- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
f.imi85
tag
Zavvi 10% kod, ma ejfelig:
4218-0E71-4CCE -
f.imi85
tag
válasz
Napfénysüti #13496 üzenetére
Forza 3-mal sokat jatszottam, a palyaautozast kifejezetten szeretem. (autos jatekok kozul egyertelmuen a legtobben az F1-ekkel tolok, kormany, belso nezet, auto beallitasanak basztatasa....
Ezek alapjan talan annyira nem nekem valo a horizon, de lehet 2k-t meger egy kevesbe koncentracioigenyes autozgatos cucc, ami meg szep is
-
f.imi85
tag
Forza Horizont keszulok megvenni az akcioban, de lenne egy kerdesem (gondolom mar tobbszor elokerult a tema, sorry).
Mennyire arkad jellegu jatek? Az ilyen nfs/grid szeru autos jatekokat nem kedvelem, hozza a "forza-elmenyt" iranyitas, viselkedes, fizika szempontjabol? -
f.imi85
tag
válasz
Csabi0415 #13397 üzenetére
Tegnap ugyanigy jartam.
Probaltam xbox.com/live-on hozzaadni, es folyamatosan visszadobta. Megprobaltam 4x, mindig azt hittem, elirok valamit, rossz formatumban adok meg valamit, stb... (Tudtam, hogy a kartyam rendben van, mert szoktam vasarolni).
Aztan xboxon hozzaadtam, dashen. Elsore ment.Ma reggel hivtak a banktol, hogy van 5 kisebb tranzakciom, vagyis zarolt osszegem a Microsofttol, mindegyik 230Ft meg van egy 1990Ft-os is en voltam-e
Szoval az 5x230HUF az a kartyahozzaadas(i probalkozas)ok voltak, az 1990 pedig az AC3.Xbox support azt irta (online chat support), hogy 24 oran belul lekerul zarolas alol es nem vonjak le azt az osszeget, csak az ellenorzes, aktiv szamla miatt zaroltattak 1 napra.
szerk.: szinten mastercard (most lett uj bankkartyam par hete).
-
f.imi85
tag
AC3 bezsebelve
A far cryon meg a max paynen meg estig gondolkodom, kell-e nekem -
f.imi85
tag
A Ferrari 458 kormany sajnos nem FFB-s, anno en is futottam ezzel egy kort.
Az MS Kormany jo valasztas, ha talalsz eladot, mukodot (es tudsz ra varni). Ha nem, akkor a Madcatznek a FFB-s kormanya sem rossz allitolag. http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=6188Nekem szerencsere sikerutl viszonylag gyorsan talalnom egy MS kormanyt, az megeri, tutira!
-
f.imi85
tag
válasz
Napfénysüti #10315 üzenetére
Azt imadtam, bar a masodik resz mar nem volt az igazi
Viszont azota mar inkabb szimulator parti vagyok, es nem igazan arcade -
f.imi85
tag
-
f.imi85
tag
Meg a mai napon ervenyes zavvi kod: 3674-70C6-4BD9
-
f.imi85
tag
Ezt megvette / probalta mar valaki esetleg? Elozetesen elegge agyon volt hypeolva, vajon tenyleg olyan jol sikerult es meger ennyit?
-
f.imi85
tag
Zavvi: 3529-9B75-4167
-
f.imi85
tag
Max Payne 3 1990Ft
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest