Hirdetés
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
Facebook ismerősöket lehet valahogy bevarázsolni a Kapcsolatok listára?
WP-nél ugye hozzávolt társítva a telóhoz az FB és úgy voltak listázva, itt nem találok ilyesmi opciót. -
nemkufar
tag
Köszi szépen, erről olvastam már. De annak a min 250-300 "névjegynek" 94%-hoz nincsen email cím, semmi, csak tel. számok és nevek. Kamu gmail fiókjaim készültek az elmúlt 11 év során, azok közül valamelyik alkalmas volna kamuzni és úgy összehozni ezt. De így is elég macerásnak tűnik ez nekem. (Vagy nem hosszadalmas úgy?)
Valahol írták, hogy csináljuk egy "egyszer használatos" gmail fiókkal ezt. -
nemkufar
tag
Megjött az ilyen új készülékem (sikerült 47790 Ft + futár díja áron még!) pénteken és tanulgatom...
(Mert eddig Nokia Lumia 520 WP mobilom volt, az halt meg.) Abból nem is tudok névjegyeket, tel. számokat áthozni, hozzá sem férek. A "Microsoft fiókomban" megtaláltam a "névjegyek" sort, ám az ott régen nem frissült. (Kb. az utóbbi két évben beírt új számokat nem tudom most pl!) Nagyjából ugyan azok vannak meg ott, mint az ősrégi hagyományos Nokia mobilomon, ám azokat sem bírtam blutoth-szal átfejteni a Note 4-re. :-/
Szóval a micr. oldalamról lementettem a névjegyeket és bemappázva áthúztam a pc.-re csatlakoztatott új mobil, a Note 4-nek a "Contact" mappájába.
Először azt hittem, végre sikerült, mert akkor látszottak is a névjegyek. Ám később, most már hiába vannak ott. Ja, mert először másik sim kártyával kezdtem beüzemelni, "belakni" és tanulgatni ezt a droidos készüléket. Amikor végre sikerült a névjegyek bevitele, a sim-et kicseréltem (nem mellé tettem a dupla helyre, mert az öreg Nokia buta-telóba vissza tettem, mert ott kellene egyenlőre) szóval most már nem látom a névjegyek sorát, csak azt a négy-öt névjegyet, amit a beüzemeléssel a másik kártya esetében már hívtam, avagy azokat a Google "névjegy" alapján behozta. (De a mobil mappájában ott vannak ám!)Hogyan tudnám azt a régi névjegysort bevarázsolni mégis, hogy "lássa" is a készülék és használja!??
Laikus, 58 éves "felhasználó" vagyok, a komputert is "autodidakta módon" sajátítottam el fokozatosan 2005 után. Elnézést, de ami itt a fórumban íródik, egy része nekem "magas". :-/
Azért megköszönném, ha valaki SEGÍTENE.
Lehet olyan "szájbarágós" utasításokkal is, azt tudom talán követni.
-
-
frewwy
tag
Sziasztok! Valaki tudna mérni egy antutut RR-en?
Köszönöm! -
Theory66
aktív tag
Meg tudja nekem valaki mondani miért van az hogy a jobb mutató ujjammal nem tudom nyitni a telefont, de másik ujjal simán működik? Nem, nincs elvágva, levágva stb
Beállítani engedi de utána nem nyílik vele ki a telefon. -
janakbacsi
őstag
válasz
Nemgézaa
üzenetére
Nem RAM ot, hanem rom ot kell cserélni a készüléken. Szerintem annál is inkább, mert valami tákolt webshopos lehet rajta. Erre szokták azt mondani, hogy azonnal cserélni kell. Ha jól látom a tiéd nem snapdragon processzoros verzió, hanem az mtk s. Az emberek többsége itt szerintem a snapdragon os verziót használja, mert az a jobb.
-
[lAyCsI]
addikt
Urak, vhogyan rá lehet venni a hangerő gombokat hogy vezereljék a zenét?
-
Nemgézaa
csendes tag
Sziasztok
Az én telefonom nem B20-as, de talán tudtok segíteni.
3 hónapja van meg a Note 4 telefonom, nagyon szeretem, de olyan zavaró hibái vannak, amire megoldást kell találnom, vagy fájó szívvel, de meg kell, hogy váljak tőle. Megjegyzem ez az első komolyabb telefonom, szóval nincs nagyon mivel összevetni, de annyira megszerettem, hogy ha cserélem is maradnék ennél a típusnál.
Magamról annyit, hogy 50 elmúltam, kizárólag a munkához kell a telefon és a felét sem értem annak, amit itt a fórumban olvasok.1. Hangminőség probléma. Sokszor, de rendszertelenül elhalkul a hangom, akivel beszélek szinte semmit sem hall. Olvastam, hogy nem egyedi hiba, értem, hogy a zajszűrős mikrofonnal kapcsolatos, a javasolt beállítást ( VoLTE-t és az OK Google-t kikapcs) kipróbáltam. Azt nem tudom, hogy kevesebbszer fordul-e elő azóta, de nem szűnt meg az biztos.
Ez hardveres probléma lenne?
A telefonomon minden gyári, nem is lehet (tudom) frissíteni. Egy update vagy egy rom csere segíthet? Van olyan, egyáltalán akinél ez a hiba teljesen megszűnt?2. Az autó gyári kihangosítójával hetekig tökéletesen működött, aztán pár hét után elkezdett megszakadni bluetooth kapcsolat. Általában azt csinálja, hogy megszakad, aztán néhány másodperc múlva újrakapcsolódik. Újraindítás vagy az újra konfigurálás nem igazán segít, legfeljebb átmenetileg, de olyan rendszertelen a hiba, hogy még ez sem biztos. Most egy jobb minőségű kihangosítóval használom, kicsit jobb, de a kezdeti okés időszak után ugyan úgy előjött, csak kicsit ritkábban. Talán az egyetlen rendszer a dologban, hogy ha meleg autóba ülök be és elkezdi a szarakodát, akkor mire a klíma lehűti a levegőt és a telefont, általában megjavul a kapcsolat.
3. Menüből nem tudom frissíteni a telefon szoftverét, ami csak azért zavar, mert lehet, hogy megoldaná a hibák nagy részét. Van erre valami mód, vagy csak a ram csere marad?
Kisebb hibái is vannak, de azokkal tudnék együtt élni. Pl. újraindítás után mindig be kell állítani a hívószámkijelzést. Ez sem lenne vészes, de a bluetooth-os szarakodás miatt viszonylag sokszor kapcsolom ki/be a telefont. vagy a visszajelző ledek össze-vissza működése, néha az ujjlenyomat olvasó nem ébreszti fel a telefont – de érdekes, hogy ezt pl. egyre ritkábban csinálja -, gyári tárcsázója nem kezeli az ékezetes neveketAbban kérném a segítségeteket, hogy vajon a fenti hibákon segíteni egy frissítés? Ha igen, akkor ennél a készüléknél, hogy lehet frissíteni?
Ha a sima update nem segít, akkor mi a helyzet a ram cserével? Az kezeli a fenti problémákat?
A telefonom 3/64 GB-os, nem tudom, hogy milyen ROM van benne, de a telefonból ezeket az infókat látom:
Android verzió: 6.0 MRA58K
hibajavító csomag szintje 2016 09 05
MIUI verzio MIUI 8 Global
Alapsáv verzió MOLY.LR11.W1603 MD.MP.V13.18.P31
Kernel 3.18.22+Itt vettem: https://www.tinydeal.com/xiaomi-redmi-note-4-mtk6797-deca-core-64gb-rom-android-60-4g-phone-p-163289.html
Minden megoldásra vevő vagyok, köszönöm
-
danih
veterán
Ho Lee Fuk.
Üzemidő kezd kikupálódni. Telefonálgatás (elég sok ügyet kellett a héten intéznem), viber, sms, gmail, e-book olvasás esténként, bacon reader és kis random internet (e-book olvasáson kívül minden auto max fényerőn) - 4 nap 14 óra uptime és még van 15%. Battery saver ki van kapcsolva!!! Büntet ez a teló. -
Gila2626
csendes tag
Szeretnék venni egy ilyen telót én is! Magyar oldalon ezt találtam legolcsóbban! Ismeri valaki ezt az oldalt?
http://globalstore.hu/shop/xiaomi-redmi-note-4-3gb-ram-32gb-rom-dualsim-szurke-okostelefon/
-
Oczu
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
Zsigi72
aktív tag
Az EUStock most minden Xiaomi telefon mellé ajándék fülest ad.
-
enginev3.0
félisten
Most a 7.0 note4x rom jó a redmi note 4re?
-
Nem kell hozzá Mi Flash.
Annyit kell csinálnod, hogy a fastboot-os (TGZ kiterjesztésű) romot kicsomagolod, majd rádugod a gépre a telefont fastboot/download módban, majd elindítod valamelyik batch fájlt (flash_all.bat vagy flash_factory.bat)
Végigcsinálja a flasht, és kész is.
-
laca.1
aktív tag
emberek hová már ettől jobb kijelző időt?ahoz képest hogy a több 100e-be kerülő telefonok a pi..ba sincsenek ehez,itt a példa létezik 4100-as aksi,akkor a nagy sztár telefonokba miért nem teszik?????
nekem ez az első kinai telóm de burál jó azt már most tudom hogy innentől ezt a márkát képviselem.így minden évben hozom az akkor legújabbat 50-60e-ért és nem 200-250e-ért kizárt dolog hogy valaki magyarázatot tudna adni arra hogy mi az a hardver vagy bármi ami 150e ft-vel többet adna ismétlem 150e,ezét a különbségért drasztikus látványosnak kellene lenni a különbségnek én így gondolom.Hajrá note 4... -
richg
csendes tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Xiaomi Redmi Note 4 Global Version 4GB 64GB Qualcom Snapdragon 625 Smartphone 5.5" FHD 13MP Fingerprint ID MIUI 8.1 CE
-
richg
csendes tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Azt hiszem jó a ROM. mido_global_images_V8.2.10.0.MCFMIDL_20170602.0000.00_6.0_global és a
mido_global_images_V8.2.4.0.MCFMIDL_20170407.0000.00_6.0_global
próbáltam . -
richg
csendes tag
Üdv, mindenkinek!
Tegnaptól van egy note 4-em, de problémám adódott vele.
A telefon rendben bekapcsolt, frissített majd újjraindult. A SIM kártya behelyezés előtt kikapcsoltam. Majd a bekapcsolás nem sikerült. Megjelenik a MI logó és kikapcsol. Fastboot ba be tud bootolni, a MiFlash 2017.4.25.0 programmal sikeresen feltölti a ROM-ot, de nem kapcsolódik be.Remélem valakinek van ötlete.
Előre is kösz. -
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Nem rég vettem egy ilyen telefont és nagyon tetszik ! Nekem a gyári stable rom van rajta , hogy tudom a developer romot feltelepíteni egyszerüen ? Oda vissza is lehet a két fajta romot telepíteni ? A developer rom jól müködik ? Köszönöm a választ elöre is !
-
frewwy
tag
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán lettem része a tábornak, és meg kell mondanom, le vagyok nyűgözve. Ez a telefon nem a 60-70 ezres kategória ha a piac többi részesét is figyelembe veszem. Sehol semmi fagyás, mikrolagg, az egész készülék úgy smooth és fluid ahogy van. Egy P9 lite-ot váltott, ami a Médiában még drágább is, de mintha valami csúcskategóriás telefont használnék most. Nem tudja esetleg valaki, hogy a Xiaomi telefonok hol vannak szervizelve MO-n? Vagy ha nem itt, akkor hol? Továbbá úgy tudom, a gyártó álláspontja szerint a root és a bl nyitás sem von garanciavesztést, a Médiának mennyire van ebbe beleszólása? RR romok SOT-ja jelentősen kevesebb mint a stock romnak? Ha igen, szerintem nem turkálok bele, ez az első telefonom amin érzem, hogy nincs szükség babrálásra és "hardcore" userként nagyon- de nagyon csábító ez a 10h SOT
-
juve600
nagyúr
xiaomi.eu_multi_HMNote4X_7.7.6_v8-7.0.zip
vagy
Redmi Note 4X / Redmi Note 4 Qualcomm
Fastboot 2019M
http://bigota.d.miui.com/7.7.6/mido_global_images_7.7.6_20170706.0000.00_7.0_global_225e7e03b2.tgz
Recovery 1410M
http://bigota.d.miui.com/7.7.6/miui_HMNote4XGlobal_7.7.6_2b6cd03654_7.0.zipez a legfisebb ,ne áprilisi romot linkeljetek
aki meg nem miui romot akar [link]
RR,AICP.AOSP au ajánlott
-
jemy
tag
sziasztok.
frissíteni szerettem volna a 8.2.1.0 romot a legújabb developer romra a miui oldalról, de a "frissítés ellenőrzése sikertelen” felirat fogad! ilyenkor? -
Dadpool
aktív tag
[FULL COVER]
És egy kicsit volt időm használni a telefont is hogy ne csak a hosszú üzemidő legyen. Jelesre vizsgázott

-
feket663
tag
Sziasztok! A mai nappal én is tulajdonosa lettem egy 3/32-es fekete verziónak. Rögtön tettem is rá egy tokot, egy IMAK Chrystal case-t. Amint látható, a kameránál és az ujjlenyomat olvasónál kicsit nem illeszkedik, de ez azért van, mert ez egy korábbi, soha létre nem jött telefonbeszerzés kapcsán, egy Redmi PRO verzióhoz lett vásárolva. Nekem ezek a tokok tetszenek, a HTC M7-esemen is ilyen volt anno.
-
ferret77
aktív tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Nem akarok taknyolni ilyesmivel. Inkább hagyom. Hátha egyszer találok normálisabbat.
-
zzz03
őstag
sracok!
ismeretlen forrasokbol valo telepitest hol is lehet ki be kapcsolni? 8.2.10. global stabil rom. -
ferret77
aktív tag
-
juve600
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
nem zavarodnak bele

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

crok