- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Apophis #4120 üzenetére
A sorállós, bugos, laggzós résszel teljesen egyetértek, DE: ''ahonnan a büszke horda mind egy szálig kilép'' - erről volt egy elég szép kis vita wow.hu-n, a lényeg, hogy míg nálatok 1-2 óra a bg-re való bejutás, addig a hordásoknak várni sem kell. Épp ezért ally érdek, hogy minél tovább tartson a wsg, a hordások meg úgy tudnak érvényesülni, ha minél előbb vége van, akár /afk-val. Egyébként horda oldalon már aki komolyan akarta az elérte a rank 10-et, 11-et, 14-et, szóval ne várj elite csapatokat. A tegnapi AV egyébként 9h35 percig tartott...
-
KoRner™
tag
válasz
Apophis #2833 üzenetére
Szerintem az új faj nem rossz 5let... a lényeg, hogy rendesen illesszék bele a történetbe, akkor semmi gond nem lehet. Mondjuk a két kontinens közötti szigeteken valami új faj, vagy éppen Outlandsen. Esetleg berakhatnák a Goblinokat semlegesnek.
Vagy mondjuk a Caverns of Time megnyílik, és a régi világból jön pár régi faj. Bár most egy se jut eszembe, ami régen volt, de már nincs. Vagy legyen irányíthatóak az ősök.
Darázsfészek nevű kicsi fa keres csapatot eljutni Darnassusba az apuhoz.
Esetleg: WTB [Goblin Shradder] fodrászathoz alkalmas.
Mondjuk a nagák se lennének nagy hülyeség, hisz elméletben az élőholtak ellen küzdöttek TFTben. Illidan se volt rossz fiú, csak úgy csinált. Bár akkor a nagák kezdőhelyét nemtom hol kéne csinálni. Valami halneveldében Stormwind mellet.
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
válasz
Apophis #2425 üzenetére
A duskwoodi a legkönnyebb. Az Elysium of Eternity (volt RF), azt szokta csapkodni néha. A hinterlandsival már nem bírnak, amikor még náluk voltam nem sikerült megcsapniuk. Igaz bugos volt, mert ugye mikor jön a 3 kicsi, addig a nagy alszik. Na, ez a barom sárkány nem aludt. Nem tudom azóta sikerült-e nekik.
-
Andras6800
senior tag
válasz
Apophis #2286 üzenetére
Köszi a választ!
Eddig én is kevert ruházatot hordtam, és ezek szerint fogok is hordani!
Duskwood közepén van egy Sárkány! Ő egy völgyben van, egy nem működő portál mellett! Azt tudom, hogy rohadt erős, de van valami, amit érdemes tudni róla? Miket dob, hány 60-as bír el vele...? A játékban hol található még efféle bestia? Gondolom nem csak ez az egy van! -
F-ECT$
titán
válasz
Apophis #2286 üzenetére
Láttad a netherwind setes mágusos videót, amit pár napja linkeltem? Azért eléggé jó az is, sőt az arcanist szvsz alig rosszabb (Statok kb ugyanaz, kevesebb spell dmg, de arra ott vannak a trinketek, gyűrűk). Persze jobbat is össze lehet szedni (ugyanez van warlocknál is), de egyrészt a pvp setért nem érdemes 3 hónapig napi 12 órát játszani, a nem setes jó itemek pedig elég ritkák. (Azt mondjuk úgy éri meg gyűjteni, hogy te vagy az egyetlen mage, aki nem visz mc-ből setes itemet, csak nem setest.)
-
Esmein
nagyúr
válasz
Apophis #2178 üzenetére
Nem igazán lehet megölni a palát és nem azért, mert nincs rá jó módszerem.
Leverem 1-5%-ra, feldobjaa shieldet, healel, addig én kötözök. aztán leverem megint 1-5%-ra, felrakja immunpecsétet és healel. Aztán neadjisten beüt néhány crit megint lemegy 1%-ra, laying on hands és csak aztán hal meg de ez alatt a 2 perc alatt lazán odaérnek a haverjai ironforgeból ^^ Ja és még tudnak potiont is inni, amivel nem vagyok szintén előrébb. -
maross
nagyúr
válasz
Apophis #2003 üzenetére
ahogy a szakerto ur mondja. ha az elso stunbol ki tud jonni a mage blinkkel vagy ice blockkal, onnan mar a mage van elonyben. olyan nincs hogy egybol levagod, ahhoz valami hihetetlen mak kell. utana ha vanishelsz egybol es nem tud be frost novazni, akkor meg jo vagy, amugy nemigazan. de szerintem a rugo meg tipikusan olyan kaszt, ahol a legnagyobb szoras van tudas teren, itt jon ki legjobban a playerek kozotti kulonbseg. pvpztem olyan rugoval is, akinek ha megvan minden skillje, egyszeruen nem tudom leutni. de a legtobbjuk weekend warrior szerencsere
-
-
Wolverine
félisten
válasz
Apophis #1465 üzenetére
A jelek szerint a kieg megvásárlása a következőkhöz lesz szükséges:
- be tudj lépni Outlandsbe/néhány egyéb, még nem részletezett helyre
- BE karit tudj indítani
Viszont a dolgok egy része az alapgame-mel is elérhető lesz, nyilván adnak majd listát idővel.
(yahh, azért a Warcraft2-ben már voltak az allynak gnóm engineerei...)
-
F-ECT$
titán
válasz
Apophis #1384 üzenetére
AV-re 1 órát érdemes szánni. Azalatt jönn 200hk és kész. Tegnap egyébként döntetlennél elkezdtek kilépni horda oldalon, csak azt nem tudom, hogy miért... WSG-t kibaszottul unom már és egy elhúzódó csata qrvára kevés honort ér. Szerintem az AB a legjobb, persze mikor 2000 - 120 a vége, akkor nem hiszem, hogy sok honort kap érte a vesztes csapat, de általában 2000 - 1500 körül van vége és így a vesztes csapat sem üres kézzel távozik.
-
faber24
őstag
válasz
Apophis #1384 üzenetére
A pala gyenge. 60-ig eltoltam, tehát tudom. A SoC az egyetlen értelmes sebzése lenne, de az is szerencsealapú.
Az, hogy egy Legendary (vagy vmi jófajta epic) fegyverel sebez, sokat nem jelent...
Egyébként szerintem minden kasztnak választani kell, hogy pvp vagy pve buildet használ. Én a mageket még a legszarabb talent-buildel is veszélyesnek tartom.... -
BatemanX
tag
válasz
Apophis #1384 üzenetére
'' Legjobb szerintem a WSG, lemosunk titeket és 1.6k honor, nem rossz .''
Khm...
Hát hogyne, persze...free action potion betárazva? Ally oldalon minden PvP-ző felvette szépen alkímia/herbalizmust?
Tény egyébként, hogy sokat fejlődött az ally PvP-ben, messze vannak már azok az idők, amikor 5-ből 4x biztosan horda nyert, néha 8 emberrel is. Ennek ellenére a fenti mondatból sugárzó önbizalom még elég gyenge lábakon áll, elég ritka az olyan eset, hogy csak úgy lemostok minket (Persze, tudom, ilyenkor a standard válasz: ''Hát, amikor én játszom, mindig nyerünk, csak ebből indultam ki.''). Ja, amúgy megragadom az alkalmat, hogy általad üzenjek drága Coxx nevű allys pajtinak. Légyszi közöld vele, hogy WSG nem arról szól, hogy megszerzem a zászlót, beállok vele a temetőbe, magam köré gyűjtöm a maradék 9 embert és 1,5 órán át állok ott mint a bánatos fasz. Az, hogy a FR a temetőben áll akkor stratégia, ha van valami elképzelés arra, hogy a saját zászlójukat hogyan szerezzék meg.
A mage problémával egyetértek, US WOW fórumon még a ''work as intended''-et legtöbbet hajtogató Blizzardos figura is elismerte, hogy ezeknek a problémáknak egy részével kell és fognak is foglalkozni.
[Szerkesztve] -
-Jackson-
őstag
válasz
Apophis #1346 üzenetére
pedig nagyon fílinges a PvP szerver
. igaz sokszor kell anyázni, de a bosszú is olyan édes
. képzelj el ilyet: két lvl 43 orc warrior farmolgat badlandsben. egyik pillanatban az egyik mögött a semmiből előbukkan két lvl 45 NE rugó. a hordás meghal, de sikerült neki rendesen megsebesíteni az egyik kajlafülűt, így a másik orc végez mindkettővel. res után a rugók újra próbálkoznak, ezúttal azonban 2:0 a hordának. itt ugye már fordult a kocka, kicsik kempelik a nagyokat
. harmadszor is megaláztuk őket. egyszer még meg megpróbálták, 2:1. na már ezek miatt is megéri a PvP szerver
. meg amikor az alli bepróbálkozik TM-nél, aztán AB bejárattól kb 15sec-es repcsi tarren
. mindig megyek hazazavarni őket, volt hogy abba torkollott a dolog, hogy vagy 3x vágtuk le a windraiderüket
. ha van időd és kedved egy új karit felvinni 60-ig (mert mondjuk más kasztot is kipróbálnál), akkor mindenképpen érdemes betesztelni.
más: ha mákom van, délre már Rank 9(Battle Standard: 1500HP, 45yard sugárban 15% stamina a partitagoknak, 2min időtartam, 10min CD), feltéve ha eléglesz hozzá a ~210k honor. de valószínű még nem lesz meg. ennél több időt pedig már nemtok rászánni...
-
BatemanX
tag
válasz
Apophis #1289 üzenetére
Ezzel most vitatkozni akartam, de aztán rájöttem, hogy qrvára igy van, ahogy leirtad.
Legviccesebb amúgy a frost vs frost tiszta játszma szokott lenni. Futunk egymás felé, szinte hallom, ahogy ő is veri counterspell gombját, hogy el lehessen sütni, amint hatótávba érünk. A mákosabb el tudja nyomni a counterspellt, a másik amint letelik a silence, szintén elnyomja, ekkor 5 mp telt el a csatából, leszedtünk egymásról ugyanannyi hp-t. Ekkor körbetáncoljuk egymást, egyszerre frost novázunk és állunk mindketten jégbefagyott lábbal és másodpercre pontosan ugyanakkor elnyomjuk a CoC-ot. Ez a tükörjáték kb addig megy, ameddig a szerencsésebben critelő nem nyer. -
BatemanX
tag
válasz
Apophis #1265 üzenetére
Alig várom már, hogy duelezz egyet F-ECT$-el. Durva meglepetések fognak érni.
Én 1-2 hete nyomtam vele kb 8 duelt, ebből 1x tudtam megverni. Ha fire/arcane lennék frost/arcane helyett, jó critekkel ez talán 2 is lett volna. Ja és persze olyankor tudtam megverni, mikor imppel volt. Próbálhatod te az instant nukeos mókákat, ha a csata kezdete után 1 másodperccel már silencelve rohangálsz fearben, miközben a felhunter még az arcane intellectet is lerágja rólad.
De mellőzzük a szájkaratét, duelezzetek és írjátok be a végeredményt! -
F-ECT$
titán
válasz
Apophis #1247 üzenetére
Jó ez a szócsata
Szóval én sl lock vagyok, felhunterrel mászkálok. Annak 205-ös all res-e, nekem +60 all resem van. A dotokat 1.8-ban erősítették, és a 3-ból amit rádrakok, csak 1-et tudsz leszedni. A sl miatt a sebzés 30%-át viszi a felhunter, aki szintén tud silencelni. BG-n kis eséllyel fogunk találkozni, szóval szerintem valami eldugott helyen kellene találkoznunk, és duelezhetünk egy jót
-
F-ECT$
titán
válasz
Apophis #1241 üzenetére
-''Más kasztot még nem láttam 8-10 ellenséget megölni egyedül.'' - persze, ha mind 20% hp-n van
-bm pet lever egyedül, míg lejár a buff (vagy ha nem is, a hunter is lőd beléd szépeket annyi idő alatt...)
-priestet szétszedi egy sl wlock
-wl ellen csak critekkel van esélyed
-''Ezek duel tapasztalatok, mert az a valódi pvp'' duel = valódi pvp
-''Szóval majdnem minden verhető.'' - kivéve wlock, priest, bm hunter, epic wari, rugó -
F-ECT$
titán
válasz
Apophis #1226 üzenetére
Nehéz egy picit a mágusok élete, de csoport pvp-ben eléggé jól jön az AoE-jük
Másrészt, mint minden casternek manapság egy picit a védekezés felé kell orientálódnia. Lockoknál is a demonos build a nyerő, és mágusoknak is jobb a frost build szvsz. Persze egy jó lockot még így se győznek le, de a többi kaszt ellen nagyobb az esélyük. (Lockként persze könnyű a dolgom, shadow resistje max a papoknak van.) A frost buildről pedig BatemanX tud többet mondani
-
Viktor77
titán
válasz
Apophis #1220 üzenetére
Óh, szegény Mage!
Ha nem kapja hátba egy rugo akkor szemtől-szembe bárkit elver. Olyan rossz lehet neki.
Haverommal erről beszélgettünk a minap. Ugye elméletileg egyenlőség van a kasztok között. Akkor miért van az, hogy én a Palámmal 10-ből 10x vesztek egy Mage ellen? Eleve esélytelenül állok oda. Ha leveszem a fél hp-ját, akkor már király voltam.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest