Hirdetés
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Magisk
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cabrio
aktív tag
Itt is felteszem a kérdést, mert a samsung tv topikban nem tudtak rá érdemleges választ adni.
Samsung 55H6400 tv és Xbox One.
Hogy tudom azt beállítani, hogy ha bekapcsolom a konzolt, akkor a tv is bekapcsoljon és lehetőleg arra a bemenetre, amire az Xbox van kötve. Kikapcsolásnál meg kapcsolja ki a tv-t is.
Próbáltam minden beállítást, de nem akar összejönni
-
Jovanny2
őstag
válasz
misiizsai
üzenetére
Óh, ennek örülök, és köszi az infót, és bocs a félrevezetésért. Máshogy tudtam.
Mi ezt sosem mertük/akartuk megkockáztatni, meg értelme sem sok van. Ha valamiért bukna a home (valaki feladja a box karrierjét, stb.), akkor úszik a Season Pass. Akkor valószínűleg csak bizonyos játékon belüli vásárlásokra vonatkozik, hogy a home partner nem tudja használni.@madoc: köszi, belátom a tévedésem.

@hackeeeee: amit írsz, azt írtam én is.
Ha valaki home-ol rólad, akkor megveheti a DLC-t, és tudja használni. Ez nem kérdés, de a probléma nem is ez volt, hanem hogy nem az veszi a SP-t, aki a játékot, de mint kiderült, ez sem gond. Ahol biztos, hogy gond, azok a mikrotranzakciók. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
+1
Nem is tudom van-e olyan játék még ami kijött felújítva de van BC-ben is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Jovanny2
őstag
válasz
misiizsai
üzenetére
Úgy, hogy a tiéden kellene lenni az EP-nak is. Logikus, nem? Akinél a játék, annál kell lennie a DLC-nek is... Ő tudja használni, mert a játék "megvan neki", és vett DLC-t. Te nem, mert te nem vettél DLC-t. Ez minden játéknál így van sajnos. DLC-t az vegyen, akinél a játék, mert az a játékhoz van kötve, nem a felhasználóhoz.
-
misiizsai
tag
Sziasztok! Lenne egy problémám.A profilomon rajta van a Forza Horizon 3 Ultimatebe.A home társ profilján meg a Expansion Pass.Még se tudok játszani a DLC vel.Ez hogy lehet?

-
luckyboi82
tag
Hú, ez a RE7 teaser is eléggé fosatós lett, állt a szőr a karomon végig. Csak olyan rövid, de ettől teaser

-
plejik
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Itt is utazgatni kell másik szigetre?

-
Bogyi007
veterán
Szerintetek ha az 576 a honlapján azt írta, hogy az 500-as S Bf1 csomagból utolsó darabok vannak, akkor a tegnap késő délután megrendelt gépet még átveszik holnap estig a Szegedi üzletükbe? Jó lenne még beleférni ebbe a régebbi One beszámítós akcióba...
-
zsolti72837
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére

(#89516) zsocy: A másik mi?

(#89553) bulikavagyok: Elég szépe a grafika.

MÁS: Hol tudom megnézni, hogy GOW-ból melyik rész van meg? Ha jól tudom már csak egy hiányzik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bioshock trilógia is bekerült visszafelé kompatibilitásba: [link]
Mivel nekem mindhárom rész megvan, valszeg a Collectiont így nem veszem meg.
-
Bogyi007
veterán
válasz
bazsee83
üzenetére
Csak akkor tudsz velük játszani közösen ha olyan játékot találtok amit az ő Xbox One konzoljukon is tud futni visszafele kompatibilitás módban ÉS persze van mindegyikőtöknek a közös játék online futattatásához Gold előfizetése is.
-
Sziasztok.Pár hónapja nem jártam erre.
Lehet most valahol olcsón sima alap One-t kapni valahol?Refub is érdekelhet.Kollegámnak kellene. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
bulikavagyok
üzenetére
De jó lenne. Panamerával akarok menni már végre
De szerintem az külön DLC lesz mint a Motorsport 6-nál. -
i@lex
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Csak vajon, mi lesz a másik? Talán porsche pakk, talán.. Én erre alszok még párat.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Most akkor, hogy van ez? Mert a havas DLC ugye adja a havas területet + 8 autót, akkor az Expansion pass mit ad?Jah, semmi, ez lényegében SP, és még talán ad valamit valamikor.. Oké, értrem.
És itt felmerül a kérdés.. Csak XO? Ez nem jó a PC-s változathoz? - Érdekes, mert lent meg írja, hogy PC és mobil.
Hát nemtudom.. Ez akkor is lehúzás szagú.

-
i@lex
őstag
Tehát, ha jól értem a Season Pass-t érdemesebb megvenni ultimateseknek, mert az tartalmazza ezt a havas DLC-t, illetve egy majdani újabb content dlc-t is?
-
i@lex
őstag
Most ez a 6900 ft-os ár lenne az ultimate edition-nel járó kedvezményesebb ár?

szerk.: Ha a játékon belül nyomok a purchase-re, akkor egy marketplace error hibakódot kapok.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Magyar store-ban is 7k az ára.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nem mondom, h nem egy pofátlan lehúzás ez a MS részéről (főleg az ultimateseknek), de szerintem talán megér 9k-t is. Főleg, h ezért az összegért jó eséllyel kapsz majd egy Porsche Pack-ot is! Amúgy nekem csak ~6k-ba fájt, mert volt még az accountomon "konzolvilágos kredit".

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jah, nézhetjük úgy is, hogy autók, plusz terület, de egy kicsit Én akkor is sokallom.

Persze ha azt nézzük, hogy drágultak a dlc-k, akkor mondhatni reális.
Száguldo: Hát, max megfelelő programmal klónozva a HDD-t, ha tud mit kezdeni a pc a HDD-vel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Megér ~40SG$-t? Mert ugye annyit kell venni hozzá..
Egy DLC-hez képest azért kicsit magas az ár.
-
bulikavagyok
nagyúr
Nekem bejön a Blizzard Mountain, nagyon jó hangulata van a havas versenyeknek, és nem mellesleg baromi jól néz ki az egész. Az időjárás elég hektikus a játékban, volt egy olyan verseny amit csak harmadik nekifutásra tudtam kimaxolni, mert a futam második felében kialakult hóviharban szinte vakon kellett vezetnem az autót.
Én ajánlom.

-
zsocy
őstag
válasz
Száguldo
üzenetére
Rádugod a boxra mindkettőt és move-olod a játékokat, akkor végül is működhet.
A winyó kikapcsolás a kerettől is függ, az enyém lekapcsol, de ez eleve olyan ami inaktivitásnál leáll. Ha a tiéd nem ilyen alapból akkor pörgetheti. Áramtalanítsd a boxot elosztóval, akkor tuti leáll a hdd is. -
Száguldo
aktív tag
Olyan kérdésem volna hogy kinőttem az 500-as külső vinyót (is) ha egy 1TB rakok helyette akkor előtte csak simát átmásolom az 500 tartalmát és menni fog ami rajta van?
A másik kérdésem hogy a külső meghajtót kikapcsolt állapotban is folyamatosan pörgeti ez normális dolog,
energiagazdálkodás a teljesen kikapcsol módra van állítva nem a gyors indulásra. -
redXIII
senior tag
Toltam egy pár versenyt én is. Sajnos én nem éreztem át valamiért ahogy ropog a hó a kerekek alatt, de utána mégúgy sem. Tényleg fasza a a kötött pulcsi meg a kesztyű, de ez nem hó csak átskinezet sivatag, Snow tires cimszó alatt beraktak párszázalékkal nagyobb tapadást, de ki is fújt ebben. Zacsivadászoknak lehet megéri megvenni, de ebben a formában és és ennyiért nincs értelme.
-
IntelKiller7
Topikgazda
AMD most mutogatja az új cuccait. Xbox Scorpio is szóba kerül

[link] -
Vasy09
őstag
Aki szeretne még Gow kódot, egy 2-es részt fel tudok ajánlani! Aki a leggyorsabb privátban, az kapja!

-
norbi2010
őstag
Konzolvilágnál dobozos játékot nem lehet PayPal-lel megvenni? Digitálisnál engedi, de dobozosnál nem sajnos.
XFishboneHUN: Remek. Köszi.
-
Jovanny2
őstag
válasz
bazsee83
üzenetére
Miért? Mi lenne a cél? Ezt wayne1-től is kérdezem. Az hogy játszass velük? Azt felejtsd el Xbox One játékoknál. Partyban sem lehettek. Egyedül akkor látod őket (és elvileg játszhattok is együtt), ha egy BC játékot futtatsz, és annak a start menüjében (azt hiszem start és back gomb egyszerre) keresed meg. Akkor talán partyban is lehettek, de én ezt még sosem próbáltam, minden barátom váltott One-ra.
-
LeventeV
őstag
Sziasztok.
A 8 ezer Ft-os Killer Instinct Definitive Edition mindent tartalmaz? 1-2-3 evad plusz minden egyeb dlc?
A valaszokat elore is koszonom. -
strcpy
tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Dettó, nálam is az megy. Csak az egyik 2 TB-s WD szét van bontva 10 GB swap-ra, 30 GB root-ra és 60 GB home-ra, a többi meg marad médiának. A Plex pedig root-ba pakolta a metaadatokat, akárhogyan küzdöttem vele.
"Neked nem jön be, használsz mást."
Hát épp ez az. Nem használok mást, mert nincs más alternatíva Xbox-ra. Illetve van. A Media Player app. Amitől először a saját szememet szúrnám ki, aztán a fejlesztőkét. -
pzstm
titán
Blizzard mountain bevezetőjét toltam le...kegyetlen durva...ahogy hallod és érzed ahogy a friss hó ropog a kerekek alatt

-
bazsee83
tag
Sziasztok
Teljesen Xbox szűz vagyok még. Egy olyan gondom van hogy vettem egy 360E-t és van két ismerősöm is akiknek pedig ONE-juk van. Felvettek a barátok közé és a consolon nem látom őket viszon a PC-n ha belépek az account-ba akkor ott vannak és ott minden működik is, már amit lehet PC-n keresztül csinálni. Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a gond?
-
sugarforce
addikt
UU Silent Hill ps1-re.. rengeteget játszottam vele, együtt ültünk a tesóimmal a tv előtt és rettegtünk

(#89502) strcpy: Nekem egy kisfogyasztású, általam összerakott szerveren van, 120 giga van a rendszernek, aztán tőlem oda úgy terjeszkedik, ahogy akar. Nekem se kis gyűjteményem van, de tényleg semmi gondom nem volt eddig vele. Tényleg semmi. Stabil, minden lejátszik és ennyi.
Neked nem jön be, használsz mást. Én már lefutottam a köröket a kodival, embyvel és társaival, a legjobban a plex jött be. Tv-n, boxon, androidon, tableten fent van a kliens, semmit nem akar transzkódolni. Persze az egyik gagyerátor telefonon való filmnézés alatt vért izzad a szerver proci, de azt mondjuk meg is értem. És azért nem 2 filmet nézek havonta. -
Csapoati
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Állat!
Alig várom majd, hogy hazaérjek a heti fociról és tolhassam. 
-
plejik
addikt
Valóban menő lett. Bár az ár tényleg nem valami baráti,de ez az összes többi dlc re mondható mert azok is irreálisan sokba kerülnek. Horizon 2be nem voltak ilyen drágák....
-
KD6-3.7
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Remélem egy kis krisztmesz dekort tesznek majd bele a falvakban vagy itt-ott!

Jöhetne már! -
zsocy
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Szerencsére szingapurban (usa-ban is) olcsóbb, másrészt ez nem egy dlc ára hanem kettőé, megkapod a következőt is ha majd megjelenik.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Autó hangokat megcsinálhatnák a játékban is ilyenre..
Ha már a videó alá sikerül bevágni 
-
zsolti72837
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére

Nagyon jó lett.

Csak az ára.

-
El Gringo
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
és mennyiért is? sehol nem találom...

-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Annyira durvan hangulatos...
-
bulikavagyok
nagyúr
-
eL Geri
őstag
Ha lemezen van meg a játék, akkor akinél éppen van a lemez, az játszhat vele csak. Pont!
Ha a te profilodhoz van aktiválva egy digitálisan beszerzett játék (kóddal, webáruházból...), akkor egyszerre tudsz vele te, és akivel HOME-olva vagy, játszani. A HOME-olás mikéntje (és feltételei) azt hiszem le van írva ennek a fórumnak a bevezető leírásában.
-
atees
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Akkor ha jol ertem az en kerdesemre a "home-olos" a megoldas?
-
strcpy
tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Linux alatt ráengedtem a Plex-et egy 1500+ filmet tartalmazó gyűjteményre. Szép lassan (tényleg lassan) megbirkózott vele.
Akkor szántottam be az egészet, mikor észrevettem, hogy az amúgy is szűkre szabott root-ba beleszemetelt ~7 GB-nyi metadata-t, aztán az online felületen nem engedte megváltoztatni annak a helyét. (Naná, hogy a FAQ-ban található parancsokkal sem működött.)
A vékonyklienses megoldás -itt- amúgy sem tetszik. Miért kell forszírozni, hogy a direkt takarékosabb "NAS"-om vagy éppen a használatban lévő laptopom végezze a munka jelentős részét, mikor erre ott egy elvileg sokkal erősebb "céleszköz"?@(#89487) Bogyi007: Ha rosszindulatú akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy azért vagy megelégedve a Plex-szel mert még életedben nem használtál értelmesebb médialejátszót.

Miért van az, hogy ha támad valamilyen teljesen érthető igényem (pl. filmnézés belső hálón), akkor örülök, ha találok olyan programot, ami kisebb kompromisszumukkal kielégíti azt?
Filmeznél? Plex.
Zenét hallgatnál? Groove.
Autóznál? LADA.
Ez a mentalitás '80-ban oké volt, most már váltani kellene.(Nem, nem azt hiszem, hogy senki sem ír UWP-re alkalmazásokat.)
-
oriic
HÁZIGAZDA
One-ra is jön a Rime. [link]
Korábbi trailer (eredetileg PS4-re és Vitára készült)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(ha már az elején az egész koncepciót a tv-re alapozták...)

Vagyis, Te csak a játékot adod hozzá.
Mi ezt sosem mertük/akartuk megkockáztatni, meg értelme sem sok van. Ha valamiért bukna a home (valaki feladja a box karrierjét, stb.), akkor úszik a Season Pass. Akkor valószínűleg csak bizonyos játékon belüli vásárlásokra vonatkozik, hogy a home partner nem tudja használni.
Ha valaki home-ol rólad, akkor megveheti a DLC-t, és tudja használni. Ez nem kérdés, de a probléma nem is ez volt, hanem hogy nem az veszi a SP-t, aki a játékot, de mint kiderült, ez sem gond. Ahol biztos, hogy gond, azok a mikrotranzakciók.
Most csináltam egy képet a térképről, a GPS szerint kb 6 km a távolság a két legtávolabbi pontja közt.

l.skywalker