- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
vatoteam
tag
Most hozta a postás a GOW trilógiát GAME-től. 25-én adták fel, tökéletes mindegyik tok/lemez, a 2. részhez még egy érintetlen All Fronts Collection letöltőkódot is kaptam!
-
vatoteam
tag
Nekem is megjött ma a GAME csomagom, halo4 és reach tökéletes állapotban, a fifa 13 tokja kicsit viseltes volt, a karcok minimálisak, nem volt gond egyikkel sem
-
vatoteam
tag
válasz
FuRiONight #16400 üzenetére
Tudom azt az 5k csatát nem 2 hónap alatt hoztam össze, mert közbe van egyetem is
De ez a kontrolleres bohóckodás csak mégjobban árkádosít. Ez van, a PC-s most az utóbbi időben jó irány felé halad úgy érzem.
-
vatoteam
tag
válasz
Napfénysüti #16397 üzenetére
Szintúgy, kuka az egész nálam
Ha lesz valami jutalom a tesztereknek akkor talán szenvedek vele, de már látom, hogy marad a PC. Én 5k csatával a hátam mögött imádom az egészet, persze kizárólag szakaszozva.
-
vatoteam
tag
Forza Horizon csak 600 MSP, livekodok.hu-n 3500 ft az 1200 pontos, tehát ponttal vásárolva kijön 1750 ft-ból és marad 600 pont a kövi akcióra is
-
vatoteam
tag
válasz
dilipok #11192 üzenetére
Csak akkor fenének raknak bele frankó versenypályákat
pl ez a videó. 15mp-ként felröhögtem, hogy "na mindjárt jól falhozvágja" és NEEEEMekkora sebességgel is ilyen stabilitással bevenni egy kanyart
mintha max downforce lenne folyamatosan :/ 2:55-nél a kedvenc...
-
vatoteam
tag
Srácok, LIVE-on a GTA 4 most 3ezer forint. Az jó vételnek számít?
-
vatoteam
tag
MajorNelson blogbejegyzés kommentjeit végignyálazva másoknál is problémás a MSP vásárlás pár játéknál. Remélhetőleg az akció végéig megjavítják
-
vatoteam
tag
válasz
MasterMark #5405 üzenetére
Dirt 2 március 4-ig marad 990ft
-
vatoteam
tag
válasz
MasterMark #5387 üzenetére
Rendben, akkor megpróbálom proxy mögül és akármi lesz az eredmény az orrod alá fogom dörgölni, rendben?
-
vatoteam
tag
válasz
MasterMark #5385 üzenetére
Tudom, az én szememet a UK része böki, mert fent van, de akár ponttal akár kártyával (paypallal) fizetnék, nem engedi.
-
vatoteam
tag
No, magyar profillal sikerült megvenni mindent, kivéve a GRID-et. UK profillal hibaüzenet, magyarral elő sem jön a vásárlási lehetőség.
-
vatoteam
tag
válasz
MasterMark #5376 üzenetére
Összes game-nél? :/
-
vatoteam
tag
válasz
MasterMark #5372 üzenetére
Live-on: Sorry Your purchase cannot be completed at this time. Please try again.
Xbox-on: This item isn't available from your current location.Minden akciós játéknál ezt csinálja. HAWX-nál is ez volt, de 3. próbálkozásra engedte, csak a letöltés indult meg nyögvenyelősen...
-
vatoteam
tag
Miért ír nekem mindenre hibát?
Egyedül a HAWX-ot sikerült megvenni... UK profil.
Boxon és live-on keresztül sem akar menni, sem ponttal sem paypallal...
-
vatoteam
tag
Srácok én megvettem a HAWX-et, de 0%-on áll a letöltés már jóideje. (50 megás net és nem ott a baj.) Netán megfeküdtek a szerverek?
-
vatoteam
tag
válasz
Jegesmaci81 #2415 üzenetére
Én is ajánlom, a 2. részbe kb 3 órát ha beleszenvedtem, a 3. rész miatt meg utóvizsgázni kellett az egyetemen
Normalon 17 óra alatt vittem végig, az összes torony, outpost, vadász, fejvadász, medic és mellékküldi megvan. A relic-ekhez nincs már türelmem
-
vatoteam
tag
Átmentem UK-ra, de a rewards nekem sem megy. Várni kell, hogy átfusson a szervereken a változás? Addig nem lövöm el a 12 hó goldot, mert látom azért is jár 200 pont.
-
vatoteam
tag
Na nekem ma jött meg a 23-i rendelésem fele zavvi-ról!
Ilyenkor mi van? Egybe rendeltem meg mindkettőt, mindkettőnél ugyanannyi volt a kiszállítási idő megadva, raktáron is voltak és egyszerre adták fel őket: International Standard Delivery. Az egyik cuccot le lehetett követni, az érkezett meg, a másik mellett viszont nem volt ilyen, az nem is érkezett meg. Első rendelésem volt, bocsi ha hülye vagyok!
-
vatoteam
tag
Ó, én meg itt topzódok a 23-i rendelésemmel...
-
vatoteam
tag
válasz
KingKress79 #97 üzenetére
Ezer köszönet a figyelemfelkeltésért, már le is töltöttem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gurulunk, WAZE?!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Automata kávégépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!