- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
riki
senior tag
-
riki
senior tag
Sziasztok.
Kijött a Kínai stabil v10.3.2.0 ncfcnxm és a dev 9.6.13, pedig reggel még ,késést írtak. [link]
Remélem,hogy a Globál is, jön a napokban. Bocs, de ez még az MTK-s,akkor még kicsit csúszik mégis. -
riki
senior tag
Még annyival kiegészíteném,hogy a 9.2.2 frissítés óta ,van sok hálózattal probléma, ahol eddig gond nélkül ment a VoLTE. Addig a román Digi hálózatán is gond nélkül ment a Note 4 VoLTE-n. Úgy,hogy nem csak a digi térfelén pattog a labda. Elméletileg a Magyar Telekom hálózatán gond nélkül megy a Note 4,remélem valaki megerősít, mert én csak a beta fórum moderátora alapján írom.Ez reményt ad,a jövőre.
-
riki
senior tag
Sziasztok.Én ennyit találtam a témában.
"Miért van tiltva a Volte funkció a készüléken?
1. A modem paraméter nem teljes, és egyes szolgáltatók nem támogatják.
2. VoLTE license megszerzése sok időt vesz igénybe ,így a forgalmazók kérték, hogy tiltsa le a gyártó
3. Szolgáltató hálózatára is javításra szorulOrszágokban és régiókban, amelyek támogatják Volte:
Mi MIX 2: India, Malajzia, Hongkong, Tajvan, Kambodzsa, Amerika, Dél-Korea;
Mi 6: India, Malajzia, Hongkong, Tajvan, Kambodzsa, Dél-Korea;
2. megjegyzés: India, Malajzia, Hongkong, Kambodzsa, Dél-Korea;
Mi A1, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi MIX: India, Malajzia, Hongkong, Kambodzsa, Dél-Korea;
Egyéb eszközök: India, Malajzia /note4,4x
A többi ország VoLTE-je alapértelmezetten le van tiltva. Ha engedélyezni szeretné a VoLTE-t, tárcsázza a * # * # 86583 # * # * -t. Az összes kockázatot a felhasználó viseli. Nem garantáljuk, hogy a VoLTE funkció megfelelően működik, miután engedélyezte. Ez a megoldás ideiglenes. A VoLTE a jövőben a kapcsolódó vizsgálati eredmények alapján engedélyezve lesz."
Én Malajziát próbáltam,nem akart letölteni semmit,a kapcsoló a menüben azonnal megjelent,de a státusz sorban nem ,újra indítás után sem.Tehát ,ha beírtad a kódot aktív a VoLTE hiába nem látod a menüben,csak a szolgáltatóra kell várni,hogy engedélyezze a telónak a használatát.. -
riki
senior tag
A romok kiadási sorrendje előre láthatólag 7.10.10 oct.10, 7.10.12 oct.13 Miui 9 Global Beta.
-
riki
senior tag
válasz
picimitch #9815 üzenetére
Szia. Mikor cseréltél simet ? Én bemennék a szolgáltatóhoz ,ha 1 évnél régebbi a sim,cserére.Nekem a vodánál volt kellemetlen tapasztalatom ,hogy hülyének néznek ,hogy a dobálja a hálózatot a ks 20 .Elmagyarázták,hogy szar a teló. Mondom a leírás írja mely típusú sim kell bele. 1 óra ! vívás után cseréltek,és lás csodát, 2 évig míg aktívan használtam, egyszer nem dobta el utána a hálózatot.
-
-
riki
senior tag
válasz
Henker2 #9354 üzenetére
Szia. Neked a Ninkin tok,ablakos előlapja, becsukódik rendesen ? Nekem nem. Tokba helyezés után a teló azonnal felismerte ,és érzékeli rendesen.Egy összetartó pántot tehettek volna rá.
Csatlakoznék Gloobhoz ,hogy miért kell annyi szabad memoria ? Az Ms is most jött rá a Win 10.nél ,hogy ne használjon lehetőleg lapozó memoriát, minél jobban kiaknázza a rendelkezésre álló fizikait. Ezt a droidtól vette át ,mert az alapból jól kezelte. Én 7-es droidot , miui 9 -et használok és a sokak által fellelt hibákat én nem tapasztaltam. Gyors a teló,jó a gps ,nincs tele extra appal .A gyártó támogatja a telót ,nem úgy mint sok másik gyártó ,aki kiad, egy két frissités azt utánna l@szarja.
-
riki
senior tag
Lehet,hogy csak engem ért meglepetésként ,hogy Note 4 támogatja 4g+-is.[link]
-
riki
senior tag
Foltozgatják rendesen a Miui 9-et.[link]
-
riki
senior tag
válasz
mediumgecso #8717 üzenetére
Nem, a többi legalábbis nálam gond nélkül fut.Pld., igo szüliapp,Herre,Google maps. A waze ,az nálam 3 telón is nyögve futott ,mert dobálta a jelet.
-
-
riki
senior tag
Nekem már egy hete fent van a 7-es /stabil/ ,de pár perce megint frissített rajta.Foltozgatják rendesen.
Én csak azt nem értem ,hogy frissít a felhasználó nélkül többeknél,míg tőlem mindig engedélyt kér a művelethez.
-
riki
senior tag
Sziasztok. Az új frimware ,már tényleg ismeri a galileót.Nálam 194-esnek jelzi.Igaz még nevet nem ad neki.A vétel is jobb lett . Szobában már 16 ! holdat lát.
-
riki
senior tag
Bakker ,lehet sokan nem fognak egyetérteni velem,de ha fotózni akarok veszek Nikon 5200 at, mert az arra való, a teló kamerája meg arra ,hogy ha valamit látok azt lekapjam .A Waze meg olyan amilyen, én már 3 telón futtattam ,de mindegyiken dobálta a jelet. Ezért csak másodlagosnak használom, forgalmi információra ,mert abban verhetetlen.Navigációra meg, valódi navi programot.Most nem sorolnám,de alapjában tartalmaz térképet és nem folyamatosan töltögeti.
-
riki
senior tag
Szia. Én is most lettem tulajdonosa e ékszerdoboznak. Sok teló járt a kezemben ,de még ennyire felhasználó barát még egy sem.Amit legjobban szeretek ,nem kell távirányító a tv-hez. Ami a te kérdésed, én jól hallók ,a túloldalon meg jól értik amit mondok.Pedig én upc-s vagyok, ami köztudottan nem a mobil rendszer csúcsa internet 3g,de a beszélgetésre 4g-t ír a készülék.
Bocsi Bogczynak -szól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Háztartási gépek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest