Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Barnes
aktív tag
Far Cry 4-et tolja valaki multiban?
-
-
Én kezdek ráérezni a BF4-re, már sokkal kevesebbet halok. Az tetszik benne, hogy mindenki élő játékos. Remélem a Titanfall 2 hasonló lesz már, nem csak 6v6.
-
ferensz
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Valóban rettenetesen szar, kb három percet sikerült játszani vele, és töröltem is

-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Titanfall FTW
-
gianni85
veterán
Heti akciós lista ismert már? Sajnos nem érem el az xbox.com-ot
-
adrian94
őstag
Valaki segítene nekem, hogy hogy sikerült össze hozni ezt a 8:08-as videót?

Nem csak 5 percet lehet max ? vagy be bugolt volna ? Rányomtam, hogy vegyen 5 percet fel utána unsnapeltem.. utána meg akartam nézni, hogy mennyinél jár a videó majd nyomtam egy B-t véletlen és kiírta, hogy vége a videó felvevésnek .. nem értem nagyon, hogy jött össze

-
Kecuhun
senior tag
A Battlefield Hardline beta tölthető az Xbox Store-ból. :-)
-
zzola
titán
válasz
wannnabeees
üzenetére
Értem, nálad ez mit jelent?
-
cyberkind
félisten
Hol tudom/lehet megnézni hogy meddig van Gold előfizum?
-
zzola
titán
Ha instant módban van a konzol és weben megveszek egy játékot, akkor az automata elkezd letöltődni?
-
vunit
csendes tag
Pedig volt, ottvolt hogy 1 hónapos free trial és tényleg ingyenes is volt.
Tudtam is karaktert készíteni a GTA 5 Online-ban+ olcsóbban tudtam letölteni a UFC-t.
De most nézem, hogy utána egyből kaptam egy email-t, hogy megszüntettem a goldomat,pedig én nem szüntettem meg!
Nem kattintottam vagy mentem semmi erre utalóra.
Erre tényleg nem működik + kaptam egy email-t amiben az áll, hogy meg is szüntettem. WTF??
Nem értem mi van egyáltalán.. 
-
vunit
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem új Xbox One-t és most "üzemeltettem" be az egy hónapos ingyenes Goldot,jelezte is, hogy sikerült, a GTA 5-ben az Online részében csináltam karaktert, ezt még engedte, ezután már semmit,még a karakteremhez se léphettem be, majd kipróbáltam Forza5-tel a multit és ott se engedte,se a GTA 5-ben, arra hivatkozva mind 2 játéknál, hogy nincs Goldom.
Pedig pár órája még működött és Pár órája is érvényesítettem.
Ez miért van? Bugosak a szerverek, vagy miért?
Válaszokat előre is köszi! -
karis
tag
Valaki használ vezeték nélküli billentyűzetet(esetleg mellé egeret) xone-hoz? Ha igen, akkor a menüben is lehet vele navigálni, vagy csak a böngészőnél működik?
-
Lefty
addikt
válasz
wannnabeees
üzenetére
Nem olyan nagy gond ez, 10 GB nem sok.
-
fityere
senior tag
Bocs a hülye kérdésért de ugye ez jo xbox one-hoz is [link]
Köszi a valaszt elöre is
-
pzstm
titán
Sony Online Entertainment eladták, az új cég meg multiplatformra készít....kíváncsi vagyok, hogy egy The Last of US remake HD-t kitolnak-e Xbox One-ra is.
Mindenesetre viccet félretéve ennek azért hosszútávú hatásai is lehetnek.... Sony-nak nagyon kellett a pénz úgy fest.
[lSony Online Entertainment titles headed to Xbox and mobile L]
-
cyberkind
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Inkább gyere Gtazni.

-
takacs94
csendes tag
Srácok. Mi tévő legyek ha Forza Horizon 2 nél állandóan unable join-t ir és hogy nézzem meg az internetkapcsolatom mikor a többi játéknál tökéletesen működik a live? hónapok óta kínlódok vele közbe félreraktam mert csak felidegesített de fogalmam sincs mi tévő legyek már átálitóttam a nat type ot is openra portokat forwardoltam de semmi ujra raktam , letöröltem , a profilom letöröltem a konzolrol , de semmi eredmény nagyon le vagyok már lombozva hogy ezen már nemlehet mit segíteni és poén hogy még az eredeti fórumokon se tudnak semmit se hozzászólni ezekhez a dolgokhoz , de mivel csak pár embernél fordul elő ez a probléma szinte nem is foglalkoznak vele...lassan már ott vagyok eladom a játékot
ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném -
bulikavagyok
nagyúr
Láttátok ezt a PC videót a főoldalon? Elképesztő FH2 utánérzetem van ezt a pályát látva. És tudom, hogy agyon van tömörítve, de ahhoz képest, hogy nem open world, kicsit sem szebb annál.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
wannnabeees
üzenetére
Eddig is úgy volt hogy csak PC-sek tölthetik elő a játékot.
-
gianni85
veterán
válasz
Krisz0630
üzenetére
100%-hoz annyi, hogy meg kell venned bármelyik 5 ingatlant. gondolom közösen számolja a 3 karaktert, meg kell neten rendelned egy autót. Talán ennyi összesen ami pénzbe kerül. 2. acsi
teljesen emberi, emlékszem GTA4 idejében még acsizgattam rendesen, a galamb kilövések nem voltak szórakoztatóak
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Donibrasco
üzenetére
Köszi már megtaláltam a leírást, de sajnos úgy toltam ki a játékot, hogy a Lesteres küldetéseket megcsináltam. F@sz@! Akkor majd ezért újra ki kell játszanom...

Gondolom így 100%-ra se lehet kijátszani a gamet. Most vagyok 88%-nál.
-
wannnabeees
aktív tag
Esetleg ha valaki azon tanakodna, hogy előtölti a BF Hardline bétát. Annak van egy szomorú hírem:
"Anyone looking to play the Battlefield Hardline beta on Xbox One and Xbox 360 sadly won’t be able to pre-download and install the beta.
So, you’ll have to wait until EA Games confirms the beta has gone live on Xbox Live.
When it is, all you’ll need to do is search for “Battlefield Hardline Beta” in the Xbox Games Store on either console, download the game and start playing – as long as you’ve got an Xbox Live Gold account.
The Battlefield Hardline beta is a 10 – 11GB download for Xbox One, or just under 4GB on Xbox 360."
-
-
gianni85
veterán
Bakker, te akkora fafejű vagy, hogy hihetetlen. Legalább 3x javíttattam 360-ast, sose kellett számlát mellékelnem. Itt is írták legalább 3-an, hogy nem kell MS-nél számla a gariztatáshoz. De te jobban tudod.

A garancia feltétele a hivatalos viszonteladótól származó beszerzés, ami után természetesen számlát is kapsz, de akkor se kéri az MS. -
Donibrasco
tag
válasz
Krisz0630
üzenetére
Na ezzel én is bajba vagyok nincs lóvé megvenni ilyen drága dolgokat és már nem is fogom tudni mert az elejétől kezdve tőzsdézni kellett volna ott állítólag 2milliárdot lehet összehozni,de ha már végigvitted ba@hatod!
A GTA Place en le van írva hogy mit kell pontosan csinálni bár én már biztos nem kezdem újra
-
cyberkind
félisten
Belinkelne valaki innen egy megbízható eladót, akitől tudok venni Gold-ot?

-
godzsy2
senior tag
válasz
fityere
üzenetére
Hogy akarsz euróban fizetni egy forintos feltöltőkártyáért? Én forintos feltöltőt csak iceakosnál találtam, mondjuk máshol nem is kerestem, mert nem kerül többe. 13ezer forintosa nincs, de ha ebből veszel kettőt, kijön az összeg. Paypal nem tudom van-e nála, én utaltam neki, pikk-pakk küldte a kódot, még számlát is mellékelt hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

l.skywalker
IntelKiller7