- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
OddMan
őstag
válasz
eddie17 #21856 üzenetére
Oké megértettem, veszek egy merevlemezt.
Csináltam magamnak egy Xbox LIVE profile-t a www.xbox.com oldalon, természetesen pc-vel nem a box-al. A kérdésem, hogy ezt a silver típusú profile-t fogom tudni migrálni a box-ra?
A box-on már van egy offline profile, bár azt szerintem kis is lehetne törölni. Talán annyi, hogy jó lenne, ha a Gears of War mentésem megmaradna. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
eddie17 #21669 üzenetére
Pedig az adatok meggyőzőek eléggé.
Kolombusz: Akkor hajrá mindent bele
Együtt okosabbak vagyunk amúgyis. Meg biztos van itt olyan aki ért az elektronikához forrasztásokhoz stb.
Kezdésenk egy kis MOD: [link]
Konzolokhoz vannak házak ventik, kábelek, természetesen xbox 360 hoz is vannak nagyon jó okosságok euróért, és nem is annyira veszélyesek az árak. Bárhova postáznak. -
Skynet258
veterán
válasz
eddie17 #21642 üzenetére
Kb. ez a huszadik rendelésem onnan, gondolhatod, hogy ha megrendelem, akkor menni fog a PAL rendszeren
Előre kell egyébként fizetni, PayPal-lal a legegyszerűbb. Általában egy hét, és itt is van.
Ezt csak azért írtam most be ide, mert 1 hétig tart az akció, és én például megörültem neki.
Egy kolléga kérdezte, hogy tudnék-e neki rendelni; elkerülvén a további hasonló kérdéseket:
sajnos nem tudok, mert ekkora akcióknál egy személy csak egy darabot tud rendelni (ami jó dolog, mert nem vásárolják fel 1 nap alatt az egész készletet).Könnyű rendelni, de ha valaki mégis tartana a dologtól, aláírásban van az egyik oldalam, ami segíthet eligazodni
Vigyétek, ennyiért a bolondnak is megéri -
nofi
addikt
-
tiv83us
veterán
válasz
eddie17 #20524 üzenetére
Jah ket HDMI es egy PC bemenet is van rajta, a Video Settings kepernyom igy nez ki:
A screen format faszaul ki van szurkezve, nem enged belemenni.
Aztan ha rabokok a HDTV Settings-re, akkor ez fogad.
Itt ha az Optimal Resolution-re bokok, akkor szepen belovi maganak a 720p-t es elegedetten leokeztatja velem. En is tudok 1080i-t enged valasztani, /1080p-t mar nem/, de az meg felesleges mert a TV-m ugy sem birja el.
Mar agyon lapoztam a TV-m manualjat es sehol semmi erdemleges infot nem talaltam, ugyhogy ha valaki megtalalja nekem a megoldast, akkor ajandekba kuldok egy kodot egy egyhonapos Live Gold-ra, amit az Elite-emhez adtak /nekem felesleges, 2009 decemberig elo vagyok fizetve/.
ps: Amugy most el kezdtem kutakodni a TV menupontokban, hogy lehet-e kulsoleg allitani a felbontast, hatha...
Es persze koszonom a tippet!
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
eddie17 #20239 üzenetére
Én 72 centis sd-ről és továbbra is a 14"-os wxga notimon netezek, de ez akkor sem túl nagy.
Igaz, most inkább egy normális, HDMI-s dvd lejátszót akarok magamnak. A box elég hangos. Meg nem is a legideálisabb. 576p-ben küldi ki a dvd-t, a tv kell felskálázza.tiv: én nem fullhd-t akarok, csak sima hd readyt, azok tényleg olcsók már.
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
eddie17 #19945 üzenetére
Jócucc, de ha okos vagy vársz karácsonyig addig meg bírdd ki valahogy
Akkor jó sok akció van meg karácsonyi áreső és akkor szoktak nagyon jók lenni, de te pénzed te döntesz. Vagy a legjobb januárban akkor még olcsób általában minden mert senkinek sincs dudvája
Én az enyémmel nagyon meg vagyok elégedve, csodálatos képe van. 120K volt áprilisban. Másik Ferenc ismerősöm azt mondta, hogy szebb a képe sokkal mint az ő samsungjának szvsz nem a drágább a jobb. Ósünbe vettük
-
Kasza08
őstag
válasz
eddie17 #19908 üzenetére
na az egy nagyon jó ötlet, utáltam, hogy ki be kellett lépegetnem az egyes beszélgetésekbe. Én azt hittem, ez a felmásolósdi olyan lesz, hogy elindítom a játékot, leellenőrzi, aztán ki is veheted a lemezt. De amikor kiveszem, akkor ki is lép, szóval még azt sem lehet, hogy egy időben 2 gépen játszani egy lemezzel.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
eddie17 #19600 üzenetére
De ez elvileg new? Kérdezz már rá és esetleg ha kettőt vennél akkro nem e engedne belőle? Mondjuk egy ezrest
Most hétfőig nem is vagyok itthon szóval nem is tudok majd fórumozni sajnos
Kolombusz: Azt ezzel kitudom törölni, vagy üríteni a cache memóriáz?? XX, LB, RB, XX ?????
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
eddie17 #19594 üzenetére
Hol lehet kapni? Annyit nekem is megérne újjonan
Amúgy megéri mert 7,490 ft lesz classikba az 576ban.
Vedd meg netökölj. Én is meg akarom venni a közeljövőben, ha kipörgettem a Burnout Revenget, nem nagy grafikai játék de izgalmas, de sokszor jobb mint egy két nagyon jónak mondott játék aztán játék közben derül ki hogy nulla a köbön.
Más: Hogy van az hogy legyaultam mindent és 13,1gb szsbad helyem van csakArra ráfér egy játék és csumedli. Mi foglal még ennyit amiről nem tudok és ki lehet törölni?
Igaz több mintha nem lenne HDD-m -
ggf8600gts
tag
válasz
eddie17 #19529 üzenetére
Ha összeadódónak a pontok... akkor valakinek mondjuk van 15000 pontja akkor ő a "JEDI lovag" xbox-on, ha valakinek meg csak 3000 akkor ő csak ifjú padavan...Ennyi az egész, más előny nem is származik ebből?
Másik kérdés vannak MS pontok, ezt hogyan lehet szerezni, és ezekért a pontokért lehet a MS hálózatán vásárolni?
-
Mr.Grincs
veterán
-
Fusion01
tag
válasz
eddie17 #19462 üzenetére
Hajaja.Azt elhiszem
A PGR4 osztogatja az acsikat.Első órában amikor játszottam vele már 100G-t biztos adott.
Most van 615G ,Forzában 780G ez zsír ha végig játszod mert kapsz 75G-t ha minden verseny kész van, meg még a kupák....Már csak a kocsik hiányoznak nekem(német,usa,kína)Meg a secretek(Össz R kocsi, össz tuner, össz izom asszem ezek) -
Fusion01
tag
válasz
eddie17 #19417 üzenetére
ÓÓÓÓÓ,hogy rohadnál meg
Igaz nekem csak a gow2 kéne mert már van 1éves live előfizum.Szal jah XD
Jó kis heted lehetett mert mondtad h veszel lcd tv-t, most meg gow2 1év előfizuval
Kövi hónap mi lesz?
Rock Band2 teljes cuccal egy új családi ház egy +2 lcd tv, +2 box h tudj úgy játszani a forzával h 180' vannak körülötted a tv-k.Lol lenne -
Mr.Grincs
veterán
válasz
eddie17 #18776 üzenetére
Majd ha ránkszakad a nemzeti bank
Ugye?
Csak nehogy a gerenda jusson
Jó sok játékot terveztél te is látomNekem is ki kell választani a legfontosabbakat, amit igazán szeretnék...Le is adom a télapónak a rendelést, hogy ne felejtse el. Még emailben is elküldöm neki....
Vagy fölragasztom a kocsi szélvédőjére belülre faternak, hogy lássa, hogy egy kis szeretere vágyom...csak nehogy úgy vezessem hogy elnéz mellette azt meg nem olvassa el...
-
Gebriel
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
eddie17 #18551 üzenetére
Nemsokminden közül lehetett választani de azért hoztam két dolgot, nem egy nagy extra de mégis valami
Képzeld nyertem egy kabátot full jó volt csak az volt a gáz hogy kb a könyökömig értOdamentem a tombolásformához ő meg a színfalak mögött kicserélte a egy GAMEKAPOCS bögrére, mondjuk értelmesebb az biztos mint egy kicsi kabát
Gondolkoztam rásózom valami kisgyerekre a kicsi kabátot de mondtam magamban hogy egy nagy frászt, ha már nyertem valamit akkor legalább vigyem is haza
Haveromat is rögtön utánnam húzták ki ő is egy ugyanilyen bögrét zsákámányolt meg egy ehavi gémsztárt
Jóbuli volt azért.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest