- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Lucifer: grat
srácok nagy kérdésem lenne. nemtom ki használja még a wowos theme-t windowsban, de nekem gondom van vele. az a problémám, hogy az ablakok állapot sora sötét és fekete betűkkel van írva és marha nehéz elolvasni a szöveget. ez főleg thunderbird-nél zavar mikor töltöm le a leveleket és nem látom hogy mennyit fogadok
ezt a fekete szövegnek a színkódját hol lehet átírni -
válasz
tjhooker464 #4933 üzenetére
nyuszi a legaranyosabb
-
válasz
tjhooker464 #4892 üzenetére
hát jah
-
van egy hasonló addon mint a kos-list, vagyis ez a kos-listnek a továbbfejlesztett változata, a neve Opium , marha jó, nagyon sok funkció és egyszerű a kezelése.
akkor jeleznek be ezek az addonok ha egy ellenségre viszed a kurzort és fenn van a listán. egész guildeket is lehet rátenni, én mondjuk az olyanokat teszem fel akik többször leöltek, pl the reckoning (bocs maross, Veled kivételt teszek, téged nem nyírbállak meg)
-
válasz
Polacheck #4820 üzenetére
kösz kösz
ja majd megírom a köv topicnak az üdvözlő szövegét és majd 5k után megnyitom
és egy kis érdekesség, amit kedves klán és druidtársam alkotott.
akár ezt a címet is adhatnám a topcijának: a druid is olyan jó tank mint a warrior? [link]
és druidként MT volt MC-ben -
válasz
tjhooker464 #4809 üzenetére
áh, értem, én gypsyt használok, és ott kiriodik
-
válasz
tjhooker464 #4800 üzenetére
az uui-s barok alatt mit értesz?
a plusz barok alul, vagy a party mellé betehető ikonizék -
azok voltak a szép idők, SS vs TM
most szilveszterkor is rendeztünk egy ilyettök jo volt kicsit nosztalgiázni
más: nemrég volt 2 hordás darkshire-ben, 47-es warrior és 48-as druid. nézelődtek a városba befele, és a warriorra rárontott egy 55ös őr(akkor épp rugommal stealthben követtem az eseményeket) többse kellett, mikor menekülőre fogta az arc, nyomtam rá egy cheap shotot és nem is kellett több
jött a honor
-
Kedves Taltos
hát igen hunstars-os vagyok
régen nemtom milyenek voltak, de már egy jó ideje sztem nem csinálnak ilyet. bár klánban nincs ilyesmi szabályozva, mivel pvp szerver, midenki potenciális ellenfél, és itt üt be az emberi IQ, ami nálunk sztem kisebb mint más klánoknál, mivel vannak 18-20 év alatti playerek is, akik élvezik az easy killt.
a csapatos campelést meg csak úgy tudom elképzelni, hogy ha egy klán nálunk kos-list-re kerül, ilyenkor mindenkit akit látunk megeszünk reggelire. mert volt oka felekrülni a listára.
Redrock berserk-kellel nekem csak egyszer volt negatív élményem, de az régen volt. 5en lecsaptak wpl-en és rámültek. ennyiaki többet tud játszani, mint pl Te vagy mások, azok lehet többet vannak corpse campelve, mint amennyit én voltam (remélem érted
tehát többször találkozhat parasztokkal mint én)
egy másik mtörténet. kicsi mage-em 52-es, épp searingben kveszteltem, keleten van egy dark iron camp, ott nyirbáltam a törpöket, és átgyalogolt rajtam az mc-be vonuló Poison Thornsegy warrior leszállt, rámchargeolt lootolás közben (2k ms mellett,
) többiek meg röhögtek. még a /rude /spit macromat se tudtam ellöni
Már azt is hallottam hordásoktól, hogy az a felvételi, hogy 1-2 órát kell tagok előtt egy low lvl-t kempelni.Te, ez tetszett
nem, nálunk nincs ilyen
-
-
no megint sikerült egy jó hosszú hsz-t összehoznom
(#4640) anulu:
Több móka-peted is lehet, nekem a gnómom rugommal nyuszim van, és az a vicces hogy majdnem akkora mint én vagyokplusz poén, mikor elő van véve a móka-pet és én meg láthatatlanul közlekedem akkor a nyuisz ugye követ de nem látják hogy kit követ és szoktak nagyokat nézni hogy ez emg mi itt
nemtom hogy hordásoknak hol lehet q-eket 33on felvenni, de sztem desolace jó hely. 38-40-en meg úgyis mész majd scarlet monastery-be. utána meg 40 fölött meg uldaman.
(#4645) taltos:
Szeva Taltos Pajtiköszönjük az élmény beszámolót, én személy szerint szeretem az ilyen és hasonló történeteket
ja és btw nem kellett volna off-ba tenned, nehezen lehet olvasni
de ez egyéni szoc.prob.
egypár héten belül összefogtok szokni még jobban. és lesznek majd sztem nálatok is szópárbajok lootok miatt, hiszen emberek vagyunk. nálunk is van ilyen, engem nem érint, mert nem high lvl instázom sajnaés ami miatt nem high lvl instázom amiatt nem is vagyok trollbane-en. dial uppal nem sokat tudok játszani és amennyi iődt töltök wow-val így azt bs-en töltöm. 2. 60-as karim már csak 8 szintre van a végkifejlettől
(#4647) faber24:
jaja tudom hogy volt ilyen bétában. de nem kellett oda pom-pyro ha láthatatlan akkor ugyse tudja honnan kezd castolni és 6mp stealthben nem nagy cuccutána pom frostbolt hogy lelassuljon a drága, vagy egy fireball-t pom-mal
de ez már csak elme-játék
(#4648) BatemanX:
Én jobb szeretem mikor a NE warrior kicharge-olezért is inditottam egyet
(#4649) AMD-s:
Nincs és nem is várható a közeljövőben.
(#4664) Karesz199: -
gadgeztan, tanaris
majd oan 10 szint mulva már nyomhatod ott az ipart
a másik frakcioét nem,
az egy 3. ah ''tipus''. van allys ah, hordás ah és ez a semleges ah. ott bizniszelhetnek allysok és hordások. több pénzt von le mint a neked hordás, allysnak allys ah. több nyereséggel dolgoznak a goblinokasszem goblinok vannak ott
[Szerkesztve] -
altató varázslat? ezt tessék bővebben kifejteni mert sztem nem tud ilyet mage
thottbot.com-on minden mage spell fenn van.
de én altatni nemtok 52es magemmel
szerk: ja és griff csak utazni vannem lehet venni, bár multkor láttam egy arcot repülő mounton de fingom nincs mi a rák volt az
hordás kari volt
[Szerkesztve] -
nem tudom. én nem járok sajnos
dial up mellett nem tudok lemenni, mert csak lagg és dc hegyek lennének sajnostöbb kárt okoznék mint amennyit érnék
druidomnak még egy lila cucca sincsen, első sztem a darkmoon amu lesz neki
amig nincs szélessávom addig 40fős instákba nem nézek le, nincs értelme
mod: btw kite az mit jelent? mert már hallottam párszor de nemtom
[Szerkesztve] -
válasz
faber24 #4563 üzenetére
lol az a mace
staff se kutya. most mage-mnek akarom összetarhálni a maraudonos karodt, de le kéne jutni meg ki kéne dobnia
mod: faber, ugye Te linkelted azt az oldalt ahol fel van sorolva melyik szintekre milyen cuccok vannak, megtennéd még egyszer? elfelejtettem elmenteni
[Szerkesztve] -
No úgy hiszem itt az ideje betenni ezt is az első hsz-be: -sztem a karik fölé kéne
A játék nem ingyenes, ha esetleg nem tudnáda következő pár sorban erről beszélek.
Az alapjáték kb. 10.000 HUF-ba kerül +-ezer ft eltérés lehet (sztem).
Ebben a csomagban van a játék, egy 10napos guest-pass (amit esetleg odaadhatsz havernak, hogy kipróbálja), és 1 hónap ingyen játék, plusz egy-két apróság ami most minket nem érdekel
Ha letelik az egy hónap, akkor a következőképpen tudod fizetni a havidíjat, bankkártyával, vagy GameCard-dal (GC)
a GC ára kishazánkban 6700 HUF körül mocorog, mely 2 hónapos játékot biztosít.
Ha bankkártyával szeretnél fizetni akkor bizonyosodj meg róla, hogy internetes tranzakciókat támogat-e a banki számlacsomagod, hívd fel a bankod bővebb infoért. általában dombornyomott kártyákkal lehet fizetni a játékot. Ilyen fizetés esetén úgy néz ki a dolog, hogy 1,3 illetve 6 hónapra lehet előfizetni. 1 hónap ára: 12.99€, 3 hónapé: 35,97€, 6 hónapé: 65.94€
[Szerkesztve] -
-
érdekességet fedeztem fel magamnál
ha nem ugy lépek ki a wowbol hogy logout, back és exit a user/pass résznél, hanem egyből exitelek gameből akkor kékhalállal ujraindul a gépem
ez még nem is lenne gáz, de minden addon elfelejti a beállításait és az azért gáz -
válasz
tjhooker464 #4510 üzenetére
ja, ajánld Parcinak
vagy ha Polacheck errenéz akkor majd felvilágosit minketvagy egyik moderátor a sok közül
[Szerkesztve] -
heart of fire-t hol farmoljak?
felwoodban voltam azoknál a pocsojáknál de 2 esett 1 ora alatt kb -
Üdv köreinkben!
az első 30 nap tényleg ingyenes. regisztráláshoz mindenképpen kell egy GC (gamecard) vagy egy bankkártya számot megadni, ez elkerülhetetlen. ha nem képes internetes fizetésre a kártyád az sem gond, írd be annak a számát, max amikor le akarja majd vonni a kátyárol a pénzt nem fog sikerülnién junior kártyával regeltem anno, de most már van rendes kártyám amit használok.
ha nem fogadja el a hitekártyát akkor sztem fog majd kldeni valaki neked priviben egy számot (halljátok ph arcok? küldjetek) és azal probáld meg.
a 10napos guest passt meg sztem ne hasnzáld el. mert ha odaadod egy haverodnak aki utána meg is veszi a játékot akkor kapsz még egy honapot a blizztől ingyen
szoval probálkozz a bankkártyáddal, sztem el fogja fogadni -
hmm hát akkor az lesz...kiírtom majd a mage-el a sárkányokat és visszalogolok rugoval és learatom
-
én kis rugommal (lvl32), most vettem fel a skinning-et mining mellé, és már lvl25-28as mobokat tudok nyuzni. de nagyon hamar fel sikerült huznom.
és neki ugy nézem nem kell nagy karitol majd pénzt utalni mert össze fogja tudni bányászni/nyuzni a pacira valot. most van 30g-m, mult héten még nem sok volt, bár sztem játszottam vele összesen 1-2 napot (/played) -
steve, ma láttalak ab-n
-
-
vki dobja át msn-en a 1.9.1-es patchet plssss
-
-
Vikthor légyszi cseréld ki Silverrock profil-linkjét erre: http://hunstars.hu/roster/char.php?name=Silverrock&server=Bloodscalp
Numyne-jét pedig erre: http://hunstars.hu/roster/char.php?name=Numyne&server=Bloodscalp
mind2 bs ally, köszi -
válasz
faber24 #4163 üzenetére
ez a rouge tracker mire szolgál?
nekem vmi rouge helper-em van ami mutatja a gouge meg sap stb idejét hogy meddig tart ilyen csíkon de sztem ismered.
bg-s és honoros addonok nekem se akarják az igazat. néha ebdobnak egy hibaüzit
még vmi, adodnoknál látok ilyen blizzes addonookat, bg-s is van, és mellettük load on demand, meg egy load gombot, ez mire jo -
itt kicsit belejavítok, ne vedd rossz néven kedves maross
3 pet lehet, egy Nálad, 2 meg az istálloban, az istállo egy npc sok szetm minden városban van. és onnan kiveheted.
de akármilyen peted lehet, ha pl meguntad a macit és van már kettő másmilyen az istálloban (pl egy madár, és egy farkas) akkor elengeded a macit és befoghatsz egy bármiylen másik állatot, pl baglyotde azt ki is kell képezned ujra, felfejlsztened stb stb.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kuponkunyeráló
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged