
-
esox
senior tag
válasz zoli03 #14373 üzenetére
Én láttam már az angol ebay.san francisco-hoz valót, de már eltünt
Viszont ma megjött a savvies fólia, nemsoká felapplikálom. Első ránézésre totálisan mérethelyes. A szenzorok és hangszóró helyén van kivágva.[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
Egy pár napja írtam, hogy szoftver hiba miatt nem látja a ramot és kiröhögtek páran és megjegyzést írtak, azok most csöndben vannak?
-
atiska007
senior tag
legyen szives irja meg valaki, hogy a titanium backup-al hogy tudom a telepitett progijaimat lementeni ugy, hogy azt egy rom frissites utan vissza tudjam allitani.
tehat hogy a jatekallasaim, stb. megmaradjanak.
koszi!
Mittudomain!
-
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok! Most készülök megcsinálni a szoftverfrissítést és a memoriafixet is, és meg szeretném kérdezni, hogy melyik ROMot ajánljátok a legjobban? Mert idáig nem láttam azt a Japanes félét, az milyen? Ugyanúgy visszaállítható az eredeti ROM.
Na a főkérdés melyik a legjobb? Lite volt idáig fent mikor frissítve volt az alpha -
kentucky
őstag
Leírásom:
SIM Kártyát vedd ki!
1.Letöltöd ezt a zipet: Update.zip
2. Létrehozol az sd kártya gyökerében egy image nevű mappát és a zip tartalmát belerakod
3. teló kikapcs, majd MENU + Hangerő fel+ Power gombot egyszerre nyomod amíg benem jön a fastboot flashelő, automatikusan elindul a frissítés.Szerintem ezt a leírást bele lehet rakni az első hszba!
-
Land
veterán
Tud valaki ajánlani egy HTC szerű digitális órát ki home-ra. Olyan kellene amihez nem feltétlenül kell időjárás beállítás és nem lassítja be a telefont
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
stefi68
addikt
Tudom ez nem egy szoftverkibeszélő topik, de annyian írtátok itt, hogy elvesztek a névjegyek, meg megváltoztak (+ jel eltűnt előlük) programokat újra kell telepíteni, meg hasonlók...
Nem használja senki az Android Manager nevű alkalmazás-párost?
Azért páros mert van egy telefonra telepített program és van egy PC-re telepített.
Wi-fi -n tud csatlakozni a telefonhoz és lehet vele szinkronizálni kontaktokat (fényképpel), SMS-eket és alkalmazásokat is. Ezeket letölti magának és a PC-s progiban lehet módosítgatni....Névjegyeket is egyszerű szerkeszteni vele....
Az alkalmazások telepítésére, eltávolítására nagyon nagyszerű mert csak kiveszed a pipát az alkalmazás ikonjánál és eltávolítja a telefonról, de a PC-s programban megmarad, úgyhogy, ha legközelebb mégis kell pipa vissza és szinkronizálás... szóval remek kis progi nézzétek meg.
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
djozsi
senior tag
Dialer One-ban hogy kell elérni, hogy ékezetes betűkre is szűrjön?
Felteszem, de ha nyomok neki egy 32-t, nem jeleníti meg a Dávidokat. Vagy az ékezetes betűket egy külön számmal kell helyettesíteni?Szerk: rájöttem, a T9 nyelvet magyarra kellett állítani.
[ Szerkesztve ]
-
bunnyhu
senior tag
Köszi a tippeket mindenkinek, már nem írtam hiába
4070TiS, 13600K, 64GB DDR4, Reverb G2, TM wathog, crosswind.
-
Ronam
addikt
valaki megtudná mondani hogy tudom elővarázsolni az 512MB RAM-ot?első hozzászólásban csak annyit látok hogy menjek be egy t-pontra.van más megoldás is?PLZ help!
modacos leírással működik?
[ Szerkesztve ]
-
72mviktor
senior tag
válasz sonique #14346 üzenetére
Megsúgom neked a tárcsázonál azonnal ott van a calllog is csak a bal oldali gomra tapizol és kész.Nem igazán értem a problémád....szerintem szinte minden funkcio ugyanúgy működik mint bármely telóban.
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
kelzsoca
félisten
-
Peat;)
veterán
Ahogy olvasom ez a +256-os dolog mellett még mindig a 2.1-es rendszer van. Kár hogy nem 2.2, nekik is egyszerűbb lett volna, meg a "256"-os tulajoknak is, hogy csak egyszer mennek be frissíteni, a már jó készülékek tulajai meg szintén örültek volna a 2.2-nek. Remélhetőleg januárban azért eljön, de ha nem akkor február elsején már rootolok
-
Land
veterán
Swap méret mekkora legyen?
0-32-64-128-256 mb változatok lehetnek. CL4-es a kártya.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
mira72
őstag
mellik a jobb 2.2, a Dashes vagy kelzsoca féle?
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Penyus
senior tag
Az itt levo clockwork nem regi verzio lehet ezt telepiteni nyugodtan?
http://logout.hu/cikk/zte_blade/szoftvercsere_modding.htmlRetro is my religion -=- The past is my future -=- 80286 rulez!
-
rjg
őstag
válasz bunnyhu #14405 üzenetére
Hívni akarsz valakit. Gombos telefon, lenyomom a k-t és ott vannak, de ha 2.-3. karakter a gombon akkor is, aztán le-fel nyillal nyomok még 1-2-t félkézzel majd zöld.
Androidon eleve két kéz, névjegyzék kinyit, megmozdít a lista hogy feljöjjön jobb oldalt a fül, lehúzom a karakterhez ha sikerül, név kiválaszt, telefonszám kiválaszt, menüből hívás kiválaszt. Ha nem figyelek és tovább marad az ujjam egy néven már bele is lépett, vissza ... hozzáteszem bal kezes vagyok, tehát nekem semmi nem áll kézre ami görgetős, lehet ez is a kellemetlenségek egy részének okozója."Hívni akarok valakit. Nálam a Launcher Pro bal szélső ikonja a gyári dialer (a T-s ROMban az "asztalon" volt). Egy érintés a tárcsázó megnyitása - elkezdem a telefon virtuális gombjain beírni a betűket - és hála a smart dial-nak feljönnek a nevek, pl a KOVácsok az 568-ra - még egy érintés felhívandó névre és Call vagy Sms, attól függően, hogy mit szeretnék. A gyári dialernek egy baja van, nem kezeli minden ékezetes betűt, erre megoldás vagy egy alternatív tárcsázó pl Dialer One, Star Contact vagy Youlu. Nekem ehhez nem kell két kéz és semmivel sem komplikáltabb, mint egy S60-as Nokián, de ez biztos ízlés kérdése.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
dodo76
tag
én t pontnál frissitettem s szuper lett.Haza találtak a Ram-ok
ZTE Blade Nekem tetszik!De már Skate van s az az új kedvenc!!:)
-
-
Flagstaff2
senior tag
válasz bunnyhu #14434 üzenetére
A trükkökre magadnak kell rájönnöd. Mivel el nem ronthatod azzal ha mindenhol nyomogatsz mindent összevissza, így rá lehet jönni dolgokra. Nem kell logika és nem kell a következményektől tartás. :-) Ha egy elektronikus kütyüt egy 10 év alatti gyerek kezébe adsz, ő így áll hozzá. Ezért pillanatok alatt megtalálja amit keres míg a felnőtt hozzáállása nem jó, ezért nehezen jön bele a használatba. :-) Légy gyerek és nyomogass mindenhol mindent ész nélkül. :-D
X2 4000+,AC Freezer64Pro,MSI K9N SLI-2F+HR-05 SLI,Sapphire X1950GT+AC Accelero S1,2x1024M Kingmax DDRII/800MHz,ASUS DRW-1814BLT
-
Badboys
őstag
A vissza gombot nyomni kell 5 mp ig akkor indul a telepítés nekem így csinálták mert végig előttem feküdt a pulton.Még a srác kérdezte nyomod-e a vissza gombot mert csak akkor indul a telepítés.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Úgy látom a frissítéshez nem kell a menü gomb. Csak simán a fastboot módot kell indítani (hang fel+bekapcs). Ha van ZIP, indul a frissítés, ha nincs, akkor áll a kütyü a droid logónál.
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
Mett
senior tag
sly nem igazan erdekel a velemenyed, nekem is megvan az ilyenfajta dolgokrol. en meg nem lattam modacon olyat, hogy privatban kell irni valamiert, nem tudom ezt miert nem birod megerteni föokoskam (a jelzö rad illik, te többet osztod itt az eszt ugy gondolom, de ez legyen a te dolgod engem nem is zavar)! ha te igazan segitökesz akartal volna lenni, akkor felraktad volna valahova, ugy mint mas! no comment. lehet masnak nem azutan lett volna ra szüksege, miutan te idetevedsz a forumra, vagy akkor ne tettel volna rola emlitest a mai napig.
-
Joe33
csendes tag
válasz kentucky #14424 üzenetére
Én így csináltam;
Blade PC-re rádug; SD gyokerében új mappa image név alatt létrehoz; a PC-én az update-et ZIP-el vagy Winrarr-al kitömörítés indt; a célmappa az előbb létrehezott image mappa.
S utána kikapcs, majd a három gomb lenyomása; s kb. 3-5 perc után fenn az új Build!!! (2010.14.-i dátumú!!!)[ Szerkesztve ]
-
Penyus
senior tag
Na feltettem a csodaromot, mostmar nekem is 512 a ram. A telorol ugye minden elszallt. Hogy tudok most akkor feltenni egy fozott 2.2-est? Es melyiket a legerdemesebb? Azt megjegyzem hogy driverek a win alatt nincsenek a telfohoz fent, valamiert nem ismerte fel az x64es 7
Retro is my religion -=- The past is my future -=- 80286 rulez!
-
bunnyhu
senior tag
válasz djozsi #14425 üzenetére
SMS: vissza is álltam a gyárira magam is, amivel neke OTT gondom van, hogy amikor írni akarok egy sms-t akkor valami saját névjegyzéket hoz fel amiben elég macera keresni.
Hívás: Tegye fel a kezét aki ismerte ezt az 568-as trükköt. Wazze, le a kalappal, ez tökjó. Ilyen apró trükkök sokat segítenek a kezelésben.
-
sysrq
őstag
Voltam T szervizpontba, nem frissítették. Még nem javasolják.
Nem erőltettem, kell az nekem hogy méregből gányolják.
Hogyan is kell? A zip már megvan.Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
Flagstaff2
senior tag
válasz djozsi #14425 üzenetére
Igaz. A tárcsázóba akár csak telefonba ugyanúgy be lehet ütni a kívánt nevet és már elő is jön a névjegye. :-)
A kétkezes/egykezességre pedig csak annyit hogy az asszonynak a gyári képernyőzár feloldó csúszkát mivel kicsi a keze és rövidek az ujjai, nem sikerül egy kézzel kinyitni, ahogy a képerfnyő szélét sem éri el egy kézzel, így nem tudna tárcsázni. Nem mindenkinek vannak hosszú zongorista ujjai, a virsliujjúaknak tényleg nehézséget okozhat az érintős telók használata.És elírtam az előbb, jogos a két pont nem Home hanem Menu gomb hosszan nyomva és jön a billentyűzet. :-)
[ Szerkesztve ]
X2 4000+,AC Freezer64Pro,MSI K9N SLI-2F+HR-05 SLI,Sapphire X1950GT+AC Accelero S1,2x1024M Kingmax DDRII/800MHz,ASUS DRW-1814BLT
-
-
bunnyhu
senior tag
válasz Flagstaff2 #14421 üzenetére
Menü gomb, de egyébként jogos, ez jó ötlet, köszi! Ami nagyon tetszett az az emlegetett acontact féle ABC funkció, felhozva gridbe a telefonkönyv kezdőbetűi, csak hát ugyi más hibája volt ...
-
djozsi
senior tag
Nem lehet, hogy pont az a baj, hogy felesleges segédprogramokkal cserélted le a készülék amúgy tökéletesen funkcionáló részeit?
SMS
az alapprogram egyrészt tök jól párbeszédekbe csoportosít (bár ezt az összes többi is megteszi), másrészt az sms feladójának arcára kattintva rögtön ott a telefonálás gomb. Két "kattintás" tehát és már hívom is az illetőt, de ha akarom választ küldök, emailt küldök, szerkesztem az illető adatlapját ugyan ennyiből.
Nem állítom, hogy nem gyorsabb pár tizedmásodperccel rendes telefonon, de egyrészt ez a kákán is csomó keresése másrészt a válaszSMSt tuti, hogy hatszor gyorsabban írom meg normális billentyűzettel, mint egy 12 gombos telefonnal.
Ha zavar a felső menü lehúzása, akkor tedd le dock-ra. Launcher Pro ki is jelzi számmal, hogy hány ús SMSed, mailed, satöbbid ban.HÍVÁS
Le se kell nyomnom a K-t és aztán keresgélni. Ha akit hívni akarok mondjuk Kovács, akkor: 568 a Dialerbe és máris JKL-MNO-TUV szűrést végeztem, amiben tuti ott lesz a Kovács is, ráadásul okosan egyből megjeleníti az összes különböző telefonszámát. Arra rányomok, majd hívás, ennyi. Ez nálam még gyorsabb is, mint hagyományos telefonon.Mindkettő egy kezes művelet.
[ Szerkesztve ]
-
Flagstaff2
senior tag
Névjegyzékben állva Home gomb hosszan nyom, megnyílik a billentyűzet, elkezded beírni a keresett nevet/neveket és előhozza. Sima alap gyári alkalmazásban legalábbis.
ADW Launcerrel úgy van hogy nem kell a kis vékony status bart eltalálni. Ha a képernyőn BÁRHOL lehúzod az ujjad, nyílik a lista. Ha fölfelé húzok az ujjammal, akkor meg a rejtett statusbar jön elő.[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
boot képet hogyan kell cserélni?
itt vannak: link
De fekete képernyő van csak az animációk helyett. Felflasheltem.
-
-
diegho
nagyúr
Akik frissítették a telójukat 512 megásra, azoknál minden okés? Nincs semmi új hiba, vagy bármi? Holnap benézek a T-be ha lesz időm és frissíttetek én is.
-
kentucky
őstag
és tényleg igaz, hogy nem elég az image mappába kicsomagolni a zipet, hanem még az sd gyökérbe be is kell másolin magát a zipet?
tehát: sd://update.zip
és sd://image/update zip tartalmavagy elég csak az image mappába másolni?
[ Szerkesztve ]
-
sonique
őstag
egyet értek veled
nekem is pont ez az egyszerü hasznalat hiányzik ...most egyébként találtam egy masik jo tarcsázo programot
ezt is ki probalom ez nagyon jonak néz ki
http://www.androidfreeware.net/download-touchpal-smart-dialer.html
és egyböl felöl lehet valatani nem kell felesleges köröket futni ha kell egy szám ....
-
lazlora
tag
[ Szerkesztve ]
"A lot of times, people don't know what they want until you show it to them." S.J.
-
r0by
addikt
Az alap calendar nalam tokeletes.
Felvittem egy eventet és amikor visszanéztem, akkor is megvolt.Kinézetre pedig nem tudom mire gondoltál. Van benne 2 db wallpaper, live wallpaper nincs, szóval spórolva van a hellyel, ami örömteli
Boot során pedig nem sötétül el a képernyő, hanem van egy kis fergeteges animáció: 3 pontot rak egymás után, aztán kezdi elölről -
bunnyhu
senior tag
válasz djozsi #14384 üzenetére
A fő gond az, hogy amíg egy gombos telefon félkézzel kezelek egy ilyen tapishoz kell mind a két kéz és teljes figyelem.
A másik fő gond dedikált gombok hiánya nálam. Pl. kapok egy sms-t, nyomok egy zöldet és már hívom is. Ezt hány lépésben is tudom megoldani blade-en?Kinyitom a telefont, Lehúzom a felső csíkot ha sikerül eltalálni mert lássuk be elég vékonyka, katt az sms-re, aztán sms kezelőtől függően menü, hosszú ujjlenyomás stb-re feljön valami menü amiben jó esetben kivadászhatom a küldő számát és talán van rá lehetőség, hogy hívja, talán. De pl. a chompSMS-ben most konrétan még csak megoldást sem látok erre hogy felhívjam az sms küldőjét.
Hívni akarsz valakit. Gombos telefon, lenyomom a k-t és ott vannak, de ha 2.-3. karakter a gombon akkor is, aztán le-fel nyillal nyomok még 1-2-t félkézzel majd zöld.
Androidon eleve két kéz, névjegyzék kinyit, megmozdít a lista hogy feljöjjön jobb oldalt a fül, lehúzom a karakterhez ha sikerül, név kiválaszt, telefonszám kiválaszt, menüből hívás kiválaszt. Ha nem figyelek és tovább marad az ujjam egy néven már bele is lépett, vissza ... hozzáteszem bal kezes vagyok, tehát nekem semmi nem áll kézre ami görgetős, lehet ez is a kellemetlenségek egy részének okozója.volt egy acontact nevü apk ami tök jó volt, kivéve hogy minden nevet belistázott. Ha azt mondtam csak a telefonszámosokat kérem a gyári contact-ban jól működik akkor meg semmit nem mutatott. Így ment a levesbe.
De volt már véletlen hívás amiről nem is tudtam az elején, stb.
Bocs, nem panaszkodás csak tényleg kérdezted, és leírtam. Nyilván ahogy használja az ember, rájön a trükkökre lásd kirakni asztalra a kontaktokat, stb. Nem is állítom, hogy 1-2 hét múlva se lesz kezesbárány a telefon, de ha valaki leül egy gombos vagy egy tapis telefon elé, szerintem az előbbin a szűken vett telefonálással, sms-sel kapcsolatos funkciók könnyebben, rugalmasabban érhetőek el.
SZVSZ!4070TiS, 13600K, 64GB DDR4, Reverb G2, TM wathog, crosswind.
-
kelzsoca
félisten
válasz kentucky #14399 üzenetére
Az azt jelenti hogy csak akkor fog működni ha a telefonod ténylegesen függetlenítve van, erre dobja ki a hibát.
Szedd le az enyémet, azt már okosítottam ilyen ellen.
(#14401) Land
Leszeded, majd felteszed a telefonra ezt: recovery-clockwork-2.5.1.8-blade
Ezután a recoveryből szépen tudod formázni a kártyát.(#14402) djozsi
Az általam módosított rommal ilyen gond nincs.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu666
tag
Mondjuk azt én se értettem minek kellett az a színészkedés, hogy küldjetek privátot és akkor adok nektek csoda zippet.
Meg letoltál itt valakit, mert megosztotta az oldalon a linket és a módszert.Nem te írtad a progit, csupán annyi történt, hogy a te kártyádon hagyták rajta.
Ha akkor feltöltötted volna valahová és benyomtad volna ide a linket, most én is leborulnák a nagy syl5 előtt, de így...[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
válasz kentucky #14400 üzenetére
Ha jól olvasom, akkor a japánnal adódhatnak SIM problémák még. Szerintem érdemes várni vele 1-2 hetet, amíg kiforrja magát.
Én alpha4et használok, nincs vele semmi gondom. Rádió azt írják nem megy, én amióta megvan a telefon el se indítottam a rádiót, szóval ez nem különösebben érint. Illetve ha jól olvastam a japánnal se megy. -
Land
veterán
Üdv!
ext2-őt windowsból is lehet? Hogy a legegyszerűbb megcsinálni?
Aktív témák
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget