Aktív témák
-
MoneyM
senior tag
Sziasztok!
Sylvanas szerverről áttudom dobni a karimat a Bloodscape-re? -
MoneyM
senior tag
Hi all!
Petie csak kíváncsiság képpen két kérdésem lenne, hogy lvl43-49-ig hol küldiztél, illetve hogy ugrott meg ilyen gyorsan a maged pénztartalmának a mérete? -
MoneyM
senior tag
Sziasztok!
Hát így először is mindenkinek szeretnék boldog karácsonyt kívánni és sikeres új évet! Gyerekek van egy jó hírem megvan a lvl50-es szint! Sőt még a hátas is(nagyon cool a cucc)Petie honnan van neked az a lila chested ami a törpödön van? Így hogy már csak 10 level választ el a 60tól, meg is csináltam a következő karimat egy druidot. És nem tudom eldönteni, hogy leatherworkinget vagy herbalist tanuljak meg vele. Mert valaki ezt mondja, valaki azt. Szerintetek mit kéne?
-
MoneyM
senior tag
Bocsánatot szeretnék kérni mindenkitől, hogy ilyen hülye kérdésekkel bombázlak titeket, csönbe fogok maradni és csak olvasni fogom azt amit írtok. Nem fogok semmit írni és kész
[Szerkesztve]
-
MoneyM
senior tag
miért nem válaszol senki a kérdésemre, én nem vagyok olyan profi WoW-ból mint ti egyenlőre?
[Szerkesztve]
-
MoneyM
senior tag
miért nem válaszol senki a kérdésemre, én nem vagyok olyan profi WoW-ból mint ti egyenlőre?
[Szerkesztve]
-
MoneyM
senior tag
UP(#3304)
UP(#3312) -
MoneyM
senior tag
Lenne egypár kérdésem itt:
1.)[link]és itt nézzétek meg a 78 képet, hogy azon a gnome-mage-en milyen sapka van, mert nagyon tetszik nekem?
2.)[link]ismét sapka ügy itt a 98as kép, hogy milyen sapka van rajta?
3.)Hogyan tudok a WoW-Europe feltölteni screenshotot?
4.)[link]251es kép:ez mi, és hol van, és mire jó? -
MoneyM
senior tag
Sziasztok!
Ahogy mondtátok, hogy ne keseredjek el, úgynem is keseredtem el, Stranglethorn Vale-ben küldizek, és gyorsan is fejlődök! Viszont Badlands-re lvl35-ön átmehetek küldizni? Desolaceben, csak Nijel's Point-ba kapom a küldiket? Vagy van valami más hely is? -
MoneyM
senior tag
Sziasztok!
2 hónapja játszok a játékkal és olyan lassan fejlődök, még csak lvl34 vagyok! Az is igaz, hogy napi 2-3 órát játszok, igaz hétvégén 8-10-et változó, éppen a kedvem dönti el! Ti milyen útvonalon fejlődtetek fel lvl60-ra? Desolace-ben csak a ''benyalt'' csoportnál kapod meg a küldiket? Vagy van valami más hely is? 6 level kell a lvl40-ig, hol szerezzem össze gyorsan? Mert hátasra is lassan megvan a zsozsó... Mégcsak annyi, hogy lvl40 szinttől, merre kell elindulni küldizni?
-
MoneyM
senior tag
Lacza te mivel akarsz lenni?
-
MoneyM
senior tag
Na pontosan a felállás a következő:
Sylvanas:
MoneyM - Alliance - Anetim -
MoneyM
senior tag
Viktor77!
MoneyM - Alliance - Anetim -
MoneyM
senior tag
farmer?
-
MoneyM
senior tag
mi ez a farmer, vagy mi?
valaki tájékoztasson erről, és mindent mondjon el -
MoneyM
senior tag
hogyan kell profilt csinálni wowallakhazamra?
-
MoneyM
senior tag
valahogy áttudom pakolni a karimat, arra a szerverre amin vagytok? ha átpakolom, feltudnátok turbozni egykét cuccal+pénzzel?
-
MoneyM
senior tag
elintéztem, hogy piros legyen a cím
-
MoneyM
senior tag
valaki megtudna dobni engem pénzzel? és valaki tudna nekem készíteni egy Robe of Powert?
-
MoneyM
senior tag
Petie, honnan szereztél pénzt hátasra még annak idején a magednek? Gnomerganba jártál sokat? Ja és még annyi, hogy mióta játszol? Hány nap alatt vitted fel a druidodat lvl60-ra valamint a lvl42 magedet?
-
MoneyM
senior tag
Szia Petie!
MoneyM vagyok és lenne egypár World of Warcraft-os kérdésem ha nem baj. Nekem is van egy gnome-mageem ami level 32. Most a karácsonyi szünetben meglesz úgyis a lvl40. Sőt több is. Aogy látom a meged adatlapját azt a sok kék ruha cuccot honnan szerezted ami rajtad van? És azt a 3 darab 14 slotos táskát...stb.? Le tudnád még azt írni, hogy milyen útvonalon mész a ''fejlődésben''. Ja és még azt hogy neck-t honnan lehet szerezni Ah-on kívül?
köszi -
MoneyM
senior tag
UP(#2829)
-
MoneyM
senior tag
ha Desolaceben megcsinálom a küldiket akkor meglesz a lvl40-en? valamint azt szeretném megkérdezni, hogy nem-e tudtok olyan instance-t amibe ha lemegyek csapatba akkor elég sok pénzt tudnék összegyűjteni, mert kéne a hátasra!!!
-
MoneyM
senior tag
Sziasztok!
Valaki kapott ma már valamilyen karácsonyi e-mail a Blizzard-tól? Mert valami 5000Ft-ról beszélnek csak nem értem tisztán! -
MoneyM
senior tag
Petie nem is válaszolsz a private levélre
-
MoneyM
senior tag
Petie te mióta játszol összesen?
-
MoneyM
senior tag
Írja le ide mindenki, hogy ki mivel van(faj-kaszt)
-
MoneyM
senior tag
Nincs már hajam
Leégett
-
MoneyM
senior tag
Sziasztok!
Tudom hogy ma Szerda és ez azt jelenti, hogy karbantartás, de máskor délelőtt letudják az egészet körülbelül 11-12-ig. Most meg beakarok lépni a Sylvanas szerverre, hogy játszak a lvl33 mage-mel, de még a szervert sem látom!
Mi a szar van? Mert már lángol a fejem, hogy nem nyomhatom a WoW-omat -
MoneyM
senior tag
Sziasztok!
Van egy lvl31 gnome-magem, és azt szeretném vele kapcsolatosan megkérdezni, hogy merre csináljak küldiket. Olyan hely kéne ahol soloban gyorsan feltudnék fejlődni lvl40-re! -
MoneyM
senior tag
Sziasztok!
1.9 tesztverzióra van két teszt karim, amivel tegnap játszottam. De mai is beszeretnék hozzájuk lépni, amivel nem lenne baj, csak egy EU Test Server-t sem látok, se PvE-t se PvP-t. Mi lehet a probléma? -
MoneyM
senior tag
Sziasztok!
Egy druidánal lehet állata? -
MoneyM
senior tag
F-ECT$ te mivel is vagy?
-
MoneyM
senior tag
Sziasztok!
Nagyon kéne segítenetek nekem, van egy haverom, és oda szeretné adni a karakterjét nekem, egy szerveren játszunk, de viszont külön accounton természetesen! Nos abban kéne segítenetek nekem, hogy hogyan tudjuk átrakni az ő karakterjét hozzám? Nagyon kéne!
-
MoneyM
senior tag
hála bent vagyok
-
MoneyM
senior tag
nekem most olyat írt hogy Unable the Connect!
-
MoneyM
senior tag
nekem connecting-nél nem megy tovább
-
MoneyM
senior tag
semmi warez, nehogy rögtön erre gondoljatok! mindig fent van a legfrissebb WoW Patch!
(ftp.multiplay.co.uk:21)(anonymous a felhasználónév és jelszó) kb. 150K-val jön! De valamikor 250K is! -
MoneyM
senior tag
látom engem itt utál mindenki
-
MoneyM
senior tag
Rogue Stone-t illetve Copper Bar-t hol tudok szerezni?
és ezek mellett Wool Cloth-ot? -
MoneyM
senior tag
valaki játszik a Sylvanas szerveren?
-
MoneyM
senior tag
igaz hogy vannak olyan küldetések ami csak holttan végezhető el?
-
MoneyM
senior tag
csak én vagyok ilyen láma
vagy nektek sem megy?
-
MoneyM
senior tag
mi a f**** van a WoW-val? nem tudok belépni!
-
MoneyM
senior tag
válasz
(Kolombusz) #634 üzenetére
örülök neki! szerintem csakis újonnan vedd meg a játékot, minden adatodat ár tudod írni természetesen és egy account alatt 8 karakter lehet! és magyar nyelvű kézi könyv nem jár hozzá!
szóval hajrá! -
MoneyM
senior tag
na gyerekek vettem GC-t
és most újból kezdem egy új karival ami egy gnome-mage lesz, és ezt felszeretném vinni 60 szintűre, bármi kérdéssel ugye továbbá is fordulhatok hozzátok?
-
MoneyM
senior tag
hogyan van ez a teszt dolog?
most eu public test szerveren?
de hogyan lehet beindítani?
Unable validate the game verson!
ezt írja ki és meg még után egypár sort!
neketek hogy megy? help please -
MoneyM
senior tag
válasz
(Kolombusz) #512 üzenetére
igen!
-
MoneyM
senior tag
viszont ha regelsz először akkor ha nincs rögtön egy GC-éd akkor meg kell adni egy bankkártya számot, de ne búsúlj mert adnak itt neked egyet, amivel tovább tudsz lépni
-
MoneyM
senior tag
válasz
(Kolombusz) #507 üzenetére
az account-odat kétféle képpen tudod feltölteni, egyik a bankkártya, a másik a Game Card ami 60 napos játszást biztosít számodra, ha jól tudom itt a fórumon mindenki GC-és és én is!
-
MoneyM
senior tag
válasz
(Kolombusz) #506 üzenetére
hát először is figyelmedbe ajánlom a Bővebben: link ezt az oldalt, nagyon sok hasznos dolog illetve információ van! hát én most újból fogom kezdeni úgyancsak megint egy Mage-el(mage nagyon erős sebzés, viszont könnyen megsérül szóval ha elfogy a manád akkor futnod kell
, de különben kurva erős), jók a papok is harcban nagyon számítanak rá, mert úgye nagyon jól tud gyógyítani, rogue megint csak jó pénzt tudsz vele lopni a szörnyektől, szóval minden kaszt nagyon jó ha ismered eléggé!
-
MoneyM
senior tag
válasz
(Kolombusz) #503 üzenetére
ez a 10 napos cucc igen a játékhoz jár már, régebben mégcsak az CE-hez na mindegy. és aki rendes az általában odaadja ingyen neked!
-
MoneyM
senior tag
(Kolombusz) milyen kasztban illetve fajban gondolkozol?
-
MoneyM
senior tag
válasz
(Kolombusz) #499 üzenetére
hát látod ez jó kérdés, különben ingyenes ez!
-
MoneyM
senior tag
válasz
(Kolombusz) #499 üzenetére
sajnos itt a fórumon nincs senkinek ilyen cucca! lényegében azt kell róla tudnod, hogy minden fizetés nélkül 10 napot tudsz ingyen játszani, majd ha lejár ez a időtartam, akkor meg kell venned a teljes játékot, amellyel úgyanúgy és úgyanott tudod folytatni ahol abba hagytad a 10 napos cuccal
-
MoneyM
senior tag
válasz
(Kolombusz) #495 üzenetére
pont ezt kérdeztem még annak idején én is ebben a topikban, hogy biztos hogy fog tetszeni? biztos jó lesz...?stb. kipróbáltam a 10 napos cuccot, utána habozás nélkül megvettem a teljes verziót, és most fogok venni egy GC-t! De előre figyelmeztetlek, hogy függő leszel, ha kipróbálod, úgy hogy vigyázz!
-
MoneyM
senior tag
válasz
(Kolombusz) #497 üzenetére
próbálj szerezni egy 10 napos account-ot!
-
MoneyM
senior tag
F-ECT$ PH nagyúr esetleg neked sincs egy 10 napos account-od? Tudom mondtad, hogy álljak le ezzel amit meg is teszek, csak ahogy ti is én sem bírom ki WoW nélkül! Tehát ha valaki megtudna áldani akkor csöndbe maradok, így is csöndbe fogok maradni, csak wow nélkül!
[Szerkesztve] -
MoneyM
senior tag
melyik erősebb a mage vagy a rogue?
-
MoneyM
senior tag
annyit elmondhatnátok hogy milyen a rogue, erős?gyenge? milyen mesterséget érdemes vele tanultatni?
-
MoneyM
senior tag
petie mail ment!!!
-
MoneyM
senior tag
Rogue
szerintetek milyen? mi a jó illetve rossz oldala ennek a kasztnak? milyen mesterségeket érdemes megtanulni vele? neki lehet állata? megteszitek nekem, hogy mit kell tudni a rogue-ről? -
MoneyM
senior tag
válasz
Darth_Revan #463 üzenetére
mennyi a WoW CE?
-
MoneyM
senior tag
valaki
-
MoneyM
senior tag
de van csak most nincs pénzem feltöltő kártyát vennem, ezért szeretnék játszani egy picit, szóval valaki ha teheti áldjon meg egy guest cuccal
-
MoneyM
senior tag
valaki meg tud dobni egy 10 napos guest cuccal?!please!
nem bírom ki! -
MoneyM
senior tag
UP
-
MoneyM
senior tag
F-ECT$ vagy hogyan lehetne?
-
MoneyM
senior tag
mivan mára bezárt a World of Warcraft ajtó?
-
MoneyM
senior tag
tailoringgal miket tudok csinálni?
-
MoneyM
senior tag
először is van két account-om, az egyik a teljes a msáik egy 10 napos és a 10 naposan volt a mage-em, ezért kell újból kezdenem! És hol vannak azok a képek? Tudnál dobni linket hozzá, mert érdekelne! Én varráshoz és varázslathoz gondoltam két mesterségnek, viszont szeműveget hogyan tudok gyártani és sholders...stb. ilyen cuccaim honnan lehetnek, meg gyűrű ilyesmik?
-
MoneyM
senior tag
Sziasztok!
Lejárt a World of Warcraft-om, már tervbe van véve, hogy feltöltöm, csak újból kell kezdenem az egészet, na mindegy. Gnome/Mage ez az én választásom, mit mondtok róla, hogy milyen? Megcsináltam IF környékén az összes küldit, és nem tudtam, hogy hova menjek küldiket csinálni, és 14 levelen meg álltam. Nem tudnátok összeállítani nekem, hogy level szerint hova kell majd mennem küldiket csinálni? Kb. ha minden nap játszok 2-3 órát akkor hány nap alatt leszek 30 levelű? És hogyan szerezhetek sok pénzt?
Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest