- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mimey
tag
Sziasztok!
Leírom, hogyan sikerült újra működésre bírnom a videó felvételt, hogy ne álljon meg pontosan 47 másodperc után a kamera képe:
visszaálltam RR-ről MIUI-ra, e link alapján:Kipróbáltam mindent: miui camera mod, gyári beállítások visszaállítás, sd kártya, sim, wifi, bluetooth, és gps nélküll kamerázni. RR 5.8.3-at újraflashelni, magisk 13.3-mal és anélkül, majd faust 3.1 kernel nélkül. Semmi sem segített.
Root-ra van legnagyobb szükségem, illetve az RR rom adta finombeállítások is jól jöttek, de ezek után megvárom a miui 9-et, aztán eldöntöm, hogy visszaváltok-e RR-re, mert már meguntam a romolást.
Egyetlen dologra tudok gondolni, hogy az RR rom valamiért nem kezeli jól a 4/64-es típus kameráját.
Próbáltam kideríteni, milyen szenzorral szerelték, de sem a CPU-Z, sem az Aida64, és az Antutu sem írta ki a kamerák típusát.Szóval nyugi, egyedi esetnek tűnik, mert sehol nem találtam rá megoldást.
-
mimey
tag
UP
Tanácstalan vagyok, kérlek segítsetek, ha van ötletetek az alábbi kamera problémámra.
RR 5.8.3, faust kernel, magisk 13.3 + safetynet.
Tegnap videót kellett volna készítenem, és már az első képkockánál kifagy a gyári kamera app.
A számláló megy szépen tovább, leállítom, de el sem menti a videót. Hibaüzenet nincs. A mappában sincs semmilyen videó fájl. Próbáltam a telefon memóriába és SD-re mentést is, HD-t és full HD-t, időbélyegző kikapcsolást, hely tárolást ki-, bekapcsolni. Mindig ugyanez történik. Galéria adatokat és kamera adatokat töröltem. Próbáltam másik kamera app-ot (A better camera), ugyanaz.
Viszont a fotózással egyáltalán nincs gondja a telefonnak.A MIUI féle camera mod megoldás lehet a problémámra?
-
holozis_HUN
addikt
Próbálj felflashelni másik romot XDA-ról, pl Lineage os, Octos, bármi. Hátha azzal okés lesz.
Firmware-t, ami szerepel a blogban azért tedd fel, nem árt. Többen írták, hogy nem kell, hát ma húgom telójának újrahúzásánál gondba akadtam, nem ment fel a rom, de firmware után felment, szóval azért érdemes azt felrakni. Igaz, az Mi5 volt.DE xiaomi mind a kettő és MIUI-ról let váltva.
-
Upo
addikt
Célszerű a készítő topikjából dolgozni, nem pedig ilyen előkapart mega linkekkel.
Én a helyedben a stabil 13.1-et próbálnám. [link]TWRP-ből a hivatalos van fent? [link]
Milyen rommal próbáltad? Nekem eddig mindegyikkel ment, amelyik rom gyári supersu-s volt, ott kitöröltem a zip-ből a supersu-t és utána a magisk simán felment. Mondjk a pénteki romot még nem próbáltam, mostanában akartam telepíteni, még az 1 héttel azelőttin vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest