- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
tjhooker464
őstag
Az ikonizéket értem alatta.
De tulajdonképp azt szerettem volna írni, hogy be lehet neki állítani, hogy kiírja mennyi hp hiányzik az illetőnek. Nem az a nagy szám, hogy kiírja hanem, hogy ennél a legláthatóbb! Nekem. Meg ha már úgyis folyton a healt barokat kell bámulni akkor nézzen ki jól és maximálisan lehessen konfigurálni.
Remélem így van még most is benne....
-
anulu
félisten
köszi, akkor nem lőttem fölé
a másik ''kék'' páncélt, amit tudok csinálni, azt stabilan viszik 4,25-ért
asszem innen kiírok magamnak pár áratpl a Jade Serpentblade-re, mert van egy olyan sanda gyanúm, hogy az első és eddigi egyetlent túl alacsonyan adtam 1,2g-ért, mert kb 20 másodperc alatt elkelt...
mod: megnéztem... nem kellett volna.. 3g-ért simán mehetett volna. mindegy. így jártam, a köv előtt majd tájékozódom
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Vael nagyon állat volt, 9s alatt wipe, 29%
Nagyon durva boss, állítólag ő az igazi belépő bwl-be. Szerintem a dpsünkkel nem lesz gond, szóval ha lesz elég pap, és a tankok jól tudják tartani az aggrót (Razornál elég jól nyomták), akkor pár próba után ő is meglesz
(Lehet, hogy egyszer megszakad a sikerszéria, de amit Razorral műveltünk - kb 20 wipe után meglett - az egyedülálló a magyar guildek (és jó pár külföldi guild) történetében.) -
anulu
félisten
hogy én mit szenvedtem, ameddig Sun Rock Retreat-ból menve eljutottam Shadowprey Village-be lvl31-en... pedig az úton mentem, néha osonkodva, h nehogy érszrevegyenek... mondjuk leginkább egy tolvajhoz hasonlítottam akkor, mint egy hős warriorhoz. de a végén csak beértem
flight path megvan, majd lvl35-ön nézek vissza desolace-be leghamarabb!
-
BatemanX
tag
Ahogy F-ECT$ mondja. Casterek nem problémásak, de melee ellen rugóval skillesnek kell lenni. Az a baj, hogy amellet, hogy nagyot ütnek még mindenféle lassító cuccokat is rád tudnak rakni, szóval könnyű megszívni. Gyanítom ezért szoktam zömében huntert, maget és lockot látni elitfarmolás közben Burningen.
-
F-ECT$
titán
Nekem is van egy kis rugóm, de csak funolok vele, még instában is csak 1x járt, pedig huszonvalahanyas
Jelenleg skin/lw, csak hogy magának is tudjon 1-2 cuccot csinálni, de egyelőre a trianernél hagyom vele az összes lóvét
Mondjuk folyamatosan pihixp-n van, ezért elég kevés mobot kell ölni a szintlépéshez, és persze pénzt se farmolok vele...
-
faber24
őstag
Ja, most tegnap nem működtek az adddonjaid?Mert nekem tegnap du. minden jó volt....mondjuk én nem használok addon-packeket (vmikor CT-t használtam, de rájöttem, hogy jobban járok, ha magamnak rakom össze)...
Egy Nurfed-UI-mag van fent, amiből a nagyját kivettem (unitframes, actionbar, meg még ez-az), ezt pedig megspékeltem egy rakat független addonal (hmm...nem tom menyivel, azt tudom, hogy az interface könyvtárban min. 140 alkönyvtár van....).
Igy általában nekem 1-2 adon megy tönkre patchenként, azokat meg függetlenül tudom cserélni....de még igy is melós....utálom is a pecs-eket.... -
faber24
őstag
Én nem szeretem a druidákkal való harcot....mikor szemtől szembe kerülök velük, maciban nagy nehezen lepüfölöm azt a kismillió hp-ját, aztán pofátlanul visszavált casterbe és feltolja maxra magát...kezdhetem előlről....totál pala...annak is van 3 élete, a druidának is van vagy 2...és mindez nem volna elég, ha végre megszorongatom, travelformal elhúz vagy macsekban...
-
faber24
őstag
Jahaj ne....már megint?...nem akarok megint addonokra vadászni....f***k...Múlthéten egy rakat elbaxodott...kicsieréltem...Hétvégén kicseréltem a fél gépemet...reinstal...sz*r-á ment a Ventrilo...helyrepofoztam....tegnap már minden jó volt, csak a szerver laggolt...erre most megint töltögethetek addonokat?
Neked milyen addonok nem működnek?
-
faber24
őstag
Na most a druida azért más....a druidák elég sokszor el tudnak megenkülni (legtöbb DoT, lassítás lejön egy alakváltásal, ha gáz van, nyom egy healt casterben, maciban sok armor és hp)...a rugónak ezek nincsenek. Nem mondom, hogy rossz pvp-re, és amit WG-re, AB-ra irtok, az tényleg igaz. Bár azért a zerg-ekben is elég hamar elhalnak a rugók. Akkor van esélyük, ha párba állnak vagy vmi más kasztbelivel együtt mennek, akkor nagyon csúnyán be tudnak darálni...de magányosan...windfurryval egy jobb ütésel a fél életét lekapom a kis bőrcumósnak, aztán kap egy Frostshockot vagy Eartbindot, és egy Flame shockot, hogy nehogy meglépjen...és hulla...ráadásul az én rugómnak se lenne könnyebb dolga a palákkal....azokat leverni még rugóval is igen kemény...
-
F-ECT$
titán
Jaja. World pvp - stealth és elmész ha nem akarsz harcolni. BG: wsg-n elég jó a rugó, mert ott szinte mindig zerg vs zerg van (elveszik a tömegben), de az egyedül kószáló emberek ellen is tökéletes. AB - egyrészt ott is van zerg vs zerg, másrészt 2 rugó bevéd 1 zászlót, és ha jön a gyanútlan 2-4 fős foglaló ''sereg'', akkor 2 sap, onnantól easy play. AV kicsit más, de ott az van, hogy vagy a csapatodba berontó aoe-ző maget kell stunlockolni, vagy a hátul maradt mana töltőket, ha meg ti támadtok, akkor úgyis csak a tömeg miatt kellesz. Itt leginkább csak azt kell megszokni, hogy 1 kill után sokkal gyakrabban jön a halál, de az AV-n én is qrva sokszor halok, pl mikor rusholni kell pl egy temetőért...
-
faber24
őstag
Jaja...Az én alt rugóm (UD) most érte meg a 40-et...d még STV-ban garázdálkodik. Legjobb az volt, hogy az allys rugók hogy próbálkoztak...human is meg NE is bepróbált, a NE vagy 5x, mire rájött, hogy nagy falat vok neki...meg az se volt semmi, mikor az allys vadász meg druida együtt se tudtak elkapni...
-
faber24
őstag
Van az is, amit te mondasz. Amiről én beszélek, az a rugóm minimapja mellé tesz számlálót a flashpowderre és a blinding povderre, ill. egy gombot, amivel bal katintáal a main, jobbal az offhand fegyvert lehet poisonal ellátni. Én nagyon szeretem. Ha érdekel, a Curse rogue szekciójában van már új verziója.
Amúgy nekem a BG Invite volt a legrosszabb, hogy tönkrement (ez pl. AV-ben nagyon jó, hisz gombnyomásra csinálsz raidet, mindenkit promoteolhatsz és a BG-ben mindenkit behívsz, ill. az újonnan csatlakozókat is behivhatod automatikusan a raidbe...szuper addon), kétségbe is estem, mikor kézzel kellett megcsinálnom a raidet...de szerencsére a fiúk a bányában dolgoztakés pecs utáni második nap már volt friss verzió....
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
-
steveetm
őstag
Nem ismersz véletlenül egy A-val kezdődő huncorpos női palát? Nevét sajna elfelejtettem, de üzenném neki, hogy respect, ha ez eléggé leszűkítette a kört
Első vadonban látott huncorpos akiben csalódtam(pozitivan).
(+ az első pala is, aki nem bubi+hs el intézte el a dolgot)
#4053: azt.
Üdv.: steveetm
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
cocki
tag
Na pont ez történ velem is csak éppen egy NE druid meg humi pala volt a ludas. Szépen nyugton mentem farkasformba haza x-roadsba mikor hátulról valaki istenesen belémlőtt és entagolt maj 3 ütésből levertek és szintén elkezdtek röhögni a hullámon. N alyenkor szivesen átnyúlnák a onal tulsó felére és jó pitsán rugnám az illetőt.De szerencsére ez elvétve fordul elő. Amúgy ők is ?? jelesek voltak.
-
-
steveetm
őstag
Hali!
Na megint picit kimaradtam, de körbekérdeztem picit a köpönyeget. Mindenki csak húzta a száját, vannak jobb cuccok amire megy/ment fire res encsa. Mondjuk azt nem kérdeztem mi az a cucc
Más. Tegnap sikerült besoloznom caverns of timesba, élve(még sárkányok se kaptak el) elég jó élmény volt. legalábbis nekem
Ha vkit érdekel van pár 30 seces videó meg képek, fel tom tolni, bár lehet már mindenki kívülről fújja azt a helyet. De újszülöttnek minden vicc új na
Üdv.: steveetm -
anulu
félisten
a NE druidoknál csak a NE rugókat útálom jobban. érdekes, h a human, dwarf, gnome playerek, akik több, mint 10 színttel magasabban vannak nálam (lvl ??) simán otthagynak, csak és kizárólag a NE-k b@szogatnak.
az, h a múltkor odajött egy lvl29 human paladin és levágott előfordul, ő volt a jobb, de amit a NE-k művelnek, azt nagyon tudom gyűlölni! -
bélanéni
őstag
-
anulu
félisten
azért Barrens még nagyon messze van a ''nyomasztó''-tól! egyszer menjen el UnderCity környékére majd! mikor először megláttam, felállt a hátamon a nemlétező szőr! nappali világosságnál is max félhomály van. először nagyon furcsa volt Zeppelinnel átmenni Orgrimmarba
meglepődtem, hogy ''jéééé, van napfény is itt?!''
-
faber24
őstag
Wariornak egy libram biztos kell, az ami a sisakra rakható és +20 fire res (már persze ha a warior raid-instába akar menni...pvp-re nem kell)...de ez mondjuk a többi kasztnak is hasznos, én is gyúrok rá. Képzeljünk el pl. egy Dark Iron helmet, ami alapba ad vagy 30 fire rest, és rá egy ilyen...50 fire res csak sisakon már egy jó belépő MC-be...
Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged