Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hátha valaki hasznát veszi.
CR644-Q7988-9CT2Y-K98T6-HDTTT
14 napos live. -
Mankó
veterán
Másik kérdés: Ha törlök minden a boxról, ugye a home-olások sem maradnak meg. Na már most, ha meg jön a slim és újra akarom homeolni a havert, de neki már ez volt a 3., ami a jelenlegi boxomom van, akkor hogy fogunk tudni újra homo-olni?
Sehogy? Mert az nagyon nem baba. vagy marad az ügyfélszolgálat? -
törölt tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Szia.
Ennek örülök ,ha igaz.
Meg annak is,hogy nálam idősebbek is vannak.
Mert néha kellemetlenül éreztem magam,hogy még aktívan szeretek játszani.
És hogy emiatt nem-e szólnak meg,hogy te nem vagy tízen éves.
Egy szó mint száz ,bárkivel el játszom.
Ha nem gond hogy ronton a statisztikát.
Mivel 3 ölök 20 halok.
De kedvem lankadatlan. -
Mankó
veterán
Srácok, cserélem a One-t, hogy és hol kell vissza állítani eredeti állapotba? Kell valami extra dolgot még kieszközölni?
Az újon majd újra be kell állítgatni a home-olást, vagy megjegyzi a profil? -
Thusor
őstag
-
adrian94
őstag
Hol kapok most legolcsóbban live-ot ? Látom, hogy a Konzolvilágnál most elég jó áron van a 3 havi de csak személyes átvétel van így az nem jó sajnos..

Magyar bolt is jó ha van valahol jó áron..
Van a cdkeys.com, ott nem olyan vészes.. Van még valami hasonló külföldi oldal ?
-
gianni85
veterán
Azokat kérdezném, akik használnak headset adaptert...
Van valaki akinek nincs szüksége a hozzá kapott 2,5mm -3,5mm jack átalakító kábelhez és valami ésszerű összegért megválna tőle? -
MeghaL0L
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Valamit félreértesz szerintem. PC- csak az játszhat a játékkal aki eredetileg megvette. Szóva ha Gears 4-et akarod Xbox-os haverral tolni (te meg PC-n) akkor neked kell megvenni a játékot és a te profilodnak kell homeolva lennie haverod gépén.
Na várj, ki vette a játékot? Te vagy haverod?
Mert ha te akkor simán saját profiloddal tudod letölteni PC-re, haverod meg simán a ready to install részből a saját gépére. -
válasz
lifeboy334
üzenetére
Teljes kollekciót néztem ki minden dlc-vel.
-
Destiny mint második játék a One-omra megéri?

mobal,
-
MeghaL0L
addikt
válasz
darksogi74
üzenetére
De ha én xbox-ra megveszem, megkapom a pc-s verziót ő pedig a home által játszhat One-on. Jól gondolom ugye?
-
Legolas91
csendes tag
Mea culpa, azt hittem, nekem szánod.
@Fishbone17 Jó tudni, hogy már szoftveresen is lehet állítani. (Vagy ha eddig is így volt, akkor csak nem volt meg az infó.) A hyperx-et nézegettem én is, sokan írják, hogy kényelmes.
Viszont itt olvastam a komment section-ben rosszat is róla.
(Aug. 6-ai komment, valamiért csak akkor látszanak a kommentek, ha be vagy lépve FB-ra.)
Persze az is fontos, hogy hogy bánik az ember a dolgaival. -
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Most láttam a reklámjukat, van pár értelmes XBOX-os akció is... csak nekem pont nem aktuálisak, mert vagy megvannak (Tomb Raider), vagy már kiváltottam mással (elem, használt kontroller).
Új Konzolvilág üzlet nyílik az Árkád Budapest bevásárlóközpontban
-
XFishboneHUN
senior tag
Az első reakcióm nekem is ez volt...

Említettem is neki, hogy mondom: "Ne tessék haragudni, de ilyen idős játékossal nem találkoztam még és, hogy ez mennyire meglepő, hogy valaki ilyen korban is aktívan játszik!!"
Erre ő: "hát igazából világ életemben szerettem játszani, még C64-el kezdtem és hoyg őt ez nagyon érdekli. A játékra rátérve, a Battlefield mellett szeretem az ArmA sorozatot, meg megvan/volt az összes, Tom Clancy, Rainbow Six játék Siege-től kezdve visszafelé, csak el kellett adnom, mert már nem indult el a ONE, és kiemelve mondta, a visszafelé kompatibilitás miatt"

Öcsém mondom, ez igen, bár csak ilyen nagyfaterom lenne.

-
psg5
veterán
válasz
Vasy09
üzenetére
Ugye, hogy ugye

Igaz nekem a konzolok nem jöttek be, irányíthatóságuk miatt valahogy, de nagyobb fiam játékaival én is toltam PC-n.
Már látom előre, hogy a két kisebbek gyermekem felnövésekor megjelenő játékokat is kipróbálom majd...amennyiben érdekli majd őket e terület
-
brumi1024
veterán
-
Vasy09
őstag
Igaz, hogy én csak 34 vagyok, de ismerem az érzést, tudom miről beszélsz!
És ha számít, én is C64-gyel kezdtem, a kazettás megoldással, aztán jöttek ugye a DX gépek, közben egy kis nintendo, míg végül az xbox és a ps! 
Szóval szerintem ez abszolút nem kor függő! Én gyerek korom óta szerettem a számítógépes játékokat, képes voltam hajnalokat eljátszani egy stratégiai játékkal!

Az meg, hogy most akár a boxon vagy akár a ps-en haverokkal közösen is lehet ökörködni, szerintem nincs is ennél jobb!

És ha tehetem, remélem így lesz, akkor még 70 éves koromban is nyomni szeretném majd akár a dédunokákkal is!

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Mivan?

-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
Legolas91
üzenetére
Az első főbb szempontot ki is húzhatod, mert azt szoftveresen csúszkákkal az Xboxon belül tudod majd állítani. szóval marad a kényelem.
Sokan a HyperX Cloud 1-2-re esküsznek az olyan lélektani határon mozog 20k körül. Nekem is van fülesem, csak egy kicsit magasabb árkategóriában. 
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
üzenetére
Na ne viccelj, rossz helyen keresel...

"Mivel én csak 14-21 korig találkoztam....."
Tegnap hívott fel egy 69 éves bácsi, hogy megveszi a lemezes BF4-emet, mert a sportlövészethet jót tesz neki, hogy a kezében marad a gépfegyverek mozgása, nem esik ki így a gyakorlatból és rá tud hangolódni ezzel verseny előtt! És, hogy ő különben is mennyire kedveli a konzolokat, meg a nemrég becserélt X360 heylett a ONE-t.

Majdnem dobtam egy hátast, de elég fiatalos hozzáállása volt...

-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Mi szinte napi rendszerességgel toljuk a BF4-et squadban, nekünk nincs ilyen jellegű problémánk és még a menü sem zavar senkit. : )
A squad létrehozás is zökkenőmentes.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
sugarforce
üzenetére
Nekem is tetszik. A harcrendszer szerintem jobb mint a RISE-ban. Meg jó, hogy több fajta védekezés is van. Így legalább nem 1 óra után unod meg

-
válasz
Sidorovich
üzenetére
Azért vehetsz, vannak tök jó játékaik. Csak fenntartással kell őket mindig kezelni, jól megnézni, kell-e neked.
Titanfall is szuper lett. -
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Gondold át.
Ahhoz az ő accountjával kellene bejelentkezned PC-re. Szóval nem kapod meg.Egyébként nem tudom PC-n ez hogy működik, hogy elég-e letölteni egy jogosult accounttal a játékot, és a gépen lévő többi account is használhatja-e...
Találtam egy cikket erről, de elég zavaros elsőre. Én úgy vettem ki, hogy windowsba bejelentkezel a saját accoddal, majd a store appba külön a haverod accountjával.
-
Sziasztok!
Van valaki, aki játszik még a Battlefield 4-el?

A legutóbbi frissítés óta szinte használhatatlan lett a játék. A főmenüt átalakították, és zseniális módon fehér betűk mögött világos háttér van, kb. nem látszanak a feliratok.

Haverokkal akartünk együtt játszani, de a squad csinálást is tönkretették. Amikor a squad leader rányom egy szervernél a joinra, nem történik semmi, míg a másiknak meg már tölt a pálya. Mások is küzdenek hasonló problémákkal?

Így akarnak átterelni a Battlefield 1-ra? Mert az nem fog menni, már megfogadtam, hogy nem veszek több EA Games játékot.

-
i@lex
őstag
Valaki esetleg lenne olyan kedves, és megmondaná hol tudom kikapcsolni azt, hogy ne jöjjön fel óránként az a rendszer üzenet, hogy már x ideje játszom, gondok lehetnek az igazi életemmel üzenetet?
-
MeghaL0L
addikt
Sziasztok.
Eladtam ugye a boxom, de a home partneremmel megmaradtunk. Kérdés az, hogyha ő megvette a GoW 4 -et ONE-ra, akkor én megkapom e azt PC-re? Mert ha lehetne így, akkor az ilyen játékoknál ugyan úgy feleznénk.
-
mettek
addikt
a tárhely kérdés megoldható, bővíthető is az xboxon. Ha esetleg van otthon egy felesleges 500gb, 1tb vinchester akkor azt beledobod egy 4-5ezer ft-os usb 3.0-ás külső házba, rádugod a boxra, leformázod és már telepíthetsz is rá játékokat. pofon egyszerű. De ez akkor is jól jön ha most 500-ast veszel és később kevésnek bizonyul.
-
pelenka35
őstag
Feszítem a húrt...Sokszor ki lett tárgyalva mit érdemes venni + az is ki milyen elemet használ... :-P
-
assalkah
tag
válasz
Legolas91
üzenetére
Nekem play and charge kit van mindkettő kontrollerben a kezdetek óta és kb napi 3-4 óra játék (party chattel) 4-5 napot bírnak ki. Én meg vagyok velük elégedve teljes mértékben. Headsetből pedig nekem is az van amit Rage47 kolléga ajánlott. Én nagyon szeretem. Nem éreztem még egyszer se kényelmetlennek.
-
Czimby
addikt
Xbox one vásárlásban az alábbiakat vedd figyelembe.
Most már ugye bejött az új One ami méretileg kisebb és támogatja a 4k-t.
(Ezt csak akkor használod ki ha filmet néznél rajta, játékok továbbra is 1080p vagy 900p felbontásban mennek.) Árban viszont 20-25 ezerrel többe kerül, szerintem így a sima még jobban megéri.A sima One-ok 500Gb és 1Tb merevlemezzel jöttek ki, az új slim-ek már 500/1tb/2tb változatban is.
Az 500Gb-os gépen egyszerre 6-8 játék fér el.
Kérdés, hogy egyszerre mennyi játékkal akratok játszani, ha 30 játékot szeretnétek a gépen akkor 2tb-os fog kelleni. Természetesen a hdd méretével az ár emelkedik.Olcsó alternatíva a refurbished(gyártó által felújított) régi 500gb-os gépek amikre hivatalosan csak 1év gari van nem 2(1-2 szerenécs vevő beregisztráláskor 2évet kapott). Ezek boltól függően 60-65-70e ért kaphatók, de már lehet el is kapkodták őket. Ez a best buy, mivel a gyárban tényleg újjá varázsolták őket. (Az alaplap kivételével mindent cserélnek kb, új kontroller stb)
Akkor vedd amikor találsz akcióban, ünnepek előtt szoktak akciók lenni, de addigra a régi gépek ki fognak fogyni és csak az új slimek lesznek drágábban szerintem.
-
sugarforce
addikt
Ez a For Honor jónak tűnik, kicsit bele kell rázódni, de hangulatos.
-
Bélaaaa
őstag
A Fifa sorozatokban van olyan lehetőség, hogy multi közben lehet beszélgetni az "ellenféllel"?
A másik, hogy a Fifa 15 nem magyar. Lehet valahogy engedélyezni neki?
-
StLui
veterán
válasz
lifeboy334
üzenetére
De azert elmondhatja, ugye?
Tenyleg csak nehany beszologatasert regeltel ? -
Legolas91
csendes tag
válasz
lifeboy334
üzenetére
Rákerestem, márciusig visszaolvasva semmi kivesézés jellegűt nem találtam.
Def26 kollega javasolta még április közepén ( #71901 ), hogy legyen külön topik erre, de abból úgy tűnik, nem lett semmi.
Egyébként csak ezért regeltél be, hogy ezt beírd?@Rage47
Köszi szépen, itt találtam, legalábbis árgép ezt hozta, meg egy másik helyet, ahol jóval drágább.
Kb. hány óra játékot bír így a kontroller, hogy a headsetet is el kell látnia energiával? -
Croft-21
őstag
Ha vajon hipót öntök a kontrollerre, akkor a kék festéken kívül a műanyagot is lehozza?

-
psg5
veterán
válasz
üzenetére
Ha a 30 feletti neked az idősebb korosztály, akkor a 40 felettit minek is mondod?
Elmondom neked, hogy a mostani 40-esek a legattraktívabb játékosok.
Akik Commodore 64-en és Plus 4-en nevelkedtek azok verhetetlenek, meglátásom szerint
és sosem törlődik belőlük a játékszellem 
-
LeventeV
őstag
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Fiamnak karácsonyra (amennyiben megérdemli) Xbox One-t szeretnék ajándékozni.
Kérdésem, mire érdemes figyelni vásárláskor (tárhely, hozzávalók stb...) és mikor érdemes venni (árszempontból karácsony előtt, esetleg még novemberben) ? -
Legolas91
csendes tag
Sziasztok!
Headsetet szeretnék vásárolni a One-omhoz, a plafon 20k.
Főbb szempontok:
- Külön állítható chat és játék hangerő
- Kényelem (általában 2-3 órát tudok játszani egyszerre maximum, tehát ennyi idő alatt ne váljon kényelmetlenné, ha lehet)Nos, nagyjából ennyi.
Ki milyet használ hozzá?
Az "újabb", jack dugós kontrollerem van, ehhez is szükséges még pluszba átalakító?Előre is köszi.
-
red6t6
tag
Azt hiszem, itt a topikon olvastam valakinek az aláírásában, hogy nem azért hagyod abba a játékot, mert megöregszel, hanem azért öregszel meg, mert abbahagyod a játékot... nagyon igaz!

-
pzstm
titán
válasz
lifeboy334
üzenetére
Division mai napig jó játék...most meg 1.4-el teljesen gatyába rázzák úgyfest....mindenképp sokat fogom én még tolni

-
törölt tag
válasz
Jani_007
üzenetére
Jó reggelt neked,és mindenkinek.
Ezt jo hallani. 😃
Még jo hogy lányok nincsenek (gamer girl)kérdést nem tettem fel.
Aminek örülnék, csak ciki ha jobban játszanak. ☺
Ugyan ez a helyzet a 14-16 éves srácok akik róhat jól játszanak.
Ott be tudtam magamnak adni,ez fiatal és jó reflexek.
Egy szó mint száz örülök hogy idősebb korosztály is van,
nem érzem magam hülyének.
Nálam ami város játék
f 1,Titanfall 2,Call o D.
Ha van bárkinek kedve vegyen fel.
Általában többet szednek le, mint amennyit én .
De a lelkesedés lankadatlan. -
i@lex
őstag
Ha valaki vacilált eddig a Re-Core megvételén, vagy csak a "nagyon okos" teszt oldalak negatív véleményei miatt visszakozott, annak én bátran tudom ajánlani.
Közel 15 órám van jelenleg benne, de minden percét élveztem, élvezem.
Pont olyan amilyennek az előzetesekből lejött.Teljesen rendben van. Vegyétek.

-
törölt tag
Én 33 vagyok.
-
Gabor1985
tag
Üdv.
Olyan kerdesem lenne aki xbox one s t használ h mennyire melegszik a gép? A belső táp miatt kérdezem. Gépcserét tervezek. olyan emberek véleményét várom akiknek már az s gép van. Válaszokat előre is köszönöm. -
törölt tag
Sziasztok.
30 felett,értem idősebb korosztálynak.
De azt nem gondoltam volna hogy 40 feletti is van.
Az jó, nagyon baro.
Mivel én csak 14-21 korig találkoztam.
Nem az xbox fronton.
És ez zavart.
Remél elvont FPS játékokban össze futók veletek. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Zolibacsi88
üzenetére
Ubifos oldalán írja, hogy van rajta NDA.
-
törölt tag
Sziasztok.
Mai napon ,egy újabb taggal számolhatok.
Sok év kihagyása után ,sajnos 😢.
Apróbb dolgok amik hiányoztak, emiatt vissza húzott a szívem az xbox felé.
Két kérdés : idősebb korosztály van-e?
Call of duty és társai kedvelők vannak -e?Többen jobb csapatni,mint magányos farkas ként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Sony PlayStation 5 Slim
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ennél olcsóbban is tud live-ot ?

Én már ugye eladtam, restoreoltam.
![[link] [link]](https://pbs.twimg.com/media/CsPoulnXgAI9gJe.jpg:large)

f 1,Titanfall 2,Call o D.
l.skywalker
IntelKiller7