- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Aktív témák
-
Lucifer: grat
srácok nagy kérdésem lenne. nemtom ki használja még a wowos theme-t windowsban, de nekem gondom van vele. az a problémám, hogy az ablakok állapot sora sötét és fekete betűkkel van írva és marha nehéz elolvasni a szöveget. ez főleg thunderbird-nél zavar mikor töltöm le a leveleket és nem látom hogy mennyit fogadok
ezt a fekete szövegnek a színkódját hol lehet átírni -
LucifeI2
őstag
DING! lvl 60 ^^
-
anulu
félisten
köszi! mostmár legalább tudom, h mit kell gyűjtenem. kb 2 mindháromból van, és majdnem eladtam vendornak, mert nem tudtam, h mihez kell... 2H Sword lesz
szerintem jópáran csinálják ezt, bár a kevés is eloszlik... lehet, h megkérek vki jó magas szintűt
amúgy 34-en a 38-as mob-okat tudom vágni, azzal nincs gond, 39-el már igen, főleg, h jópár dologra immunisak (véreztetés pl...) -
asimov
aktív tag
Miután összegyűjtötted a charmokból a 8/8/8-at,
akkor megcsinálod a questet, idézni fog a quest adó egy lvl40-es elite-et, amit le kell gyakni. Akkor fogsz kapni tőle, választásod alapján egy igen durva kétkezes axe/mace/sword-ot!
Tehát ezeket kell gyűjteni:
[link]
[link]
[link]
Dobják őket, csak elég ritkán, komoly meló! Főleg 34-en... De állj össze pár emberkével akik ue.-zt csinálják, és lesz egy nagyon durva kétkezes fegyód! -
anulu
félisten
ahamm, köszi. eddig én is eljutottam. kértem némi segítséget, jópár elementált (kő/tűz/víz van) legyaktuk, de leginkább semmit nem dobott... így azt sem tudom, h pontosan miből kéne 8/8/8...
amúgy az, h lvl40 elite, már nem is lep meg. 3 q-m van Arathiban, mind3 lvl40 elite... meg lett egy lvl42-m is. egy kicsit lehet, h előrerohantam, így lvl34-en -
asimov
aktív tag
''You must collect 8 charms from each of the elemental types in Arathai Mountains area. These elemetals are level 38, and there are three types. You can find them at the various Circles of Binding in the zone. Afterward, if I remember right, you place them in the caldroun near the questgiver to get the essence. This is all explained in the note given to you at the start of the quest.''
Asszem ez az a quest, amit Arathiban kell nyomni, 3 circle of akármi van, tűz/víz/lég? elementálokkal, ezektől kell gyűjteni azokat a bigyókat...
Aztán ez a srác azt írja oda kell állni a feladat adó üstjéhez, gondolom jobb klick, és kész is van! -
anulu
félisten
ebben a q-ben szeretném kérni némi segítségeteket: [link]
a Liferoot és a Bloodscalp Tusk np, azokat össze tudom szedni, de az Exile-t hogyan kell? annyi ok, h ha megvannak az alapanyagok, akkor azt ott, ahol a küldit kaptam tudom megcsinálni. de az alapanyagok honnan jönnek?? -
M.Gábor
csendes tag
hajátok 24 palával elakartunk menni 1 westfall bol indulo instanc ra amiko BEVETEK 1 50 ES 1 20AS 1 1 ES ÉS ÉN LOL MI??
EGY OLYAN HELYRE AMI 20 TOL 30 IG VAN ASZEM -
ciao
senior tag
Mi a különbség az RP és a normál realm között? magyar leírást nem találtam, indítottam 1 huntert a RP realmon lvl14 ig nem találtam különbséget.
-
faber24
őstag
Jah...tankjaink vhogy nem álltak a helyzet magaslatán a párducosnál....még finomítjuk a technikát....
Igen, nem csak a rugó, vágom....de pl. mi, sámánok, totálisan oom-ra mentünk (Mana Tide ide vagy oda) akkorra, meg a bombák miatt is heal kellett volna, nem is volt már manám Earth shockra...a casterek-tankok meg...nem tudom, mi volt...a tegnapi nap nagyon nem volt szerencsés, pedig már párszor levertük azt a bosst...és érzem, hogy ma végre nekem dobta volna a pajzsom....(Zulian Defender vagy mi a neve) -
faber24
őstag
Épp tegnap kóstolgattuk azt a bosst elsőnek...megerősítem, az az armor, és - most még- igenjól műxik...sajnos a boss-t ennek elenére sem sikerült leverni, minden egyes alkalommal, mikor eltünt és megjelent, legalább 1 emberünket megölte...kb. 30% volt a rekordunk a leverésében...de tegnap vhogy nem is voltunk formában, meg vhogy az internet-szolgáltatók is azt akarták, hogy ne jöjjenek össze nekünk a dolgok...folyamatosan disconecteltek az emberek, és Ragnán is már sor volt, szóval aki hosszabb időre leesett, az nem is tudott egy darabig visszajönni...mikor még a batesnél is (igaz 19-en, egy rugóval, tehát szinte kick nélkül) mentünk neki, és már kb. 6%-on volt, mikor felhealelte magát....
-
SzalaiG
addikt
Kis nosztalgia. War2.
-
cocki
tag
bár korábban irtátok hogy nem kéne állandóan a saját karakterünk megdöglesztését előadnuk de ez a történet tényleg pixelre kivánkozik. Épp ma történ öcsém a 28 karakterével q ami abból ált , hogy satyroktól kérte el a szarvukat xavianban vagy hol ashenvaleben ez a lényeg. A probléma ott jött hogy megjelent egy gnome mage ?? öcsém birka a mage meg motyogott valamit közben. Öcsém visszaváltozott és futott mint az őrült a mage fölvette egy furbolg alakját és utána a lényeg , hoyg met a tom and jerry csakhogy öcsém splintertree pst felé tartott csakhogy arról az oldalról jött és ugrott ahonnan a nagy meredély van persze meghalt ,de a drága gnóm is utána mert ugylátszik onnan még ő sem ment splintertree postba. ameglepi bejött mert ő is lezúgott és az őrök észrevették és igy mi egy jót röhögtünk.
[Szerkesztve] -
válasz
tjhooker464 #4933 üzenetére
nyuszi a legaranyosabb
-
Bencus88
nagyúr
válasz
tjhooker464 #4929 üzenetére
lol
-
M.Gábor
csendes tag
válasz
tjhooker464 #4930 üzenetére
halod ako ot ahol mondtad hogy tok venni macskát ott papagájt is???
-
M.Gábor
csendes tag
nem rég wow ozok halod haverom azt mondta hogy lehet venni papagájt ez igaz??
-
M.Gábor
csendes tag
ok thx
-
M.Gábor
csendes tag
És a mcska drága???
-
M.Gábor
csendes tag
válasz
tjhooker464 #4918 üzenetére
és a macska drága??
-
M.Gábor
csendes tag
válasz
tjhooker464 #4918 üzenetére
köszi
-
M.Gábor
csendes tag
valaki meg tugya mondani pries nek hol tok álatot venni pls macska vagy ijen??
-
anulu
félisten
ehh, Ragnaros-on 470-es queue lista... 15 perc alatt ment le 230-ra. 20:30-ig leszek csak bent, onnantól NFL!
-
anulu
félisten
válasz
tjhooker464 #4913 üzenetére
köszönöm a magyarázatot
már nagyjából világos
-
tjhooker464
őstag
Ahogy már írta a kolléga a két kaszt kb annyiban egyezik, hogy mannát használnak és cloth osak. A MAge feladata a sebzés és a területre ható varázslatok osztása a Priesté a gyógyítás. Viszont ha a pap a támadó varázslataira talentel akkor akár jobban is tud sebezni mint egy mágus. Mielőtt valaki megszólna remélem mindenki érzékelte a feltételes módot.
Mindkettőnek vannak különösen hatásos és mókás képességei. Például a mage birkává tudja alakítani ellenfelét a priest bele tud bújni és irányítani. Mindketten nagy pvp királyok! Különösen a pap! Elsőre így ennyi
-
anulu
félisten
láma kérdés, de tökéletesen látszik belőle, h nem játszottam még varázshasználó karaktert... valaki le tudná nekem írni, h a Priest és a Mage között mi a különbség?
-
-
anulu
félisten
#4880 valaki?
nagyon érdekelne, h mi volt ez, hogy lehet előhozni... mi kell hozzá...
-
anulu
félisten
ember vagy, úgyhogy annyira nem vészes (mondhatni velük szemben ritkán támadok én először...). de érteni nem fogjuk egymást
amúgy meg embereknél -5-6 szinten már meg lehet közelíteni, ameddig nem támad, nem foglalkozom velük.
elég lenne egy lvl1-2 kari is (mondjuk orc, troll, tauren ők közel vannak Orgr-hoz), úgyis azt mondtad, h indítasz egy hordásat isígy meg tudlak keresni
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
tjhooker464 #4898 üzenetére
Az ultimate UI-t néztem én is, kipróbálom.
Köszi. -
anulu
félisten
pls #1-be altom is kerüljön be
Ragnaros - Horde - Villanyrezsó
hülyébb név nem jutott eszembe akkor éppamúgy leginkább bankár karim, nála tartom a pénzem jelentős részét. rájöttem, h ha nálam van, akkor elszórom
úgy meg soha nem lesz lovam. amúgy egy troll mage, jelenleg lvl5, és szerintem sokáig nem fog jelentősen feljebb menni. majd ha Gusconvector 55+ lesz, akkor felhúzom ezt
addig meg bankár
Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Béta iOS-t használók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest