- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Yettel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Fusion01
tag
-
-
hafa00
csendes tag
válasz
tiv83us #23101 üzenetére
És hol lehet ilyet? Mert én nem találom.
Az a lényeg, hogy xbox360 a TFT monitoron hanggal menjen.
Van egy Philips LX 3600D házimozim. Ez egy ilyen egybe DVD lejátszó erősítővel és 5.1-es hanggal.
Van rajta Audio In és Out is két-két stereo RCA dugókkal.
Na ezzel szeretném hallgatni a hangot. -
zsocy
őstag
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
tiv83us #22418 üzenetére
Pont velem volt az hogy vissza küldve a feladónak
Énis nyomonkövettem a dolgokat a neten de fele sem igaz. Akkor van ott amikor az MS küldd egy emailt hogy nállunk van a konzolod. Amikor kész van akkor is küldtek egyet. Visszafele jövet már nagyjából minden rendben volt.
Akit érdekel van egy használt de hibátlan vezetéknélküli joyom játékra vagy kpra cserélném, kombinálva is jó.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
tiv83us #22414 üzenetére
Karácsonykor nem hiszem, hogy dolgoznak.
A UPS tracking szerint 23-án megérkezett a csomag nürnbergből frankfurtba, átment a vámon, majd visszaküldték a feladónak, mert nem lehetett kézbesíteni. Fura. Mért ne lehetne az MS-nek kézbesíteni.Felhívtam a UPS-t, mondta a csaj, hogy elvileg kézbesítve lett, az MS majd küld új tracking ID-t.
Hát, eddig még nem küldött.Szóval nem voltam tegnap online.
NURNBERG,
DE 2008/12/23 8:54 A VÁMHATÓSÁGNÁL BEJEGYEZVE / SZÁLLÍTMÁNY A VÁMHATÓSÁGHOZ BEADVA
2008/12/23 8:54 A VÁMHATÓSÁGNÁL BEJEGYEZVE / VÁMHATÓSÁG ÁTENGEDTE, ÚTON VANFRANKFURT,
DE 2008/12/23 8:03 VISSZAKÜLDVE A FELADÓNAKNURNBERG,
DE 2008/12/22 17:10 ÉRKEZÉSBEOLVASÁSNem értem a dolgot, nem tudom, mi a franc lehet. Hacsak az nem, hogy elvitték az MS-hez, ott meg kinyitották a csomagot, de elvileg az csak kézbesítés után lehet. Mert az én gépemen van egy kis sérülés, a múltkor véletlenül lerántottam takarítás közben és felül a winchester előtti műanyag fedőlap kipattant a helyéről, de nem tudtam visszapattintani. De hát ennyiért csak nem küldik vissza. Meg ráadásul az MS oldalán továbbra is az van, hogy várakozás az eszközre a szervizközpontban. Ha tényleg visszaküldték, akkor viszont veszek egyet a hétvégén, vagy jövő héten, majd a hibásat elküldöm újra gariztatni.
-
Kephamos
addikt
válasz
tiv83us #22404 üzenetére
"legdurvabb eddig amit talan lattam az volt, hogy ralepett a nyakara es reccs." Mondjuk ez szerintem sokkal hidegvérűbb, mint lelőni valakit.
Én sem értem ezt a cenzúrázást. Rá kell írni, hogy nem gyerekeknek való és kész. Ráadásul, ha ráírják sokkal jobban fogja kölyköket érdekelni a dolog. -
eddie17
addikt
válasz
tiv83us #22398 üzenetére
Ok, sejtettem. Mivel én a 4-el nyomtam sokat, ezért nekem azok a kivégzések is hiányzonak azért, bármennyire is ötletes egy-kettő mostani. Scorpion skorpiós-transzformálos majd széttépős is nagyon ott volt. Meg ugye a pályakivégzések.
De nem sajnálom a pénzt, amit kiadtam érte, szerintem megérte, van még benne pár óra játék úgy gondolom. -
Coyote2000
őstag
válasz
tiv83us #22399 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek, rohadjanak meg, akik egy ilyen klasszikus sorozatot megaláznak azért, hogy legálisan kisebb korosztály is vásárolhassa. Mert amúgy ha nem lenne rajta a T, akkor maximum nem apu-anyu venné meg, hanem a tini maga, már csak azért is, mert állítólag nem neki való... Nem is tudom hogyan lehet ilyen beszűkülten gondolkozni...
Hozzáteszem, kb 13-14 éves lehettem, amikor 386DX-40-en és VGA monitoron toltuk az első két részt. Az MK2 mindent vitt, gyakorolgattuk a kombinációkat, és minden valamire való arc tudott legalább egy kivégzést. Ennek meg volt a maga egyedi hangulata, és nem hiszem, hogy bárki is sérült volna emiatt, a személyiségfejlődésre sokkal rosszabb hatással van egy olyan sorozat mint a Lassie, mert az még ennél is távolabb esik a való élettől...
-
tiv83us
veterán
válasz
tiv83us #22398 üzenetére
Szeretnem hozza tenni meg ehhez a temahoz azt, hogy az uj MK egy nagyszeru jatek, viszont kemenyem megcsufoltak a hagyomanyt ezekkel az ultragagyi kivegzesekkel /mar a harmadik resz ota/, se egy fejlevagas, se egy gerinckitepes, karletepes, semmi. Annyira gagyitmatyik a kivegzesek, hogy orulet. Es persze csak azert, mert "T" for Teen minositest kelled adniuk, hogy a pisisek is vehessel. Kar volt igy megcsufolni a jatekot
A jatekmenet jo, a tortenet szokas szerint fos, /de ezert is szeretem a Mortalt, mert annyira gany a story, hogy mar faj/, de ez megbocsajthatatlan ahogy elbasztak a legszebb reszt, a kivegzest.
-
-
ithomas
őstag
válasz
tiv83us #21891 üzenetére
Gondoltam erre is...persze!
De azért ha én egyáltalán érdeklődést mutatok az üzletük felöl,és mindenzt egy normális levélbe teszem.
Akkor legalább annyit írjon már vissza hogy nincs..nem tartana sokkal tovább mint megnyomni az a delete gombot.
Tudod...egy minimális tisztelet..sokszor ennyin múlik a dolog,hogy hol hagyom a pénzem.. -
Djuree
félisten
válasz
tiv83us #21693 üzenetére
ja igen
hát néha keresztbetesz a posta.
"nem tudjuk hol van a csomag"
de hálistennek ez ritka
capafog23: nem próbáltam, de aki játszott vele annak tetszett. nem olyan mint az előző részek, azok tényleg elég gagyik voltak.
p_milan: hát ha elromlik valami akkor nem rossz a garancia
megjavítják ingyen. de elég macerás kiküldeni külföldre, utána meg vissza. (persze játékoknál nincs értelme a garanciának, de műszaki cuccoknál igen)
-
heihachi
addikt
válasz
tiv83us #21672 üzenetére
Soul Calibur 4
Sokkal szebb a MvsDCU-nél, hozhatsz létre saját karaktert, tölthetsz le extra cuccokat (pl. ruhákat, fegyvereket), kiegyensúlyozott, villámgyors a harc, nem lehet naphosszat védekezni, támadni is kell. Sőt, van amolyan "kivégzés" féle is. Bár valóban nem véres a játék, de egy kis vértől nem lenne jobb (a legjobb verekedős játékban, a Tekken-ben sincs vér).Én még barátnőmmel is órákat eljátszogatok vele. Csak mindig megver
-
Kasza08
őstag
válasz
tiv83us #21672 üzenetére
Mortal vs. DC, te úgyis Joker buzi vagy
Nekem a SC nem tetszett, de főleg az, hogy karddal hadonásznak, és nem "test harc" van.Tekken 6-ról hallott már valaki valamit?
Számomra az a legjobb verekedős game, hatalmas feelingje volt 7 évesen a 3-al játszani
Unokabátyám, akinek akkor is minden aktuális menő elektronikai cikke megvolt, vett egy PS-t, átmentünk és le se tettük a joytRégi szép idők...
-
nofi
addikt
válasz
tiv83us #21672 üzenetére
nem tudom, miként vagy vele de a Soul Calibour -nak 12es korhatára van ami azt jelenti, hogy steril, vérmentes harcot fogsz látni. A MK vs DC -ben eddie17 szerint legalább van valamicske agresszivitás, igaz a régi tunkolós verekedéseknek lőttek. Lehet hogy az ilyen dolgok csak engem foglalkoztatnak, mivel már a harmadik Dexter évadnak is vége lett
-
-kdM-
senior tag
válasz
tiv83us #21544 üzenetére
persze, majd lehet mutogatni az unokaknak, hogy 2008-ban meg adtak ki hdmi nelkuli box-ot mi?
valaki fable 1-et probalta 360-on? en ugy hallottam, hogy megy siman, de ket valtozatot is lattam, a regi xbox-ost es egy "ujabb" (valami platinum) aminek a doboza jobban hajaz a 360-as jatekok dobozara
van kulonbseg? -
_ak_
addikt
válasz
tiv83us #21500 üzenetére
Nekem nem számolta. Nem offline voltam a live acc-al, hanem alapból egy offline accom volt. a games menüpont alatt nem is szerepelt a gta, most pedig ott van. ja és a PC-s gta4-ről van szó.
Tényleg nem tudtok olyan boltot ahol beveszik a pc-s játékot és kedvezményesen vehetem meg a boxosat?
Btw előbb kaptam meg a felvilágosítást, h a tört játéknál van erős popup
-
Ricsard
csendes tag
válasz
tiv83us #21474 üzenetére
Hejhó,
köszönöm a felvilágosítást.
Az az igazság, hogy a Rock Band egyáltalán nem szerepel a hazai boltok kínálatában (amit nem értek, mert a külföldi oldalak is ezt dicsérik), gitár pedig végképp nem kapható sehol. Az pedig hogy nem is kompatibilis a GH utolsó két részével, igazán meggyőző érv ellene.
De ha már maradt a GH3 gitár, akkor ezek szerint a Legends Of Rock bundlet válasszam? Az a három, ugye? Arról is olvastam egy-két negatívumot, viszont az Aerosmith gitárjáról még egyetlen rosszat sem. Igaz, ez nem is jutott el annyi emberhez, a programot meg szidják, hogy unalmas, egysíkú és a többihez képest túl könnyű a játékmenete. Mondjuk számomra ez előny lenne, ráadásul (ha nem is veszek meg érte, de viszonylag) szeretem az Aerosmith dalait. A gitár a logóval szenzációsan néz ki a fényképek alapján, de a hangszer minőségét illetően nincsenek infoim egyáltalán.
A Rock Bandhez és a Guitar Herokhoz hogyan lehet extra dalokat letölteni? Ki lehet ezeket írni DVD-re vagy a winyón kell rajtahagyni? Kellenek MS live pontok mindehhez vagy a programhoz jár a frissítés?
Bocs a sok kérdésért..
-
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest