- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nem értelek titeket!Részben mindenki félreért!
Nem hasonlítottam a 300k-s telót az 50k-shoz,tudom hogy ez egy 50e forintos középkategóriás telefon,nem is várok tőle csúcs kamerát,brutális SoC teljesítményt,meg kismilló extrát,csak hibamentes és stabil működést,ami 2017-ben elvárható lenne.Tudom hogy valószínűleg nálam van a hiba,itt vagyok a topikban és látom hogy nincs sok hiba és sokan teljesen elégedettek,de sajnos ez nem igazán vigasztal,mert ugye az enyém meg bohóckodik...
Ismételten leírom,annyit írtam,hogy az ios nekem sokkal kevesebb gondot okozott.Attól most vonatkoztassunk el,hogy a telefonok amiken ios fut melyik árkategóriában vannak.Csinálok egy FR-t,aztán meglátjuk,bár az elmúlt pár év tapasztalatai alapján ez csak ideiglenes oldja meg a bajokat,vagy visszatérnek ugyanazok a hibák,vagy mások jönnek elő,csak idő kérdése.
Meglátjuk,remélem hogy most tévedek és újra jó lesz,remélhetőleg hosszú távon.Jut eszembe!Mi PC Suite Win10 alatt működik valakinek?
Esetleg van alternatívája? -
V.Stryker
nagyúr
-
B.F.G.
senior tag
Köszönöm szépen a gyors választ! Megnézem, de ez az infó bőven elég.
Globalt fogok venni és abból is 32 Gb-osat, mert a 64 GB-os nem találok.... készlet hiány van, vagy csak én nem tudom a Googlit rendesen használni esetleg valaki talált valahol aki vásárlás előtt áll?
Magyar garancia az feltétel külföldi oldalról nem szeretnék vásárolni. -
vrs
csendes tag
Persze, tudom hogy rosszabb, azért nem egy árkategória a kettő. De csak internetezek a telefonon, nem szoktam soha játszani, szerintem elég lesz ez a hw is. Térerő full, 1 sim kártya és általában 1/4-ig húzom a fényerőt, úgyhogy elvileg jónak kell lennie.
@RVR400
Köszönöm szépen, ez elég jónak tűnik.
-
nemkufar
tag
Ilyesmire tippelek én is. Csak nem jövök rá, miben van.
A Chrome böngésző nyitásakor azt eltakarja 90%-ban, felugró, elé ugró fehér ablakban.
Pedig a felugró ablakok amúgy tiltva vannak a telefonon. Mintha zsarolna, hogy azt tegyem, amit akar...
A víruskeresők nem találnak semmit pedig. :-/Nos. Megpróbáltam a Chrome böngészőt is kidobni a telefonról.
Kihoztam a Google alkalmazások közös mappa ikonból és ezt kukázni nem engedte a telefon.
Vissza húztam a Google csoportos mappa ikonba és erre eltűnt.
Eltűnt, éppen úgy, ahogy ezelőtt ma (írtam is) a Gboard saját ikonja! (Azt is behúztam oda csak, úgy.)
De, most így a Gboard ikon előkerült ott, a Crome tűnt el.
Talán csak abban a böngészőben ugrott fel az indításakor a tolakodó valami.
Most onnan nem indíthatok böngészőt sem.Majd kiderül, ha jelentkezne még.
-
nemkufar
tag
Mert akkor nem jutott eszembe és írás közben restelltem megkeresni - de tessék:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apps.go.clean.boost.master
Ezt akkor hamar ki is dobtam.
Ma meg valami vastagabb betűs szöveg bukkant fel Google álcában(?) és ugyan azt írta, de leírtam már.
Lehet, hogy valami app letöltésével jött ez a kéretlen, megterelni akaró rosszindulatú valami? -
-
n@p@lm
őstag
Konkrétan pont ez.
Nagyon meglepődtem.....
Most szedi vissza MICloudból az appokat, de egy csomó mindent manuálisan kell majd visszapakolni, regisztrálnom...pl CIB Mobil Bank, céges levelezés.
A Galéria törlődött (bár még folyik a visszaállítás, nem tudom mit tud visszahúzni).
Nem az kellene hogy MI fiókba emaillel azonosítva belép és minden happy?
Azért ez durva hogy gyakorlatilag hazavágja az egész készüléket....nem kérdez semmit, csak reboot majd szöszölés után mintha most kapcsoltam volna be először... -
stigma
addikt
oks, köszi. Mi a 3/32-est vettük, hétfőre érkezik meg.
Mivel Note 4 Global B20-as az alábbi forumban keresgéljek ugye? => Xiaomi Redmi Note 4G/LTE
-
Pajoz
őstag
... és Upo
A Mi fiókba be vagyok jelentkezve. Az OEM feloldás engedélyezve volt/van.A fejlesztői menüben a Mi Unlock állapot-ban Fiók és Eszköz hozzáadva.
Hónap elején jött meg a teló. Az unlock engedélyt akkor kértem meg. Már rég megjött a felodó sms és az ellenőrző oldalakon is az van, hogy minden rendben. Ezen leírás alapján Nekem is a Download MiUnlock oldal jön be. Az i.mi.com oldalon is csatlakoztatva van a készülék az accountomhoz.
Olvastam, hogy a régi hun miflash unlock nem megy már. A legújabbal próbálkoztam. Majd visszafelé még vagy négy régebbivel.Az nem lehet gond, hogy developer ROM van fent?
-
-
Peterhappy
őstag
Köszönöm a választ, gyanús hogy az MI fiók miatt van, eleddig soha nem volt ilyen gondom és most állítottam be, erre egyből a duplikáció.
Viszont a MI fiók névjegyeket nem jelenítem meg és így is. Minden névjegykártya esetében egy adott személy alatt jelenik meg kétszer ugyanaz a telefonszám. Éppen emiatt a duplikációt sem tudom kiiktatni, összevonni.
A SIM kártyás ötletnek nekiugrom este, hátha az segít.De neked is köszönöm!
Péter -
-
Theory66
aktív tag
Köszi a választ !
(#3288) helixP
A doboznak azért van értelme, mert elegem lett abból hogy a táskában összetekeredik a füles, meg bele kell tömködni a zsebbe
Eddig egy Xperia Z1 Compact tartozék fülessel nyomtam, az ráadásul gumis anyagú kábellal van szerelve, had ne mondjam mennyit káromkodtam miatta
-
Előre beállított hangképek ide,vagy oda,nekem nem tetszik már a Dual Hybrid hangja.
Ugye a Note előtt S8-om volt,annak a fülese nagyon bejött,szerintem szebben szól mint a Hybrid,arról nem is beszélve hogy kényelmesebb és stabilan áll a fülemben,a Hybridet rendszeren igazgatnom kell.
Mivel az S8 elment a háztól,így utólag kellett egy olyan fülest rendelnem,5990 volt a gyorsboltból,szvsz ennyit maximálisan megér. -
Dexata
újonc
Egy nagy respect az EUStock részére. Dragon1993 javaslatára levélben közöltem a problémám. Nagyon gyorsan válaszoltak is: csomagcserével cserélik a készüléket!
Ha minden rendben lesz, akkor biztosan ajánlott tőlük vásárolni! Kíváncsian várom a folytatást...
Ezúton is köszönöm Dragon! -
Peterhappy
őstag
Értem, köszi.
És arra van lehetőség, hogy "normál", MIUI-mentes Androidot tegyek fel a telefonra? Vagy jobb ezzel?Olvasgattam a topic összefoglalót, ezekre nem igazán találtam pontos információt. Van esetleg ilyen amatőrféléknek valami korábbi hozzászólás, ami összefoglalja, mi miért jó, miért nem és mikor, mivel mi a teendő?
Csak hogy ne kelljen még harminc hülye kérdéssel húznom az agyatokatElnézést, utoljára egy HTX One V telefont rootolgattam, annak pedig már nagyon sok éve...
-
zoll87
csendes újonc
Persze, nyílván! Csak azért kérdezem mert ez nem hogy rossz minőségű, de hallgathatatlan. Tényleg borzasztó. Ezelőtt egy Samsung S4-em volt, amit szerettem, de rengeteg problémám volt vele a kevesebb, mint 2 év alatt és azzal pl. jó minőségben lehetett hangot is felvenni a videóval. (Annak ellenére, hogy szerintem 10-ed annyit tudott, mint ez. Sokkal jobban szerettem ezt a telefont)
Csak kérdezni akartam, hogy másnál is ilyen-e.
Amúgy ezzel azért együtt tudok élni -
kerlac
őstag
Köszi, sosem jöttem volna rá, miért kell ezt így elrejteni? Hát, én szeretem ha a sim-en is fenn vannak, ha beszar a teló, meglegyen egy része legalább...
A Lenovo az pont tudta kezelni a két sim + micro sd-t, bár halkan mondom csak, mert annak volt ezer más baja...
Még azt nem tudod, hogy a hívás indításnál a választási opciót hogyan tudom beálíltani? elég nehéz így telefonálni a 2-es simről...
-
szasza0802
tag
Pedig ezt a teszztet olvatam, nézd meg a teljesítmény táblázatot
https://mobilarena.hu/teszt/xiaomi_redmi_note_4_takarek-szovetkezet/hardver_miui_8.htmlItt a MediaTek x20-as a legerősebb.
Jah a termék EU raktárból jönne, nincs rá semmi plusz költség. Így 51 e Ft....
-
Upo
addikt
Meg. Olvastad a hozzászólásokat alatta?
Ugyanolyan bullshit a videó is mint az írás. És még soha nem törte össze úgy a fiam a kijelzőjét, hogy ráesett egy túlsúlyos golyó. De még itt is láthatjuk, hogy tette a dolgát az üveg, még ezt az extrém terhelést is szétoszlatta, ami egy normál leejtéssel/reptetéssel nem szokott előállni.
Még mindig nem értem hogy mi a gondod vele. -
Upo
addikt
Jaj, most találtam rá egy írásra, ráismerek arra benne amiket írtál: [link]
Azt érdemes tudni, hogy ezt egy amerikai gyártású műanyag védőfóliákat gyártó emberke írta. Kb. az a szint mint amik a tv shopos reklámokban vannak, írja a hülyeségeket amit az amcsik bevesznek.
Aztán amikor a hozzászólásokban leoltják hogy bizony hülyeségeket beszél, de nem is csoda, mivel konkurrens terméket gyárt, akkor meg mi a végső indok? Az, hogy a tempered glass protectorokat ugye mind kínában gyártják, de mi amerikai cég vagyunk, amerikai gyártással, bármikor felhívhatjuk az amerikai mérnököt hogy hé, Joe, mik az újdonságok, és ez mennyivel jobb amerikának mintha kínából vennénk.Úgyhogy ha ezen a marketing bullshiten kívül van értelmes indokod is, akkor kíváncsi vagyok rá, mert ez még egy Horst Fuchs színvonaltól is igen messze van. Neki legalább vannak hihető megmozdulásai, de ez a műanyagfóliás ember amit ír az nagyon nem egyezik a gyakorlati tapasztalatokkal, amiben én sajnos a pénztárcám kárára jelentősen bővelkedem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest