Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Valami tényleg rendesen szétb@szta a rendszeremet!
Újabb furcsaság(ok)!
Youtubeozás közben zárképernyő megjelenik,de a Youtube megy tovább a háttérben,feloldás után eltelik pár perc,ismét zárképernyő,de már youtube leáll.
Viszont a zárképernyőn megjelenik a gyári zenelejátszó vezérlője az utoljára játszott szám címével,holott cirka 3 hete el sem indítottam,még az alkalmazás váltóban sincs bent...
Feloldás után eltünt,viszont a youtube-ot csak úgy bezárogatja a teló.Hol 1 percig jó,hol 10percig,ezt játszotta az elmúlt 1 órában,most úgy néz ki,hogy már jó.
Nem tudom mi lőtte a rendszert,de valami nagy gond van vele.Holnap elvileg lesz időm kinullázni a rendszert.Ez így elég gáz...
-
mimey
tag
Sziasztok!
A múltkori boot loop-os segítségetek után sikerült az OctOS-t flash-elnem, majd az RR 5.8.3-at Faust kernellel. Eddig minden tök jó volt, magisk 13.3+SafetyNet pipa, kivéve egy-két apró hibát (kicsit rosszabb a wifi, bluetooth, térerő jel, bluetooth állandóan szétkapcsol, és a Mi Band 2 tíz percenként jelez is).
Azonban most belefutottam olyan problémába, hogy a gyári kamera programmal, videó felvétele közben 57 másodpercnél az utolsó képkockánál megfagyott a kamerafelvétel, a time számlált tovább, majd az is megállt. A második felvétel látszólag elindult, ez már csak 2x másodpercig ment, majd a felvétel és a time is megfagyott, és el sem mentette a felvételt.
Fényképezésnél minden rendben. Az SD-re ment, az kártyán pedig van még 13 GB szabad tárhely.
Tudtok erre megoldást, vagy próbálgassak végig más kamera app-okat?Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Üdv: mimey -
juve600
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
poén volt ,ne vegyétek már komolyan

-
regener
veterán
Nagy mókolgatásokhoz szólva:
Root Checker Pro690Ft -
Kinsiinoo
senior tag
MIUI 9 SafetyNET OK!
Magisk simán áthidalja az USNF v2 Beta 5 Test 6-al, több felhasználó visszajelzése alapján. -
Kinsiinoo
senior tag
Töröld a frissítését az alkalmazások menüből, aztán az adatait. Utána újra lefrissíti magát és mennie kellene.
Headless gondolom próbálja rejteni az appokat amiket kijelöltél. Az a terheltség viszont nálam nincs. SuperSU pedig rendesen elnyakal a SafetyNet-en. Valamint a nem hivatalos patch-e is félig megy félig nem de inkább galibát okoz.
-
Headless
őstag
válasz
Kinsiinoo
üzenetére
Nem tudom ti hogy vagytok vele de 13.3-as magisk, faust 3.1, és AEX alatt azt tapasztalom, hogy a
magisk_daemon -post-fsprocess folyamatosan 7-10%-os terhelést ad a procinak. Magisk helyett supersu és semmi terhelés. Csak gondoltam kipróbálom az otp appot, de így nem lesz addig amíg ez nem változik. -
csemeteim
tag
Ez az köszönöm, olvastam hogy van okos tok mód ami állítólag azt jelenti gogy ha becsukom a tokfadeléz zárja a telefont.
Helytálló ez , bocsi most tanulom és írtó jó.
Köszi -
válasz
csemeteim
üzenetére
Dupla koppnál mindig a zárképernyőre fog ugrani és ha be van állítva az ujjlenyomat,akkor a pin-t kell bepötyögni,vagy ha mintát állítasz be akkor azt.
Elég fura lenne ha az ujjlenyomatos feloldást meglehetne kerülni egy pin kód nélküli dupla koppos nyitással.
Ha nem akarsz mindenféle kóddal bajlódni,akkor mindenféle biztonsági dolgot (pin,minta,ujjlenyomat) ki kell kapcsolni,akkor nem fog dupla koppos feloldásnál semmit se kérni.Eleinte jó dolognak tartottam a dupla koppos ébresztést,de ujjlenyomat mellett szerintem inkább nyüg.
Ha csak megakarom nézni,hogy milyen értesítésem jött,akkor megnyomom az bekapcs gombot,semmivel se kényelmetlenebb mint a kijelző kopogtatása.
Ha viszont fel is akarom oldani,akkor meg inkább felemelem és az ujjammal feloldom.Még az emeléssel is gyorsabb,mint a pint bepötyögni.
A dupla koppos ébresztésnek szerintem kikapcsolt védelem mellett van értelme,vagy mondjuk az LG-knél ahol a bekapcs gomb is hátul van. -
holozis_HUN
addikt
válasz
juve600
üzenetére
Igaza van Kellynek, nem függ össze.
Amúgy meg mélyvíz témában itt vagyok én (most nyaralunk, nem nagyon van időm válaszolgatni, figyelni, néha beleolvasok).
Azért vagyunk ketten, mert pörög a topik, gyülekeznek a topiklakók, egyre több hsz van és egyedül tarthatatlan ellenőrizni a tartalmat.
-
válasz
csemeteim
üzenetére
Ha az ujjlenyomatolvasóval ébreszted és oldod fel,akkor a zárképernyőt nem is látod.Vagy Te úgy oldod fel,hogy előbb a bekapcs gombbal felébreszted és utána jön csak az ujjlenyomat?
Hidd el kell az ujjlenyomat mellett egy másik feloldási lehetőség!Legyen vizes,vagy koszos az ujjad,esetleg egy strandolásnál ázzon ki az ujjad,máris nem fogod tudni feloldani. -
válasz
csemeteim
üzenetére
Vagy ezt, vagy azt kéri. Ha ujjlenyomattal feloldod, már nem fog pin kódot kérni. A Pin kód viszont mindenképpen kell, mert ha nem működik valami miatt az ujjlenyomat feloldás, legyen egy második mód a feloldásra (pl. bekapcsolás után mindenképpen kell a pin kód, vagy minta).
(#5874) CéZé: biztos, hogy jó mintát próbálsz? Még nem találkoztam ilyen esettel, hogy a telefon ne fogadta volna el a beállította, amióta okostelefont használok.
-
csemeteim
tag
Sziaszok
Én is problémával fordulnék hozzátok.
Feloldáskor megjelenik a kezdő képernyő és vagy ujjlenyomatot vagy Pin kódot kér, hogyan tudom a Pin kód kérést kihagyni és hogy csak ujlenyomatra nyisson.
Segítséget kérnék milyen beállítások szükségesek.
Köszönöm. -
CéZé
csendes tag
Sziasztok.
Kellene egy kis segítség. A zár képernyőre be lett állítva egy kilencpontos feloldó minta. Sajnos másnap már nem fogadta el a mintát ezért be se lehet lépni a telefonba. A hangerő fel és power gomb megnyomására nem lép be a recovery menűbe csak azt irja, hogy csatlakoztassuk számítógéphez. Pár napos telefon, még nincs rajta semmi. Gondolom egy hard reset megoldaná a problémát ha be lehetne lépni a menűbe.
Köszi. -
-
[lAyCsI]
addikt
-
Henker2
addikt
Végre a birtokomban a Redmi Note 4 Global 4/64

-
Chaser
legenda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Valahogy sejtettem

vargalex anno a note1nel egyszer megszunt a 3gs szinkronizalas csak a gmail appnal, azt hittem telefon v miui hiba, nem foglalkoztam vele
Note4nel ue, aztan mondta talan itt valaki, h az app a hunyo
Utana olvasram es rengetegen kopkodik, tobbek kozott emiatt is, play ertrkelesnel is sokan irjakHogy nalad mett jo? Nem tudom de erdekes
-
Upo
addikt
válasz
juve600
üzenetére
Ezt használom mióta kijött, de nem tudtam. Olyan romot használok ami nem bántja a recovery-t, lehet ezért nem találkoztam vele. Gyári romot akkor látott utoljára amikor az érkezése utáni napon unlockoltam.
De piszkálja a csőröcském a miui9, lehet kipróbálom én is.
Szerk: bocs, rosszul emlékeztem, az eggyel újabbat használom: [link]
-
juve600
nagyúr
3.1.0.0 TWRP, rom telepítés után felkínálja hogy telepítt magát újraindítás előtt
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
juve600
üzenetére
Köszi,
közben utána olvasgattam, egyenlőre teszek egy próbát a stabil MM alapúval,
aztán majd meglássuk...Viszont azt vettem észre, miután csináltam egy Factory Reset-et, hogy a bootloader-re
már zártat ír, root, twrp megmaradt...Okozhat ez gondot ha legyalulom és felhúzom az EU-s romot?
-
m_dawe
senior tag
-
m_dawe
senior tag
Jó lesz ez a MIUI 9.
Sebességben szerintem nagyon korrekt, gyorsabbnak tűnik a Global Stable-hez képest.
Ebben a rom-ban csak angol és vagy 4 számomra értelmezhetetlen krikszkraksz nyelv van
Korábban sosem próbáltam China Dev romot, de tele van felesleges kínai alkalmazásokkal, Google Play nincs rajta. (Gondolom elég flashelni egy opengappst)
A gyári alkalmazások kinézetre nem változtak. ( tárcsázó, Névjegyek, Óra, Fájlkezelő, Naptár)
Az osztott képernyő ugyanúgy működik mint az AOSP romokban. A gyári alkalmazások közül a tárcsázó nem támogatja egyedül az osztott képernyőt. Az animációk szerintem szebbek lettek. A kamera sem változott semmit, pont olyan, mint a korábbi romokban.
Pár screenshot -
kelly416
veterán
válasz
juve600
üzenetére
A topikgazdaság és a mélyvíz egyáltalán nem függ össze. Nem nekem kell legjobban ismerni a kütyüt, én "csak" összeollózom az érdemi infókat az összefoglalóba, amit úgysem olvas senki, és oda figyelek, hogy a szabályokat betartsátok. Csúnya beszéd, hirdetés, stb... Na meg segítek ahol tudok, de ez már nem tg kötelesség, csak simán fórumtársi jóindulat.
És még mielőtt szó érné a ház elejét, azért vagyunk ketten, mert az egyikünk legalább ért ehhez, csak Ő épp nyaral.helixP és trebrona:
Ok, hogy nincs roaming, de a határon túli netet kicsit más tarifával számolják még mindig, hacsak nem épp olyan csomagod van ahol ingyenes. Így az offline navi mellett még mindig van érv. -
Itthon én is Waze-t használok,de pl ausztriában iszonyatosan megbízhatatlanul működött kb 2 hónapja,teljesen meg volt keveredve,így külföldön tényleg jobb lehet az offline navi.
Mondjuk mivel nem gondoltam,hogy a Waze elhasal,így nem készültem offline navival,kénytelen voltam Google Maps-szel navigálni,ami viszont hibátlanul működött. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
juve600
üzenetére
köszi!

Viszont azt nézem hogy E szerint a táblázat szerint a Mido-ra azt írja hogy 7.0-ás Android...?
De ez az utolsó stabil a Snapisra ugye?
xiaomi.eu_multi_HMNote4X_V8.5.3.0.MCFCNED_v8-6.0. -
crok
Topikgazda
Az offline navi mellett pont az szól hogy offline: én pl. egy régebbi LG-t tartok a kocsiban navi + OBD scantoolként, természetesen nincs benne SIM így nincs lehetőség online navira.. de a kocsiba építhető tabletek (akár 2DIN kerettel is lehet már Android tableteket venni) se tartalmaznak SIM kártyát, még általában GSM modult se.
-
Chaser
legenda
Nalam is az van, innentol v hw hiba, v vmelyik appod szetszedte a rendszert. En nagyon keveset hasznalok.
juve600 ui. telefonom van ui. rommal, en is azert vettem h ne kelljen romolgatni
majdnem 3 evig elotte az elso noteot hasznaltam a xiaomitolJut eszembe, gyari frissitest ki lehet loni?
Mivel tudom leszedni a gyari gmail appot? 1,5-2 eve elbarmoltak benne valamit, az akkoti frissites utani verziok 3gn nem szinkronizalnak csak wifin , mar megtalaltam a biztosan meg mukodot, de a telepitettet nem engedi torolni, gondolom a rendszer resze -
[lAyCsI]
addikt
Xiaomi.EU-s ROM-ot használ valaki?
Érdemes a Global-t lecserélni rá? -
juve600
nagyúr
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
juve600
üzenetére
Mások az igényeink lehet akkor, mert ami nekem tökéletesen megfelel a mindennapokban ,és tudom mennyi az ára, attól nem várok indokolatlanul többet

@riki: A Waze dobálja a jelet, ez tény, ha kilépek és vissza idő kell neki.
Navira meg lehet kapni kis pénzért akár Sygic-et is, vagy ott van még az iGO Szülinappja is, igaz az csak magyar.
FOtózni meg tényleg lekapom és kész. Vagy veszek egy alap gépet, azok is jobbak a mobiloknál
-
riki
senior tag
Bakker ,lehet sokan nem fognak egyetérteni velem,de ha fotózni akarok veszek Nikon 5200 at, mert az arra való, a teló kamerája meg arra ,hogy ha valamit látok azt lekapjam .A Waze meg olyan amilyen, én már 3 telón futtattam ,de mindegyiken dobálta a jelet. Ezért csak másodlagosnak használom, forgalmi információra ,mert abban verhetetlen.Navigációra meg, valódi navi programot.Most nem sorolnám,de alapjában tartalmaz térképet és nem folyamatosan töltögeti.

-
juve600
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
mert ott a XIAOMI EGYÜTTHATÓ
van akinek jó van akinek nem

-
Nem értelek titeket!Részben mindenki félreért!

Nem hasonlítottam a 300k-s telót az 50k-shoz,tudom hogy ez egy 50e forintos középkategóriás telefon,nem is várok tőle csúcs kamerát,brutális SoC teljesítményt,meg kismilló extrát,csak hibamentes és stabil működést,ami 2017-ben elvárható lenne.Tudom hogy valószínűleg nálam van a hiba,itt vagyok a topikban és látom hogy nincs sok hiba és sokan teljesen elégedettek,de sajnos ez nem igazán vigasztal,mert ugye az enyém meg bohóckodik...
Ismételten leírom,annyit írtam,hogy az ios nekem sokkal kevesebb gondot okozott.Attól most vonatkoztassunk el,hogy a telefonok amiken ios fut melyik árkategóriában vannak.Csinálok egy FR-t,aztán meglátjuk,bár az elmúlt pár év tapasztalatai alapján ez csak ideiglenes oldja meg a bajokat,vagy visszatérnek ugyanazok a hibák,vagy mások jönnek elő,csak idő kérdése.
Meglátjuk,remélem hogy most tévedek és újra jó lesz,remélhetőleg hosszú távon.Jut eszembe!Mi PC Suite Win10 alatt működik valakinek?
Esetleg van alternatívája? -
Ezek nem tipikus androidos hibák. Részben MIUI, részben még a középkategória átka lehet. A jelenlegi felsőkategóriás kínálat semmivel sem megbízhatatlanabb, mint egy iPhone. Ne egy 60 ezres készüléket hasonlíts egy 300 ezreshez. A legtöbb iPhone használó pont ezt a hibát követi el.
(#5816) Gixxer88: nálam S7 edge-nél és most OP5-nél sem volt, ill. nincs bosszantó hülyeség.
-
Headless
őstag
Nekem van ilyen tokom, igaz a diszkrétebb, kivágások nélküli fekete verzió. Rendbe van szerintem. Vastagsága 0,8 mm körül van. A kijelzővédő üveggel wgy szintbe van az első pereme. Újlenyomathoz egy kicsit nehézkes a hozzáérés a vastagsága miatt, de gondolom ez minden ilyen vastagabb toknál probléma.
Tapintása inkább csúszósabb, merevebb fajta.Kivágások rendbe vannak hozzá, ir,jack töltő, hátlapi.
-
Graphics
Jómunkásember
OKé, csak mondom, valahogy én pont azért nem jártam itt már több mint 1 hónapja ,mert nem volt nyűgöm, most ráengedtem a 8.2.10-est, de lehet felesleges volt.
Használom, én erőben érzek kicsit kevesebbet a Snap 650-es RN3-asomhoz képest, de napi szinten kárpótol a stabil 2-3 napos üzemidő
-
+Duliee
Ácsi!
Nem a kamerát nem hasonlítottam,annyit írtam,hogy a Note 4-é nekem kevés.
Tudom mennyibe került a teló,jobb kamerát nem vártam,de ettől függetlenül kevés számomra,ezzel még el is lennék,de mellé jönnek sorra elő a droid hülyeségei,szóval nem a kamera miatt fog elsősorban menni a háztól.
A 2 telefont se hasonlítottam érdemben össze,csak azt írtam,hogy az ios nem ment az agyamra,szemben a droiddal,kb ennyi volt az összehasonlítás.
A másik,hogy se hardvert,se erőt nem hasonlítottam össze,mert tudom hogy nem 1 liga a 2,de egy 50-60e ft-os telefonnál el kellene nézni,hogy nem működik stabilan?!
Meg igazából más,nem 50-60k-s droidos telóknál is előjöttek bosszantó hülyeségek,pl Galaxy-k (Note 4,S6,S7,S7E,S8+),szóval nem árkategória függő az elégedettlenségem,hanem inkább OS függő.juve600:
Mint írtam,már nagyon nincs se időm,se kedvem romolgatással játszani.
Főleg hogy ennél a telónál macerásabb is mint egy Galaxynál,ehhez nekem már nincs türelmem.
-
lovas93
tag
Sziasztok! Létezik olyan lámpa app, amely mindkét ledet működésre bírja? A gyári ugye csak az egyiket kapcsolja be, és észrevettem, hogy fényképezésnél sokkal nagyobb fényerőt is tud a telefon, ami bizonyos helyzetekben jól jönne. Előre is köszönöm a segítséget!

-
helixP
nagyúr
-
Graphics
Jómunkásember
Add el a fenébe

Nincs értelme tartanod a telefont, ha nem jössz ki vele.
A MIUI ilyen, beállítod és használod, nekem semmi gondom vele. egy 60 ezres készüléket hasonlítasz egy 100+ ezres iPhone-hoz..
Persze, mindig lesz, aki lázong, azt nem nézi mennyibe kerül... Nálunk még a 35 ezres Redmi 4A is tökéletesen üzemel.
Fényképezőgép jó fotózáshoz, a mobil meg , igen jó, csak nem 60 ropiért... Nyisd ki akkor a pénztárcát, vegyél drágább modellt, ezt add el , és lesz vevő rá.
-
Kezdem kicsit unni az android hülyeségeit!
Több olyan apró,ámbár bosszantó hülyeséget produkál a teló amivel kezd tele lenni a pohár!
Egyik nap 2x is produkálta ezt a ,se térerő,se wifi hülyeséget,elég hullámzó a készenléti fogyasztása is a telómnak,pár app elég eklektikusan működik (tudom,ez leginkább a fejlesztőknek köszönhető,nem közvetlenül az android hibája) és még sorolhatnám.Az elvileg működő,de közben teljesen használtatlan Smart Lock-ról nem is beszélve.
Ja és cirka 1 hete a gps se az igazi.Az összes gps-t használó app eldobja a jelet és vissza se kapcsolódik,ha alkalmazást váltok és a háttérbe kerül.Hiába váltok vissza az appra,ha a memóriában volt,akkor be kell zárnom és újra el kell indítanom,mert nem kapcsol vissza a gps.A GPS mint fogyasztó is eltünt az akku statisztikából,tegnap 300km-t vezettem,de a statisztikában se a navi app (waze,g maps),se a GPS nem látható.
Többször produkálta azt is,hogy csörög a teló,de a kijelző elfelejt bekapcsolni.Kézzel kell feloldani,akkor jelenik meg a hívás.
Ma reggel az ébresztő is elfelejtett működni,még jó hogy nem kell ma sehova mennem,csak nem akartam sokáig aludni.
Tudom,egy FR valószínűleg megoldja a gondomat,engem az bosszant,hogy egyáltalán miért kell ezeknek a hülyeségeknek megjelenni minden ok nélkül.
Romolgatni,kernelt cserélgetni nem fogok,sokáig csináltam,de lassan 1,5 éve hanyagolom,időm sincs rá,de főleg kedvem nincs,csak használni akarom a telót.
Komolyan az ilyen apró és indokolatlan hülyeségek miatt jobban szeretem az iOS-t.
Zárt és messze nem tökéletes rendszer,de soha nem mentem tőle a falnak,a droidtól viszont igen.Az utolsó iphone-os köröm 8 hónapig tartott,de ezidő alatt tized annyi bosszúságot nem éltem,mint a Note-nál pár hét alatt.
Ez sok hülyeség és az amúgy se túl acélos kamera lesz a veszte a Note 4-nek,emiatt fog menni a háztól és emiatt nem fogok megint egy jó darabig az android közelébe menni,pedig amúgy nem lenne rossz teló.
1-2 hónap és megválok tőle és megyek vissza almára az biztos.
Ettől még másnál lehet tökéletes a Note,nem flame keltésnek szántam az gondolataimat,de én kezdek "elhidegülni" tőle. -
Graphics
Jómunkásember
Történt valami érdemleges?

Mert kb 400 hozzászólás óta nem volt itt.
Új ROM , MIUI 9 vagy ilyesmi?
-
kelly416
veterán
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Igen, nekem is olyan van. Nem lesz tőle nagyobb a telefon első próbálkozásokra, de amikor leveszed, hihetetlenül kecsessé válik mégis a kütyü. Én jellemzően otthon használom, kerti munka, udvar... irodában nem kell tok. De teljesen elégedett vagyok vele.
juve600:
MiBand 2
De komolyan. 20 dodó alatt megvehető, és sokkal több, mint lépésszámláló.helixP:
Nekem is olyan van, nem sárkányos, most írtam róla.Theory66:
Hát... tok nélkül használom legtöbbet a telefont, de most rendeltem egy ilyent.
Vigasztalom magam, hogy télen hátha szükség lesz rá.mellov:
Nem kell átolvasni a fórumot sem, ott a lap tetején az összefoglaló, az is leírja.
Mellékesen nem tudom, milyen zsebeket hordtok, nekem nincs olyan nadrágom, aminek a zsebében nem férne el akár tokkal is, pedig alig vagyok 169 centi magas. Rövid, farmer, elegáns, öltöny, minden zsebben elfér.dkpisti:
Nem teljesen igaz, de nagyjából megállja a helyét, amit írtál. Továbbá kérlek mellőzd az olyan trágár jelzőket, amivel a kijelzőt illetted. Vagy legalább egy "*"-ot vagy "@"-ot tettél volna bele, hogy mégse írd ki a szót. -
aprilis1
csendes tag
Sziasztok!
Már egy hetes a teló
Eddig 2 dolog akasztott meg: 1, IGO 10 Szulinapp navigáció van rajta. Ha rányomok elindl de azonnal ki is lép. Csak a telefon újraindítása után indítja el. Mi lehet a gond? (Ha már megy jól szperál)
2, Nem találom hogyan lehet mappát levédeni ujjlenyomattal. Elvileg be van állítva, de nem érdekli. Mit kell bekapcsolni?
Előre is köszi! -
ath
senior tag
mi a fenét lehet akkor csinálni, ha az unlock oldalról nem jön meg az ellenörző sms?

-
kzs
tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka, hogy nem müködik a Google Play?
Kb. 2 hete van meg a készülék (global, 3/32 valtozat), hétvégén unlockoltam és feltettem ra a xiaomi.eu romot (8.5.3.0 Stable).
Elöször müködött a google play, de 3 napja nem.
Be tudok lépni, rendesen böngészni a Play Store-ba, de az utolso frissites, ami felment, az az Android System WebView, azota a többi frissités csendben "meghal", vagyis elindul, de hibaüzenet nélkül abbamarad. Nem tudok uj appokat sem telepiteni: kivalasztom, "Install"... és semmi.Ötletek?
Elöre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Napelem
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)