-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
RaZroX #10837 üzenetére
Először is: jobb alsó sarok, mondja is hogy van frissítés.. másodszor: összefoglaló, "Rootolás, modolás, szoftveres módosítások" -> Upo jegyzetei -> Xiaomi USB driver Ha ezekkel megvagy és még mindig nem megy szólj.
-
-
iff
senior tag
Ezt találtam: Redmi Note 4 4K
-
-
Adguard-ot bezárta háttérben, Spotify-ban a lejátszást meg megállította. Meg lehet oldani ezeket a problémákat de egyszerűbbnek tartottam valamilyen sima androidos főzött rom beszerzését.
(#6200) zodo: van megoldás, bele kell túrni a beállításokban. Akinek tetszik a MIUI az meg tudja oldani, nekem kedvesebb az vanilla android kinézet, elrendezés.
-
Nem biztos, mert állítólag minden telefonhoz egyedi beállítások kellenek a hálózaton a szolgáltató által, és kétlem, hogy xiaomi telefonnal is fogják tesztelni. Gyanítom, hogy csak a szolgáltatók által is árult telefonokkal fog működni a VoLTE. Persze lehet, hogy ez változni fog.
-
helixP
nagyúr
Hát, igen, akkor valóban nagyon félreértetted.
Persze, hogy több extra van benne, mint egy Vanilla droidban, vagy akár egy TW-ben is, jobb is ezeknél.
Nincs MIUI hate szerintem senki részéről, csak van, akinek más jobban megfelel, és szerencsére van lehetőség arra, hogy mást használj, van olyan, aki pont ezért vette meg (pl. én).
A MIUI egy nagyon jó rendszer. -
Oldman2
nagyúr
Amit a már leírtakon felül pár napja tapasztaltam, hogy az Értesítések testreszabása/módosítása (pl. E-Robot alól), MIUI alól szinte lehetetlen, most RR alatt pikk-pakk megy.
Szerintem: Jobb a hangminőség, jobb az aksiidő.
De ezek teljesen szubjektívek, azaz nem mindenki számára mérvadóak.
-
helixP
nagyúr
Camera API elérhetőség.
Értesítési sáv méretének (és még rajta 1000 dolog megváltoztatása).
Saját appjainak orrba-szájba nyomása.
Teljesebb körű kapacitív gomb paraméterezés.
Jobb locksreen testreszabhatóság.
Kijelző színek teljeskörű állítása.
Bővebb gesztus vezérlés.
Meg mér 1000 feature, romja válogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest