- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Aktív témák
-
Lacza
senior tag
-
anulu
félisten
válasz
Wolverine #4550 üzenetére
az a baj, h Badlands felől sem jobb a helyzet (nemtom, h hordás vagy allys kariról van szó, bár lényegét tekintve mindegy (bár tippre hordás...)), mert onnan ''csak'' Burning Steeppes-en kell átvágnia magát a játékosnak, h Redridge-be érjen...
amúgy Elwyn Forestben lvl mennyik a városőrök? valaki meg tudná nekem ezt mondani? nem randalírozni akarok, csak átjutni, és Loch Modan-ban a lvl30 őrökkel jól elvoltam...Duskwood-on már át tudok mob szempontból galoppozni, viszont Redridge-be nem DP-n keresztül mennék, hanem az erdőn át...
amúgy az úton közlekedésről. halott ügy átvergődni UC-től Lights Hope Chapel (E Plaguelands)-be? fel akarom deríteni a flight path-okat, meg amúgyis -
-
faber24
őstag
válasz
Wolverine #4461 üzenetére
Szerintem a mining + skinning kombó jobb pénzszerzésre (az érc elég jó áron megy, talán gyakoribb is, és magas szinten az arcanite kristály se rossz biznisz)...a legfrissebb karim, a hunter is ezt űzi. 40en lehet, majd átrakom engeneerre, de ez még nem biztos...ha nem rakom át, akkor a miningból sok pénzem lesz, a skinning meg a pénz miatt azért jó, mivel a main karim Skining+LW, ha ennek kell armor, akkor a begyűjtött alacsony szintű bőrökből megvarrom neki...
-
Uzmany
őstag
válasz
Wolverine #4415 üzenetére
Akkor a mostani szerveren lévő karakterem, nem tudom átvinni másik szerverre?
Ha szervert váltok, akkor mindig új karaktert kell létrehoznom?
Melyik szerveren találkozhatok a legtöbb magyar játékossal?
Thx
Az első hsz-ben, mintha a Bloodscalp-on lenne a legtöbb PH-s. Ha jól láttam...
[Szerkesztve] -
FireShadow
senior tag
válasz
Wolverine #4354 üzenetére
ashenvalet nemszeretem, oda majd lvl30on sztem... vagy nemtom, hillsbradot megnezem, thousand needlesbe voltam partyval a flypathot felfedeztem oda legalabb, meg tom hollesz a wind totem quest egyik(?) helye
duskwoodba szivesen mennék de hogy jutok oda?(törtszerverröl ismerem jol)
-
Lacza
senior tag
válasz
Wolverine #4285 üzenetére
Köszönöm,ez elég jó hír, mert a rokon mondta hogy max 2
Azért csak kipróbálom a sötét oldalt is
A másik problémámra még mindig nincs megoldásom.Mármint hogy a karakterek hangjai nem működnek
Audigy 2, hangkártya van a gépben, és az utolsó suhintás hallatszik , meg a pénz csörgése de a csata hangjai meg a nyögések, meg az ellenfél hangjai azok nem.
Ha újra rakom a gamet akkor a karakterem teljes harci pompában megmarad a szerveren
Bár nem hiszem hogy ezzel lenne a baj.Mielőtt javasolnátok hogy írjak levelet, már 10 napja elment és semmi válasz -
Lacza
senior tag
válasz
Wolverine #4226 üzenetére
Buyouttal vettem meg ,és rögtöm kaptam leveleket.
Arra az volt írva hogy 29 day.Megnyítottam és ott mutatta hogy mit akarok venni és hogy 3 napot kell még várniEz volt szombaton és kedden de már csak pár óra volt hátra. Du account hosszabítás és felmentem és tök üres postaládákat találtam
Az a baj hogy nem az erősségem az angol,de majd megpróbálom.
Az is lehet hogy előbb ki kellett volna venni a ládából -
faber24
őstag
válasz
Wolverine #4216 üzenetére
Én tudok olyat csinálni a sámánomal, talán csinálnék is altomnak...az olyan jó dolog?Gyakran procol?
[link] Ilyet is tudok, hétfő óta csinálniEnnek nemkevéssé örül az MCre készülő sámánom, esetleg ha más sámán van hasonló helyzetben Ragnaroson, /w rám. Megcsinálom neki, csekélyke térítés ellenében
-
anulu
félisten
válasz
Wolverine #4197 üzenetére
UD vagyok, és ez az a küldi, amihez semmi kedvem nem volt, hogy megcsináljam. annyit szenvedtem eddigre Brillben, hogy elment a kedvem az egésztől, és átmentem Barrensbe, majd 13-14-en visszamentem Silverpine-be. na jó, az Agamand Mills-es küldiket megcsináltam. akkor most lvl30-on menjek vissza, és csináljam meg? nem lesz egy nagy kihívás...
köszi! -
Lacza
senior tag
válasz
Wolverine #4042 üzenetére
Magyarul ha van ott olyan valaki aki kér tőlem mint warrior 10 vasércet akkor kapok érte egy kék olyan valamit?
Volna egy másik problémám.Mikor lemegyünk instance-ba akkor úgy áll össze a dolog hogy mindenki mond egy roll számot (5,17,82 ) mire jó ez,illetve azt tudom mire jó(arra hogy meglegyen a cucc) de hogyan lehet beszállni
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
válasz
Wolverine #3586 üzenetére
aha, az jó mert megszerettem a kis elf-warrioromat
azaz igazság, hogy most leszedtem a WoW-ot mert egyszerűen nem tudtam a tanulásra koncentrálniTegnap gyorsan megcsináltam pár küldetést és vérszemet kaptam, na még a következő szint és még egy és még egy....
holnap meg szigorlatozom, azért magammal nem akarok kib@szni! de februárban jövök és beszélünk, hogy hova menjek majd fel! jan 25.-én ÁV és ismerem magamat annyira, hogy képes lettem volna mindennap egy keveset játszani
De ez a játék, vmi fantasztikus! a többi szart már le is szedtem, mint pl. a fear, meg BinA, meg MW, azt se tudom már mik ezek a vackokazok nem játékok, csak szeretnének azok lenni
-
faber24
őstag
válasz
Wolverine #3557 üzenetére
Van egy olyan addon is, hogy [link] például...ez, ha beírod, hogy /seek XYZ, akkor addig, amíg meg nem találja vagy amig /seek stop-al ki nem kapcsolod, folyamatosan keresi az XYZ bevű NPC-t. Én néha használtam, pl. mikor Rexxar-t kutattam, vagy mikor The Rake-t a hunteremel. Mondjuk egy baj van az addonak, ha harc közben megy a keresés, az nem túl szerencsés...de amúgy pl. városban használható...
-
válasz
Wolverine #3450 üzenetére
if reptérre két helyen is fel lehet jutni, ebből csak egyiken tudok felmenni
mások meg a másikon mennek
dun morogh nyugati tengerpartján voltam, menethilből elusztam foka-mode-ban, de nem tudtam bemenni a hegyekbe
viszont egy elhagyott dokkot találtam.
a videot remélem holnap le tudom tölteni -
-Jackson-
őstag
-
válasz
Wolverine #3182 üzenetére
jaja ahogy maross is mondja az a v-betü.
én szoktam használni mert akkor látom ha már nagyon közel van a mob. plusz mage-el szoktam még használni ha aoe-zok igy látom hogy melyik mobnak mennyi hp-ja van még.
a 2. kép elég zagyva. az valami alpha map ami rajta van a felületen? engem rohadtul idegesítene
mod: kérdés. látom van ilyen dps számlálód? annak mi a neve? mert már nekem is kéne egy[Szerkesztve]
-
KoRner™
tag
válasz
Wolverine #2814 üzenetére
Nemtom... érdekes dolgokat beszélnek összevissza ott az emberkék... az a csontváz a második képen biztos nem Archimonde, és biztos nem Manarooth csontváza...
1. Mannaroothnak tök másmilyen volt az arca.
2. Archimonde meghalt Hyjalnal, nem véletlen van belenőve a Csontváza a World Treebe... A War3ban meghalt Archimonde a World tree-be kapaszkodva.
3. Az a csontváz Outlandsen van, Exploration the Movie-ban lehet látni, miután átment a srác a Dark Portalon a bétában.
4. Mannaroothot ráadásúl tök máshol ölte meg Grom, meg is lehet találni a helyet, Ashanvale-ben van délen egy démonkanyon, és annak a közepén valahol ottvan Gromnak az emlékobeliskje, amit Thrall emelt neki, szóval az ott nem Mannarooth.
Ezen tények miatt állítom, hogy az egyik démonnak sem a csontváza, ami a képen van, és nem is Hyjalnál van, hanem Outlandsen. Sajnos a Tigronokról semmit nem tudok, de ott aztírták, hogy új faj lenne. Mellesleg a szkrínsot nemtudom mennyire megbízható, mivel Pandarenes Szkrínsotokat is lehetett már látni. Viszont nemtom mi az a Daranei, vagy Dranarei... mik azok? a GameStarban írták, hogy akár aszok is lehetnek.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest