- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
#81556480 #25787 üzenetére
Vélelmezem az S a drágább, az E az olcsóbb.
Ebben az esetben valószínűleg az S beragadt készlet, korábbi, magasabb beszerzési árral. Az újabb E-ket már olcsóbban kapták, ezért olcsóbban is tudják adni.
Ha fordított lenne az árazás, arra nem tudok logikus magyarázatot adni. -
air
nagyúr
válasz
Something_ #25718 üzenetére
Jaaaa, ha te nézegeted, ahelyett, hogy használnád.
A konzol használati tárgy, nem dísztárgy.
-
air
nagyúr
válasz
Something_ #25711 üzenetére
E-m van, de nem sündisznóval törölgetem.
Egyébként mi van akkor ha lesz rajta egy-két mikrókarc? Hangosabb lesz, lassabb, jobban melegszik? Marhaság.
-
air
nagyúr
válasz
spanglee001 #25604 üzenetére
Melyik játékkal próbáltad?
-
air
nagyúr
válasz
dilipok #25562 üzenetére
Megint sikerült hoznod a szintedet.
Ne zavarjon, hogy nem én kérdeztem! Miből vontad le, hogy én biztos vagyok benne? Hogy lehet véleményed olyan valamiről, amit még nem is próbáltál?
A kioktató stílusból pedig nem kérek.(#25568) Tison
Téged se zavarjon, hogy eredetileg nem én kerestem ilyet. Mondjuk én magasról teszek a multira, meg a konzolon felnőtt kis pöcsökre.
-
air
nagyúr
válasz
MasterMark #25560 üzenetére
"Ilyenekkel kár próbálkozni."
Mondjuk ezt abszolút nem támasztják alá a youtube-on lévő videók."Ez egy relatív elmozdulás, kb. lehetetlen az egér abszolút elmozdulásához átalakítani."
Szerintem ennek a mondatnak értelme sincs. Mi az, hogy az egér elmozdulása abszolút, a joystick pedig relatív? -
air
nagyúr
válasz
killerjohn #25551 üzenetére
Esetleg ez?
-
air
nagyúr
válasz
urbanjozsi #25386 üzenetére
Mondtam ugye, hogy a wifi segíthet. Szinte biztos, hogy valamelyik eszközzel van gond. És fizikai, nem konfigurációs. Örülök, hogy azért mégiscsak sikerült.
-
air
nagyúr
válasz
urbanjozsi #25175 üzenetére
Ha feldobsz egy Teamviewert, este ránézek. A többit privátban, ha elfogadod a segítséget.
-
air
nagyúr
válasz
urbanjozsi #25169 üzenetére
Nem. 192.168.1.200-at add neki. A 192.168.2.100 az egy másik hálózat, nem is fogja látni a routert.
Ahhoz, hogy az is működjön, át kell állítani a hálózati maszkot 255.255.0.0-ra. De inkább ne variáld!
Az első címet add, ami nem esik a DHCP tartományába! -
air
nagyúr
válasz
MasterMark #25130 üzenetére
Nem volt. De mint mondtam, nem is érdekelt. Használati? Az mi?
Évek óta nem olvasok használati útmutatókat.
-
air
nagyúr
válasz
spanglee001 #25124 üzenetére
Érdekes. Az enyémben a kompoziton kívül semmi nem volt. És az ismeretségi körömben karácsonyra 3 db E-s boxot vettek különböző formációban - az enyém HDD-s Kinecttel, egy másik csak HDD-s, a harmadik pedig sima 4GB-os "meztelen" - és egyikben sem volt a kompozit kábelen kívül semmi. Mindegyik ugyanonnan származik, és felbontott állapotban volt, mert az üzlet minden terméket eleve úgy vesz át, hogy ellenőrzi nem csak egy féltégla van-e a dobozban. Elmondásuk szerint jártak már úgy, hogy eredetinek tűnő csomagolásban plazma tévé helyett ytong tégla volt a dobozban. Azóta felbontanak mindent. Lehetséges, hogy ők vették ki az átalakítókat, meg a HDMI kábelt? Hát ha esetleg így van, akkor legyenek boldogok vele. Nálam egy 800Ft HDMI kábellel tökéletesen működik a box. A többi cucc nem is érdekelne.
-
air
nagyúr
válasz
spanglee001 #25120 üzenetére
Az E-n csak HDMI és kompozit kimenet van. Illetve nincs optikai hangkimenet. És nincs se VGA, se komponens, se adv. scart nincs.
Az E-hez nem adnak különböző átalakító kábeleket. -
air
nagyúr
válasz
urbanjozsi #25070 üzenetére
Miért van router is, meg switch is?
-
air
nagyúr
Tudnátok abban segíteni, hogy ha egy játékot elkezdtem egy profillal, és után a létrehoztam egy másikat - a gyerkőcnek - akkor az én profilomban lévő mentést hogyan vihetném át az övébe? Illetve lehet-e a profilváltást valamilyen jelszóhoz kötni, hogy ne tudjon belépni az én profilomba? Offline profilokról van szó mert egyelőre nincs előfizetésem.
Előre is köszi. -
air
nagyúr
Kinect témához:
Én 40 leszek hamarosan, de csak most vettük meg az első konzolunkat. A gyerkőc 6 éves.
Főleg sportos játékokkal, meg az Adventures-zel játszunk. Egy-egy "menet" után én bizony már keresem a kanapét, a szívbeteg feleségemről nem is beszélve.
A lányom a Disneyland Adventures-t és a Kinectimals-t szereti a legjobban, a többi játékhoz még kicsi.
Ha valaki szereti a sportos játékokat feltétlenül próbálja ki a Kinect Sports 2-ben lévő Darts-ot! Az van olyan élethű, mint az eredeti. -
air
nagyúr
válasz
mephi666 #24053 üzenetére
Nem erről beszélek, nagy tudású kolléga! Hanem tömeges bankkártya-adatok lopásáról, klónozott bankkártyákkal való lopásról, a szolgáltató, cég által "véletlenül" 2x történő terhelésről stb. stb.
Biztos ilyenek sem fordultak még elő soha a világon, csak mi hülye, paranoiás magyarok vizionálunk, verejtékes lázálmaink közepette.
Részemről befejeztem az értelmetlen, meddő vitát. -
air
nagyúr
válasz
wertigo1984 #24040 üzenetére
Tudomásom szerint a PP számlára nem lehet feltölteni. Csak azt költheted onnan, amit mások küldtek neked.
Ha nincs rajta annyi pénz, akkor a "mögötte lévő" bankkártyáról vagy bankszámláról vonja le az összeget. -
air
nagyúr
válasz
#59816064 #23999 üzenetére
Én ezt a "hamis biztonságérzetet" sem értem. Szerintem semmit nem ad. Se hamis, se valós biztonságérzetet. Az utánvét csak annyit jelent, hogy a termék árát, a szállítási költséggel együtt a címzett fizeti utólag. Ennyi. A feladóról ez semmit nem garantál. Két magánszemély közötti netes vásárlás esetén kizárólag a kölcsönös bizalom, vagy egyes oldalakon található értékelő rendszer ad némi "garanciát". A garanciát itt is csak idézőjelben értem, mert ez is csak képletes.
"úgyan úgy dobálják a csomagokat, elég ha megnézitek hogyan rakodják meg az autót."
Erre mondtam azt, hogy ha a jelzés ellenére megsérül a csomag, és ez külsérelmi nyomokban is megnyilvánul, akkor azért a futárcég már felelős, és kártérítéssel tartozik. -
air
nagyúr
válasz
Jegesmaci81 #23978 üzenetére
Az eszed tokja!
Ki sem bonthatod, amíg nem fizetted ki!
Ha reklamációd van, jegyzőkönyvet vetethetsz fel a kézbesítővel, legyen az futár vagy postás.
De olyan, hogy kibontod, de nem fizeted ki, olyan NINCS!
Ne nézz már hülyének senkit! -
air
nagyúr
válasz
Jegesmaci81 #23971 üzenetére
"Mindig belenézek a csomagba mielőtt aláírom az átvételi elismervényt vagy mielőtt kifizetem ha idegentől, vagy idegen cégtől rendelek."
Hát persze. Sőt. Ha nem az van benne, amit rendeltél ott helyben kártalanít a postás, ugye??
-
air
nagyúr
válasz
MasterMark #23869 üzenetére
Ha csak ennyi bűnöm lenne...
-
air
nagyúr
válasz
MasterMark #23866 üzenetére
Én szívesen kölcsönadom, de nálad nem fog futni.
-
air
nagyúr
válasz
diablo1984 #23222 üzenetére
Ha tudnád, nem lenne meglepetés.
-
air
nagyúr
válasz
MasterMark #23214 üzenetére
Inkább audiotechnikai szaküzletből.
Tescóban, MM-ban én meg egyiket sem láttam. -
air
nagyúr
Egy gyors kérdésem lenne.
Van egy Wireless Speed Wheel-em.
Alapvetően a kontrollerrel irányítom a boxot. Egy elindított játék közben hogyan tudom áttenni az irányítást a kormányra?
Ha a kormány és a kontroller is be van kapcsolva, akkor a kontrolleren az egyes negyed világít, a kormányon a kettes. Mégsem tudom a kormánnyal irányítani se a játékot, se az NXE-t.
Hogyan kell ezt csinálni?
Köszi. -
air
nagyúr
válasz
diablo1984 #22629 üzenetére
Igen.
-
air
nagyúr
válasz
diablo1984 #22626 üzenetére
320-as vinyó a MM-ban 30 ezer forint, a konzolvilágban 19 ezer.
-
air
nagyúr
válasz
MasterMark #22573 üzenetére
Volt már dolgom egy pár TV készülékkel, de tényleg nem láttam még olyat, hogy vonali sztereó hang kimenet legyen rajta.
Nincs is semmi értelme. -
air
nagyúr
válasz
MasterMark #22571 üzenetére
Igen?
És mi jön ki rajta?
-
air
nagyúr
-
air
nagyúr
válasz
Szabó0922 #22212 üzenetére
Parancsolj!
Ha találsz olcsóbban jobbat, szólj! -
air
nagyúr
válasz
MasterMark #21779 üzenetére
-
air
nagyúr
válasz
MasterMark #21470 üzenetére
Nem olyan. Az E-hez jack-rca kábelt adnak, tehát olyan átalakító kellene amin jack és rca aljzatok vannak.
Tehát ilyen: [link] -
air
nagyúr
válasz
Shatterstar #21345 üzenetére
Nem bűn a nagyobb HDD. Bele is rakhatod. Csak nem fog működni.
-
air
nagyúr
válasz
Shatterstar #21339 üzenetére
Mert olyan nincs.
-
air
nagyúr
válasz
MasterMark #21223 üzenetére
Zoom-os "tércsökkentőnek" van értelme?
Próbált már valaki ilyet? -
air
nagyúr
válasz
MasterMark #21139 üzenetére
Ez most halálosan komoly, hogy a Kinect szenzor magától mozog? Miért tenne ilyet? Van benne valami motor?
-
air
nagyúr
Úgy látszik továbbra sem érted a problémám, vagy nem akarod érteni.
Nem csak a warezolásra utaltam, hanem az alpári viselkedésére is, amit 1-2 topiklakó is megengedett magának, de erre semmilyen reakció nem történt. De lényegtelen is. Már így is többet fecséreltünk erre a témára mint megérdemelné. Csak azt az érzésemet erősíti a dolog, hogy a moderálás szubjektív, részrehajló, és nincs egyenlő elbírálás. Ezt már többször, több helyen megemlítettem, de sajnos semmiféle változást nem látok a dologban.
Részemről a témát lezártam. -
air
nagyúr
Arra azért kíváncsi lennék, kedves moderátor, hogy a "kolléga" a tegnapi alpári, útszéli viselkedéséért és a trollkodásért miért nem kapott még egy figyelmeztetést sem a "[Miért moderáltuk?]" topikban?
Máskor ennél sokkal kevesebbért megy a kitiltás. Elég csak egy Android topikban azt leírni, hogy iGO. -
air
nagyúr
válasz
szatomi30 #21063 üzenetére
Ezzel a következtetéssel én abszolút nem értek egyet. De ez is csak egy vélemény.
Ennyi erővel vegyél használt "FAT"-et!Az még kiforrottabb, mint a Slim.
Például a Slim érintőgombjai nem éppen kiforrott megoldásra vallanak. Nem véletlenül tértek vissza az E-nél a hagyományos megoldásra. -
air
nagyúr
válasz
MasterMark #21057 üzenetére
Egen. Pontosan így van.
-
air
nagyúr
válasz
szatomi30 #21041 üzenetére
Tulajdonképpen akkor lehet lényeges, hogy Slim vagy E, ha 5.1-es hangzást akarsz, és bizonyos feltételek fennállnak nálad.
(#21047) br4adam
Kimenetek szempontjából van egy óriási különbség. Az újból közvetlenül nem jön ki hang digitálisan.(#21049) Giinos
Nagyon jó kérdés.(#21053) raziel01
"Mert a mókolt gép az nem warez."Aha, árulni nem warez, de beszélni róla az igen.
-
air
nagyúr
válasz
sumi4623 #20901 üzenetére
Vagy esetleg a saját fórumában is tudnak segíteni.
-
air
nagyúr
válasz
MasterMark #20552 üzenetére
Köszönöm, hogy lesenkiztél!
De ha egyeseknek ennyire problémát jelent önállóan gondolkodni, és a Google keresőt használni, akkor parancsoljatok. Itt repül a sült galamb a szátokba! -
air
nagyúr
válasz
MasterMark #20520 üzenetére
Garanciális időben, a rendeltetésszerű használatból eredő - még a kopási, elhasználódási - meghibásodásokra is vonatkozik a garancia.
Ha egy termék silány minőségű, és aránytalanul rövid idő alatt tönkremegy, akkor az vélhetően gyártási hibás.
Bár a gomb nyikorgás, és az elemfedél lötyögés nem befolyásolja a használhatóságot, így a forgalmazó (gyártó) hozzáállásán múlik a garancia elismerése. -
air
nagyúr
Szerintetek szabad az eBayről akksit és USB-s töltő kábelt venni a kontrollerhez? Nevetséges összegért (<1000Ft) lehet találni 3600-4800mAh-es akkut és kábelt hozzá. Vagy ezek nagyon gagyik, és nem érik meg még ezt az összeget sem?
-
air
nagyúr
válasz
Napfénysüti #19189 üzenetére
Köszi.
-
air
nagyúr
Van valakinek Xboxos "légkormánya"?
Ennél a "ravasz" gombokkal lehet gyorsítani és fékezni, ugye?
Illetve azt szeretném megtudni, hogy a GTA V-ben lehet-e úgy játszani, hogy a karaktert a hagyományos kontrollerrel irányítom, de ha autóba száll, akkor a kormánnyal irányítom? Tudom, hogy nem kényelmes cserélgetni, de ez talán még mindig jobb, mint a hagyományos kontrollerrel autót vezetni.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest