- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Blaise #24951 üzenetére
Adnak csak semmit nem ér az ember vele. Ha valami van ők is MS-nek küldik. De miért választaná ezt bárki, saját intézkedéssel előbb megkapjuk gépet. Nekem joyt pl egy hét alatt küldték, úgy hogy ebbe benne van már az idő amíg én feladtam. (Németországból jött a cserecucc)
-
haris
őstag
válasz
Blaise #24167 üzenetére
És mégis annyi maradt. Lehet mostantól ez az ár lesz a következő csökkentésig?
mephy666:
"én akkor is lehúzásnak érzem, hogy 3750...amikor nyáron alig 2000 volt a "teljes" horizon
egy pillanatig elgondolkoztam, hogy "de jó lenne!" ...aztán rájöttem, hogy van játékom elég"Én másképp gondolkodom.
A gépet a gyerekek kapják karácsonyra (xbox E 250gb + halo4 lemezen + tomb raider letöltőkód + Forza Horizon lemezen csomag)
De éjszakánként összedugom a TV-vel, nettel, megcsináltam a Live regisztrációt és szedem lefelé amit lehet, hogy ne karácsonykor ezzel kelljen kezdeni, hanem mehessen a játék a gyerekeknek ezerrel.
És mivel találtam ezt a napi akciót, ami érdekelheti őket, és megéri (nekem) azt is mellé csapom.És nekem, mivel még nincs szinte játékunk, ez egy nagyon jó ajánlat, mert csak a Rally kieg lenne 5000 Huf.
A fiamanak meg majd jól jön a rengeteg kocsi, ahogy haladunk előre a játékban és meg tudjuk őket venni.Egy Assassin's Creed-re (3 vagy 4 esetleg a broderhood vagy revelation is jó lenne egy akció alkalmával) reménykedek még, mert a fiam nagy kedvence, PC-n a 2-t tolja, de pc-n épp behalt a VGA kártya, de nem tervezem már azt fejleszteni, jó lesz az alapalapival netezni az asszonynak facera.
Játékra maradna a box. -
haris
őstag
válasz
Blaise #24161 üzenetére
Én is erre készültem, tegnap megvettem, nézem ma reggel, az ára nem változott, pont annyi mint tegnap az akcióban. Persze kár ezzel nem ér, csak fura.
[zsugori ON] Remélem benne lesz a Rally is, ha nem, akkor sem esek kétségbe, de úgy nagyon jó biznyec lett volna. [zsugori OFF
A Forza Horizon szezonbérlet tartalma
A következő tartalmak érhetők el a Forza Horizon szezonbérlettel:
- Hat 10 autós csomag, amelyek 2012 novembere és 2013 áprilisa között jelentek meg;
- Forza Horizon bővítőcsomag (megjelenés 2012 decemberében) [ez lenne a rally?]
-Öt bónusz autó, amelyek csak a szezonbérlettel rendelkezők számára érhetők el (havonta egy 2012 novemberétől)
-Plusz 1 hónapos csomag 6 autóval -
raziel01
veterán
válasz
Blaise #23217 üzenetére
Nagyon gagyi most is. Bírom mikor facebook-on is reklámozzák, hogy milyen akciós egy cucc csak most a mega monday-ben aztán tudom, hogy már előtte 5-6 napja folyamatosan annyi volt.
Meg a legjobb tényleg, hogy mega mondayban a termék ára pontosan ugyan annyi, mint akció nélkül.Az akción kívül sokkal jobb dolgokat kilehet fogni, mert van, hogy pont 1-2 jó játék ára lemegy csak azt nem reklámozzák.
-
raziel01
veterán
válasz
Blaise #19391 üzenetére
Sokkal rosszabb, mint az MW részek de normal szinten el lehet lenni vele.
Nehezebb szinteken neki se álljon senki, mert vannak olyan nevetséges részek, hogy azt hiszi az ember, hogy full amatőr banda csinálta. Végtelen mennyiségű ellenség párosul a szar mentésrendszerrel és nem bírsz továbbmenni, mert 1 lövéstől meghalsz. MW részek legalább korrektek nehéz szinten is.Illetve MW-ben szerethetőbbek, kidolgozottabbak a karakterek.
----------Játék érkezések nálam: GAME-ről 14 nap mindig, Zavviról 8 nap mindig.
-
orion1025
őstag
válasz
Blaise #17325 üzenetére
És ez a szégyen.Régen a WOW volt ilyen, hogy emberek a kockulás miatt nem mentek suliba vagy dolgozni.Aztán még én voltam lecseszve, mikor pár illetékesnek a tudtára adtam a véleményem....Na ez a GTA V meg hajnali nyitva tartás is hasonló szintet képvisel a szememben, bár biztos lesz olyan akit ezzel vérig sértek.
-
raziel01
veterán
válasz
Blaise #17323 üzenetére
Már rég benne van elmondanám neked. Már van aki végig is nyomta a fősztorit. Ráadásul lemez sem kellett hozzá.
----Én meg bőség zavarában vagyok, mert leszedtem pár megvett játékot és nem tudom mivel is játsszak.
Crysis, Borderlands 2 egyelőre de töltődik a Sleeping Dogs, Split/Second plusz ugye Skyrim/Resi6/Dark Arisen van lemezesen.Olyan sok játék meg film van amivel foglalkoznom kéne de munka mellett max hétvégén jut rá idő. :\
GTA V totál nem érdekel. Majd ha olcsó lesz meg lesz hozzá pár patch.
-
Buster17
addikt
válasz
Blaise #16276 üzenetére
Meddig él az akció?
Ebből csak ezt az egy féle collectros kiadást adtak?
Ekkora csomagnál is ingyen szállít a zavvi?Illetve ennél a Dead Island Riptide Zombie Editionnál van-e olcsóbb, és itt mennyi a posta?
Új hobby fog kialakulni nálam...
-
negyven2
veterán
válasz
Blaise #12888 üzenetére
Viszont megvehető és letölthető Xbox360-ra.
Igaz Magyarországról nem elérhető.Ez az eredeti Xboxos változat, de ez is emulálva megy a 360-on.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Blaise #11686 üzenetére
Az nem lesz probléma tekintve hogy csak ezért a játékért akartam Xboxot venni és hozza is azt amit elvártam.
Amúgy a Dirt Shodown is jó amit tőled vettem. Mikor jönnek fel barátok akkor azzal szoktunk osztott képernyőn roncsderbizni és mindenkinek tetszett eddig, könnyed, kikapcsoló szórakozás.
Egyedül a Gymkhana mód nem illik bele meg azt annyira nem is érzem a játékban. -
TonTomika
aktív tag
válasz
Blaise #10656 üzenetére
Igen, azt olvastam, eléggé ki van emelve.
Bízom benne, hogy nem fog nagy problémát jelenteni, rendszeresen fogyasztok angol nyelvű tartalmat, legyen az sorozat, vagy valamilyen tech cikk. Megnéztem pár videót, azok alapján szerintem megléphető lesz a feladat, de ez majd kiderül a gyakorlatban.
-
negyven2
veterán
válasz
Blaise #10656 üzenetére
Hat nem art ha az angol kozep (de inkabb felsofoku) nyelvvizsgadat nem a bucsuban lotted (akkor se ha negy palcas)
.
De a lenyeg, hogy egy kozep felsofuko komunikacis szint kell hozza. Ha nincs az se baj mert igazabol nem lehet elrontani (vagyis nincs komoly kovetkezmenye a hibasan hozott donteseknek).
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!