- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
nokia párti #42329 üzenetére
De nem mindegy hogy god of war vagy gears of war... Imádom a fps de viszont azt is imádom mikor egy játéknak van története és a god of war brutálisan jóó a sztoriban
legalább is az egy meg a kettővel játszottam..
A multit meg rühelem.. Az agyatlan lövöldözést megunom gyorsan mint anno a kedvencem unreal tournament 2003 demoval p3-as gépemen órakig elvoltam de a 2007-es verzio nem foglalt már ugy le.. -
Hardver Arc
senior tag
válasz
MasterMark #42325 üzenetére
A box slim jol néz ki állitva de ps-nél szerintem hülyeség mert nem ugy van tervezve az egész gép.. Mint anno ps2 fatnál.. Logo is elforditva volteg minden
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
MasterMark #42325 üzenetére
Az elite az ugy nézz ki mint a samsung vhs lejátszóm xd.. De a one is
Sajnálok hogy tavaly eladtam a ps3 ss gépem
állandoan abban voltam hogy konzol vagy pc? Pc vagy konzol? Aztán megint pc volt.. Most meg ps2 slim van
Viszont boxon nem tudom a gow3 mat meg killzonokat nyomatni na meg rasistance.. Viszont a box slim külseje jobban teccik mint a ps3..
Szal most box lesz -
Hardver Arc
senior tag
válasz
Kvelstadt #42305 üzenetére
Jah állítólag van direkt külön hűtés xboxhoz jófogáson láttam valaki ugy árulja.. De ps3 fatnál még nem láttam ilyet.. Ott meg az a baj hogy akor minimum a slimet kellene vennem ami 320gb mert alatta a 160gb stb a régi alaplapos ami nem jo ennyit tudok.. Meg ugye a super slim ami biztonságos de 30k ért olyat nem igen adnak..
Azt nem vágoma a sima slimet miért adják többért mint a super slimet? Pedig a ss slim az ujabb..
Egyébbként boxnál mi ez a jasper alap lap?
-
Hardver Arc
senior tag
Azért is a kérdés mert 30k ért nézek konzolt és lehet stabilabb egy xbox slim vagy arcade mint egy ps3 fat.. Csak az xboxokrol egyáltalán nem tudok semmit..
-
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!
Egy hülye kérdés...!
Xbox-nál hogy van a sorrend?
Ugy értem hogy slim arcade melyik a jobb? És mi a külömbség a tárhelyen kivül? Pl hűtés,hang -
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Van 2 játèk 2007esek csak anno a mèdia marktba jáccotam velük mikor kijöttek csak már nem tudom meik konzolon.. 2007 règen volt..
Az egyik heavanly sword másik meg resistance 3 fall of man nagyon èltem ezt a kèt játèkot mikor kipróbáltam..
A kèrdès hogy xbox slim e-re be tudom e szerezni valahonan? Vagy ezek csak ps-re jelentek meg?
Mert szerintem boltban ezeket már nem kapni.. a heavanly swordnak szerintem most is csodálatra mèltó grafikája van nem hogy 2007be.. táltott szájjal játszottam vele xd -
Hardver Arc
senior tag
válasz
Algotis #24442 üzenetére
A google barátod.. de a forum elvileg azèrt van hogy az olyan tudatlanok mint èn aki világèletèben pc-s volt kikèrje mások vèlemènyèt,tapasztalatait esetleg segìtsègèt mielőtt kidobb 50-80ezret....
Ès vissza olvasva is ìrták hogy amit googleba ìrnak illetve más oldalakon tapasztalatokat vèlemènyeket pl lásd árukereső.. az is csak buta emberek okoskodása...
A telomon meg nem tudok normálisan vissza olvasni mert fos a net kapcsolatom ès 100èv mire vissza lapoz..
Örülök hogy prohardverra feltudok jönni nemhogy googleba keresgèlni.. -
Hardver Arc
senior tag
válasz
MasterMark #24441 üzenetére
Jah igen láttam bocsi csak nem görgettem vissza..
-
Hardver Arc
senior tag
Xbox slimbe most komoly csak 4,gigás van?
Elvileg jobb mint az elite mert halkabb,gyorsabb ujabb technologia stb...
De pl ha játèkhoz kell patch letölteni ahhoz hogy lesz elèg 4giga?
Vagy külső vinyó a megoldás? -
Hardver Arc
senior tag
Egyèbkènt külső vinyot èrdemes hozzá venni nem?
Márcsak hogy letöltött filmet ha nèzni akarok vagy vègülis led tv is van usb ott is rá tudom kötni..
Csak nem igazán vágom mikre kèpes az xbox játèkon kivül mert valami blu rayt is irtak.. -
Hardver Arc
senior tag
Ezt az árukeresőn kommentekbe olvastam hogy elvileg jövőre csak xbox onera jönnek ki játèkok.. nem tudom honann vette ezt az infot..
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
MasterMark #24402 üzenetére
Nem volt mèg.. asztali gèpről váltok xboxra.. ès igy nem igazán vágom ezeket sokáig pc-s voltam
. -
Hardver Arc
senior tag
Elite vagy slim a jobb?
-
Hardver Arc
senior tag
Az igaz hogy az ujabb játèkok xbox one ra fognak csak kijönni? Mert akkor inkább ps3 veszek..
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
Napfénysüti #24396 üzenetére
Igen kb 5èvig jo lenne ha bìrná..jah de ára huzos.. 70ft környèkèn gondolkodom
-
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!
Xbox 360 meik tipust èrdemes megvenni? Kinect nem szüksèges hozzá...Slim vagy One,Elite,classic?
-
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!
Xbox 360 meik most az uj szèria?
S,E,OneValamint ha flashelve van vagyis másolt játèkokat is visz akkor az igaz hogy hamarabb tönkre megy a gèp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest