- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Tutu7030 #14012 üzenetére
Én is vettem már hármat, és ha nem lenne meg a Moto X4 "tartalékba", akkor Faternak is ezt vennék nov30-ra, de így marad Neki a Moto. Úgyis szereti a Moto-kat.
De azt nem vállalom, hogy a xiaomi cuccokat össze számoljam. Min. 3 roidmi 3s, 2 mágneses tartó, külső akku, fülesek.... -
válasz
Tutu7030 #6625 üzenetére
Mocsok és gonosz az ilyen viselkedés,de ugye milyen mókás!?
Az ilyen helyeken azért elvárt lenne egy hozzáértő brigád,de ahogy én látom sokszor csak a végzettség számít,a hozzáértés már nem...
Bár az utóbbi időben már a végzettség se a munkeerő hiány miatt.
Komolyan semmi közöm szakmailag a telekommunikációhoz,vagy a szórakoztató elektronikához,de ahogy látom sok ilyen terméket forgalmazó bolt "szakértőjéhez" képest a hozzáértésem nagyobb mert nekem ez a hobbim,ez az érdeklődési köröm.
És még nem is tartom sokra a tudásomat (sokszor azt hiszem hogy ez a mai világban alap),vannak nálam sokkal okosabbak,de ahogy látom még mindig az egységsugarú emberekből áll a nagytöbbség!"Kisembernél" még csak csak elnézhető a dolog,de hogy a "szakértők" is ilyen tudatlanok...
2017-ben,az internet és a sok okoskütyü korában...
Tisztelet a kivételnek! -
Pajoz
őstag
-
-
Goldmen75
őstag
válasz
Tutu7030 #1644 üzenetére
Ezek szerint nem volt még ilyened
Ez a lehető legjobb kínai cucc! S én már évek óta nem nézem le a made in china cuccokat (persze vannak kivételes termék kategóriák) De mint a példa is mutatja, tudnak nagyon is s reál áron. Gyanítom nagyobbat kaszálnak már így is ilyen árakkal mint pl samu.... -
Goldmen75
őstag
válasz
Tutu7030 #1565 üzenetére
Nos, el ne áruld senkinek , de foggalmam sincs...amiket linkeltek kipróbáltam, persze nem volt olyan menü s opció de aztán valahogy sikerült....de már kezdtem ideges lenni miatta
)
Mert ugye aszongya a net hogy a képernyőfedvény=képernyővédő , igenám de itten nem van ilyen opció csak képernyő kikapcsolása...vagy én nem találtam ,pedig superuser fejlesztő meg midnen vagyok
-
Goldmen75
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós kamerák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Posta, csomagküldés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest