- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
BloodyEddie
őstag
A hologramos matrica ép és sértetlen, de azt nem lehet hamisítani vagy máshonnan beszerezni? Nem bízom abban akitől vettem, jó lenne 100%ig megbizonyosodni benne h origi. Amúgy ugyanolyan matrica van a joyomon is, ami 100% eredeti.
(#42347) szpal17: minden stimmel amit leírtál, úgy tűnik eredetivel van dolgom. A tokot mondjuk nem szedtem szét.
-
ithomas
őstag
Lassan tényleg érik a COD: MW2
Gondolod tán ott más lesz a helyzet?
Más:
Múltkor barátnőmmel elkezdtünk Metallica GH-zni online.
Ő énekelt, én gitároztam...és még csatlakozott 2 ember, úgyhogy teljes volt a banda.
Hát az a baromkodás amit lerendeztünk..és még így is mindenki egyből fel akart venni barátnak...a női éneket hallván...Mondjuk az tény..hogy eleve énekest találni online kb lehetetlen..de ha van is 1000-ből 1*,akkor is ált valami mély hangú kan van a túloldalon..
-
karakpecze21
senior tag
Nah arra nagyon kíváncsi leszek, várom már.
A Fable2- is nagyon tetszett nekem, pont most állok neki újra.Piszok jól sikerült.
Remélem a 3 is legalább ilyen jól sikerült lesz.Sanya:Igen, ismerős a hang, mert nekem is az első boxom ilyen volt.Sőt az enyém 3ledes lett, de sikerült megcsinálni és én raktam bele még 2 ventilátort.
Nah, annak akkor aztán volt tornádó hangja.
Nappal még ki lehetett bírni, nah de este már igencsak zavaró volt.Most már nem aggódok annyira, mert tegnap játszottam vele pár órát és teljesen jó a hűtése.
Épp csak langyos levegőt fúj ki. -
engusz
veterán
A Natálnak elsősorban a mozgás miatt fogok örülni. Kényelmes a fotelből vezeték nélküli kontrollerrel irányítani a játékokat, de komolyabb fizikai erőt igénylő "test-vezérlés" minden szinten egy új dimenziót nyit. Én még FPS-t is játszanék, egy "vak" puskával a kezemben.
Kíváncsi vagyok, hogy miket hoznak ki a technológiából.
-
engusz
veterán
Régóta figyelem a Natal projektet, persze csak a hírekből csipegetek, de eléggé várom már én is! Korábban bő egy hónapig toltam egy Wii-vel (aminek az eredménye lett ez a kis bemutató írás is), megszerettem. Hiányzik a társaság összehozó erő az MS konzoljából, amit egyelőre a Lips-szel, később majd a Natal-lal fogok enyhíteni.
Ahogy korábban írták, karácsonyra pont megfelelő "ajándék/meglepetés" lesz.
-
DonMedve
addikt
Hali!
Elvileg felvettelek!De ha nem érkezett meg akkor vegyél fel légyszi!Lehet nem jól csináltam!Forza 3-ni tudunk!Nekem a Forza 3,GTA4,FIFA 10 van meg!Más is felvehet ha gondolja!
SFONarayan:Nekem csak D-SUB van nincs DVI!Most átlőttem,de ott a fekete csík,nem tudom,hogy lehet átlőni teljes képernyőre!
Csak 1366*768-ban teljes!
-
Croft-21
őstag
gamestore!
eleve a sima elitet rendeltem. és erre kihozza nekem a lego batman meg pure dobozos elitet és a vicc az egészben hogy játék egy deka nincs benne. most hívom a csávót és még neki állt feljebb! hogy hát azért nincs benne játék mert azt nem kértem hozzá!! hát beszarok
-
-
Djuree
félisten
ritkán vagyok itt. nincs boxom mostanában. lehet majd veszek egy ps3at januárban. kiváncsi vagyok milyen, sosem volt ps-em, mindig szerettem volna
überelhetetlen hangulata van
habár sokáig nem lesz meg úgysem, sajna nem lehet flashelni, én meg nem akarok játékokra költeni, marad a pc utána, úgysincs nagyon időm játszani mostmár.
egy kis bányászás, meg űrcsata az EVE-ben esténként a haverokkal, aztán behullok az ágyba -
hommeros
őstag
Egy hongkongi pacáktól rendelem. 80$ az ára, ebben benne van a szállítási költség is, és egy ajándék cross battle fityula.
Ennél olcsóbban nem igen lehet megvenni.Nézegettem, valahol írták, hogy nem ment neki a lachesissel, de több helyen meg azzal tesztelték. A 4.0 meg mindennel megy, csak nincs kedvem a notihoz kötni.
-
the_stig
tag
okés, értem, de akkor engem jól átk.rtak.
akárhogy is nézem, a dobozán seholse látom, hogy mitől eredeti, vagy nem eredeti.
Ez egy 4EFt-os cucc, szép zöld műanyag dobozban. Röhej, hogy komponens kábelt kértem, ezt küldte konzolvilág, (elszúrták), és felhívtam őket, hogy nembaj, jó lesz ezis. -
StLui
veterán
Engem elsőre az zavart, hogy nem tudok elég gyorsan célozni a pöckökkel, de utánna rájöttem közel sem olyan pontosan célozni, elég az ellenfél "köré" lőni, na most az érdekes lesz ha ugyanez a célzásmód elég xfps használatakor, joy-os ellenfél esélytelen onnantól szerintem, jól gondolom?
Én ha nem szokom meg box-on az fps irányítást akor arra marad a pc, bár így is kevés időm van játszani, a forzára is keveslem amit fordíthatok időt....., család meg sokk....allja
-
k.
őstag
Igazad van ez a láttam, nem láttam dolog faszság.Akkor mondjuk ez(tudom hogy reklám de ahogy olvastam azért alapvetően jól irja le és magyar legalább mindenki érti
):
Blu-ray
A blablabla védőréteget pedig ugy olvassátok hogy az nem a verbatim műve csak elnevezték a sima dolgot csicsásan.
Mod:
Pár info a wikiröl azért hogy ne legyen mibe kötni:
Wiki -
Xirtam
veterán
Azta 725 db hsz-em volt ebben a totyikban!
Csak azért írtam le az F1-es élményemet mert itt sokan várják!
(#39773) Def26 Így van!
-
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest