- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
Aktív témák
-
Andras6800
senior tag
válasz
Viktor77 #4698 üzenetére
Most nem akarok nagyképüsködni, de én már láttam olyan fegyvert palánál, hogy amikor beadtam a linket a Guild chatbe, rákérdeztek, hogy hogyan csináltad, és hány száz aranyat kérsz érte?
A gond az volt, hogy nem az enyém, hanem egy paláé volt a cuccos! Ja, és narancs színű volt! Íme a kicsike:[link]! nagyon jól nézett ám ki! -
Andras6800
senior tag
Valaki segítsen! Én már nem bírom!
Szerdán feltettem az 1.9.1-es patcet a WoW-ra, és mindig befagyott! Nosza nek újraraktam a WoW-ot, és nem bírtam letölteni hozzá a patcheket! Ma délután azok is lejöttek! Megint felraktam az 1.9.1-et, még nincs kiválasztva a szerver sem, de amikor beírom a felhasználónevem, és jelszavam, és próbálok csatlakozni, csak kiírja, hogy connecting, és úgy áll! Nem csinál semmit!
Eccerűen nem igaz! Már kedd óta nem tudok WoWozni!! -
Andras6800
senior tag
Nem lehet, hogy azért nem megy a downloader, mert nincsen szerver sem?
Mi a véleményetek?
Inkább megpróbálom még holnap reggel is letölteni, és ha akkor sem megy, akkor talán letöltöm az adott oldalról! Azért köszi! Idegesítő, ez a szerdai egész napos leállás! -
Andras6800
senior tag
Segítsetek rajtam!
Újra kellett raknom a WoWomat, és a Blizzard Downloader nem működik! Honnan tudom letölteni a patcheket?? -
Andras6800
senior tag
Sziasztok!
Segítség kéne egy küldibe! SM-ben a Mythology of the Titans küldit kéne megcsinálnom! Azt tudom, hogy a Lybrary részben van az a könyv, ami nekem kell! De hol? Már 3X végigküzdöttem, de nem találom sehol! Segítsetek!
1.9-es patch mikor lesz már elérhető? -
Andras6800
senior tag
Sziasztok!
Már megint mi a f***** van Blizzardéknál? Magint nem megy a szerverem! (Darksorrow)! Igazán abbahagyhatnák a szórakozást! Múlt héten is evvel szivatták a népet!
Komolyan mondom, egy törtszerverrel nincs ennyi baj, csak azért nem kell fizetni! -
Andras6800
senior tag
válasz
tjhooker464 #2863 üzenetére
Na most szerinted én ezt honnan tudjam? Lehetett a cél ez is! Sokan nem figyelik a pénzüket, hacsak nem gyüjtenek valamire! Neki már volt párduca, tehát elméletileg nem számolgatja húszpercenként az anyagi helyzetét!
Még valaki mondja meg, hogy honorrangonként hogyan csökken a ló, és a tréning ára! -
Andras6800
senior tag
Sziasztok!
Gyors segítségre lenne szügségem! Az egyik Guild tagnak eltűnt 50 aranya!
Ma amikor bejelentkezet észre kellett vannie, hogy 50g-vel kevesebb van neki! A karakterét ugyan ott találta, ahol tegnap hagyta! A jelszavát megváltoztatta, és írni szeretne a Blizzardnak! A kérdés az, hogy hova írjon? Hogyan, és mit?
Köszi a segítséget! -
Andras6800
senior tag
válasz
Apophis #2286 üzenetére
Köszi a választ!
Eddig én is kevert ruházatot hordtam, és ezek szerint fogok is hordani!
Duskwood közepén van egy Sárkány! Ő egy völgyben van, egy nem működő portál mellett! Azt tudom, hogy rohadt erős, de van valami, amit érdemes tudni róla? Miket dob, hány 60-as bír el vele...? A játékban hol található még efféle bestia? Gondolom nem csak ez az egy van! -
Andras6800
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy magenak melyik a legjobban ajánlott ruhaszett? Olyasmi kéne, ami intellectre, és staminára tesz sokat, de a hivatalosan ajánlott is megteszi! -
Andras6800
senior tag
Sziasztok! Lenne két kérdésem!
1.: Elf Hunterrel hogy érhetem el, hogy tudjak fegyvert is használni?
2.: Az XP csik halványkéken megnő, amikor offline vagyok. Ilyenkor , amíg be nem telik a sötétebb kék színnel, 2X annyi XP-t kapok, mint amúgy! Pontosan, hogyan nő ez a csík, milyen gyorsan? -
Andras6800
senior tag
Sziasztok! Shadowhide Pendant nevű cuccból kéne nekem 10 darab, de nem tudom, hogy mit kell ölnöm!
Minners Union Card kitől szerezhető meg? ebből négy kéne! Deadmines (Dungeon) helyen kell valakiktől megszerezni, de még senkitől sem kaptam! Ugyan itt kéne megszereznem a Thistlenettle Badge nevű coccot az Oh brothers küldi keretében!
Légyszi segítsetek! -
Andras6800
senior tag
Valaki mondja meg légyszi, hogy merre van Stockade!
-
Andras6800
senior tag
-
Andras6800
senior tag
Nos utánnanéztem! A gnoll shokkoló nevű ezközzel lehet valakit visszahozni az életba! A honlap szerint ez fel is robbanhat! Erre mennyi az esély, És egy ilyen cuccot hányszor lehet használni?
-
Andras6800
senior tag
Hogyan tudok valakit feléleszteni egy varázslóval?
-
Andras6800
senior tag
-
Andras6800
senior tag
válasz
Andras6800 #1723 üzenetére
Mielött valaki belémkötne, itt ([link]) olvastam.
-
Andras6800
senior tag
Azt már biztosan tudom, hogy lehet petem, de hol szerezhetem meg Stromwindben?
-
Andras6800
senior tag
Ahol én játszom, ott tele van mágusokkal, és paladinokkal. priest ott is csak 6-6 van, az is 60 as szintű! A mágus tud láthatatlan lenni? (Valahol azt mondták, hogy igen.) ja és még azt mondjátok meg, hogy a villanást hogyan kell használni! Mert elvarázslom, ez egy dolog, de hogyan jelöljem ki, hogy hova teleportáljon?
-
Andras6800
senior tag
Valaki mondja meg légyszi, hogy hol találom meg VanCleef-et! Valamilyen barlangban kell keresni! A küldetést westfall-ban kaptam!
-
Andras6800
senior tag
És azt lehet tudni, hogy nagyjából mikor lesz kész?
-
Andras6800
senior tag
válasz
Darth_Revan #1595 üzenetére
És a 70 es szint??? Azt is így oldják meg! Kell a kiegészítő, ha tovább akarsz fejlődni szöveggel?
Miért nem lehetett ezt megoldani egy sima patchel, és 80-as szintig? -
Andras6800
senior tag
Sziasztok!
Az a kérdés, hogy a megjelenő kiegészítő hogy fog működni?
Vagyis muszáj lesz telepíteni, hogy játszhassunk, vagy lesznek szerverek, ahol a kiegészítővel felszereltek nyomják, és van ahol az alapjáték fut? Vagy, most ez hogyan is lesz? A karaktert is újra kell kezdeni? -
Andras6800
senior tag
Stomwindben hol találok portált Darnassusba?
-
Andras6800
senior tag
Hogy tudok olyan hirdetést feladni, amit minden fajtámbeli (ember) lát?
-
Andras6800
senior tag
Egy kérdésem lenne hozzátok! A PvP és a PvE között az is különbség, hogy a szörnyek milyen agresszivitással támadnak? Avagy hány szintel kell erősebbnek lennem egy szörnynél, hogy az ne támadjon meg? Ezt azért kérdezem, mert 11 es vagyok, és rendszerint nekemesnek az 5 ös szintű farkasok is.
-
Andras6800
senior tag
Mondjuk azt még mindig nem tudom, hogy hol vehetnék egy macskát! valaki segítsen!
-
Andras6800
senior tag
válasz
Darth_Revan #1362 üzenetére
Én végül is most a tűzre mentem rá! Aztán majd még meglátjuk.
-
Andras6800
senior tag
Peteket hol lehet szerezni, mert a wow honlapon csak a kezelésük van leítva, de hogy hol, és hogyan szerezhetőek be, az nincs. PL egy macskát hol tudok beszerezni?
-
Andras6800
senior tag
válasz
tjhooker464 #1340 üzenetére
Na, hát végül is PvP re mentem. Eddig minden király, és már 8 laveles vagyok. Most azon töröm az agyam, hogy a talentpontjaimat, majd mire költsem a három talentfa közül(tűz, jég) Én e kettő között filózóm. Mind a kettőben vannak jó dolgok. a kérdés az, hogy a varázslatokhoz miben járulnak hozzá ezek a pontfelvevő fülek, azonkívül, hogy egy- kettő ad egy új varázslatot.
-
Andras6800
senior tag
Nem tudom eldönteni, hogy milyen szerverre menjek! PvP re, vagy normalra! segítsetek! Tudom, melyik, melyik, de kéne segítség is. PL a normalon is vannak olyan események, amikor a horda, és a szövetség egymásnak esik, vagy ez csak a pvp-n van?
-
Andras6800
senior tag
válasz
tjhooker464 #1333 üzenetére
Igen! Ha arra gondolt, amire én gondolok, akkor bocsánatot is kértem érte!
-
Andras6800
senior tag
válasz
tjhooker464 #1329 üzenetére
Bejelentkezés elött, vagy után? Én a bejelentkezés elött láttam egy nagy ablakot a bal oldalon, de amikor rámentem , és bejött a szerverlista, nem tudtam őket kiválasztani. Ahol kék nyil volt, ott sem csinált semmit. Konkrétan megyik részét olvassam el, mert már elég sokat végigolvastam (Történelem, mágus, összas hátasról a leírást, sámán, ember, törp, meg még az alapok fejezet alatt bekukkantottam néhányhelyre)
-
Andras6800
senior tag
válasz
tjhooker464 #1324 üzenetére
És ezeket hogyan lehet növelni? Honnan tudom, hogy éppen hogy áll az előfizetésem? Vagyis hol tudom megnézni? Most raktam fel a gamet! Már regisztráltam, és az 1.8 as patch is most jön le. A kérdés az, hogy szervert hol lehet választani, vagyos hogyan?
-
Andras6800
senior tag
válasz
faber24 #1310 üzenetére
karakterlapon, ahol van a karakternek, egy teljes képe, meg a tulajdonságai (Srenght..) Ott a kép mellett van 5 db kocka alakú jelzés számmal a kesztyűtől a csizmáig tart, a kép felé függőlegesen. Van ott egy zöld, egy kék, egy piros, egy sárga, és egy bordo valami mennük, es még egy-egy szám. Esetemben 0? ez mi? Ezek a fülek mit jelentenek?
-
Andras6800
senior tag
Még egy-két kérdés!
1 Mik azok a kocka alakú fülek a karakter képe mellett a jobb oldalon, amibő 5 van? Nekem mindegyiken 0 van? Ezek mire jók?
2 Ha laölök egy másik játékokst, azért kapok XP-t? -
Andras6800
senior tag
Azt mondja meg valaki, hogy milyenek a pingek4 Pl az ajánlott oldalon!
-
Andras6800
senior tag
Én próbaként játszottam vele tört szerveren, hogy milyen! Ott a max szint 260 as volt, de 80 után már nem tudtam mit csinálni! De mivel tetszik a játék megrendeltem eredetibe, ha minden igaz kedden meg is jön! Akkor ez a probléma itt nincs. Ott ember mágus votam, és igen csak fura volt a felállás4 A pyroblast amúgy ott 890-et sebzett, az életem meg 6000 volt úgy , hogy a Stamina fele a ruháktól jött! A mannám is elég kevés volt. Ez a valóságban hogy van? Na akkor mi is az a dolog! Úgy van teljes terjedelmében, de mit jelent?
-
Andras6800
senior tag
válasz
tjhooker464 #1252 üzenetére
Én még csak most ismerkedem a játékkal! Mi ez a BWL? Netán egy ruhaszett? Mi az előnye a sima cuccokkal szemben?
-
Andras6800
senior tag
Én ember mágus leszek a játékban! Mi róluk a véleményetek?
A másik, hogy ha elérek egy olyan szintet, ahol már a világ 60-62 es lényei, asszem ezek a legerősebbek, sem adnak XP-t, akkor hogyan tudok továbbfejlődni?
Van e magyar szerver, vagy melyiken van a legtöbb magyar? Pl. ti? -
Andras6800
senior tag
Két kérdésem lenne!
Az egyik az, hogy a szintlépéseknél bekövetkező manna, illetve életerő növekedés függ attól, hogy az XP-t öldöklésből, vagy feladatok megoldásából szereztem, vagy ezektől független, és előre meghatározott. A másik, pedi, hogy az emberek vehetnek úgy griffet, mint lovat, vagy csak utazásra használhatják? -
Andras6800
senior tag
Valaki segítsen!
-
Andras6800
senior tag
Sziasztok! Van egy nagy problémám, ami mihamarabbi segítségért kiált. A baj az, hogy 15 szintű vagyok, de az életem, még mindig 202. Rájöttem, hogy a manna, az élet, és a regenerálódásuk a karakter alatti tulajdonságoktól függ! Ezeket hogyan kell növelni? At Armort a cuccokkal, amit magadraaggatsz. a Spiritet, és az Intellectet a varázslásokkal, asszem, mindenesetre ezek 50 -en vannak. A gond a Strengthel, a Agilityvel, és a Stamiaval van. A kérdés, hogy ezeket hogyan lehet növelni.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest