Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage195
csendes tag
Köszi szépen
meglesz mind2 ezért gyűrűzve elég rendesen

-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Ha decemberig van ea accessem de kaptam a bf1 mellé egy egy havit, akkor összeadódnak ha beaktiválom most? -
Medocsabi
addikt
A kérdés h neked mi éri meg,mennyit szánsz rá.A nagyobb tárhely kényelmesebb,van aki szereti nézegetni a játékok képeit,akkor is ha évek óta nem játszott az adot játékkal

Nekem 500as van,ha kijátszok valamit letörlöm,ha kell visszatöltöm,mert amit egyszer megvettél hiába törlöd nem veszik el,bármikor újra letölthető.Így hacsak nem akarod minden nap simogatni a képernyőn a játékok borítóját,szerintem nem éri meg a nagyobb tárhely.De ez Én vagyok.
-
birorichard
őstag
Nyilván komfortosabb a nagyobb tárhely, de ha vmi nagyon best buy ajánlatot kaptál egy ilyen gépre, akkor külső vinyóval áthidalható a probléma.
Nektek a Live milyen sebességgel tölti a játékokat? 120-as netem van itthon, pc-n non-stop teljes sebesség van, a box pedig egy 5m-es utp-vel van a routerhez csatlakoztatva - eddig egyszer láttam 120 mbps-es letöltést, legtöbbször 40-80 között mozog. :/ Nincs vmi trükk rá, hogy kihasználja az egész sávszélt vagy az ms szerverei ennyit tudnak?
-
okibots
aktív tag
Hát ha egyszerre 10 játéknál nem kell több a vinyódra akkor érdemes elgondolkodni az 500-ason ha annyival olcsóbb (nem tudom most a felárat a 500-1000-res között).
De mint mindig, külső vinyót kezel, 256GB felett, USB 3.0-ás foglalattal (minimum igények).
Ha tudod, hogy neked rengeteg minden lesz rajta és nincsen kedved a külső vinyóval babrálni valamint nem gyors a neted, akkor érdemes a nagyobb tárhelyben gondolkodni.Nekem 500-as van, 14 játék van feltelepítve, abból FIFA pörög mindig meg az, aminek éppen a storyját viszem.
-
Bár leírták már előttem, de kifejtem. Az például szánalmas, amennyire instabilak ezek az applikációk. Mondhatni, a VLC még béta, de ezt jelen állapotában még pre-alpha verziónak is merész lenne nevezni. Hálózati megosztás QNAP-ről, a megosztásokat kilistáza, de belépni már nem tud, mert a jelszó ellenőrzésénél azonnal force close. Többször is kipróbáltam, bot egyszerű jelszóval is, admin fiókkal is, édes mindegy, ez az eredmény. Eleve van, vagy negyven másodperc mire elindul.
Pontosan ugyanezt tapasztaltam eddig minden UWP appal, amivel dolgom volt: instabil, funkciókban szegény trágya mind.
-
lacy86
addikt
COD Ghost mennyire ment ki a "divatbol" multi teren?

-
TJ22
tag
Sziasztok konzol vársárlás előtt állok de fel merült egy kérdés:
Úgy hallottam hogy a XO S rendszere sokat foglal.Ennek fényébe van-e értelme 500gb-s venni?
-
tunkiih
őstag
Overwatch-ba keresünk továbbra is embereket Competitive Play-re!

6-8an vagyunk jelenleg, jó lenne ha mindig lenne pár ember fent.
Utoljára irtam ki.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Közben kipróbáltam én is a VLC Playert. 4 filmet, meg két sorozatot néztem meg hogy megy-e és vitte őket rendesen. Plusz ahogy látom a hálózati filmlejátszás is működik. Végre egy jó app.

-
okibots
aktív tag
Láttam a videókat, a bugok annyira nem izgatnak, gyorsan rádobnak egy patch-t és javítva lesznek azok. (nem akarok végig rohanni a játékon, szóval "ráérnék", hogy kijavítsák)
Legutóbb a Dead Rising végigjátszás során találkoztam annyi buggal, hogy immúnis lettem rá
(viszont kicsit ellentmondok a fenti mondandómnak, azzal, hogy egy 3 éves játékban is hemzsegnek)Amúgy az AI annál inkább zavaró, szomorú nagyon, hogy így sikeredett

-
Medocsabi
addikt
Egy 360at én is vettem tesómnak,másodkézből.A srác rendes volt,nem jött be neki,és azt hiszem 30ért vettem meg tőle.
DEAKKORIS
mondjuk már van xboxom,a legközelebbi váltás a scorpio lesz.Gondolkodtam egy gow-os slimen,de a tv alatt van a m,ostani is,az előlapon kívül semmi nem látszik.Így kiadni+100k-t csak azért mert S és mert gears of war. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Medocsabi
addikt
Én még mindig szentül hiszem hogy a feketepéntekes xbox vásárlás csak egy mítosz.Meg is írom a discoverynek Adamnek és Jamienek a mítoszírtókba h vizsgálják meg

én eddig 3 alkalommal akartam vásárolni különböző okok miatt,2 laptop 2 pc hajnal óta készenlétben f5-öt nyomogatva.De mindig offos volt minden platformon.
-
Rathrol
senior tag
Mafia 3 logika -> keres kisebb szobát és egy egész maffia hadosztályt le tudsz ölni, egy füttyentéssel be tudod csalogatni az összeset!

[link]
-
Blaise
veterán
Bedobom újra a kérdést:
Home-olok egy ismerősömmel, minden gyönyörűen működik. Elképzelhető, hogy vennék magamnak még egy xboxot, ilyenkor tud működni ugyanúgy a home mint eddig? Nem zavar be, hogy nekem két gépem van?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
fityere
üzenetére
Elite mindenképp. SSHD, kontroller sokat dob rajta, ha utóbbi nem kell, el tudod adni, az árából meg sima joy kijön és még plusz pénzed is marad.
A legnagyobb kérdés, hogy mennyi gari van a gépekre. Mert ha Elite-re kevés vagy egyáltalán nincs akkor én azt nem venném meg.
-
fityere
senior tag
Melyiket érdemes megvenni Xbox One S 1tb vagy Xbox One Elite Bundle (ez utóbbi olcsóbb 50 eur-val). Tudom, hogy az S kisebb és újabb na meg 4k (amit sosem használnék ki), de érdekel, hogy ha most akarnék venni akkor melyiket ajánljátok.
Sima mar volt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Pro tipp:
Idén Black Friday-en 40k-ért lehet majd XO-t kapni.

-
lacy86
addikt
Ha masik orszagbol akarom megvenni a jatekot akkor a Store-ban ezt hol tudom atallitani?!
( egyszeruen nem talalom :S ) -
ImpersonatoR
addikt
Múlt évi fekete péntek is jól sikerült úgy akar 5-6 embernek xbox one téren az egész országban

Bar ha azt nézzük hogy most mar simán készletről kapni annyiért amennyiért anno ölték egymást
-
Djmarko
tag
Köszi!
-
Bogyi007
veterán
válasz
birorichard
üzenetére
Ncore-on nem az általános formátum.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A telefonom lehet hogy abban ment de azokat le szikrázó szintén játszani... -
fityere
senior tag
Ausztriában vagy közelében élőknek mai akció a Media Markt-ban.
MICROSOFT Xbox One 1 TB mit Rainbow Six Siege + Rainbow Six Vegas (DLC)+ Rainbow Six Vegas 2 (DLC)
Csak online rendelésLibro ajánlat
XBox One Bundle - Konsole inkl. AC Unity & Black Flag (ohne Kinect)
XBox One Bundle - Konsole inkl. Kinect und AC Unity & Black Flag
-
Zjunior
veterán
Nem kell vkinek fifa?

-
KD6-3.7
őstag
Hogyan tudnam a Windows 10 alol megosztani halozaton keresztul az XO-ra a filmjeimet?
-
Hunork
veterán
Üdv!
Van-e valakinek tuti biztos megoldás a Gears of War 4 Play anywhere kiadására? Ugye elő lehet tölteni, mind Xbox, mind PC-re. Ez a lényege. Szépen megvettük, Xbox One le is töltötte. De PC-re nem lehet, mert elakad 71GB-nál, hibát ír, Windows Store 0x80073cf9 hibakód.
Tele az Internet ezzel. Aztán volt, hogy én töröltem, volt, hogy magától törölte az Áruház. Hihetetlen. Amit tudni érdemes, hogy az áruházi alkalmazások nem a C meghajtón vannak, mert az SSD, és nem férne rá. De gondolom nem csak én vagyok így. Ezért nem vennék egy 100 ezres SSD-t... 
Tehát van valakinek egy jó és használható megoldása, Vagy kedden biztos le lehet tölteni? Nem szeretem, ha fizetek valamiért és nem megy... -
Bélaaaa
őstag
Többen panaszkodtatok mostanában a VLC-re. Most kipróbáltam, nálam SMB-n lát mindent (NAS), szépen le is játssza a filmeket.
-
rdt89
addikt
Ha találok Gears of War 4 PC-re hirdetést megvehetem nem?
Xboxon is tudom használni? -
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon megköszönném ha valaki tudná a kérdést a válaszomra.
Ha jól tudom a digitális gears of war 4 megvételével megkapom ajándékba a pc verzió kulcsát is.
Na most ez a kulcsot csak én tudom felhasználni,vagy akár el is adhatnám?
Nekem csak a boxos verzió kellene,és szeretném a lehető legolcsóbban megúszni.
Előre is köszönök minden hozzászólást. -
Rathrol
senior tag
Olyan hanghibával találkoztattok már hogy néhol be-be recseg a hang? Fülessel szoktam játszani és bizony néha zavaró tud lenni, vagy a kontroller a 3.5 mm jack csatlakozóval lenne a baj?

Pc nem hallom a fülesen a recsegő/eltorzult hangot. -
cyberkind
félisten
válasz
L_YKing
üzenetére
Nekem tetszik de ez a grafika manapság semmire se való, elvileg ott indul a gond, hogy 720p-s textúrákat skáláz fel a játék és ezt minden platformon ami agyon van effektezve és mosva, emellett a videók alapján durva hiányosságok vannak az ai-ban és így tovább, azt csak halkan említem meg, hogy ha kijön a 60fps patch kb egy 1080 viszi majd 60fps-sel fullon, nekem tetszik a játék de ez a grafika 2016-ban édeskevés se, javulni markánsan nem fog, kb Gta 4 szint van sok téren.
Jó játék de nem ártott volna még tolni pár hónapot esetleg egy évet.
Én ezeken túlléptem és élvezem a játékot, de én a régi konzolos Gta 5-öt is imádtam.

-
-
lacy86
addikt
A fejhallgatot beledugtam a joy-ba ( probakeppen )
Hangerot holmlehet felvenni? :/ -
Atomgeszi
nagyúr
Összefoglalóba egy leírás mehetne a játék közbeni zenelejatszashoz, plusz az eddig elérhető mkv/film lejátszási módról, nem?
Amúgy ez az Ori and the Blind Forest valami eszeveszett jó játék.. Még csak 4 ora körül járok, de hát.. Zseniális.
Következő az Inside lesz, hozza a Limbo hangulatát? -
parandroid
félisten
Arra, hogy a világ legnagyobb szoftveróriásának a mai napig nem sikerült egy több platformon is megbízhatóan, és jól működő, valóban átjárható környezetet létrehozni. Sőt, gyakorlatilag amihez hozzányúlnak, az gyors, ellenben fájdalmas haldoklásba kezd.
Talán éppen a(z asztali) Windows (merthogy a sokat hangoztatott ígéretek ellenére mobil windows és konzolos win 10 - lol - még sehol sincsenek), és az Office programcsomag az egyetlen kivételek (utóbbival sikerült ugyan csúnyán elbánni a ribbonos rendszerrel, de a tehetetlenség, meg a rengeteg üzleti, és az üzleti életben hozzászokott felhasználó még viszi előre).
p
-
Zjunior
veterán
Maffiat erdemes megvenni?
Jó lett? -
Tudom, srácok, de annyira nevetséges már ez a nyűglődés az UWP appokkal. Ennyire nehéz lehet erre a rendszerre fejleszteni?
Rohadtul kiábrándító az ökoszisztéma. WP telefonok kinyírva, Kinect kinyírva, Band kinyírva, Windows tabletek kinyírva. De ez már erősen OFF...
-
bulikavagyok
nagyúr
Azt ne felejtsd, h ez még csak béta!
Nekem egyébként tegnap sikerült működésre bírnom! Igaz, nem néztem végig egy filmet sem, de az 500-as HDD-vel megbirkózott. Később még tesztelni fogom. Mivel a másik két megoldás (Media Player/Plex) is tele van hibákkal, így szükségem lenne egy jó lejátszóra. -
Megjött hivatalosan is a VLC a boxra! Aki abban reménykedett, hogy ez majd meghozza a várva várt változást a gyárilag igen csak elbaltázott média kezelés tekintetében, annak van egy jó hírem: várhat tovább, ez az applikáció ugyanis egy raklap ürülék. Háromból három indításba belefagyott, amennyiben megpróbáltam vele egy SMB megosztást kitallózni.
Kiváló munka, így tovább!
-
-
Hunt3r22
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Szintén, mióta megvettem a One-t, lemezt nem látott, csak digitálisan játékaim vannak, mintha nem is menne..

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meglesz mind2 ezért gyűrűzve elég rendesen

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tele az Internet ezzel. Aztán volt, hogy én töröltem, volt, hogy magától törölte az Áruház. Hihetetlen. Amit tudni érdemes, hogy az áruházi alkalmazások nem a C meghajtón vannak, mert az SSD, és nem férne rá. De gondolom nem csak én vagyok így. Ezért nem vennék egy 100 ezres SSD-t...
l.skywalker
IntelKiller7