- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Aktív témák
-
anulu
félisten
lvl31 alatt, jó fegyverrel ne menj neki... jó, ha ismered pontosan a karaktered, mert
1.: időre megy keményen
2.: nem kicsit kemények az ellenfelek, és sokan vannak, így ha sokáig elbíbelődsz eggyel, akkor is jön a 2., és nincs időd picit regenerálódni. hozzáteszem, h 31-en is kellett egy potion-t innom... -
anulu
félisten
segítséget kérni... erre (is) van a guild. amúgy ez egy ilyen ''mi volt előbb?'' dolog... a múltkor STV-ben 4db lvl?? (nekem, tehát minimum 43) NE camp-elte a hullámat... egész addig, ameddig meg nem jelent 3 lvl50+ guildtárs... próbáltak volna futni... nem sikerült nekik
(btw ennek ellenére nem hullacamp-elek, de NE-vel ha találkozom PvP területen, vmelyikünk döglik, kb szinttől függetlenül. NE-k az egyetlen faj, ahol nem érdekel, hanyadik szintű (kivéve, ha ??), nekimegyek. tegnap lvl34-en egy 37rogue-nak mentem neki Alteracban. épphogy levágott.)
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
még mindíg azokat a ruhákat használom, amiket kb lvl27 és lvl30 között szedtem össze, a kardom lvl26-os. majdha meglesz a lovam, akkor rendesen ráfekszem a kérdésre, meg a Cyclonian warrior küldit meg kéne csinálnom, csak az a gond, h lvl40, és nem is nagyon tudom, h merre vannak azok a dolgok, amik kellenek... pedig akkor egy nagyon durva fegyvert kapnék
lehet, h guildben kérek némi segítséget, mondjuk egy lvl50+ karitól
van egy olyan érzésem, h Alterac Mountains-ben kell összeszedni a dolgokat, ott meg azért olyan hűdesok vizet nem zavarok 33-on, bár kb 3-4k XP kell, és lvl34 leszek
-
anulu
félisten
a pénzem éppen most úgy néz ki, h van kemény 17aranyam. tegnap ilyenkor még 30 volt, csak bs-kedtem egy kanyart, így már 185, viszont alig van pénzem. de rájöttem, h iron ore farmolás közben elég jól jön az xp is. főleg úgy, h lvl32-35 mobokat kell vernem, h az ore közelébe férjek...
-
anulu
félisten
nekem vhogy 1200-1300-körül van az armor, a HP meg 1600, kb. amúgy pajzsom nincs, 2kezes Strike of the Hydra rlz! találnom kéne vkit, aki segí a [40] Cyclonian küldiben, mert akkor lenne spéci warrior fegyverem. pénzt nem akarok áldozni ütő/szúró/vágó/akármi harci szerszámra.
-
faber24
őstag
Na az itemekről:
-Van az ami semmi extrát nem tud (Ez általában szürke/fehér low lvl cucc). Ezt adhatod-veheted minden megszorítás nélkül, más kérdés, hogy mivel semmit nem tud, nem ad extrát, a kutya nam fogja megvenni.
- Kövvetkező fokozat a Bind on Equip (BoE). Ezek álatlában zöld-kék-lila tárgyak, amik már elég sok extrát adnak. Ezek a leggyakoribb cuccok, a készített itemek 95%-a is ilyen. Ezeket a cuccokat lehet adni-venni, mindaddig, amig vki nem használja. Amikor vki felteszi magára, jön egy ablak vmi hasonló szöveggel, persze angolul: ''Ha felteszed ezt a cuccot, soulbondá válik...Igen-nem?''...Ha felvetted, utánna már nem tudod más játékosnak átadni, csak a vendornak adhatod el, általában az értéke töredékéért.
-Van azután a Bind on Pickup (BoP). Ezekkel kell a legjobban vigyázni, hiszen ezek már a lootolás (ritkább esetben készítés) után rögtön Soulbondá válnak, és nem adhatóak el más játékosnak. Instákba a bossok ilyen cuccokat dobnak, ezért figyelni kell, hogy a drop elosztása igazságos legyen. (Aki ezt nem tartja be, azt hamar ninjá-nak nevezik, és akkor aztán....)
- Egy speciális eset még a Bind on Use (BoU), ez a loot fajta haszálattal válik soulbondá. Kevés ilyen cucc van, de pl. a mountok ilyenek, vagy a mine-petek ... -
faber24
őstag
Ami ruha rajtad van, és nem fehér cucc, az mind SOULBOND....ezt ki is irja, mikor egy-egy új tárgyat felveszel. Azt te már nem fogod többet eladni, max. vendornak, vacak árakért....AH-ba már nem rakod be (ami meg alapból Bind on Equip, tehát drop, azt meg sehogy se rakod be AH-ba....
Azt meg, hogy a ranged classok, meg a sámán levernek? Hát, ehhez jobb ha hozzászoksz...60ig a warior élete többnyire szívás...ha nincs a hátad mögött egy pap, aki tolja beléd a hp-t, akkor hulla vagy többnyire...javaslom, keress magadnak egy pap barátot, aki jár veled BG-re, vagy sirját a körülötted állóknak, hogy gyógyítsanak...ha nem nyomják időnként beléd a hp-t, nem húzod sokáig.... -
faber24
őstag
Öh, most megint beléd kötök...a warior 40ig mailt hordhat max (de persze, járkálhatsz +int-es clothban is, vagy leatherben, ennek két következménye lesz:
a.) a téged inspectelő playerek csupa ''lol''-t meg ''rofl''-t küldenek majd neked
b) a mobok először körberöhögnek, aztán lecsapnak két ütéssel
Na komolyra fordítva a szót: ''nem adódik össze az armor pontja hanem kivonódik''...ezt honnan veszed? Nem vonódik ki, csak a leathernek jóval kevesebb, a clothnak meg szinte semmi az armor-értéke...egy 60as plates wariornak pajzs nélkül is 4k+ armorja van, pajzsal még 2-2,5k-val több, persze statoktól függően...egy papnak 60on se nagyon van 1-1,5k-nál több armorja...
Nagyon extrém elvetemült wariorok még hordanak mail cuccokat (pl. dps-warior, aki plates rugónak képzeli magát), egy-két hunter-cuccot, ami +x% crit-et ad...néha sámánok leathert healeléshez, vagy druidák clothot, ha sok rajta az int...de amúgy mindenki törekszik a kasztjának megfelelő legnagyobb armort hordani....
[Szerkesztve] -
asimov
aktív tag
Sétálj be az AH-ba, ráklick egy auctioneer-re, akkor feljön egy menü szerűség.
Bal oldalt fent lesz egy rész, ahova bármint beírhatsz, ide beírod hogy ''light leather''
''-nélkülés nyomsz egy search-öt. Kidob egy csomó light leathert, és aminek a legkisebb a buyout-ja azt megveszed. Vagy pedig bid-elsz a cumóra, az azért érdemes, mert sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni a dolgokhoz, viszont veszélye, hogy valaki rád biddel, akkor ha nem biddelsz újra, buktad a cumót!
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
No akkor tegyük tisztába: a 3 ork karakterem nevében mondom, az orkok nem rusnyák (na jó, nem vonzóak, azt meghagyjuk a gay-NE-knek (bocs Petie, ne vedd magadra
)...
Amúgy én is láttam már , hogy ?? lvl NE-hunter öldöste vígan Hillsbradon a 28-as rugómat...szóval ez ilyen...ha pvp-szerverre jöttél, számíthatál rá, hogy ?? lvl playerek vernek le...nem szép, de megesik....
Utána meg egy egyedüli sámánnal elmentünk együtt küldizni
Az aztán szép volt a macija mindig engem akart támadni
2. sámánnak hogy lehet mackója, elmondod?Csak mert tuttomal csak a hunternek lehet petje....már olyan legalább is, ami támadni is tud...
Varázslatok egy harcosnál????
Light Leathert AH-ban vehetsz, vagy másik játékostól kérhetsz...máshonnan nem nagyon tudsz hozzá jutni... -
anulu
félisten
az már 3 primary skill. szerintem érdemes párban venni.
mining / blacksmith
skinning / leatherworking
herbalism / alchemy
az engineeringhez nemtom mi a jó, talán ahhoz is mining...
tailoringhoz jó a skinning.
így van egy olyan szakmád, amivel tudsz alapanyagot gyűjteni a másikhoz, így legalább azt nem kell megvenned... 1-1 cucc előállításánál sok-sok ezüstöt/aranyat tudsz így megspórolni, ezzel a konkurencia árai alá tudsz menni, így a tied veszik. bocs, időnként előtör belőlem a kalmár -
-
anulu
félisten
bs = blacksmith. nálam legalábbis
bs masternél kaptad a q-t? ha igen, akkor ne aggódj, lesz még durvább is, ugyanis ezt a karakter szintje határozza meg, nem a képzettség szintje. ahogy néztem 4 q van, az elsőt izomból csináltam meg, most ezzel szenvedek: [link] Green Iron Helm-et csak 170-es bs-től tudsz csinálni. és mellesleg piszok magas mining nem árt, mert nagyon sok iron kell, ami brutális árban van nálunk (20 iron bar 2,50-3,50g között, ami sok szerintem). szóval még mielőtt nagyon belemásznál ebbe, egyéb dolgokkal húzd egy kicsit a bs-ed. szerintem.
én 171-nél vagyok, de kaptam három megrendelét, mindegyik narancs tárgyra, úgyhogy valszeg estére már 174 leszek, és akkor már csak egy kell, h megtanulhassam ezt [link] készíteni -
Wolverine
félisten
Mining mellé lehet leatherworkinget felvenni, de akkor le kell adni a blacksmitht. A secondary skillek (fishing, cooking, first aid) nem adhatók le, mert korlátlanul felvehetők...
Rezet Dun Moroghban és Loch Modanban keress
A törpék tudják, hová kell költözni...
anulu: Duskwoodból át tudsz menni Redridge-be, csak kerüld ki Darkshire-t(yahh, a mainem allys, szal neki kell a Swamp of Sorrowsba vezető út...
)
-
anulu
félisten
halászatot, first aid-et, cooking-ot minden karakter tanulhat, az nem veszi el a 2db elsődleges szakma helyét. tehát pl ha most van egy bányászatod, akkor amellé felveheted a skinning-et, ha csak ez az egy elsődlegesed van.
nekem az elsődlegesek a blacksmith és a mining. a másodlagosak, meg a fenti 3
réz? mekkora a bs-ed? nekem iron kéne, méghozzá marha sok. nemtudom, h allynak hol lehet jól rezet farmolni, de a hordának Durotarbantegnap este 20perc alatt kb 40-et szedtem össze. guild társnak segítettem
-
Wolverine
félisten
Pedig elmondták többen is: Auberdine - Astranaar - Talondeep Path - Stonetalon Mountains - Charred Vale - Desolace... Ennél gyorsabb nincs, és Charred Vale-ben azért kell aratni
Mondjuk nekem hasonló a gondom Swamp of Sorrowsszal...Redridge-ből van arra átvezető út, vagy mehetek BB-ből úszva?
-
Wolverine
félisten
Szerintem nézz szét Hillsbradban is... Amíg meg nem erősödsz Arathihoz
Amúgy meg amit a többiek javasoltak, az yóóó lesz - Desolace, STV északi része, és Thozsand Needlesben Shimmering Flats. Aztán lvl35-36 környékén nézz vissza Arathiba, vagy merészkedj délebbre Stranglethorn Vale-ben.
Scholes: skinning - leatherworking is lehet, vagy mining - engineering... Én spec. a herb/alch duót javaslom.
Jojo: szal full telepítés után leszedte az 1.9-ig a maradék patcheket. Oké. Ha elindítod a game-et, akkor mi történik most? (ne fusson semmi más, ami nem létszükséglet, minden letöltés, egyéb marhaság kiirtandó... maradjanak a driverek, vírusirtó/spywareirtó, semmi egyéb) -
bélanéni
őstag
tegnap is akartam jönni, de nem rajtam múlott
(este 22:00-kor még azt írta ki, próbálkozzak csütörtök reggel)
ma este jövök, most nem tudok fordítani, agyilag kissé zokni vagyok, meg a gyereknek is meg kell mutatni, ahogy a karakterem belelép a tűzbe. imádja a kicsi a WoW-ot, függő lett
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Talán az Audio-Codeckek körül lehet vmi gubanc nem?
Nekem pl. az volt, hogy F.E.A.R.-t felraktam, és nem volt benne hang csak vmi halk háttérzene. Aztán utánnanéztem, és kiderült, hogy barátnőm (együtt használjuk a gépem) feltolt pár codecket, de én meg előtte felraktam az Ace Mega Codeck packet és a két különbőző Codeck-gyűjtemény nem szerette egymást....leszedtem az Ace-t, és lás csodát, viszajött a játék hangja....ráadásul ugyanez miatt a Ventri se ment...szval én ott néznék szét...de ez csak tipp.... -
F-ECT$
titán
Újrarakás nyugodtan mehet, bár lesz vagy 1 óra. Nekem is au 2 van, nincs gondom a hanggal, és gondolom nálad sem az a gond, hogy levetted a hangerőt a játékban
Bár ha jól tudom, akkor be lehet állítani, hogy milyen típusú hangok szólaljanak meg, lehet, hogy ott állítódott el vmi.
-
-
faber24
őstag
Izé...ezt a kérdést nem értem....egyrészt a wariornak nem igazán varázslatai hanem inkább képességei vannak (na jó, ez olt a kötekedés)...
Viszont azt tényleg nem értem, hogy ''mik a jó varázslatok''....minden skill hasznos adott szituációban szerintem...na jó, van egy-két felesleges, de a 90% jó valamire, csak kérdés milyen helyzetben... -
faber24
őstag
Öh..defensive stance...nem? És igen, azt kell leginkább tankoláshoz használni.
Amúgymeg igen, ha warior vagy, akkor a 2h fegyvered mellet (vagy a 2 egykezes melett) tarts magadnál egy 1h+pajzs-ot is, mert a komolyabb (na, Gnomeregan még nem vmi komoly, de azért oda se árt) insatanceokba nem igazán egészséges pajzs nélkül tankolni...lehet persze(na, a raid instákba már egyáltalán nem lehet, de addig talán), mert van hozzá elég hp-d és armorod, de az jócskán megnöveli a healer manaigényét és az nem szerencsés...szóval pajzs legyen nállad...
Mondjuk én láttam már Stratban is tankolni harcost Spinal Reaperel (2h axe), de az már egy full epices warior volt, és Baron-nál azért ő is elővette a pajzsát...
[Szerkesztve] -
-Jackson-
őstag
ha vesztesz akkor egy mark of honor-t kapsz, ha nyersz akkor 3-at. hármasával tudod leadni (bg bejáratnál, vagy fővárosban a battlemasterek mellett van még egy fickó). amikor leadod akkor kapsz xp-t is, meg 398 honort.
ja meg ha mindhárom BG-ben nyersz, akkor lelehet adni 3*3-at is (for greater honor), úgy azthiszem másfélszer, vagy kétszer annyi honort kapsz, mintha hármat nyernél egyazon BG-ben
[Szerkesztve] -
krokk
senior tag
igen annyit hogy /roll és 1-100ig ad egy random számot
kérdés:
vki tud ajánlani egy jó sebzés számlálót? mert én eddig 1et találtam cursegamingon viszont az csak 3 csillagot kapott meg az nem is csapatra lebontva számolja. nem csomagban kéne ha lehet csak maga a számlálóköszi
-
steveetm
őstag
általában ha láttok egy ládát arra lehet dobni /roll al, aki a legnagyobb dobja az nyithatja ki.
alapból zöldnél nagyobb itemekre mindenki dob mikor kiválasztod hogy greed vagy need, és megkapod automat ha te dobod legnagyobbat. Csak arra kell figyelni hogy akkor needelj ha tényleg kell, mert rövid úton ninjanak leszel kikáltva, és nem nagyon visznek le instákba.
dettó igaz ládákra is, meg ha akkor lootolsz mikor mindenki meghalt, stb.
Üdv.: steveetm -
Wolverine
félisten
Akkor kapsz olyan kék érméket, ha adsz le másik npc-nél hadifelszerelést. Érdemes megcsinálni, a jutalmak között yóóó kis kék cuccok is vannak...
A szükséges hadifelszerelések listája talán már volt is a topicban, yóóó hosszú és sok kell belőle... (mod: #3931-ben van a lista - igen, mind kell
)
Negatív resist: azárt van ilyen, mert csak azzal lehet megsebezni az adott mobot gyakorlatilag, minden más resist és az armor olyan magas, hogy meg sem lehet karcolni...
Anulu, rövidítések: BWL - Blackwing Lair, ZG - Zul'Gurub, MC - Molten Core, Strat - Stratholme, Scholo - Scholomance, BRS - Blackrock Spire (U az Upper, L a Lower), DiM - Dire Maul, ZF - Zul'Farrak, Mara - Maraudon, és a franc tudja, mit hagytam még ki...
Yahh: AQ-ban lesznek olyan bossok, amiket nem lehet majd warriorral tankolni...feral drood rulla
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
nem, asszony nem volt kibukva, rám bízza az ilyen döntéseket, hogy meddig maradok fent, inkább én lettem kicsit paff, mikor kiderült, hogy a kínkeserves út után még folytatódik a küldetés, be kell menni egy erdőbe is
Egyébként úgy mentem, hogy Griffel Ironforge ---> Gyalog Loch Modan ---> Gyalog Wetlands ---> Gyalog Menethil Harbour város ---> Hajóút Theramore ---> ÚszásThe Barrens. És mindezt úgy, hogy egy srác csapatba lépett velem, SW-ből navigált úgy, hogy nézte a nagy térképet, hol vagyok. Respect
Nem volt gyenge, mindössze kb. 2 óra volt a túra.
azért is mertem nyomni éjfélig, mert ma meg holnap WoW-mentes nap van
anulu: amerre csak jártam, nyomasztó volt!
[Szerkesztve] -
ciao
senior tag
igen ,mindíg csak 1 jár és szinlépéskor kapod, jó pénzért újra lehet osztani a klass trainernél az első 1 a második 5 a 3. 10g
és van még pajsz tüske is a Mithril Shield Spike-al jó pénzt szoktam keresni sajnos a Thorium Shield Spike receptje nincs meg, ah-ban volt egyszer horror áron nem vettem meg, de ha újra látom biztos megveszem
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Kicsit ösze vagy keveredve...segitek...
Enchantot nem ''Enchant-mester'' csinál, hanem Enchanter szakmájú játékos.
Enchantot nem csak kék cuccra lehet rakni, zöldre vagy akármilyenre, lényeg, hogy az enchanterek sisakra-válvádőre-nadrágra-övre nem tudnak semmit rakni, sisakra és nadrágra magas szinten lehet még egy-két dolgot rakni a Libramokal, de ez 50+ ig nem érdekes.
Van még 1-2 tuning dolog, úgymint fegyverlánc(weapon chain), sarkantyú(mitril spurs), vagy páncél növelő , ezt nem enchanter gyártja. -
bélanéni
őstag
na, eddig nyomtam, egy LVL28 Warlock segített eljutni a Hordás területre, elárulta hogy tudom megúszni egyedül ezt a küldetést. Nem volt rossz, utána meg egy 42-es Warlock segített tovább eljutni a küldetés helyszínére. Elkezdtem csinálni, azt mondta innen már nem sok van vissza, és megvan az új macim.
Hordás terület elég nyomasztó, nem gyakran akarok visszajönni : -
Warrioroknak is van elég enchant.
pl +staminák bracer-re cipőre, (libramként van nadrágra és fej-re)
akkor strength-ek ugyanigy, chest-re +100hp vagy +4all stat
fegyverre különböző high lvl enchantok, +15str, crusader( Permanently enchant a melee weapon so that often when attacking in melee it heals for 75 to 125 and increases Strength by 100 for 15 sec. )
lifestealing (életerő szívás) stb stb, elég sok van...
Anulu:
ezek a socketes tárgyak úgy néznek ki dio2-ben hogy vannak lukacskák a ruciban, ahova lehet drága köveket tenni, vagy rúnákat. pl volt olyan ruci amibe csak 1 hely volt, de volt amiben 6 is elfért.
a rúnák ha helyes sorrendben tetted be őket akkor egy rúnaszót alkottak és hatalmas bónuszt adtak. pl ilyet:
Heart of the Oak (4 Socketed Staves/Maces) Ko + Vex + Pul + Thul
+3 To All Skills
+40% Faster Cast Rate
+75% Damage To Demons
+100 To Attack Rating Against Demons
Adds 3-14 Cold Damage
7% Mana Stolen Per Hit
+1 To Blizzard (Sorceress Only)
+10 To Dexterity
Replenish Life +20
Increase Maximum Mana 15%
All Resistances +30-40 (varies)
Level 4 Oak Sage (25 Charges)
Level 14 Raven (60 Charges)
+50% Damage To Undead
a Ko Vex Pul Thul a rúnák és ebből lett a rúnaszó a Heart of the Oak
WoW-ban nemtom hogy miként lesznek ezek megoldva de én valami ilyesmire gondolok. -
az majd csak kiegben lesz a socket-es itemek mint dio2-ben.
itt csak büvölni lehet, egy cuccra egy enchant megy fel. de itt se lehet mindenre.
legs-re és head-re csak librom of ***** -okat lehet feltenni és ahhoz is kell sok minden még pluszba.
pl most mage-mnek akarom +150mana-t tenni sityakra, kell 30g, kell egy black diamond, egy valami ami brd-ben bopos item, meg egy blasted-es q reward, vmi rágogumi
50en még nem sok reményem van brd-re, de ráállok az ügyre hogy mehessek hamarosan
Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest