- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Zjunior #20061 üzenetére
Zjunior: nézd meg a töltési feszt... stb és szerez egyet mert pl nekem a kínai elszakadt vettem egy hálózati adaptert aminek egyezett a töltési fesze stb ... méretre is jó volt... én azt rábarkácsoltam és jó
de egyébként meg kábelt kínai hozz nem árulnak különg@b! itt lesz az kb max 1-2 perc de talál.....
-
raziel01
veterán
-
Algotis
addikt
-
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Def26
félisten
válasz
Zjunior #14881 üzenetére
Basszus, a tegnap kapott 10% off code már nem működik. Fene gondolta volna, hogy ez a time limit ilyen gyorsan letelik.
Megvárom a következő kódot és akkor megrendelem kintről. Ahogy számolom olyan 12k -ba lesz a játék. Azért az még sem mindegy a hazai 14.500Ft -os árhoz képest.
#14883: Fasza.
Akkor lehet várok 1 napot.
-
Def26
félisten
válasz
Zjunior #14877 üzenetére
Arról van valami tapasztalat, ha itt rendelem elő akkor hogy megy a fizetés és szállítás? Tehát fizetni most kell vagy amikor megjelenik. Szállítás, hogy van előrendelt terméknél? Mikor adják fel?
Tapasztalatokra vagyok kíváncsi, zavvo.com -on én is el tudom olvasni a válaszokat.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Zjunior #8701 üzenetére
Attól függ.
Nekem első végigjátszáson, hard módban 40 óra körül volt, de én kiélveztem minden pillanatát: percekig hallgattam a zenéket, nézegettem filmeket, keresgéltem, mászkáltam, lootoltam.Ha ész nélkül végigdarálja az ember, akkor 8-10 óra alatt is ki lehet végezni szerintem, de annak túl sok értelme szerintem nincs.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Zjunior #8213 üzenetére
Hol is mondta, melyik közleményben mondta a Sony, hogy 400$ lesz?
@Def26.: kösz, most törlöm az egészet, pedig már 15k karakter le volt már írva, a hónap cikke lett volna
Amúgy majd az E3 után leszünk okosabbak. Addig ez csak spekuláció és igen is nagyot nyom a latban, hogy a konzolt magát még nem láttuk.
-
Xirtam
veterán
válasz
Zjunior #7046 üzenetére
Ezzel csak egy baj van, jelenleg Magyarország már teljesen le van fedve. . . 576,KonzolVilág,Gameshop,Konzolokszervize ezek magyarországon jelenleg a legnagyobb konzol üzletek. Azért ha valakinek rálátása van a dolgokra az szerintem épp én vagyok. . . akinek saját üzlete is volt. És jelenleg is az egyik olyan cégnél vagyok ami Magyarország közel 70%-át lefedi.
Aztán ott vannak a nagykerek? Kitől veszel a fent említett boltok foglalkoznak nagykereskedéssel is. Viszont arra még saját hasznot teszel már is sokkal drágább vagy mint a 10 évvel rendelkező konkurencia. Hivatalos disztribútorok SONY,MS,EA nem vesz már fel partnert idehaza. Szóval azért nem olyan egyszerű ez a dolog.
Én jelenleg 15 milliós alaptőke nélkül biztos nem nyitnék semmit. Egyrészt úgy kalkulálnék, hogy minimum 2 évig tudjam finanszírozni az üresjáratot. Aztán a weboldalra gyúrnék rá a legjobban ami egy igazán jó webshop simán van másfél millió, úgy, hogy az folyamatosan frissítve sehova legyen és a Google ne a 3.000 oldalként hozza ki . . .
Meg amíg a BRAND befut . . . az a rengeteg idő amíg tényleg az emberek megbíznak a brandben . . .
-
negyven2
veterán
válasz
Zjunior #7041 üzenetére
Amúgy ha megvan a pénz az induláshoz az meg nem garancia arra, hogy nem megy csődbe az egyesz 6 hónap múlva. Tehát figyelni és mérlegelni kell azt is, hogy megéri-e belevágni ott ahol gondolod. Például Tiszaszétsz*rod alsón lehet, hogy egy évben max egy Hello Kitty-s Xbox cover-t adsz el, de lehet, hogy egy nagyobb városban meg a konkurencia öl meg.
A lényeg, hogy legyen uzleti terved, és megfelelő jártasságod az üzleti eletben. Az se árt ha ilyen irányú végzettséged is van. Meg persze a megfelelő szakértelem, vagy szakértők. Az nem az, hogy "Hát a TESCO-ban láttam már ilyen játékmasinát".
-
Ragnar95
félisten
válasz
Zjunior #7038 üzenetére
Pontosan nem tudom, de mint mondtam, ez sok tényezőtő függ... Ha kis raktárkészlettel indítasz és bérled a boltot, 5 millió is elég lehet kb, de érdemes lenne erről olyat kérdezni, aki tényleg nyitott már ilyen jellegű boltot és ilyen nem hiszem, h sok ember lenne itt a fórumon...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Automata kávégépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !