- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Kicsit utánaolvasva nem mai probléma ez a random reboot. Érdekes, hogy eddig nem tudták javítani... mindenesetre ha még 1x előfordul én azonnal dobom fel a LineageOS-t.
szerk.: ezt most találtam: Sometimes it reboot (Random Reboots) : Don't using "Intel" governor, Use other Governors.
Ami még nagyon zavaró számomra ha hívást kezdeményezek akkor mindegy mennyire veszem vissza a hangerőt, egyszerűen torzít a másik fél hangja. (bár erre van fix csak a lustaság ugye)
(#9490) tsabeekaa
+1
-
-
holozis_HUN
addikt
Van pár modul, hasonlóan az Xposedhez, ami Magiskel megy például. Egyre többen használják. Nem tudom. Ja és van benne Safetynet check, ha azon átmegy 90% hogy működnek az olyan appok, amik nem szeretik a rootot (bank appok, snapchat, egyéb)
tsabeekaa: Nem tudom mi lehet, ilyennel sosem találkoztam. Gondolod küld el, valamikor megpróbálom.
Utóbbi napokban 6x húztam újra a telót, mert akármit csináltam nem tért vissza a nagyon durva aksiidőm (kellett nekem babrálni...) remélem ezzel meglesz már. Már eléggé unalmas, napi 5 órákat ezzel szórakozok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest