Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
egy az hogy olcsók. nem találtam pesten olcsóbbat náluk.
másik hogy qrva nagy a választék és nem csak cd-k, dvd-kből hanem még sok másból is. meg ha valami nincs a listában esetleg azt is beszerzik.volt hogy cd mappát kaptam bónuszban, volt hogy még 10dvd-t stb.
ja meg asszem 6k-tól nincs futárdíj. 6k meg nem sok, ennyiért bárki tud rendelni.
mi össze szoktunk fogni vagy 5-6-an és együtt rendelünk pár 100 dvd-t
így van még ráadás kedvezmény is, még olcsóbb.
-
-
Ebit
addikt
ezért is kapok idegrohamot ha mindenki csak azzal vagdalozik hogy azok ujrahasznositott használt gépek, stb ne vegyetek olyan gépet.
Erre utaltam én is, bár a nagyszámok törvénye alapján, már legalább egyet " meghibásodás" miatt biztos szétszedtek, és igy kiderülhet a vélt vagy valós igazság.
-
Mezcal
addikt
Tavaly Május óta tolom, de közben azért pihent is néhány hónapot.
Azért kevés a bankom, mert sokat költekeztem.
Íme a statisztika:
Karrier: 100%
Szint: 50
Bank: 1128 zs
Autók: 224
Garázs értéke: 41 173 350 zs
Győzelem: 100%
Összes győzelmek: 10 757 423 zs
Vezetéssel megtett távolság: 4809, 20 mérföld
Vezetéssel töltött idő: 49:33:24Megjegy: minden versenyt hard fokozaton, kikapcsolt rásegítéssel nyertem meg, csak az ABS-t aktiváltam.
-
medvegy
aktív tag
Én annyit csinálnék a helyedben mielött megindulnék Pestre, hogy bemennék a plazába az ottani 576 shop-ba, ott valszeg egy nagymértékben konzolbuzi tag lesz az eladó, ott nyilván nem flesselnek, de kérdezz rá hátha van valami ismerőse aki foglalkozik ilyennel... egy próbát megér.
Régen a Csillagtérnél laktam, úgy emléxem, h a 9-es busz megállójánál van egy konzolbolt, na még azt megnézném, ha még működnek biztos megmondják ki tud a közelben flesselni... -
-
sakeee82
aktív tag
honnan töltsem? mert 10 perce végignéztem mindent a liveon de semmi, mixed media-nak írja a bent lévő lemezt amelyen az avik vannak és nem tudom elindítani a lemezt!
Egy srác ezt írta a Gamer365 fórumon: Install Optional Media Update! Király és honnan töltsem, mert én ilyet nem találtam, de ezekszerint én vok a vak.
Nah megpróbálom ezt a cd-s módszert... -
megnyugtatlak nfs prostreet boxon is ugyanolyan, csak nem szaggat
viszont az hogyafrancban van, hogyha HDMI kabelt dugok erre a fostalyigara, akkor nem fer el mellette a a masik csatlakozo?
(mer most hdmi - dvi atalaitoval van TFT-re dugva, mer gondoltam de okos leszek igy es lesz szep kepminosegem, csak mivel nem fer ra a masik csati, ezert nem lehet hangot csiholni...) -
Gebriel
veterán
Miért stereo rca-val akkarsz hangot varázsolni?
A component kábelt meg tudod oldani 3 tv-be 3 rendszere.szerk:bocs most olvastam vissza hogy csak két 2 rca kimeneteles a "házimozi"
Szerintem persze csak ha keret engedi nézz egy kicsivel komolyabb rendszert,megéri hidd el. -
(Kolombusz)
veterán
Usb bill+egérről azt kell tudnod, hogy alig támogatja játék és valami kiegészítőt kell venned (nem gyári MS, hanem vmi utángyártott), ami szintén nem olcsó.
Inkább tanulj meg kontrollerrel játszani, meg lehet szokni állítólag.
Én még csak autós játékot játszottam a saját boxomon, FPS-t csak F.B.I. kollégánál, de ott elég esetleg voltam, neki meg nagyon jól ment.A távirányító kérdést neked kell eldöntened. Ha dvd lejátszóként és media centerként is akarod használni, akkor nyilván nem árt, mert kényelmesebb használni, de egyébként szerintem felesleges.
-
bwoay
nagyúr
én a VF5-öt borzalmasnak találtam a Dead or Alive-hoz képest,
de mondhatnám akár a Tekkent is, csak az ugye Sony exkluzív.
Tony Hawkot garantáltan el fogod felejteni,
ha meglátod a Skate-etAnnyira durva lett, az még hagyján,
hogy nagyságrendekkel jobban néz ki, de az élmény is egész más.
Viszont ha muszáj Tony Hawknak lenni,
akkor sokkal inkább a Project 8-et javaslom,
mint a Proving Groundot.
ja, és PGR4, ha még nem mondtam volnaYOZ:
ja, az van, de minek... mondjuk kergetni marha jó őket! -
JamesHolden
aktív tag
wadarr irománya a külső hűtőkről:
A külső hűtőket nemigazán ajánlom mivel nagyjából semmi hasznuk sincs. A hátulra csatolható változatban a gagyi ventilátorok rövid idő után csapágyasak lesznek, kontakhibás lesz a tápcsatlakozó esetleg át is ég néha, valamint visszafogja a gyári ventilátorokat is. Emellett még a tápvonalat is rugdalja bekapcsoláskor amit a HDD nem nagyon tud jutalmazni. Ez a fajta több kárt tesz mint hasznot. A másik a talp amibe bele lehet állítani a boxot, ez a konzol oldalán lévő miniatúr lyukokon próbál benyomni kis levegőt de teljesen hasztalanul, ráadásul az oldallap nagy részét elfedi és csak a 2 ventilátor átmérőjében próbál x mennyiségű levegőt bejuttatni. Semmilyen hőmérsékelt csökkenés nem mérhető a gépben és egy idő után a DVD meghajtó ékszijja is kikopik és nehezen vagy egyáltalán nem fog nyílni a tálca, köszönhetően az állított használatnak.
kép egy megégett csatlakozóról:
-
Djuree
félisten
-
medvegy
aktív tag
lehet h be kéne nézni, elvégre szegedi (is) volnék...
bár ha eleadom külön a boxot, még ha új is és nem használom, akkor is kéz alól menne el, azaz 60k körül kaphatnék érte, a két gémért meg kb 15k-t... azaz kb 5k-t kerestem rajta...
Nem túl jó biznisz.
Ha megtartom és az enyémet adom el, akkor meg még az is lehet h ez 2 hét múlva 3ledes lesz, és akkor még hetekig gép nélkül maradok. Megin nem jó.
Ha esetleg 65nm-es volna, akkor simán megjáccanám az utobbi dolgot, de 90nm-esel.... sehogy sem túl nagy biznisz....Inkább majd később ha lesz valami akciós 65nmes elite, azt megboltolom....
vagy kituggya, alszok rá egyet...
Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 64GB.,Red & Blue konzol eladó,vagy csere,olvass kérlek.
- Nintendo 3DS LL JAPÁN NYELVŰ konzol, játékokkal, tokkal
- Eladó PS4 Pro 1TB 2 kontroller + játékok hibátlan állapotban
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest