Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy86
addikt
Latszik, hogy dupla XP van TF2-ben
Mindenki olyan pro lett
) -
Jovanny2
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Akkor mindketten retardáltak vagyunk. Ki ezért, ki azért.

-
Siffredi
senior tag
Nagyon nem értem én a játékok árazását, valaki elmagyarázhatná nekem...
A Batman Arkham Knight Premium Edition nálunk teljes áron 33,5k (!), usákoknál 40 dodó. Most az akcióban (13,4k) még mindig drágább nálunk, mint odakint teljes áron, ráadásul most kint 16 dodó...
Ui.: ha a honlapon átváltom a régiót, akkor ezt is be tudom zsákolni annyiért?
-
SütiGTi
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Elvileg telepites meg minden megvolt 🙂 A kerdes az lenne meddig kell eljutni a jatekban?
(#90893) pixta78: Ez melyik skin volt?
-
pixta78
senior tag
Így karácsonyra, csak szigorúan fanatikus vigye:
Division Weapon Skin: PFX7H-RPYX7-7Y4M7-GGHWV-K9PTZ -
HagaNRG
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ne mondjátok már, hogy egész pesten ekkora probléma egy sima fehér joysticket venni?
A MediaMarkt, vagy bármelyik 576 nem tud ilyet adni?Csak, mert vidéken max. akkor vagyok bajban, ha Nintendo Classic-ot keresek.
-
KD6-3.7
őstag
Legjobb FPS: Doom
Legjobb versenyzos: Forza Horizon 3 + DLC
Legjobb coop: Gears of War 4
Legjobb multi: SW Battlefront Ultimate Edition -
akooos
veterán
válasz
jaroslav
üzenetére
Szerintem elég gagyi játék lett. Monoton, ugyan azt kell benne végig csinálni. Néha (sokszor) kilépett a játékból mission közben, néha csak a számláló ment és nem volt mission... Rengeteg bug van benne, amik közül nagyon sok zavaró. Sajnos nem élveztem a játékot, pedig az első és a második részét imádtam.
-
Knobber
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Azért kicsit sajnálom hogy ilyen hamar elvették a Watch Dogs 2-t. Azért karácsonyra meghagyhatták volna
Meg semmi SALE-t nem raktak be a játékra, pedig most sokak (köztük én is) megvenném, mert amúgy egy jópofa játék.Amúgy nem tud valaki jó akciót Watch Dogs 2-re?

-
jaroslav
aktív tag
Aki játszik a Mafia 3-al, talán tud választ adni.
Sok rosszat olvastam róla, de kezdő játékosként ez a játékstílus jön be a legjobban.
Az érdekelne, első kézből, hogy tényleg szörnyű bug-os?
Esetleg javították már a készítők?
Előre is köszönöm a választ!
-
NoMagix
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
kösz!

-
gianni85
veterán
gondolom senkit se érdekel, de ha már elkezdtétek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csak a számomra releváns részekLegjobb FPS: Titanfall 2
Legjobb TPS: Quantum Break
Legjobb versenyjáték: Horizon 3
Legjobb DLC: Witcher 3 Blood and Wine
Legnagyobb csalódás: Mafia 3
Legjobb konkurens játék: Uncharted 4 -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Kedvenc karacsonyi bole: Rainbow Six Siege.

-
L_YKing
addikt
Legjobb játék: Rainbow six siege
Legjobb FPS: Rainbow six siege
Legjobb TPS: Rainbow six siege
Legjobb kampány: Rainbow six siege
Legjobb multiplayer: Rainbow six siege
Legjobb versenyjáték: Rainbow six siege
Legjobb platformjáték: Rainbow six siege
Legjobb sportjáték: Rainbow six siege
Legjobb DLC: FH3 - Rainbow six siege
Legnagyobb csalódás: COD IW
Legrosszabb (AAA) játék: COD IW
-
NoMagix
addikt
Érdemes megvenni a Forza Motorsport 6 Car Pass-t?
Most 2000 forintocska! -
SütiGTi
senior tag
Tegnap akciósan szereztem egy forza H3-at

Nagyon állat
A Blizzard Mountain-re mikor lehet átmenni?
-
parandroid
félisten
válasz
dreizwanzig
üzenetére
Teljesen mindegy, melyikbe regisztrálsz. Én a magyar áruházat használom német lakcímmel, német bankkártyával. Az esetek nagyobb részében kicsit olcsóbbak a forintos árak, mint a német eurósok, bár éves átlagban elenyésző a különbség (plusz valami nem túl magas tranzakciós költséget fel is számít a bankom). Ami gondot okozhat, az az X360-ashoz játékokhoz való hozzáférés, én egyszer csak azt vettem észre, hogy valamelyik ingyenes goldos játék nem akar lejönni (ha jól rémlik, a Grid volt), chateltem az üfsz-szel (angolul), akik átmozgatták a profilomat németre, utána megjavult. Annyi, hogy az X360-as játékokat azóta csak a német store-ból tudom venni (itt mondjuk nagyobbak az árkülönbségek, viszont eleve nagyon régi játékokról van szó (régi lego játékok némelyike nem 1k huf, hanem 10 eur, ugyanez volt a helyzet a Secret of the Monkey Island-al, meg még pár régi címmel). Az XBO-s játékokat még mindig huf-alapon, a magyar store-ból veszem.
p
-
lacy86
addikt
Valakinek nincs egy 14napos EA access kodja?

Csak Januar elso heteben kapom meg az uj bankkartyat ( Maestro > Mastercard ) -
sch_a
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Akkor bocs, nekem ez új. Eddig mindig elköltöttem valami hülyeségre, ha maradt valami "apró" az accountomon.

-
sch_a
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nem fordítva? Tényleg lehet így vásárolni a store-ban?
-
gjoe
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
köszönöm

-
gjoe
addikt
Az akciós árra van 10% ea acces kedvezmény?
BF1-et akarnám megvenni.
+ van 2600 huf a boxon. Tudom úgy fizetni, hogy az + a maradék bankkártya? -
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek normális dolog az hogy a 15 napja leadott rendelésem még mindig nem ért ide a zavvi-ról? -
bLaCkDoGoNe
veterán
A Wasteland 2-t mi a túróért nem akarják soha leakciózni?
-
adalbert1
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Na igen, nekem is ez a gondom a mostani akcióval, hogy az ugyan igaz, hogy több címet akcióznak, de amikre emlékszem, azokra nagyobb kedvezmény volt BF-kor...

-
norbi2010
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Edigital-nál is átvehető, elvileg az összes pesti boltjukban. Drágább, mint máshol, de mivel ma akarod venni gondolom karácsonyra kellene, szóval megérheti azt a plusz kétezret.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Bossattila
üzenetére
Lehet hülye kérdés, de nincs beállítva valami vásárlási limit a kártyádhoz?
-
Bossattila
csendes tag
Sziasztok ma regisztraltam a kartyamat hogy megvegyem a gtav-ot de nem engedi visszadob sikertelen fizetessel mikor raneztem egy masikra ami erdekelt azt megtudtam venni igaz ez 35euro de amit sikerult vennem az meg csak 6euro
Mi lehet a baj ? Penz biztos van rajta ....l
-
assalkah
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Media Marktban (westend) is láttam tegnap ilyen fehér kontrollert.
-
Sify
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Itt elméletileg még van: [link]
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
1 gépen van több felhasználó. A fő felhasználóhoz vásároltam 1éves Live Goldot. Ha jól tudom akkor így minden felhasználó használhatja ezt, viszont a gépen jelenleg csak a fő felhasználó tudja használni. Vagy kell ehhez valamit beállítani, hogy működjön?
-
lacy86
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
TF2
Legnagyobb csalodas? :/ -
zsolti72837
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
90679-es hsz. Nincs bocsanat.

-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Votma.

-
bulikavagyok
nagyúr
Nocsak! Lehet, h "normális" kormánytámogatást kap a FM7?

Véletlenül leleplezték a Forza Motorsport 7-et -
Mister_X
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Legjobb játék: Battlefield 1
Legjobb FPS: Battlefield 1
Legjobb TPS: Dark Souls III
Legjobb kampány: Titanfall 2
Legjobb multiplayer: Rainbow Six Siege (2015. decemberi, nálam még belefér 2016-os listába)
Legjobb versenyjáték: Forza Horizon 3
Legjobb platformjáték: Unravel
Legjobb DLC: Ashes of Andariel
Legnagyobb csalódás: Mafia III
Legjobb GVG: Burnout Paradise (hiába X360) -
assalkah
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Egyetértek veled! Nekem nincs meg a Blizzard mountain DLC ezért nem tudok véleményt nyílvánítani, de részemről a legjobb DLC a Witcher 3 Blood and Wine volt.
-
bulikavagyok
nagyúr
Miután tegnap sikerült tesztelnem az utolsó idei játékot is ami érdekelt (WD2), így bezárult a kör, megosztom Veletek az idei toplistámat:
Legjobb játék: Forza Horizon 3
Legjobb FPS: Battlefield 1
Legjobb TPS: The Division
Legjobb kampány: Gears 4
Legjobb multiplayer: Battlefield 1
Legjobb versenyjáték: Dirt Rally
Legjobb platformjáték: Unravel
Legjobb sportjáték: UFC 2
Legjobb DLC: FH3 - Blizzard Mountain
Legnagyobb csalódás: Titanfall 2
Legrosszabb (AAA) játék: CoD: Infinite WarfareÉs bónusz a legjobb GWG cím: Sunset Overdrive
Plusz a legjobban várt játék: Red Dead Redemption 2
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Jovanny2
üzenetére
Köszi, akkor én retardált vagyok, mert szerintem ugyanúgy van 300-400e forintnyi játék az accountomon mint Nektek, de ennek ellenére aktiváltam a kódot. Számomra elég nyilvánvaló volt, h ezért nem járhat kitiltás.
És az is nyilvánvaló volt, h max pár napon belül tiltva lesz a játék, de így legalább tesztelhettem. Nem is volt más célom vele. -
Jovanny2
őstag
válasz
turikoczka
üzenetére
Akkor van itt pár retardált, köztük én is. Akinek nincs másod-harmad profilja, az a retardált, ha ilyeneket aktivál a profilja alatt. Nekem/nekünk min. 3-400.000 forintnyi játék van home-ban. Kicsi pofáraesés lenne egy permban.

-
okibots
aktív tag
Élnek már a napi akciók a weboldalon is: countdown
-
Aslan
aktív tag
-
bulikavagyok
nagyúr
Lehet, h csak rossz passzban voltam tegnap délután, de lelőttem 2-3 óra után -pedig lett volna még időm játszani. Legjobban a játék grafikája zavart egyébként, a többi hibájával meg tudnék békélni egy végigjátszás erejéig.

Egyébként nagyon jókat olvastam róla, így lehet, h túl magasak voltak az elvárasaim vele kapcsoltban. -
Jovanny2
őstag
válasz
dreizwanzig
üzenetére
VPN trükközés már nem megy, és minden ilyen téma tiltott itt. Olyan helyekről vásárolhatsz, ahol van gift card (Singapore, USA, stb.). A módját keresd meg, az árakról lehet beszélgetni.
-
i@lex
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ez tök érdekes, nálam pedig az év játéka volt.

-
Aslan
aktív tag
válasz
balage25
üzenetére
Természetesen! Nem vezetett eredményre. Több tévé készüléken is próbálva volt ugyan azzal az eredménnyel. Sikerült 640x480-as felbontásban elindítani a konzolt, ahol is végre adott képet, de az a kép is "ugrált" (hol elsötétült, hol visszajött... majd újra abszolút NINCS JEL szöveg jött be) Szóval már nem értek semmit!
-
pzstm
titán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
van napi akció, és van heti. A hetiket látod már, 29-én jönnek újak. Nekem sincs benne semmi extra, de arról nem MS tehet, hogy ami kell azt megveszem akció nélkül is
(akktuális napit még nem látom, mindig a life is stranget mutatja, megvárjuk míg felkel amerika
-
bulikavagyok
nagyúr
Nekem megspóroltak így pár ezrest. Meg akartam venni -csak egy leárazásra vártam-, de így, h tegnap játszhattam vele pár órát már biztos, h nem kell. Elég ronda a játék, a harcrendszer és a járművek irányítása egy vicc, a sztori béna. Az elmúlt egy-másfél évben megjelent egész jól kinéző ubis openworld játékok fényében (Division, AC Syndicate) nem értem egyébként, h ez miért lett ilyen "csúnyácska"?!
Mindegy, köszi MS a lehetőséget!
Szerk.: Annyit viszont bánok, h már nem kell izgalommal figyelnem a megjelenő akciókat, mert már nem maradt semmi amit megvennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Meg semmi SALE-t nem raktak be a játékra, pedig most sokak (köztük én is) megvenném, mert amúgy egy jópofa játék.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak ezért fog kapni még egy esélyt vmikor.

l.skywalker