- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
4x volt ilyenem.. egyikszer az idő volt rossz (másfél év állás után kapcsoltam be egy Samsungot SIM nélkül, amíg nem sync-eltem be az időt netről vagy állítottam be kézzel az órát addig a Google tanusítványai "érvénytelenek" voltak mert a tanusítványok tól-ig érvényesek így nem ment a Google Play-el még a kapcsolatfelvétel se) másik alkalommal meg SD kártya hiba volt (pontosabban egy mentett file volt sérülve SD kártya hiba miatt és a belőle kihúzott adat volt rossz.. másik, új, üres kártyára áthúztam mindent ami kellett és ment tovább a Play - lehet egy format is elég lett volna) a harmadik meg úgy jött össze, hogy a Play ahova leszedi az APK file-okat (cache) megtelt mert egyszerre leszedtem sok appot (újrahúzás után voltam épp és nem saját telefon volt.. magamnak ott a TiBackup..).. na akkor a wipe cache + Download app (Letöltések?) data+cache clear-je lett a megoldás. Ja, a negyedik: a Mentés/visszaállítás funkciót kikapcsoltam + telefon restart, mert valamikor amúgy is volt (még mindig van) vele egy csinos kis bug meg amúgy is én TiBackup-al megoldom magamnak - utána a negyedik is megoldódott.
-
Kinsiinoo
senior tag
Töröld a frissítését az alkalmazások menüből, aztán az adatait. Utána újra lefrissíti magát és mennie kellene.
Headless gondolom próbálja rejteni az appokat amiket kijelöltél. Az a terheltség viszont nálam nincs. SuperSU pedig rendesen elnyakal a SafetyNet-en. Valamint a nem hivatalos patch-e is félig megy félig nem de inkább galibát okoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest