Hirdetés
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
szandra1988
tag
-
ssgt1981
senior tag
Tudnátok abban segíteni, hogy a BF1-et mikortól tudom játszani? Az alapkiadást és a premium pass-t vettem meg.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
cyberkind
félisten
A ritkább gomb beragadást a joy-on gondolom lehetetlen elintézni, hogy gariban cseréljék, igaz?
-
Mankó
veterán
válasz
a.sebi
üzenetére
Ha túl tolta, akkor a te boxodon nem tudod beállítani a home-ot, azaz nem tudod Make my Home-ra állítani a boxod.
Mi is így voltunk haverral, amikor váltottam Slimre. Felhívtam a supportot, elmondtam, hogy váltottam slimre, de haver már elhasználta a 3x-i home-ját, s így nem tudunk homeolni, mi ilyenkor a teendő? Kedvesek voltak és nullázták a haver home-olási számlálóját. Persze a home társ belépési adatai kelleni fognak, emailre küldenek egy számsort, ami vissza kell olvasni, és utána mindjárt megy is a home.
Sok sikert! -
uraim nem megy a homeolas nekem!
Haverral összehomeoltunk es ő letudja szedni a cuccaimat de én az övét nem.
Az lehet a baj hogy ő már túltolta ezt a home dolgot , de a support adot neki egy új lehetőséget.
De így sem megy? Mi lehet a baj? -
Lehiñito
senior tag
válasz
powerade73
üzenetére
Én remélem már du. 6után tudom kezdeni ( SG store), mert gyorsan eltelt a 10óra triál.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Az már megvan! "Rongyosra" játszottam. Jó lett volna valami új a rally világba, de akkor ez a rész is kimarad.

Tesztek pedig nem olyan rosszak róla! Jobb lett a fizika, sok ország (igaz, kevés szakasz) grafika is javult. Szóval minden téren jobb lett, mint az előző rész, de még így is félek benevezni. -
KD6-3.7
őstag
WRC 6-ot tolja valaki?
Sokallom az árát, de szívesen kipróbálnám!
-
L_YKing
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Jatekfrissitesek nekem sem toltodnek maguktol, minden mas viszont igen.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Frissitesek furak, mert nekem pl telepulnek maguktol.
Mondjuk nalam a preview programmal sincs gond.
-
birorichard
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Köszi mindenkinek. Este beszámolok. Ha nem, akkor sikerült és játszok.

-
bulikavagyok
nagyúr
-
gianni85
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
nekem most tökéletesen működik minden. A mostani géppel már preview-ban se vagyok benne, nem home-olok senkivel, veszem magamnak a címeket, és minden otthon letöltve vár

Titanfall 2 is pre-load-olt sikeresen, most addig nyugi van -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Elvileg akkor ugy kell mukodnie, hogy amit te veszel az nala toltodik le automatikusan, amit o vesz az meg nalad jon le instant onban.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nincs home partnered?
-
L_YKing
addikt
válasz
szandra1988
üzenetére
xbox.com-on kell azt aktivalni ha jol tudom. Bankkartyat kell hozzaadni.
-
gianni85
veterán
válasz
birorichard
üzenetére
ha be van állítva home xbox-odnak, és van netkapcsolat, akkor igen.
-
birorichard
őstag
Nem tudjátok véletlenül, ha otthon a box instan-ton állapotban van (de kikapcsolt), akkor ha veszek egy játékot most, redeemelem web-en, akkor automatikusan elkezdi letölteni? Pl. mire estére hazaérek...

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szandra1988
üzenetére
Supportot megkérdezheted, de érdemesebb benni negyedévest, vagy évest inkább szerintem.
-
szandra1988
tag
Felkerülhetek én is a listába? Szandra88
Tudtommal van olyan, hogy 1 havi ingyenes goldot kaphat az, akinek még nem volt előfizetése, viszont nekem nem dobja fel ezt a lehetőséget. Van erre valami megoldás? Support vagy vegyek inkább egy éveset?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Ha jól látom az Elite annyira nem best buy, mert máshol is 116-117 ezer Ft, az 1 TB-os gép viszont jó áron van.
-
Sir Riccio
addikt
Konzol akciók ma az eMagnál. 85k az 1TB-os XO, 115 az Elite.
-
okibots
aktív tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Valahogy én is így voltam vele, elég szíven ütött, hogy kezdhettem előröl.
De ezt mondjuk csak magamnak köszönhetem, mert belső vinyóra mentegettem a dolgot, eladás előtt meg két hétig nem voltam otthon, és eladáskor sem, így nem tudtam felhőbe átpakolni. (titkon reméltem, hogy bátyám megoldja nélkülem is, de hát nem, és akkor még sehol nem volt a BC lehetősége sem)
-
brumi1024
veterán
válasz
Keller16
üzenetére
Örök hálám az eredeti kommentelőnek és neked is!
4 hete harcolok a supporttal, hogy oldják meg a problémám (Live Gold, és egy Alan Wake kódot nem tudtam aktiválni). Ez a hsz segített, a linken egy kattintás, elfogadás és elsőre be tudtam váltani.Azért a support kompetenciájáról ez sok mindent elmond, nálam sokadszorra is ugyanazt a három kört futtatták le, mind chatben, mind telefonon.
-
Keller16
aktív tag
Tegnap írtam a problémámról, miszerint az istenért sem tudtam kódot redeemelni. Na most ez a reddit post megoldott a problémát.
Köszönet szucskrisztiannak, ha olvassa ezt a topicot. 
-
lacy86
addikt
Szoktatok co-op FH3-al.
Vagy mar kihalt az a "resz", mikor osszegyulik egy jo tarsasag? :/ -
ImpersonatoR
addikt
válasz
okibots
üzenetére
X360 FH1 menteseim nekem sincsenek meg pedig nagyon vártam hogy jöjjön BC be és be tudjam fejezni One-on, mert anno rage quit -eltem x360-bol meg 2013 -ban
Aztán legnagyobb meglepetésemre előröl indult mint ha sohasem játszottam volna vele. Visszanéztem a teljes xbox vásárlási történetemet és arra jutottam, hogy azért mert hiába vettem a játékokat digitálisan mar akkor is (pl pont FH1 is csak 1750 Ft volt 2013.07.04-en) gold ot nem aktiváltam csak 2014 végen először.
Így felhőbe sem mentette el tehát nem volt mit betöltsön (acsik ugye megmaradtak azért...) -
okibots
aktív tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Én mikor bekerült a BC-be, akkor elkezdtem (elvesztek a mentéseim 360-ról), de azóta sem nyúltam hozzá, akkor még ment azon része, server error-ral nem találkoztam.
A csaláshoz én is ugyanazt mondom mint te, a 3-ban (nem tudom milyen nehézségi fokozaton) de mintha bevárt volna a gép, utána meg nem lehetett lekoptatni akármilyen jól mentem.
FH1-ben pedig igen igen jól kell menni, hogy közelebb vánszorogjak hozzájuk ha lemaradnék, de a fene tudja, hogy van ez már
-
ImpersonatoR
addikt
A sima Forza horizon szerverei nem mennek mar?
BC be tolom de se az időket nem latom se a ghost car-t stb server error-t ir.
Másnál jó?
Horizon rallyt sem tudom megvenni.Egyébként érdekes kontraszt mert itt (FH1) mint ha nem csalna a gép.
FH3 ban kicsit ilyen nfs érzésem van néha ott csinálta azt, hogy ha első voltál akkor akar milyen jól mentél nyakadon voltak.
Ha beleütköztél valamibe és lehagytak akkor meg bevártak. -
kresz2
aktív tag
Köszönöm a választ.
Akkor ez úgy is működne ha lenne még egy profil a gépemen és arra átregisztrálnám?
Majd ha eladnám és törölném az én profilomat ezt rajta hagynám és kész? -
lacy86
addikt
Most mar jobb ez az FH3

-
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Csak szeretném megkérdezni,mi van akkor ha valaki szeretne eladni
egy 2 hónapos gépet account nélkül úgy,hogy az új tulajra átruházza a garanciát.
Ez ugye a régi account-hoz van kötve,egyáltalán megoldható valahogy a dolog? -
Polllen
félisten
válasz
Stevenstyle
üzenetére
Azt, h fps drop van.
-
Mister_X
nagyúr
Én élvezem, bár azt tényleg alá kell írnom, hogy nem egy Gears of War 2. Warzone a klasszikus GeoW multi, még placement meccseket tolok, így vagy nagyon profi ellenfelek jönnek vagy bedarálják a fél csapatot, mire felmérem a terepet
TDM talán túl pörgős és a Gnasher túl OP a jelenlegi formájában. Horda viszont baromi izgalmas. -
nkAAA
aktív tag
A Gears of War 4 multi mennyire lett beszippantós? Ha valaki tolta/tolja, akkor írhatna róla pár sort

-
joocek
aktív tag
El kelt!!!
-
brumi1024
veterán
válasz
Medocsabi
üzenetére
Van hogy csalnak, pont ma tapasztaltam. Sivatagi verseny, viszonylag hosszú, az eleje óta vezetek, és a 3/4-énél van benne egy viszonylag hosszú hurok hajtűkanyarral. Elérek a hajtűkanyarhoz (ahol rajtam kívül senki nem megy át a checkpointon, de tartom az elsőségem), majd látom, hogy második vagyok. Konkrétan fél percet vert rám a 3 perces verseny alatt az a Drivatar, aki a verseny eleje óta utolsó volt, mert kikerülte a hurkot. Megpróbáltam végigmenni még kétszer, egyszer ismét második lettem, egyszer harmadik, ugyanezen ok miatt. Elég csúnya bug, ahogy olvastam a Horizon 2-ben is megvolt már.
-
joocek
aktív tag
Fifa 2016 Delux kód ajándékba aki kéri jelezze!!!
-
-
Polllen
félisten
Végigtoltam a gears of war 1-t a 360 kompatibilitással és elég tré munkát végeztek...
Ha sok dolog történik egyszerre, lagol a játék. Főleg a végén, a vonaton.
Remélem a többi résznél jobb lesz a helyzet. -
lacy86
addikt
Az elso kuldetes versenyet nem tudom teljesiteni FH3ban 😡😡😡
Van egy shelbyGT es egy BMW-m
De egyikkel sem tudom megnyerni a versenyt 😂 -
Sicilian
addikt
Tud valaki ajánlani megbízható oldalt ahonnan lehet EA Access kódot venni ? Köszi..
-
Jani_007
csendes tag
Sziasztok!
Srácok ti hogy szoktátok a controller érzékenységét beállítani (COD, BF,,..)-nél
vertikális - horizontális.
Próbálgattam sokféleképp ráadásul pc-n is már több éve áttértem controller irányításra FPS játékoknál is, már-már egér billentyűzettel nem is menne
Főképpen a COD -nál nagyon gyors játékosok vannak ahogy célra tartok már le is szednek.
-
MrPeekaboo
senior tag
Zsákolható GWG-s játékok: The Escapists (XO), I Am Alive (X360).
-
godzsy2
senior tag
válasz
negyven2
üzenetére
Én már olyan rutinos vagyok, hogy 2 hét communication bant kapok alapból. Pedig csak ennyit szoktam írni, hogy "stop camping or play offline with recruit bots like you", vagy "I cannot understand why dont you play offline if you are a camper noob".

Más. Amúgy a PS4 kontrolleréből csak egy dolgot irigylek, éspedig azt, hogy abból is tud audio üzenetet küldeni. Cod-ba nagyon hangulatos amikor bemondja a scorestreak-eket.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Valahogy átlehet verni a rendszert, hogy itthon is menjen a Groove?
Tök jó lenne Forzaban a kedvenc zenéimre csapatni. -
Zjunior
veterán
Vki megdobna egy 10% offal zavvira?
Meghalalnam

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Programozás topic
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PLC programozás
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Playstation 5 lemezes eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nála működik minden, ahogy kell. Nekem is csak egy-két hónapja van ilyen problémám.

De egyebkent lehet is latni a kocsik mozgasan,hogy csalnak.:pl ha melle erek, hirtelen benyomjak a nitrot es 2 mp alatt gyorsulnak 100-rol 200ra.

l.skywalker
IntelKiller7