- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz
lajbi101 #21572 üzenetére
Nem olyan nagy varázslat ez a netes rendelés, nyugi.
Nekem jelenleg 3 termékem is bolyong a nagy világban.Profibb cégek, ahol a szállítási költség is húzósabb adnak tracking number-t, azaz nyomkövető számot, amivel az adott futárcég, FedEx, DHL, TNT oldalán a számot beírva leolvashatjuk, merre van a termékünk. (a csúcs az volt, mikor UK-ból kedd délután rendeltem valamit és szerdán 11-kor hívott a futár, hogy menjek már ki, mert mindjárt ideér. Hihetetlen, komolyan mondom. De USA-ból is ahhoz vagyok szokva, hogy hétfői rendelések csütörtök-pénteken befutnak. Általában itthon megy a tökölés a postán, vagy a futár kirendeltségeknél. Vagy elromlik a kocsi. Ez is rendszeres itthon.)
A zavvitól várok COD-ot, arról csak annyit küldtek, hogy elindult a csomag. Ez általában a despatched vagy shipped kulcsó az emailekben.
Mindig megjön minden, nem kell megijedni, ettől függetlenül ha valaki, én mindig addig zaklatom a cégeket, míg tutira biztosítanak mindenről, tehát ha jön a despatched email, akkor utána még külön mailben kérem a tracking numbert, ha tudnak ilyet, mert néha ezt sem adják meg maguktól, csak kérésre. -
dilipok
veterán
válasz
lajbi101 #21575 üzenetére
tehat ugy rendelgetsz, hogy azt sem tudod mire nyomsz, mit irnak. Ez egy igen bolcs modja a penzkoltesnek... Azert mert nem tudod, ki a tokom vagyok, meg nyugodtan vehetned te (is) a faradtsagot, hogy a rendeles modjat atolvasd. Ha mashogy nem, egy forditoprogrammal
De amugy igen, azt jelenit, hogy feladtak
-
raziel01
veterán
válasz
lajbi101 #20963 üzenetére
Nincs olyan, hogy fizetés után sehol se.
Minden webshop-nál van egy összegző a végén. Pl Zavvinál gondolom te a kosarat nézet.
Ha rámész, hogy checkout akkor biztos kérni fogja a címet.Egyébként my account/address book és állíts be ott címet.
Kis önállóság legyen már. Company name: cég neve ha céghez kéred a postádat. Üresen kell hagyni ha nem.
Google translate bőven jó fordítani. -
dilipok
veterán
válasz
lajbi101 #20669 üzenetére
na megint temanal vagyunk
Egyebkent ezt sikerult leszurni egy next gen vs current gen videobol? De ne is menjunk bele a temaba, mert lenyeges kulonbseg meg az osszehasonlito videokon sincs... Meg gondolod nem azzal lenne tele a net, hogy jaaaaj, ps3-on sokkal szarabbul nez ki, mint a boxon?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
lajbi101 #20635 üzenetére
Jah , egy rendeléssel fizettem. Viszont két külön csomagban szállították. És egy huszast megértek simán főleg amilyen remek állapotban vannak. A Tony Hawk részéért azért fizettem , mert úgy tudom ez a rész sikerült a legjobban..
Maci: F1 bajnokság vagy miiiiicsoda?
, nyomhatunk .
-
dilipok
veterán
válasz
lajbi101 #20612 üzenetére
ha az elso resz tetszett, akkor mindenkeppen, mert a kovetkezok merfoldekkel jobbak (az elso szamomra eleg repetativva es ezert unalmassa valt hamar, a kesobbi reszek ebbol a szempontbol sokkal jobbak). Azt meg hogy kulon-kulon mennyire jonne ki, egyszeruen megnezheted
alevan: en probaltam egy 22-es monitoron (1680*1050) es az display beallitasoknal be lehetett allitani ezt a felbontast, nem torzitott, viszont a fekete csikok megvannak, de nem veszes.
-
dilipok
veterán
válasz
lajbi101 #20610 üzenetére
nem tudjuk, neked megeri?
Ha nem szereted az ilyen stilusu jatekot, akkor nem. Ha igen, megengedheted magadnak es hajlando vagy ennyit kiadni erte, akkor igen. (ha nem lenne meg mar minden resz, akkor tuti megvennem, mert en szeretem a sorozatot, de ettol meg nem tudnam megmondani, hogy neked megeri-e
)
-
kovsol
titán
válasz
lajbi101 #20269 üzenetére
Diablo az nem RGP az egy sima hetelős hack and slash. Hamar kijátszható utána meg csak grindelésről szól az egész. Ha mélyebb tartalomra vágysz akkor valami rendes RPG -t nézz inkább. És dobozosan szerintem jobban kijössz, mint a digitális verzióval. Meg ha nem tetszik eladod és nézel másikat.
-
raziel01
veterán
-
dilipok
veterán
válasz
lajbi101 #20158 üzenetére
haaaat, ha a konkurens platformot nezzuk, akkor lehet, hogy nem is annyira jok ezek a jatekok. Mivel legalabb egy evvel kesobb vezettek be itt, illendo lett volna hasonlo felhozatallal eloallni az ms oldalarol is. De nem, ez meg csak kozel sincs igy. Mondjuk engem nem annyira zavar, mert altalaban mar megvannak az altalam jobbnak tartott jatekok
-
CrAck69
senior tag
válasz
lajbi101 #20035 üzenetére
Már megtaláltam googlin rákerestem és találtam egy kis bemutatót
Ki kell pattintani a sarkát és ott a HDD helye. Eddig ezt nem tudtam...
Most használok ilyet először, ezért kértem a segítségeteket
De már értem.
A lényeg h az xbox 360 slim HDD akkor jó bele.
Ez volt a fő kérdésem. -
raziel01
veterán
válasz
lajbi101 #19925 üzenetére
Miért ne tudnál? Én is azzal fizettem anno mikor nem volt még paypal-om. Vagy 5 rendelésem úgy jött.
-----Gyerekek az kemény ám, hogy ma se jött meg a GAME csomag és hétfőn lesz 21 napja, hogy feladták.
Az a szomorú ebben, hogy tőlük kell refund-ot kérnem pedig biztos,hogy a magyar posta lopta el.
Hát de most mit csináljon az ember ha nem kapta meg amiért fizetett.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest