- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Apophis
őstag
Ez ok, stratégialilag persze hogy jól jár a horda. A serverek ally-horda egyensúlya nincs rendben, amiről szintén nem ti tehettek. De attól még zavaró.
Igen, 9h 35 min, engem berakott 9 óránál. Kifutni nem akartam a deserteres ökörség miatt, így elkezdtem kószálni, ahol te kellemesen lehenteltél, pedig integettem isVégül mégis kiléptem, és fura módon a BG queuebe is beengedett
.
De most hasznos az AV, hamar megvan az exalted és az új rewardddal együtt eléggé megéri.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Úgy látszik, Arathoron állandósult a sorbanállás
Ez azért is vicces, mert hónapok óta hirdeti a kis sárga felkiáltójel, hogy a server betelt, ne jöjjön senki. Direkt a sor elkerülése végett szúrtam ki ezt a realmet. De nem, mindenkinek ide kell új karit csinálnia, viccből indítanak új servereket. Közben a playerek 80%-a ally, így aztán nekem 1-2 órát kell várnom egy BGre, ahonnan a büszke horda mind egy szálig kilép, hisz esélytelenek, majd kilép a többi állandó ally team elől is, hogy aztán a pug-okon több honort szerezzen mint mi együttvéve.
És a sor miatt szépen lekésem a raidet, az új BG rendszer bugos és kidob, lagol az egész a túl sok játékos miatt. Nagyszerű. /cry off
Még valamit a nagyszerű BG újításhoz, a deserter-hez. Ha pug-ra kényszerülök, rendszeresen rak be alapból halott mecsekre, például tegnap volt egy AV, a horda már Dun Baldart verte mikor beléphettem. AB-n a horda 1700-0 re vezet. Ilyenkor, ha teljesen jogosan kilépek, 15 percig nem BG-zhetek. Nagyszerű!
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Arathor
Maghteridon - Alliance -
-
Apophis
őstag
Én Tyr's Hand-et farmolom. 3 nap alatt lett meg a pénz chromatic cloakra, ami olyan 400G, ebben nem volt epic loot. Ha esik lila, az magában 500G körül megy el. Amúgy nekem sincs epic mountom, mert nem éri meg. 800Gből inkább vennék nyersanyagot a legjobb craftolt cuccokra. Megszerzed a commander rankot, és 90G-ért megkapod az epic mountot, ami ráadásul jobban is néz ki; közben bagóért vehetsz príma cuccokat.
-
Apophis
őstag
válasz
KoRner™ #2823 üzenetére
A Dranei nép outlandsen őshonos, Ilidannak segítettek levágni Magtheridont. Ally fajnak elég érdekes lenne, ugye eleve Burning Legion, de még ha a blood elfekkel hozzuk őket kapcsolatba, a Blizz szerint (
) az is horda. Ezen a Tigronon jót röhögtem, ha komolyan gondolják, elég szánalmas, bár nekem az egész kiegről ez a véleményem. Teljesen új fajt behozni, csak hogy legyen, ráírhassák a dobozra, áhh...
-
Apophis
őstag
Érdekes, én rengetegszer látom, ahogy a warrior elkeni a huntert, palát, druidát kb azonos gear mellett. Ha már balancról van szó, nem tetszik, hogy a healelt warrior beront a tömegbe és halhatatlan módjára osztja a sebzést, vagy a rugó lag miatt 2 ütésből agyoncsap. Te szerzel egy új fegyvert, és a sebzésed duplázódik, én most rögtön felraknám a legerősebb BWL pálcát, semmit sem érne : egy Hand of Sulfurassal kb 2-2.5k lenne az átlag crited clothon, vagy a charge utáni ütéstől meghalnék, vele azonos szintű mage fegyver ad kemény 40 sebzést és 1% critet, ha rendes sebzést akarok, kötelező a full damage gear és AP build, kifarmolni BWL-t, hogy aztán 3 percenként eltolhassak egy 4ezres frostboltot, amit mindenki leimbáz, eközben lenne vagy 3k életem és semmi manám.
-
Apophis
őstag
válasz
Andras6800 #2311 üzenetére
Duskwood sárkány, Taerar. Mi megpróbáltuk, elég vicces. 40-es raid. Alapból melee távolságban mindenkire leszedhetetlen debuffot rak, ami stackol, és idő után 2k-t sebez 3 másodpercenként. Altat, 25%-onként sebezhetetlenné válik, és jön 3 szintén ?? sárkány. Random arcane blast ami instant halál. Erre is spéci taktika kell, mint Onyxiához, csak még nem jöttünk rá
, nekem jóval keményebbnek tűnik, tudtommal a legnehezebb a 4 sárkány közül. Viszont brutális dolgokat dob, az biztos
.
-
Apophis
őstag
válasz
Andras6800 #2271 üzenetére
Mage set összesen 5 van, meg néhány nem teljes. Magisters rare, aztán arcanist és netherwind PvE epic, és tier 1 és 2 PvP. Igazából szvsz egyik sem éri meg. Kevés damage, critical, a bónuszok sem a legjobbak. Pl Netherwind, ami az egész világon pár embernek ha megvan, 150 sebzést sem ad. Jó cuccal a 400 is elérhető, igaz, gyengébb statokkal. Arcanist no comment, leggyengébb tier1 set a játékban. Elég egybehangzó vélemény, hogy nem-szet cuccokkal jobban jársz. A 2 PvP gear viszont elég jól sikerült, és csak 6 darabos, így mehet mellé imba mana igniting cord meg jó kis bracer. A tier 2 ráadásul brutális, olyan 4.5k unbuffed HP-t eredményez. Viszont szintén gyenge damage és critical. Az általam eddig látott legjobb magek mind kevert felszerelést hordtak, és vagy 30%+ all fire crit, vagy 400 plusz sebzésük volt.
-
Apophis
őstag
Warriort duelben szinte minden megveri. Ezzel sok mindent nem lehet kezdeni. Rugót is. De BG-n, ahol a casterek pillanatok alatt kifogynak manából, nagyon komoly erőt képviselnek. Nem is kelll sok heal, és egy DPS warrior megállíthatatlan. A rugó szintén, ugyan hamar hal, de addig bármilyen clothosat lecsap. Én pl. mint mage, gyakorlatilag csak arcane explosiont használok. Flamestrike-ot, blizzardot nem lehet BG-n elsütni. Viszont explosion keveset sebez, és leszívja a manát, tehát ált. azon kapom magam, hogy oom és egy warrior agyoncsap
. Igazából egy agyondamagelt, ToEP + ZHC AP mage tudna jól aoe-zni, de mire valaki kifarmol egy hasonló geart, szvsz rég nem PvP-zik BG-n, max poénból (minek csinálja, ha jobb cucca van mint tier 2 pvp?).
Egyébiránt én elég sok warriort látok palát verni. 2 alapmódszer, hogy vagy first aid, amíg pala healel, esetleg még az se kell, és last stand elég, vagy stunból trinket, intercept heal és execute. Persze vannak durva palák. Én találkoztam egy komollyal, full epic persze, unbuffed 6k mana (o_O). Megsebeztem, azonnal heal. Párszor megpróbáltam, majd feladtam. -
Apophis
őstag
válasz
faber24 #1989 üzenetére
Kamu mage lehetett. Rugó vagy backstabbel/ambushhal vagy valamelyik stun/disorient képességgel nyit. Meg nem öl egyikkel sem. Amint támad, azonnal el lehet blinkelni, mondjuk 3k-t sebzett, de túléled. Innen aztán úgy vanishel, szórakozik, ahogy akar, mert gyakorlatilag duelnek felel meg, azaz kapja a novát, polyt. Frost mage bármikor block, utána shield, a fire meg ha meglövi már rejtőzni sem tud. Mana shield további 500/800 sebzést véd, továbbá mondjuk 4k HP, rugó legyen a talpán aki ezt a csaknem 5k életet 2 ütéssel leszedi.
2-3k HP? A legócskább magenek is van 3k, egy jobb pvp-snek 4k+.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Tényleg szánalmas, ally oldalom én nem tapasztalok ilyet, egyedül a vezető PvP team szövetkezett a hordával, hogy a többiek lassabban fejlődjenek, LOL.
Ragot megöltük, igaz én épp nem voltam ott. Annyira azért nem nehéz. Egyrész gyors harc, másrész 4 greater fire prot pot. és simán kibírható alacsony fire ressel, előző próbánál én végig életben maradtam potion nélkül a 100 körüli buffolt resemmel. Viszont meleenek muszály. MT-nk unbuffed 300+, guildtársam, jót nevetett mikor duelben felpakolta. Onyxiát nem értem, miért nem ölitek, ragnál jóval egyszerűbb, csak hosszabb. Ráadásul a buffja jól jön rag ellen. Hihetetlen szerencsémet tükrözi, hogy a ragtól szerezhető 2 mage drop is esett, a netherwind nadrág és a choker, így jó hónapig csak nézhetem majd a sok mail droppot
.
-
Apophis
őstag
Ragnaros ismét leszámolt velünk, wipe 16%-nál
Megfelelő potion-ökkel felvértezve viszont jövő héten letudjuk. Monkey Domination!
-
Apophis
őstag
Kamu az egész, de a pénz dőlni fog. Sokan vért izzadva, kemény munkával (mert MC-t pl. 50-szer lenyomni már bőven nem ''fun'') megszereztek egy elismerést érdemlő geart. Sokszáz arany beáldozásával kikristályosodott a talentbuild. Erre az újítások 80%-a patch-be való, csak lusták ingyér' melózni, új itemek, új questek, elég gyér felhozatal. A fajokra egyensúlyára, horda-ally viszonyra is ráférne egy nagygenerál, de azért jön egy-egy újabb faj, ráadásul tökéletesen oda nem illő. Kíváncsian várom az ally fajt, nyilván nem véletlenül nem reklámozzák...
Arra tőletek várom a választ, hogy a Blizz hogyan gondolja a kieg játékba integrálását. Nyilván nem kötelezhetnek, hogy megvegyem, bár kitelik tőlük. Viszont ha teljesen új serverek indulnak, megfontolandó egy alt felfejlesztése, így lemaradásom se lenne. Ha a meglévő szervereket kiegesre váltanák, botrány törne ki, így ezt nem tartom valószínűnek.
Blood elfek szvsz semmiképp nem illenek az egészbe. Egyrészt war3-ban kezdetben a szövihez tartoztak, aztán az emberekkel szembeszálltak, de Arthassal is, és a burning legionnél kötöttek ki, de azzal meg a horda állt szemben, plusz a végén Arthas levágta őket. A WoW UD-k meg nem valódi UD-k, hiszen lázadók. Borzalmasan erőltetett
. Bennem az egész game nem ébreszt egyébként warcraft hangulatot, a FT-t meg sem közelíti. Ha az ally faj goblin lesz, sírva fakadok, de mást nem nagyon látok esélyesnek.
*Amúgy taltos az allyba meg a NE nem illik, gnome-ról szó sem esett eddig warcraftban.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
válasz
BatemanX #1385 üzenetére
Ha nem pug-al lépek be, akkor bizony javarészt 3-0-ra nyerünk. Coxx amúgy magyar, és elmondhatom neki, de attól még ugyanezt fogjuk csinálni mert ezt kell csinálni, csak nem 9 ember védi hanem 4-5, a többi megy a zászlóért. Még mindíg jobb, mint a horda ''taktik'', shaman/druid a megfelelő alakban viszi a zászlót, mindenki védi, kihasználva azt, hogy a sok hülye nem képes felfogni, hogy el kéne lopni a horde flaget, na mindegy. Horda oldalon valahogy nem látok efféle kolbászoló noobokat.
-
Apophis
őstag
Jön a HK, de nem ér semmit. Legutóbb lett 1600 HK-m, és a honor érte: 3k. Ugyanis 5 naponta 5-ször ölhetsz meg egy embert, azaz AV-n maximum 200 HK-ért kapsz valóban honort, ha nem cserélődik senki... Nyertünk, bónusz: 5k valamennyi, szánalom.
Láttalak többször is, de mindíg csak miután beAoE-ztem magam a hordatömegbe, félholtan, mana nélkül. Te meg rámnyomtad a DoT-ot és meghaltam
. Legjobb szerintem a WSG, lemosunk titeket és 1.6k honor, nem rossz
. AB túl szétszórt. Ma sokat voltam rajta, és meglepő módon, ha pug-al léptem be, rögtön az Umbrage kemény magját dobta oda elénk. Felemelő 10 perc alatt kikapni a sok ****láma noob miatt.
Ma ismét megerősödött bennem, hogy a castereket, és főleg a mageket leszarja a Blizzard. Itt valaki gyengének nevezi a palát. Arc megszerezte Ragnaros kezét, és teszteltük. 2k sebzét mindennapos, 1k alatt nem nagyon volt. És ez egy pala. Ha ez warrior kezébe kerül... Vessük össze a legjobb mage staffal, ami 84 damaget és 2% critet ad. Fire ág elfelejtve, ilyen szinten még a papnak is unbuffed 200 a res. Nem 600-at sebez a frostbolt, hanem 680-at. Ha komoly + damaget akarunk, ami olyan 350, MINDEN cuccot le kell cserélnünk, a statjaink nevetségesek lesznek, továbbá VAGY PvP vagy PvE. Ezzel szemben bármely melee kaszt megduplázza a sebzését egyetlen paraméter megváltoztatásával. Remélem érezhető, mire akarok kilyukadni. Az már mellékes, hogy mage-t tovább temeti a tény, hogy az összes high-end insta frostra van kitalálva, hogy komolyabb szinten a fire senkit sem sebez, hogy nem kapunk semmi fizikai védelmet
(össze többi casternek van: heal és/vagy pajzs), a DD-re szánt AoE elvétve használható. Ennyi
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Alterac Valley, milyen izgalmas...
Láátlak FECTS
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
válasz
-Jackson- #1347 üzenetére
Én tudom, mennyire hangulatos, azért is indítottam, pedig számítottam a sok irritáló hatásra. De túl sok volt. És lvl 60-on sem változik, mert nem egyedül fognak megtámadni, ráadásul adott kasztnak legalább 3 másikkal szemben vajmi kevés esélye van (remek kő-papír-olló szisztéma). Nekem nem éri meg. Majd ha a mostani karakterem elég tápos lesz, indítok egy új maget (only mage), de most inkább ezt pátyolgatom, semmi kedvem egy új karakterrel végigkínlódni az amúgy baromi unalmas lvl-up procedúrát. Amúgy is jön a kieg, majd max ott lesz egy PvP karim
.
Egy nagy előnye van, nincs 2 órás sor a BG előtt
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Akkor se mennék PvP-re, ha fizetnének. Egyrészt eljutni egy olyan szintre, hogy egy jó 60-as megtámad akárhol és nem halsz meg, legalább 2-3 hónap *. Sajnos nem egyesével jönnek, hanem csapatban, és az halál. Vagy rádjön 2 rugó és halál, eleget hallgatom haver siralmait. Farmolni akarsz? Már PvE serveren is unalmas, csináld ezt úgy, hogy közben mindenki meg akar ölni. Senkit nem érdekel, hogy csak lvl 40 vagy és esélytelen, le fognak ütni 80%-ban. Ne a videókat vedd alapul, ahol full epic 5k HP-s magek mennek és mindenkit megölnek, mert valszeg rank 13+ , és abból nem sok van. Nekem PvP-re tökéletesen elég a BG és a RAID-ek, és nyugodtan mehetek farmolni, MC-be, leülhetek inni és nem fog 5 hordás rámrontani. Ez egy ideig biztosan nagyon izgalmas, de mikor időd java részét hullaként töltöd, már nem annyira...
*innen kimaradt a lényeg, hogy addig a többi 60-as nem fog kímélni, és a rengeteg outdoor questet így végigvinni...
**bevallom én is indítottam PvP-t.2 dolog miatt hagytam abba. 1) a vadonat új serveren már az indítást követő napon 500-as sor volt 2) én személy szerint nem élveztem, hogy kilépek a pvp területre, 5 ally rámtámad, majd corpsecampelnek 1 órát.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
válasz
BatemanX #1274 üzenetére
A mage duelek ellégé szerencsén múlnak. Ugye ált. cspellel kezdődnek, ha valaki resistel, és a másikon nincs trinket, már gyakorlatilag nyert. Frost-fire esetén kb. azonos gear és tudás esetén a cooldown dönt, egy cold snapes frostot szinte lehetetlen megverni, 1700+HP, 2 CoC zsinórban, blockkal kijön polyból vagy benyomja pompyro előtt. Ha nicns snap, akkor a fire nyer általában.
-
Apophis
őstag
A felhuter res-e nem izgat, nem fogom lőni. Erősítették a DOT-okat, de továbbra is lassúak, effektív sebzést meg nem tudsz bevinni, mert cspell, pláne ha SL vagy, alig sebzel, ez pedig kompenzélja a mondjuk 100-as all res-edet és HP-dat. Immolatet absorbeolom, a dampen elnyom egy másikat, a curse-t leszedem. Eltolom a szokásos instant nukeomat, pet vagy novában vagy messze van, kapsz egy arcane missilest. Resisttel csak 800 damage. Eközben silence, tehát te csak állsz. Utána újabb blast. Ekkor egy nem-shadow spellt ellőhetsz. Újabb missile. Alig élsz. Kaptok pettel egy közös CoC-ot, blink, missile.
Közben ha nincs elég crit, és elfogy a manám, nova, elblinkelek, és maxra töltöm.
*télleg jó ez a theorycraft
** egy dolog viszont betesz, nem tudom, van-e még: sacrifice...[Szerkesztve]
-
Apophis
őstag
válasz
Andras6800 #1251 üzenetére
Én is az vagyok. A gnóm egy lehelletnyit jobb, a racial skillje és a minimális +INT miatt, humaként 5% spiritet kapsz, ami semmi, viszont ha sok reputation-ös cuccot akarsz venni (ehhez rengeteget kell bizonyos helyeken ölni, sokat járni csatamazőre stb.), jól jöhet a human képessége, amivel 10%-al több pontot kap ezekért. Viszont a gnómon nem látszik az epic set
. A profession és resistance bónuszok nem sokat számítanak. A gnóm motostrucc hangja idegesítő, a human ló meg ronda, ha mást akarsz, az jó 1000g (az nagyon sok
), vagy pár hónap farmolás után lesz meg. Én azt mondom, azzal legyél, amelyik tetszik -tehát ne randa gnóm
- egyszer sem fogsz azért kikapni, mert human vagy.
60-on továbbfejlődni nem tudsz, de egyre jobb cuccokat szerezhetsz kemény munkával, és mivel a game maga is fejlődik, egyhamar nem lehet végleges ''szintet'' elérni. Még a jelenlegi maximálisan kihozható legjobb felszerelést sem szerezte meg tudtommal senki, és a következő peccs-el jön új dungeon, még jobb cuccokkal. Igazából a játék 60-on kezdődik, ezt mindenhol mondják, és tökéletesen igaz.
Magyar guild az Arathoron is van, Pásztorok a neve, only mage guild, nekem fenntartásaim vannak... -
Apophis
őstag
Ez a tört server elég komoly lehet, 80-as szintnél megállt... LOL
-
Apophis
őstag
válasz
Wolverine #1243 üzenetére
Látom a druidákat is veri az isten. Azt azért hozzá kell tennem, hogy mage tier 2 Netherwind 8 itemes bonusa valami kegyetlen imba, de könyörgöm, kinek van meg egy full Netherwind??? A java BWL, nekem is csak a sityak van meg, mert az csak Onyxia, a legtöbb a serveren asszem 4 darab. Az első két bonusa meg ugyanakkora ratyi mitn a többi set-é.
-
Apophis
őstag
-Jó, nem is maxon, de megoldható fire mage-el, jó pvp gear-el.
-Mint mondtam BS hunter nem téma, eddig ha jól számolom egy vert meg, az is full epic.
-WL ellen csak crit? Számoljunk crit nélkül: blast: 500+ pompyro:900+300 dot, aztán egy blastwave 600. Eddig te rámnyotad a debuffokat, és mindketten novában vagytok. Remove, újabb blast, közben amint valami shadow-t castolnál: cspell. Ez eddig 3k damage, te sebeztél rám kb. 500-at a dotokkal. Ha fear-elsz, trinket. Elnyomok egy missilest, crit nélkül 1100. Ez már 4k felett van, egy pvp WLnek van 5k HP-ja. Ha bejön egy pyro crit, az masszívan 2k feletti sebzés, meg a dot. Egy blast is mindíg bejön a 3-ból, az is olyan 1200.
-WL tuti megöli a priestet de én nem
-dual azért a valódi pvp, mert BG-n és pvp serveren a támadó fél hatalmas előnyt élvez. Duelben mindenki még harc előtt felrakja a legjobb buffokat, a warrior raget tölt stb.
-Igen, minden, kivéve shadow priest, abból csak a legbénábbak. Ezt a rugó dolgot remélem viccnek szántad. Epic warri fire magenek ciki, mert túl nagy a resistje, de egy frostot meg sem tud ütni. És ez duel. BG-n a WL-t, shamant, huntert úgy nukeolom ki, ahogy kedvem tartja, peted alapból nincs, hunter nem rak trapet. Azért a mage az úr -
Apophis
őstag
Télleg FECT$ te mikor BG-zel és melyiken? Összefuthatnánk
-
Apophis
őstag
Hunter kényes kérdés. Ha marksman, és sunyin aládrakja a trapet, vagy te mész bele (amúgy nem nehéz elkerülni), és critel is, akkor vége, esetleg egy instantot még eltolhatsz, de a jobbak scattereznek. Ha nem, lőtávon maradsz, és 5 mp megölni. Ha beastes, el kell blinkelni a pet elől és futi, lejár a buff, nova és megölöd a huntert, könnyű, mert alig sebez. A priest duel-imba
. A druida akkor verhető, ha megérzed mikor akar instant healezni. A bénábbak a casting time-os healt próbálják, ott simán cspell, és 10 mp alatt bármivel meg lehet ölni. WL is kinukeolható, csak ha tényleg nagyon jó, akkor nincs esélyed. Szóval majdnem minden verhető. Ezek duel tapasztalatok, mert az a valódi pvp. BG-n mindenki sokkal egyszerűbb.
Annak örülök, hogy egyetértetek a mage set bénaságát illetően. Ezek a 15sec polymorph, meg -10% threat (mikor egy nyamvadt blessing 30%-ot von le...), egyszerűen nevetségesek, át kell dolgozni. Ott a tier 1 pvp set, sokkal használhatóbb, jó bonusok. Blizznál nem ismerik fel, hogy PvE-re sem elég 100 alatti +dmg, mert ott tartok, hogy MCben, ha nem AoE-zhetünk, mert mondjuk a második felét csináljuk, akkor még a warrior is túlsebez, mert szerez egy új fegyvert és a sebzése duplázódik. Egy caster 300 körüli max sebsésnövelést tud elérni, de akkor ha 6k manája van, már sokat mondok. Nincs kidolgozva a rendszer. Fórumokon már javasolják, legyenek a casterek támadó spelljei INT függőek, mint a melee-knél.
Igazából nekem nagyon tetszik a mage, mert nyilvánvaló egyedi képességei vannak BG és RAID alatt. Hiába sebez irreálisan sokat a pap és WL, nekem ott vannak az instant spelljeim, mind 1000 felett critel (plusz ignite). Egyedül a firemage képes ranged nuke-ra (huntereknek nem elég a damage-ük hozzá). Csak nekünk van hatékony AoE-nk. Más kasztot még nem láttam 8-10 ellenséget megölni egyedül.
Mage FTW! -
Apophis
őstag
válasz
Viktor77 #1225 üzenetére
Na ja, duelben erős (kivétel shadow priest, jó WL), egy bizonyos szintig, de pl. én már kaptam ki palától. Nem kell más, egy komplett tier1 epic, és mage esélytelen. Duelezgettem palával 4k HP 6k mana, 150+ unbuffed fire res. Hasonlóan, az összes MC-s playernek lesz fire res-e, egy MC MT ellen meg vicces harcolni, ahogy a pyro 300-at critel rajta.
Sajnos most az van, hogy komolyabb gear esetén a caster kasztok hihetetlen mód legyengülnek. Én mondjuk 200-al többet sebzek a fireballal, de a warrior már 2k+ executokat, 1k feletti criteket ver rám, a fire nem sebzi, és fire mageként gyakran még polyzni sem tudom, ha van trinketje (charge-blink-intercept-nova+trinket, ha ő ebből trinkettel kijön, max pom-polyzni tudom). Hunter egy lövésből megöl. Rugó epiccel agyoncsap. Pala halhatatlan. Ennyit erről.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Arathor
Apophis - ally - Maghteridon
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PC Game Pass
- Nintendo Switch 2
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged