- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
Aktív témák
-
Andras6800
senior tag
válasz
Viktor77 #4698 üzenetére
Most nem akarok nagyképüsködni, de én már láttam olyan fegyvert palánál, hogy amikor beadtam a linket a Guild chatbe, rákérdeztek, hogy hogyan csináltad, és hány száz aranyat kérsz érte?
A gond az volt, hogy nem az enyém, hanem egy paláé volt a cuccos! Ja, és narancs színű volt! Íme a kicsike:[link]! nagyon jól nézett ám ki! -
F-ECT$
titán
válasz
Viktor77 #4586 üzenetére
Gracca. Ony nem túl nehéz, nekünk is lement első próbánál 2-3 wipe után. MC közepe sem gáz, ha valaki túljut Magmadaron (sőt leginkább Lucin), akkor általában Majordomoig egyenes az út, 1-2 kisebb bukkanóval. Garr pl addig nehéz míg kiosztod a targeteket, nekünk is meglett 1-2 wipe után, Shazzrah meg elsőre. A Lava Packoknak is nagyobb a füstjük, mint a lángjuk
, Golemagg meg egy vicc ahhoz képest, hogy miket tud dobni.
-
Bernard
csendes tag
válasz
Viktor77 #3819 üzenetére
Köszönöm!
Tehát ahogy elnéztem ez egy külső nézetű játék ,ahogy írtad valós időben.
Azt hallottam hogy különböző fajok vannak.Tehát modjuk kiválasztok egy fajt és küldetéseket kell teljesítenem?
Mondjuk ha valaki rámtámad valaholakkor az is valós idejű csata?Én irányítom harc közben a karaktert(pl rugás,ütés ,stb)vagy harc esetén előugrik egy ablak hogy a támadónak van 50 életpontja neked meg 20 ezért te vesztettél
?
Elnézést ha sokat kérdezek de eléggé nagy beruházás,mielőtt megvenném érdeklődök. -
faber24
őstag
válasz
Viktor77 #2742 üzenetére
Hmm...tény, hogy a pala jó szóló kaszt (60 szint után ezt tudom), de nekem a sámánal se volt sose gondom küldivel (1-2 halál néha becsúszott, de ez szerintem előfordul), hunterek is játszi könnyedségel vesznek nehéz küldiket, és az arugó is, aki sapal, blindal, vanishel felszerelve elakad egy küldiben, kezdjen inkább másik karit....a harcosok-magek-papok talán kicsit nehezeben boldogulnak szólóban, bár a harcosomnak lvl16-ig nem volt megoldhatatlan feladat...
-
faber24
őstag
válasz
Viktor77 #2741 üzenetére
Uhm..ezel az instás dologal amúgy nem értek egyet, mert szervere válogatja. Emlékszem még BS-i időmből,hogy ott így volt, de pl. Ragnaroson nem ez a rendszer van. Itt az 5-ös instákban a szokásos n/g rendszer van, amire ugye Blizzard roll-rendszere teljesen megfelelő, raideken meg szinte kizárólag Master Loot van, zöldekre /rr (Raid roll progival többnyire), kékre akinek kell, dob, és a ML odaadja neki, ha nem kell senkinek, /rr....
-
anulu
félisten
válasz
Viktor77 #2742 üzenetére
az a bajom, hogy tudtommal a ''??'' minimum +10 levelt jelent. namost egy ilyen kanyarra nehezen tudnék egyelőre összhozni ismerősöket.
btw: tegnap tök jól esett, hogy megkértek, hogy segítsek egy questet megcsinálniigaz, hogy 3 napja uahhoz a küldihez még én kértem segítséget!
-
-Jackson-
őstag
válasz
Viktor77 #2672 üzenetére
az valami Contest Winner tabard. talán amikor bejött a honor system, akkor volt vmi megmérettetés, és az első kapott egy ilyen tabardot.
a honor vs rang dolgokra meg:
a dolog úgy működik, hogy a héten valaki összeszed pl 500ezer honort. mivel neki van a legtöbb, ő lesz az első a héten, ő fog a legtöbbet előrelépni a ranglétrán. ettől nem lesz egyből rank 14, de jó úton halad. szal akinek a második legtöbb honorja van a héten, az lesz a második, és így folytatódik. meglehet azt is oldani, hogy első valaki 500k honorral, és 200k-val lesz másvalaki második, de ez ritka dolog. ma inspecteltem egy időmilliomost, 378k-val lett 5. horda oldalon. lehet hogy az elsőnek sincs sokkal több 400k-nál. én kb 185 ezerrel lettem az 50. a héten, mégis előreléptem 41. helyről 38-ra. gondolom mert voltak alacsonyabb rangúak, akik több honort szedtek össze nálam. szal ezek miatt van az, hogy ha nincs rengeteg szabadidőd, egy szint után ottragadsz, és sorban előzgetnek meg a többiek.
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
Viktor77 #2638 üzenetére
Na a LF-helm az vmi iszonyatranda...majdnem aztmondanám, hogy az egyik oka volt, hogy nem palázok már...a statjai jók, meg tudom, ki lehet kapcsolni...de akkor is...mondjuk a vadászok-rugók-magek-lockok kék szetjein kívül szerintem mindenek ronda a sisakja...az Elementsé is...egyébként sámánomnak már csak a szoknya meg a sisak kell Elementsből...
-
válasz
Viktor77 #2550 üzenetére
lál az vicces
shaman-nak van reinkarnációja talán egy órás cd-vel, de faber jobban tudja
nekem is volt ilyen történet, if előtta kereszteződésben duelezek Dopebob-bal, és megjelent vmi nemtom micsoda, de tauren volt és lvl42mikkor dope kb 20% hpn volt elkezdte ütni
több se kellett mind2en nekifordultunk, moonfire maci feral charge dope is nyomta az igét és kb 5-6 mp alatt nem volt semmi a bikábol
semmi gond hogy nem köszönttélén is szoktam elbambbulni ah-ban
ja és ma sikerült vennem egy franko fejdiszt: 39g-ért volt benn ah-banrégebben olyan 70ért láttam
meg a klánom is kb 50 elemental fire ellenében szolgáltatta volna át
[link]
és most örülök -
F-ECT$
titán
válasz
Viktor77 #2479 üzenetére
Mi ZG-ben a denevéres, a kígyós és a pókos után vertük csak le a raptorost. Azóta megvan a párducos, de a tigrisessel az elmúlt 2-3 hétben nem foglalkoztunk, mert Onyra mentünk, aminek meg is lett az eredménye
A raptoros alapvetően nem nehéz, jól kell tankolni, és esc-et nyomni, ha valakit figyel. A kígyós még elég könnyű, de a többi már nagy odafigyelést igényel. A denevéresnél és a pókosnál néha még szerencse is kell (előbbinél hogy hova dobják a molotov koktélokat, utóbbinál, hogy hányszor resist a tauntra). A párducos csak a kitereken múlik, amúgy iszonyat kevés hp-ja van, a tigrisest meg az eddigi pár próbánál manával nem bírtuk.
Hakkar állítólag tényleg nem nehéz, remélem, hogy 2-3 héten belül meglesz Ő is, és utána jöhet Ragna(Aztán meg bwl, aztán meg a 2 silithus-i insta, és utána meg már jön a kiegészítő, szóval van program a következő 1 évre
)
-
DopeBob
addikt
válasz
Viktor77 #2479 üzenetére
Hakkar a legeslegkönnyebb boss ZGben
A párducos után még van két elég szivatós priest, hakkar előtt sajnos le kell tolni oket... az egy miután megolod sokkal erossebb formában ujraéled, a másik pedig kb 50 párducot idéz és randomszeruen eltunik... :S
Maga hakkar pedig nagyon konnyu, bár egy jo 10perces a csata! Nem szabad odaengedni hozzá csak a tankot, senki mást! Loni felesleg... minossze annyit kell csinálni, hogy kétoldalrol, ha spawolnak a Son of Hakkarok felhuzni oket megolni és beleállni a méregbeIlyenkor ha Hakkar életet sziv, jo nagyot sebzodik
A másik nagyon aljas boss az Hexxer... neki van a legjobb dropja de elég nehéz leverni :S -
Esmein
nagyúr
válasz
Viktor77 #2172 üzenetére
Jött má veled szemben olyan warrior aki megölt 1v1ben, hogy shieldet és pecsétet is használtál ? És ha igen, hogyan. Kíváncsi vagyok, mert sajna az unstoppable sem elég dps hogy 4x leverjem a pala hpját
Ja és a sámán nem a legerősebb kaszt. Jelen pillanatban tudomásom szerint a druid és a shadowpriest az. -
Viktor77
titán
válasz
Viktor77 #2172 üzenetére
Igazából egy ottani hsz miatt nem értem teljesen a dolgot. Sír (???, a legerősebb kaszt sír? nevetséges!) egy Shaman:
''i really just felt sick...
easy class, etc
makes alliance raiding so much easier...wow
sad day blizz
1. with 4 pallies, instantly, they can cast a 30% damage boost without pulling agro on rogues, hunters, mages, warlocks
2. these same 4 pallies then can:
instantly buff the warriors AP
instantly buff the priests/druids mana regen (about 3 times better than anything horde can get) '' -
válasz
Viktor77 #2071 üzenetére
na megkérdeztem Brother-t, de ő azt mondta hogy vagy vmi bug miatt nem látta hogy írtál, vagy válaszolt és esetleg Neked ment ki a chat-ablakban a szöveg.
én úgy ismerem őt hogy nem bunkó, tehát válaszol rendesen. nekem kb 3-4 mp alatt válaszolt ahogy megkérdeztem árulás közben.
wishpelj rá ujra. -
Andras6800
senior tag
-
-Jackson-
őstag
válasz
Viktor77 #1663 üzenetére
oks, de most nem kétpercenkéntiről beszéltem, hanem két másodpercenkéntiről
. igazából PvP-re egy jó druidot szeretnék magam mellett tudni, ha kell gyökerezeik/maciba megy ha védenie kell magát. sámánról nemigazán tudok nyilatkozni, mert bár uncsitesóm shammy, de sztem resto-n egy deka pontja nincs. ő is inkább a DD szerepben jeleskedik.
szerk: ja és degáz hogy nemmegy PvP-rankings oldal, nemtom megnézni hogy is állok. bár Centurion(rank 9) tuti megvan, de azért jólenne megnézni, hogy jövőhéten lehetek-e már Champion of the Horde
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
válasz
Viktor77 #1574 üzenetére
Van egy teleport BB-ben, a párja Gadgetzanban, de nem tudom, hogy lehetne beizzítani...
Hajó BB-ből Steamwheedle Portba van, ha yóóól emlékszem
vagy tévedek?
mod: AH: ally IF-ben, hordás Orgriban, közös Gadgetzanban. Bizonyos cuccokért sokkal többet kaphatsz, mintha vendornak adnád el...Persze, ezek alapanyagok/potionök/minimum zöld cuccok, amik nem soulboundosak.
[Szerkesztve] -
-
BatemanX
tag
válasz
Viktor77 #1234 üzenetére
Na ugye, hogy nem ver mindent a mage? A hunter semmiképp sem nyerhet ügyben: ereszd össze a fire/arcane maget egy BM hunterrel és gyönyörködj benne ahogy a mindenre resistelő psychopet szétcincálja...
Másik ügyben pedig követném az okfejtésedet: Ha belépek WSG-be és látom, hogy már megy a csata, akkor 10-ből 10 alkalommal biztos levág 1 szövis abban a fél percben, ameddig még dishon. killnek számítok -> minden szövis hülye (a logikád szerint). Köszönöm, önöké a tanú. -
BatemanX
tag
válasz
Viktor77 #1225 üzenetére
Hát nem tudom, felétek milyen PvP megy, de a mágust a következő kasztok verik meg:
- rugó, ha hátbakap (ha én látom meg előbb, fordítva)
- shadow priest, ha ő lát meg előbb (ha én őt, talán el tudok futni)
- warlock (főleg ha SL). warlock+felhunter = I WIN gomb
- beastmaster hunter (leginkább nem frost maget)
- lila warrior (de az amúgy is mindenkit üt)
- druida ha ő lát meg először
Szerintem ez azért nem kevés. Mindezt nem panaszként mondom, mert szeretek magevel PvP-zni és jó is vele játszani (Stone Guardig vittem eddig), de mindez addig igaz, ameddig tier 0 setekben vannak max a karakterek. Ha már lila setekben rohangászó ellenfelekről van szó, a mage erősen szopóágba tud kerülni (hasonlitsd össze az Arcanist set bónuszait más kasztok tier1 bónuszaival) és ezt Blizzardos fickó is megerősitette WoW USA fórumon (állitólag dolgoznak a problémán).
Paladinokról én inkább ezt mondanám: Ha leveszem a fél hp-jukat mielőtt oom leszek, akkor már király voltam. 1v1 harcom palákkal, úgy hogy minden cooldown nullán van általában 3 percig szokott tartani és többnyire azzal ér véget, hogy valamelyikünknek feltűnik 1 csapattársa és annak a segítségével már sikerül győzni. Ha 10ből 10x vesztesz mage ellen, vmit rosszul csinálsz vagy olyan antimákod van, hogy csak fire/arcane mágusokkal futsz össze, ami azért nehezen hihető, mert a mágusok 90%-a arcane/frostos MC és BWL miatt.
Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest