- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
p_milan #24193 üzenetére
Igen beneztem, mert csak a tapot neztem meg, meg a dugaszt /valami fura oknal fogva az Elite tapjanak a Boxba kapcsolodo dugasza masmilyen mint a Premiume volt. Erre ugy jottem ra, hogy mikor a Premium cucc bedoglott, akkor ugye csak a konzolt kell elkuldeni a MS-nak, tehat szepen lehuztam a kabelekrol es kesz. Aztan megvettem az Elite-et, kivettem a dobozbol es probaltam racsatlakoztatni a mar ottlevo tapkabelhez, de nem ment bele a dugasz, ugyhogy kenytelen voltam elokotorni a dobozbol a sajatjat...
. Ja es 150W-os, de megis Falcon. Es egyaltalan nem sajnos
/.
-
Kasza08
őstag
Lehet, hogy kicsit elfogult voltam, de a pro street pl. olyan szinten volt ronda, hogy az fáj, ráadásul még akadozott is
Oké, hogy az egy olyan játék, ami egy PS3-at is izzaszt, de akkor könyörgöm miért adják ki?
Vannak persze jó exklúzívok, amit nem is tudunk, hogy milyen lehetne max. grafikán, ezért nem is lehet nagyon szídni.
A lényeg, hogy én jobbra emlékeztem, és ez csak az én véleményemegyébként most bele vagyok zúgva az emulált PS1-es játékokba, nCore shopon van egy pár
Tekken 3 istenkirály, meg van egy pár Crash Bandicoot is.
-
nofi
addikt
Tegnap végérvényesen diadalmaskodott a boxom a pc-m felett. Kaptam kölcsön még egy kontrollert, átjött haver és 2 szelet pizzányi szünet kivételével vagy 7órán át megállás nélkül GoW2-ztünk... Hozzátenném utoljára gimiben kötött le játék 2 óránál tovább, de ez valami hihetetlen. 42"-on robban, fröccsen minden és megállás nélkül plafonon az adrenalin. Azt hiszem ezt hívják játékélménynek
-
Mr.Grincs
veterán
Slim xbox 360 ról lehet tudni valami pontosabb infót azon kívül hogy egyszer csak lesz?
Általában ami vékonyabb az xarabb is. Ha itt nem tudták megoldani jól a hűtést akkor ott is érdekes dolgok lesznek -
dunc
nagyúr
Nos kiprobálva a F.E.A.R 2 demot a következő jött le.
Grafika nagyon rendben van ha ez fear 1 motor akkor alaposan feltupirozták látvány efektek,színek,sebesség remek.
Hangulat:nagyon killzone ,és gow,és lost planet elemek is vannak a játékba de megmaradt plusz a fear egy ijesztő atmoszférája a remek akcióval,és idölasitott elvezetes harcal.
Nálam 10/8 -
p_milan
aktív tag
válasz
CL Smooth #24179 üzenetére
Lehet változtatni a box mekk címét, és akkor fel tudsz menni a Livera, vagy meg tudod osztani a PCn a netet, és akkor azon keresztül mehet a dolog.
fidor : Nem jelent még meg Jasperes Elite, főleg nem nálunk. Én is erre vártam 3hónapig, aztán a héten feladtam, és vettem egy régebbit. (2008.11.10.).
-
Dusee
őstag
Pici reklám
Akinek kell egy füles x360-hoz, az írjon PM-et, vagy -> http://hardverapro.hu/apro/xbox360_headset_elado/hsz_1-100.html -
Kasza08
őstag
válasz
CL Smooth #24168 üzenetére
Mindegyik lemezre ugynaaz kerül, inkább a box lehetne a ludas, nem nem az. Ilyen a játék. Majdnem mindenkinek később hozza be az egyes elemeket, ezt másnéven "pop-up"-nak nevezik. Ha felmásolod, akkor némileg javítható. Kevesebb lesz egy picivel és gyorsabban hozza be, amivel késik.
-
CL Smooth
tag
Olyasmi érzésem van a grafikát illetően mint amikor egy pc-s játéknál beállítok low-ra mindent.
-
CL Smooth
tag
válasz
picur220 #24167 üzenetére
Szia! Megkérdezném tőled de amúgy másnak is szól a kérdés, hogy nálatok is olyan a gta 4 mintha egy festmény lenne? Szóval nem tudom, hogy csak ez a példány szar amivel én játszom, de egyszerűen gagyinak találom a grafikát. És most nem az x360 al van bajom mert tudom ,hogy ennél százszor szebb grafikát tud pl Dead Space. Szóval amikor megyek az autóval minden homályos a távolban, az egy dolog hogy a távolban, de a pont melettem álló ház teljesen homályos majd amikor már melette állok az autóval kb 4-5 másodperce majd nagykegyesen betölti az élesebb textúrákat és átvált. Van hogy az út teljesen homályos alattam majd egyszer csak beugrik élesre. Ez egyszerűen borzalmas és nevetséges. A fák levele olyan mintha egy ecsettel odanyomtam volna pár pacnit. megkérdezném ez másnál is ilyen? Mert ez siralmas. Amúgy a játék nem lenne rossz de ez a grafika ocsmány. Igazából ez azért is érdekes, mert mindenki isteníti a játékot hogy hű meg ha, de ilyen ocsmány látvány mellett ez érthetetlen számomra.
-
Peat;)
veterán
Kaptam e74-et
remélem halk lesz a gép a javítás után.
-
HagaNRG
őstag
válasz
30z.Samu #24158 üzenetére
Én nem láttam semmi különlegesen olcsó ajánlatot sem.
Viszont érdeklődnék, hogy meddig lesz még ez a 4 ezer alatti EA játék akció?
Ma már nagyon rajta voltam, hogy veszek egy NFS MW-t. 3900 a botlban, 3k a konzolboltban használtan.Használtan nem kéne kicsit olcsóbbnak lennie, ha már boltban is csak egy ezressel több?
Vagy hamarosan úgyis visszamegy minden az eredeti árára?
(fene egye, kéne, kéne, de nem mertem megvenni, félek, hogy csak hirtelen felindulásból kéne, mert most relatíve olcsó, de PC-n sem kötött le anno ez a játék annyira, boxon meg úgyis ott a Forza, ha vezetni akarok).Ha majd vissszaárazzák 7-8 ezerre, majd akkor fog kelleni.
-
ellington
tag
kontrollert hol tudok pesten olcsón venni?
-
dunc
nagyúr
Töltöm le a F.E.A.R 2 demot! Most került fel!
-
_ak_
addikt
Laptop csere miatt, megint nem tudok most x360at venni.
Hihetetlen, de vmi mindig szabotálja a tervemet, pedig most is szinte csak egy karnyújtásnyira voltam az egésztől.
Ráadásul a kedvcsináló is megvolt:
Xbox 360 2009's Best Game Releases Part 1, part 2 -
30z.Samu
titán
Húú gyerekek!
Nézelődök itt a Gamer365-ön, és olyan áron vannak itt a játékok!
Némelyik olcsóbb, mint Ebay-en!
-
p_milan
aktív tag
-
HagaNRG
őstag
Tehát 1080-as, 720-as 1-2 perces HD demok WMV-ben, szóval csak felrakot egy pendrive-re, be a boxba és mehet a HD élmény.
Nagyon nagyok! -
HagaNRG
őstag
válasz
p_milan #24154 üzenetére
Én is most ismerkedem a HD élménnyel. (bár csak SD tv-m van, 32"-es CRT, de bár lehet, hogy csak pszichikailag, de mégis szebbnek tűnik még ezen is a kép a DVD-nél).
De filmekkel azért nem búgatnám.
Ha ráfér sima írható DVD_re a HD film, akkor arról is be fogja venni, ha csak DL-re, arról is.Az tuti, hogy VMW-t visz. Papíron H264-et is, de azt mondták, hogy ezeket csak megkötésekkel, illetve, hogy ezeken a hang mindegyiken olyan formában van, amit már nem vesz be. Szóval rizikós.
Egyébként is van millió házimozis ismerős, de senki nem használja média centerként a boxot. Egyrészt a folyamatosan félős 3 led miatt,másrészt az a hang, ami még játékoknál nem zavarja az embert, egy komoly, csendes jelenetekkel teli filmnél már zavaró lehet.
De próbára, mint nálam jó. Leszedtem egy rakás HD trailert innen:
Viszot itt mindegyik MOV. Keményen konvertálgatni kell.
A régi szép idők jutnak eszembe, mikor a DVD még szinte megfizethetetlen volt, a lejátszók az írottakat jószerivel be sem vették, aztán próbálkoztam mindenféle VCD konvertálgatásokkal, csak nézhessek valamit. (persze akkor bukott a mozihang és a tökéletes DVD kép).Ma meg már sajnos az a 2001-es DVD kép nem is olyna tökéletes, így megy az álmodozás a HD-ről. De amíg nincs HD TV, addig nem zavar, tudom.
Ha belemennék egy 130-150 ezres használt TV-be, ami már komolyabb, akkor kezdődne a BR gyűjtögetés, mivel HTPC nem megoldott, vagy egyből PC csere...
Ma annyival jobb a helyzet, mint a DVD korszak kezdetén, hogy máris elérhetőek csúcsminőségben a relasek, a netsebesség is kivitelezhető, így ha valaki ügyes folymatosan nézheti a HD-t kis pénzből is.
De én inkább megvárom, míg emberi árakon (30-40) megjelennek az első MKV-t, X264-et tudó BR lejátszók, a lemezek is olcsóbbak lesznek és akkor mehet a HD dögivel. Addig csak úgymond a gazdagok sportja.
-
p_milan
aktív tag
Hali!
Egy kis segítség a vidolejátszáshoz. Most töltöttem le pár 1080as filmet, és kaptam egy Badaboom nevű programot, ami tud Xbox360-ba konvertálni. (A PC GPUját használja ki, így nem is vészes a dolog)
1. A kérdésem az lenne, hogy kell e valami frissítés a lejátszáshoz, vagy menni fog automatikusan? ( Azt tudom, hogy DivX-hez kell, de a Liveról letöltött Trailerek mennek szépen rajta.)
2. Illetve, ha kiírom sima DvDre akkor menni fog róla, vagy DLre írjam inkább.
3. Felmásolhatóak a HDDre ezek a filmek is? (Mert azt nagyon élném!
)
+1. Van olyan film aminek külön van szinkron hang fájla, azt buktam?
-
Mr.Grincs
veterán
-
Siffredi
senior tag
Udv!
Gratula a Fable II-hoz!
update: tobbnyire ingyenesek, mar ha patch-rol beszelunk, a kiegeszitokert (dlc) fizetni kell.
achievements: a jatek szavatossagat hivatott novelni, illetve a jatekidot toljak ki vele. Vannak olyan jatekok (pl. gow), amit fel nap alatt vegig lehet vinni, de az acsik gyujtogetese eleg sok idobe beletelik.
Bar gondolom vannak olyanok is, akik szeretnek villogni is vele, mennyit is szereztek mar...Igazabol nagyon jo dolognak tartom, mert van olyan jatek, amit mar abbahagytam volna, de az acsik visszatartottak...
Udv!
-
nofi
addikt
válasz
Djuree #24149 üzenetére
szerintem aki kiadta a parancsot az első millió undorító neonzöld dvd tok gyártására már nem küzd különösebb anyagi problémákkal... Egyébként idehaza nem hinném, hogy nagy biznisz boxos játékokkal foglalkozni. Még mindig iszonyúan kevés a konzolos és azok nagy része inkább maradt a ps2nél, vagy ha már van valamilye, itt keleten jobban szeretík "okosítani", mert a verbatim design jobban bejön egyeseknek. Legtöbb a webshop, de akkor a plusz 2-3 nap miatt inkább megéri külföldről rendelni pár ezressel olcsóbban > pont ma olvastam erről egy cikket: [link]
-
Kuvik
tag
Sziasztok!
Arcade csomagot merre lehet venni most nagyon olcsóért?
Üdv! -
tiv83us
veterán
Ha az uj Dash feluleten felmasolsz valami jatekot a vinyora, akkor miutan a jatek elindult es lecsekkolta a lemezt, utana kiveheto? Ez fontos lenne, mert szeretnek meg egy boxot a masik szobaba es ha epp Live-on akarok mondjuk L4D vagy GoW2 co op-ozni a nejemmel, /tudom, kockak vagyunk mint az allat
/ akkor jo lenne, ha nem kene ket peldanyban megvenni a fentieket pl, csak betennem a lemezt meg elindul es utana ugyanez a masik boxon.
-
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Feltöltöttem 2 képet a Forza 2 közösségi oldalára. Nah most én azt hol tudom megnézni? Mert felmentem ide, de itt nem látom sehol.
Köszi szépen előre is!
-
nofi
addikt
Ma elmentem a Fable2m-ért, gamer365ről vettem 8k-ért. Meglepett, hogy teljesen új az egész - mondta is a fazon, hogy kb 3 napos és azért adja el, mert ez a második példánya valamilyen okból... Szeretnék mindig ilyen "használt" játékokat kifogni! Lenne pár apró kérdésem:
Az update-ek általában fizetősek? Csak azért kérdezem, mert nincs állandóan netre kötve a gép, mivel messze a router és csak a gépbe jövő kábelt dugom át amikor kell.
Igazából mire jók az achievments pontok?
-
asbi_
tag
azért tipikus, hogy mire megkapom a pénzem, cdgalaxis-nál elfogy az akciós gta 4...
kénytelen leszek hétvégén magammal sakkozni, mert addigra game.co.uk-ról se jön már meg -
p_milan
aktív tag
Valaki pls gyorsan!
Felment az új dash /szutyok/. Gold előfizu megvan.
1. Hol tudok letölteni demokat pontosan leírva.
Ok ezt megtaláltam.
(Skate2, 1,51Gb fasza, kihagyom inkább, nem is jön 10Megával...
)
2. Tudok játszani az on-line profillal net nélkül, és hogyan?
3. Hol tudom felmásolni a játékokat.Köszi!
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Jól tudom, hogy H264 formátumú HD filmet lejátszik gond nélkül az X360?
Ha esetleg azt nem, van valami népszerűbb HD forműtum a WMV mellett, ami gond nélkül tutira visz?
WMV sajnos nem sok helyen található. -
syl5
őstag
Sziasztok!
Kingston datatraveler 100 8 gb-os pendrive-om van fat32 filerendszerrel.
A gondom az lenne, hogy rádugom a boxra, és semmi, még áramot se kap...
Sztetek mi lehet a gondd? -
sch_a
addikt
Ma megkaptam a Burnout Paradise-om
mindössze a bélyeg árába került, h kicseréljék
Kellemeset csalódtam az EA-ben
Ráadásul Classic kiadást küldtem, és "rendeset" kaptam vissza
Amúgy én ilyen routert használok: http://www.argep.hu/product_311027.html
Volt már rákötve a boxra is, és eddig még semmi problémám nem volt vele. -
Don47
tag
Nyomogatom szorgalmasan a gombot... Be-ki, be-ki... 10 perc után piros ledek nélkül kapcsolt be. Először egy update-figyelmeztetés a régi dashhal, az update kb. 3 másodpercig tartott (közel sem ilyen gyors a netem), aztán újraindult, az új dashboarddal. Most csak tátom a számat hogy mi a fészkes fene történt. Most minden jónak tűnik, beállítottam a felbontást stb.
ps: Teljesen tiszta a gép. Konzolstúdióból lett rendelve, ők raknak egy kis saját matricát is a gép hátuljára, amit ugye csúnya dolog itthon felszakítani... nem is nyúltam hozzá. Az MS viszont felszakította, tehát szét lett szedve, ergo valamit csak csináltak.
-
Fusion01
tag
Halljátok, megjött az update a GoW2-höz.
Azt hittem ,hogy ezután minden sokkal jobb lesz.Hát nem lett így sőt mégrosszabb lett...
Ez valami iszonyat pusztulat, mert mostmár minden laggol
Ha nem lenne limited és nem kaptam volna karácsonyra akkor úgy eladnám....
szánalom de mégis ezzel játszok. -
Prof01
veterán
14-15k.
-
Don47
tag
Visszaérkezett a jószág Frankfurtból. A sajátomat kaptam vissza, kérdőívvel, Liveot nem adtak. Összedugom, bekapcs...
...és lássatok csodát, 3LED.
Hát mondom fuck. Sőt, külön papírt kaptam amin részletezik hogy majd muszáj lesz újrapárosítani a kontrollert a boxhoz... ennek ellenére furcsamód a kontrollerrel is beindul. Illetve nem indul, fel sem pörög, csak villog. Amikor elküldtem, még beindult, "csak" 3-4 perc után kapcsolt ki 3leddel.
Érdekes helyzet...
szóhoz se jutok.
-
p_milan
aktív tag
-
hdman
őstag
válasz
p_milan #24114 üzenetére
Jó kis munkahely lehet
Az én boxom már 2 napja be sem volt kapcsolva
Bár mi tegnap melóhelyen airsoftpuskával szórakoztunk
Ha jól tudom Golddal ugyanazt lehet leszedni,mint Silverrel, csak az a különbség,hogy egy új tartalmat pár nap késéssel kap meg a silver.
Én elsősorban demókat,meg ingyenes DLC-ket szoktam szedni.
Ezeket ajánlom:
Burnout: Paradise City: motoros pakk, Forza2: extra kocsik,meg szinte minden játéknak van demója (ezek ingyenesek)
De majd jön egy Live guru,aztán segít
-
p_milan
aktív tag
Hali!
Behoztam a boxot a munkahelyre, mert otthon csak nem akart menni a tetves mobilnettel.
Szóval nem akarok majd sokat időzni vele, a kérdésem az lenne, hogy mit szedjek le a LIVEról.A frissítések, stb automatikusam megy azt tudom, de ami pl ingyen a golddal le lehet szedni, és érdemes. Szávszélesség az van, nem kell félteni, plusz még van 105Gb helyem a HDDn. Illetve ezeket merre fogom megtalálni.
Köszi!
-
eddie17
addikt
válasz
Mr.Grincs #24107 üzenetére
Azt mondják, hogy az Amped 3-al jobban jár az ember, vagy a hamarosan megjelenő Stoke. Mind hódeszkás móka.
Más: Újra volt rendelhető az Orange Box a cd galaxisnál, ki is szállították, én gyarló meg éjszakás után nem tudtam felkelni reggel 9kor... mire ajtót nyitottam volna, elment... -
gyuromoj
veterán
Hello!
Azt szeretném megkérdezni hogy milyen routert ajánlotok hogy legyen netem a PC-n is meg XBOX-on is?
5k a plafon!Üdv Gyuri
-
hdman
őstag
Február elején kapja vissza. (vagy lehet az enyém lesz és Ő vesz magának egyet
). majd megmondom neki,hogy írjon egy kisebb szösszenetet róla.
De vigyázz mert ebből a monitorból 2 fajta létezik: HD és HDA, a sima HD-n van DVI,HDMI,VGA tokozás a HDA-n csak VGA.
Itt rendelte a Ph-n asszem 48k-ért pixelgaranciával.
SZERK: [ezt rendelte meg]
-
hdman
őstag
Tesóm hétfőn rendelt ilyen monitort boxhoz. Ha minden igaz meg is jött Neki! Viszont kipróbálni meg nem tudja mert a box nálam van
Mr.Grincs: shaun white snowboard. [link] Én 2 nap alatt meguntam
Taylorp: nekem a GH sokkal jobban bejön. Talán pont amiatt,hogy "kocarockerként" azokat a számokat ismerem jobban amik a GH-ban vannak. Ha viszont az irányítást/pontosságot nézzük a RB jóval kevésbe elnéző.
-
Mr.Grincs
veterán
Létezik snow boardos játék boxra? Hugom azzal zsibbaszt hogy szerezzek neki olyat mert ő azzal akar játszani, idági a viva pinata volt nálla a best
Nemtudom honnan találta ki de veri az asztalt hogy kell neki olyan
-
Djuree
félisten
válasz
ithomas #24102 üzenetére
nálam (nálunk) teljesen jó. nekem volt spárgás meg spárganélküli is és nem volt vele probléma. ha lemarad a szavak vége akkor lehet lagg volt és azért vagy a másik személy nagyon halkan beszélt. próbáljátok ki privát chatbe ha még nem tettétek, több időpontban is. ha ott is szar akkor nemtom
-
ithomas
őstag
Hello!
Kérdés
álatok live alatt a headset minősége mennyire kielégítő?
Mert tegnap próbáltuk haverral,és maximális hangerőn is kibaszott halk volt,pedig nem vagyok süket,ráadásul recsegett,sokszor lemaradt a szavak vége..
Lehet valahol állítani szoftveresen ezt a dolgot?Vagy lehet hogy a haver netje volt szar?
Mert én úgy gondoltam,h ez minőségileg kb az a szint lesz,mintha skype-on beszélgetnénk pc-n...
Aktív témák
- Play Station 4/5 Xbox One X Series X Nintendo switch felvásárlás!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest