- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
Köszi, érdekes, hogy beléptem a magyar fiókos win8-ról, alapba a hu-hu -ra tett, ott beléptetett végül a win8-as magyar fiókommal, kijelentkeztem, beléptem azzal az angol fiókkal amit xbox-on használok már a kezdetek óta, akkor még nem lehetett magyar, de ugyanúgy a account.xbox.com/hu-HU/ oldalon marad, jó ez így vajon?
Mindenesetre előbb megcsinálom a gyerek fiókjára, ahhoz már hozzá van rendelve a bankkártya és magyar fiók is. Majd legfeljebb az ő profiljával Forzázom.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Az egyetlen értelmes hozzászólás oldalak óta.Pedig én akartam lenni a public enemy, aki ezt szóvá teszi...
(#30835) raziel01:
"Szerinted ha mi nem szedünk ki pár kódot akkor az bent maradt volna? A többi 1000 felhasználó úgyis kiszedte volna őket és nekik lenne annyival is több pénzük az accon."Én szégyellem magam helyettetek, komolyan.
-
-
raziel01
veterán
Szerinted ha mi nem szedünk ki pár kódot akkor az bent maradt volna? A többi 1000 felhasználó úgyis kiszedte volna őket és nekik lenne annyival is több pénzük az accon.
Én nem érzek bűntudatot. Elég sok ezret költöttem már a Live-on. Ennek is örülök, hogy 2-3 akciós játék árát megtudom spórolni. -
Jegesmaci81
aktív tag
Bakker legalább félretájékoztatás ne legyen!!! Miért ne tudnál digitális játékot venni???
Jobban használódik az olvasó!!! Na ezt tényleg nem értem. A boxot se kapcsold be mert az is használódik? HAHÓÓÓ ez a dolga!Ezért vetted hogy használd! Ha feltelepíted akkor meg a HDD használódik sokat ami szintén mechanikus alkatrészekből van összerakva annak se tesz jót.Ami még kiakasztó érv hogy hangos! Persze hogy hangos de pl a hűtőszekrény is hangos amikor dolgozik és bizony sok helyen a nappalival egybeépített konyhában van. Sőt nekem a TV is hangos mert aktív hűtés van benne. A PC is hangos mert abban is aktív hűtés van( passzívra nincs pénzem meg nincs rá igényem)
Az hogy lassabban tölti be a játékot ez tény de talán ezzel együtt lehet élni.
-
Blaise
veterán
Nem semmi azért, hogy még az Origin Bundle minimum 1 dolláros árát is sajnálta, és úgy kunyizott Crysis2 kulcsot. Kicsit fura a sztori azért...
Én is teszteltem anno az új 3-as BMW-t, egyből beleszerettem, de sajna az anyagi lehetőségeim nem engedik meg. Pedig mekkora mosoly lenne az arcomon.
-
mephi666
nagyúr
ja, szórakozásra tényleg jó, de ha választanom kellene, hogy akkor trabanttal 100km, vagy pár óra forza, tuti a trabantot választanám
szeretem amúgy a forza-t is, nem arról van szó... (3-4-horizon-ba sokat beleraktam) most mondjuk nem követtem az 5. rész fejlesztését, mert tuti sokat csúszik nálam, mire játszhatok vele, de milyen innovációt hoz? éjszakai vezetés van, mint a horizonban? időjárás gondolom még mindig nincs... (pedig arcade szinten is dobna a játékélményen ez a kettő, hiába nincs köszönőviszonyban sem az autó menettulajdonsága a valósággal az útviszonyok függvényében) ...így, hogy csak felületesen néztem rá az 5-re, valahogy úgy érzem nem hoz elég nagy előrelépést a 3-4 után... "csak kellett egy sikercím így az x1 indulásához"
-
oriic
HÁZIGAZDA
iceakos írása a témáról:
Mint sokan hallottátok már az MS pont rendszerét Ősztől átveszi a valós pénznemes fizetési rendszer a Microsoft konzoljain is. Ez azt jelenti, hogy például a Magyar profilon Forint, az Angolon Font veszi át a fizetőeszköz szerepét az ms pontok helyett. Természetesen a pontkártyák is kivezetésre kerülnek,de helyette valós pénznembeli "Microsoft Gift Card"-ok kerülnek forgalomba. Ezek a kártyák még 2013-ban, előreláthatólag még nyáron forgalomba kerülnek majd.
Mi történik a meglévő pontokkal, a nem felhasznált kódokkal?
Ha az átállás után adsz be egy kódot, ami előreláthatólag az őszi dash frissítéstől fog menni, akkor egyből átváltja valós pénznembe a pontok értékét. Azt az információt kaptam, hogy ez a váltás erősen felfele fog történni szerencsére.. "Régi" MS pontos kódokat egész 2014-ben is belehet adni majd, szóval bőven hagynak időt a rugalmas átállásra.
Ha a profilodon az átálláskor még vannak MS pontok akkor sincs ok a pánikra, mert azok is az átálláskor, automatikusan átváltódnak, nem vesznek el. Itt 1 megkötés van: Az átvitt pontmennyiséget 1 éven belül el kell költened, ezzel akarják kikerülni a bőkezű átváltás miatti esetleges pont halmozókat gondolom. Az átállás után beadott MS pontos kódokra természetesen nincs felhasználási időkorlát.
Remélem ez a kis írás segít az eligazodásban, ha bármi kérdésetek van , keressetek bátran."#14047) pzstm
Ha US reged van akkor gondolom igen. De nem tudod megnézni? Nem kaptál betát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest