- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
oddsmaker
tag
Nem veszem sértésnek!
Elnézést ha zagyvaságot magyaráztak, szerintem félreértettétek egymást.
Azt akarta nyílvánvalóan érzékeltetni a kolega, hogy kevés érkezik belőle Magyarországra, ezért is érdemes a rendelést érvényesítened. Amiben amúgy van ráció, csak félreérthető, esetleg a kolega mondta rosszul. Ha a 2. lenne, elnézésedet kérjük
Egyik legnagyobb probléma ez nekünk amúgy, hogy a hírnevünk lehet rosszabb egy külföldi baki miatt. Gép amúgy minden paraméterét tekintve, pixelpontosan megegyezik az elvileg kizárólagossággal bíró forgalmazóéval, csak az ára olcsóbb jóval.
Várom a további kérdéseket, tisztázandó félreértéseket!
-
BaLee
addikt
Ha veszel egy Elitet (58.9k) és egy COD6ot (13k) akkor is még bőven 75 alatt van. Még egy HDMI kábel is belefér.
És fekete.
Amúgy ez a 75k tényleg bomba ár lett volna érte de ez a 83-84 már nem annyira. Igaz, hogy 250es vinyó meg plusz egy controller de lehet, hogy egyiket sem használod ki...
Ráadásul nekem az extra kinézet sem jön be annyira. -
Alpi
tag
Most erre mit mondjak? Mondta a srác, hogy x db-ot kapnak. Mivel az x elég kevés volt, nem voltam abban a helyzetben, hogy alkudozhassak, mert tudom, hogy mivel csak x db-ot kapnak úgyis elviszi más... Örültem volna, hogy 15eFt-al olcsóbban jutok hozzá, mint az 576-nál, de még így is olcsóbb! Szóval azt mondtam, hogy szállítsák. Várom már nagyon.
-
Alpi
tag
Én is ezt mondtam egészen ma estéig, hogy Öcsémvazze. Elő is rendeltem kb 3 hete ezt a konzolt, amit linkeltél. Ma este viszont hívtak a Konzolvilágból, hogy a megrendelésekhez képest kevesebb ilyen konzolt kapnak ezért emelik az árat 74.900-ról 81.900-ra. Kérdezte a srác, hogy fenntartom-e a megrendelést. Mivel még mindig olcsóbb az 576-os ajánlatnál 8rugóval, ezért azt mondtam, hogy igen. Azt mondta, hogy szerdán hozza a futár, ha minden jól megy...
-
mobbo
senior tag
2 nagy venti van a box hatuljaban ha jol latom kepeken
ezeket nem lehet kivaltani boltban kaphato akarmilyen szabvany (halk) ventikkel?mas: azt olvatam hogy 17en lesz ujabb update, jon a twitter, facebook, lastfm
jol lattam vagy ez kamu?youtube-ot nem lehet valahogy nezni az xboxon? meg netradiokat hallgatni?
-
(jan)
őstag
eladni tuti nem akarom ...
hu mit csinált ma a shift.. csak pislogtam
tolom az autócsatát kilépek megnézem a viszajátszást ahogy felkentem a palánra az ellenfelet, majd visszalépek és nem én irányítok hanem a gép ... frankón végig is vitte a versenyt... ezmiez?!
meg a kedvencem amikor a versenyben az autó hátuljában áll a csaj vagy amikor fű nő ki az aszfaltbol
-
-
szpal17
őstag
Hát semmi okosság nincs..gamer365 oldalon apróhirdetéseknél tették fel este és rá is csaptam...érdekesség, hogy találtam egy másik hirdetést ugyanattól és elite gépet árul 60 fölött 20GB-os HDD-vel...csak nem az én 120-asom került ki belőle?
Szerintem valahol itt lehet az üzlet...
-
Mr.Grincs
veterán
Vegyél vinyót mindenképpen egyszer ha lesz rá kereted, mert igazán megéri. Már csak a demók és az olvasófejkímélés miatt is.
Szuperul megy az új SKÓT Elite gépem. Nem bántam meg egyáltalán, hogy újonnan vettem meg. Konzolvilágnál volt 58,9K hála Gebrielnek, mert ő dobta be a hasznos linket.
-
dunc
nagyúr
Pont ma probáltam ki egy motorola headset amin kis jack szerű dugó van,pont olyan mint az x-hez kapott headseten,és láss csodát tökéletessen müködik!
-
Crazyman33
senior tag
Ha fent vagy lájvon és úgy játszol akkor mutatja a ranglistát. Adott pályán ki, milyen autóval, milyen időt ért el. Ha vannak barátaid akik ugyancsak mentek már azon a pályán akkor az ő idejüket megtudod nézni külön egy listán.
Amint mész egy kört és az szabályos volt, kilépésnél egyből lövi fel a netre a gyorsköröd.
Így onnantól látják a többiek. -
Mr.Grincs
veterán
Örülök, hogy tetszett. A füles az alap, hogy tudjunk egymással beszélgetni, kiabálni meg röhögni
3K újonnan de sztem gamer 365.hun lehet taláni max 2 ért de láttam már 1,5 ért is fülest.
Gondolom akkor a live előfizetés is érik?Gebriel: Feltétlenül szólunk
És akkor már vagyunk 4en ha a haverom is jön zombizni.
-
Crazyman33
senior tag
Nem, köridőzünk!
eddie17, heihachi, Gebriel, ...
Nézzétek meg a ranglistát. Csak az első kb. száznál van az a hülye gémkapocsszerű jel alatt két félgömb.
Mondjuk Suzukán nekem a 107. helyezettig van olyan jel. Aztán senki másnak nincs jel abban az oszlopban. És a szellemautót is csak a 107. helyezettig tudom betölteni. A 108.-at már nem engedi, nem jelenik meg az a menüpont.MI AZ A JEL?
A másik furcsaság, amit jó lenne ha kipróbálnátok.
Menj egy kiválasztott autóval olyan pályán ahol még nem voltál. Minden segítséget kapcsolj ki! Szépen gurulj végig, menj két kört aztán lépj ki. Majd ismét lépkedj vissza a versenyig és kapcsold be a menetstabilizátort mint könnyítést. Indulj a versenyen, megint két kör. Ekkor már simán előzd meg az előbbi köröd szellemautóját, tehát menj jobb kört hogy fent legyél a ranglistán. Menj ki a pályáig. Ott nézd meg a ranglistát. Nekem a TCS alá biggyesztette a jelet (bal félkör). De könyörgöm a TCS= kipörgésgátló, nem?
(Traction control system) - Kipörgésgátló hajtásszabályozás. -
Thome
veterán
Felvettelek!
De azért már 1-2 PH-s felvett!
Nem sűrűn leszek fennt live-n, bár 2-3-4 naponta felfogok nézni, igazából nem vagyok az online játékok híve még box-on, de kitudja, lehet megváltozik!
Visszamegyek Cod5-özni single-be, live-ra fel leszek kapcsolódva, majd jeleztek ott, ha van valami!
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest