- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
én nem azt említettem, hogy mennyi különbséget láttam,
hanem azt, hogy mennyi van!DE! Az nem a render videokban mutatkozik meg,
és kizárólag a demokra vonatkozik.
Kurva jó amúgy a video, imádom az ilyen összehasonlításokat (azt leszámítva, hogy csak flame-et generál). Amikor a video gameplay részéhez, a bossfightnál látszik,
hogy boxon v-synces, futnak a vízszintes csíkok, és pont jól elkapott állókép mellett
tisztán kivehető, ahogy a kép szét van csúszva helyenként. -
(jan)
őstag
válasz
Djuree #26093 üzenetére
jah de aki egérrel a kezében nőt fel és 2 hete boxozik annak igen.. és marhára idegesítő hogy egy ilyen jó játékot enyire nehéz kezelni amikor pc-n vigan lehet...
na meg amit én tapasztaltam de lehet csak képzelődök, boxon sokkal hamarabb megölnek a g3ci zsaruk mint pc-n
Viszont virtua fighter-nek párjanincsen
-
taylorp
senior tag
Van egy felesleges Saints Row-m, jó lenne elcserélni valéamire.
-
(jan)
őstag
válasz
laragirl83 #26085 üzenetére
természetesen fektetve!
mivel a hideg hűs levegőt a gép alulrol szívja be (ha odarakod a kezed érezni is) valamint iyg nem karcolja a lemezeket
Mirrors edge-el tolta valaki? sztem játszhatatlanul irányíthatatlan (pc után legalábbis) kicsit felnyomta az agyvizem repült is a joy
-
tiv83us
veterán
válasz
Kasza08 (volt)gepe?
-
Djuree
félisten
válasz
fektetve jobb elvileg.
de sztem oly mind1. ha el akar romlani el is fog akárhogy álljon is
-
laragirl83
őstag
Hella!
Na ki mit javasol, hogy legyen boxom, állítva vagy fektetve, szellőzés szempontjából mi a praktikusabb?
Más, leszedtem előlapot, ellenőriztem drivot gépemben, Lite-On.
-
Kidus
őstag
bwoay emlitette, hogy mennyi kulonbseget latott a RE5-ben 360 es PS3-on.
Itt egy osszehasonlito video, bar ekkora kepernyon lehet nem jon ki akkora kulonbseg.
Ma delutan eloben megnezem.ps: Ja tiv83us voltam of korsz
-
Mr.Grincs
veterán
Gyáhheeee....Ismét megicsnáltam az időátállítós pénzkeresést
Most kb 1,millió 2ezer aranyat sikerült kapnom , hogy az előző körben megvetem egy csomó házat és kiadtam. G-t viszont nem kaptam érte sajna. Nem csak eyszer lehet eljátszani -
zsocy
őstag
-
Mr.Grincs
veterán
Okés köszi a tippet
Az a baj hogy nem vagyok most valami népszerű a falubeliek körében mert 100%osra toltam fel a lakbért egy jópár háznél. De már a kúttal szembeni kocsmát megvettem. Jó nagy falat volt, azon kívül már majdnem midnen házat megvettem, de a sok kis utcában rengeteg van még amit nem sikerült még.
-
No.01
addikt
Ertem en. Nyilvan nem fog annyi aramot folvenni csak kicsit furcsalottam, h mindenhol azt irtak, h a Jasper 150-es tappal jon.
Meg egy kerdes: Sajna meg nemis raktam ossze a kicsiket mert sem erom sem idom nem volt. Ha szeretnem frissiteni akkor eleg annyit csinalnom, h a routerbol kijovo kabelt beledugom es magatol elindul a frissites vagy nekem kell ugyeskednem vmit?
-
Scotty
tag
Úgy érzem meg kell osztanom veletek újabb pozitív ebayes tapasztalatom: ebayen vettem 40.95$-ért 12+1 havi live előfizetést. Paypalon keresztül fizettem (mai árfolyamon számítva 9784HUF). Miután megrendelés elment 2 percen belül jött egy e-mail, hogy a "potential fraudulent activity" miatt telefonos egyeztetés szükséges és adjam meg a tel. számomat. Megadtam az itthoni vonalast. Újabb 3 perc múlva telefon csörög és Alice nevű, kedves hangú hölgy hívott az USA-ból (az ő neve szerepelt az e-mailben is). Gyorsan egyeztettük a paypal-os adataim. Miután elbúcsuztunk egymástól, újabb 5 perc múlva e-mailen megkaptam az eredeti kód kártyáról bescannelt kódot, csatolva egy a partner cégük weboldalára szóló 5%-os discount coupunt, amit a következő vásárláskor felhasználhatok. Adjátok össze mennyi ideig tartott az egész. Ez szolgáltatás, van még mit fejlődnünk
Aki szeretne venni live-ot vagy pontokat, ne hezitáljon nyugodtan ajánlom őket: [link] -
bendeguz 76
tag
összelehet kötni valahogy egy logitech-z5500-at egy xbox-360-nal?
-
Apone33
őstag
Van valakinek véletlen egy eladó 60 gb-os vinyója box-hoz?
-
(jan)
őstag
Senki se tud üresen vinyókeretet ?
-
-kdM-
senior tag
valaki nemtudja hogy a guitar hero 3-ban (legends of rock) hol lehet megnezni azokat a videokat amiket megvettem?
ezen kivul erdekel valakit elado/cserelheto fallout 3 es cod 5?
-
p_milan
aktív tag
válasz
taylorp #26043 üzenetére
Jelentkezz be weben a profilodba. Ott egyszerűbb szerintem. Itt valahol megvan.
-
taylorp
senior tag
Azt hol tudom megnézni, hogy milyen régióra regisztráltam a profilom?
-
hdman
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #26034 üzenetére
PÜ ment
Lassan már jöhetne a Pro Pack-os vagy az Elite Jasper.
Arcade packban már december óta van csovicsovijászper.Tiv elvileg holnap megveszi, kíváncsi leszek,hogy az már Jasper lesz-e.
Ha van vinyód akkor:
1, rövidülnek a töltési idők,
2, kisebb lesz a melegedés, mert nem bizergálja folyamatosan a DVD olvasót.
3, DLC, videó, zene, demó letöltés
4, visszajátszások
5, elvileg gyorsabb a játék mert cache-l a gép a vinyóra.20GB vinyó használtan 8-9 k, 60 GB új ~ 20k.
-
tiv83us
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #26034 üzenetére
A DLC-k miatt jol jon, meg nehany jatekban /sport/ a visszajatszas miatt.
Egyebkent utolag sem draga rapattintani a tetejere egy viccmestert, eleg olcson lehet mar oket kapni kulon. -
Alvin_ti4200
félisten
Burkolt csúnya kérdés, akár privátban is jöhet rá válasz, ha itt nem fér el:
- milyen DL lemezeket szeret/nem szeret a box?
Illetve egy kevésbé gáz kérdés
A vinyóval azon kívül, hogy nem tudom felmásolni a játékokat mit vesztek, ha nincs? Utólag elég drága belerakatni az Arcade-ba gondolom, ha kéne. Mindenképpen Jasperes cuccot akarok venni, ezrét "hajlok" csak az Arcade felé
-
zsocy
őstag
válasz
Mr.Grincs #26031 üzenetére
A válasz : "Donate 10,000 gold to the Temple of Light between 12 and 1pm in the noon."
Kapsz érte egy THE RISING SUN nevű fegyvert. Minden nap jó, csak a megfelelő időben kell egyszerre 10K aranyat adni.
Egyébként a Gamefaqs oldal tényleg nem rossz, szinte mindenhez van leírás, ha elakadnál.
-
hdman
őstag
válasz
tiv83us #26010 üzenetére
Ezzel a mentési módszerrel pont az olyan játékosokat "kergetik el", mint én. Ha van egy szabad fél órám Ninja Bladezni vagy Ind Jánosozni, akkor inkább neki sem állok játszani,mert a pálya feléig elérek, aztán mennem kell a dolgomra,kapcsolhatom le a gépet. Aztán amikor legközelebb bekapcsolom megint előről, és megint......
Inkább neki sem kezdek
bwoay: Te a győri árkádban dolgozol az 576ban?
-
Mr.Grincs
veterán
Okés köszi a segítséget.
És még van az hogy áldozzak a fény templomának...Adományoztam egy csomó aranyat és akkor jön az hogy majd a különleges napon is még több pénzt kell adnom..De honnan tudom meliyk az a nap?
-
zsocy
őstag
válasz
Mr.Grincs #26028 üzenetére
Sőt, az egyik achi is erről szól, asszem a Ruler of Albion, ahol majdnem mindent meg kell venned. Érdemes már a játék elején megvenni a boltokat, főleg a kocsmákat, mert akkor is ad pénzt ha ki van kapcsolva a géped. Amit csak találsz vegyél meg
Ha megemeled a lakbért nem mennek el a lakók, csak növekszik a "gonoszságod" tőle.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
tiv83us #26027 üzenetére
Sajnos nálunk csak én boxozok
Még az asszony sem akar. Hugomra néha rátör, hogy pinatazni akar, vagy észnélkül pusztítani a GTA4 ben kb 15 percig utánna föladja, de semmi több sajna....
Erre valaki?: A fable 2 ben érdemes megvenni a boltokat? Fog az termelni pénzt vagy valamit? Mert a házakat kli tudom adni és abból dől a dudva rendesen +25% al megemelem a lakbért és akkor mindig úgy adom ki. Érdemes magasabbra állítani a lakbért? Nem fognak elmenni a lakók?
-
ezozo
tag
Sziasztok havernak három ledes lett a gépe két év után és azt szeretném kérdezni hogy a futártol számitva kb hány hét amíg visszakerül a masina kinek mi a tapasztalat köszi
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
tiv83us #26007 üzenetére
Köszönöm
Amúgy neked elite géped van, minek mellé még egy gép?
Vagy behalt a másik vagy csak szimplán jól néz ki és azért veszed meg?
Kár hogy nem adják ki a boxot több színben és árnyalatban. Mondjuk ilyen lime zöld színben, vagy narancssárga színben, vagy kék színben. Vagy gyöngyház vagy metál fényezéssel, mintha autót vennélMás: A fable 2 ben érdemes megvenni a boltokat? Fog az termelni pénzt vagy valamit? Mert a házakat kli tudom adni és abból dől a dudva rendesen +25% al megemelem a lakbért és akkor mindig úgy adom ki. Érdemes magasabbra állítani a lakbért? Nem fognak elmenni a lakók?
-
laragirl83
őstag
Hi!
Lenne egy kis problémám
Próbálom offline frissíteni dashboardot, DVDről, leszedtem netről update csomagot, az útmutató szerit kiírom lemezre (vagyis a lemezen a főkönyvtár a "$SystemUpdate"), de hiába rakom be boxba, azt írja Mixed Data Disc, és nem tud mit kezdeni lemezzel, nem is frissít.
Esetleg vmi 5let? -
-
mad1
veterán
divixet dvdrol hogy jatszik le az xbox?
marmint az x360 -
eddie17
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #26011 üzenetére
Egyikben sincs wlan. Hardveresen nem különbözik az arcade, pro, elite triumvirátus.
-
Alvin_ti4200
félisten
Japser még mindig csak Arcade-ban van itthon? Jó lenne egy vinyó meg WLAN abba a gépbe...tudtommal WLAN sincs az Arcade-ban
-
spammer
veterán
válasz
eddie17 #26004 üzenetére
Oké, hát ízlések, ha a demo nagyon tetszett, akkor kb. arra számíts (+ amit leírtam, hogy rövid és nem elég változatos). Sokaknak tetszik, nem azt mondom hogy rossz, mert el lehet vele ütni az időt, de nekem nem jött be igazán a másik 2 után.
NG 2 demo letölthető netről, a magyar demós fórumban van linkelve, ha érdekel [link]
De én épp a NG 2-vel voltam úgy, hogy a demo annyira nem fogott meg, a teljes játék meg odavágott rendesen
Viszont a NG sokkal nehezebb úgy alapjában
-
eddie17
addikt
Demó nem volt nagyon nehéz, de nekem nagyon tetszett
spammer: Nekem semmi bajom a QTE-kel, sőt szeretem őket, és itt legalább az átvezető animációkban is van belőle, ami kifejezetten jó számomra.
Többi részről nem tudok nyilatkozni, kicsit elkeserítő amit írtál, de pl nekem a DMC4 nem jött be annyira elsőre mint ez. Tényleg megfogott az első pillanattól. NG2 még nem próbáltam, sajna a demó lokálzáras. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
30z.Samu #25981 üzenetére
Igazából azt mondom, hogy költeni nem költenék már rá szívesen mert gari után általában csőstől jön a baj. Egy drive sem olcsó meg egy 3 led megszögelése sem, vagy lap csere vagy ilyesmi. Inkább eladom garival és beugrok egy másikba újabb 3 évvel természetesen NO WAREZ módszerrel.
-
do3om
addikt
Összekötöttem a boxot meg a tv-t komponens kábelen, ami az AV kábelen van. A másik végét HD TV-re kapcsoltam. A box menüjében a kijelzős álltásnál ahol van 720, meg 1080i és p stb. mire érdemes rakni?
Ez szabja a képminőséget?
Az av kábelhez képest jobb lett a kép, de érdemes VGA kábellel összekötni?
Aktív témák
- Androidos tablet topic
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest