- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
A questeknek nézz után az Allakhazamon. Minden ott van, általában még koordináták is...
Az meg, hogy melyik a te szintednek megfelelő hely, egy egyszerű addonnal kiíratható: [link], illetve [link], ennek alapján simám eldöntheted, ez neked való zóna-e.
Amúgy a legtöbb kérdésed tényleg iszonyú triviális, és vagy elhangzott már, vagy nagyon kis kereséssel megtalálható rá a válasz...
mod: Yahh, és bármi kérdés esetén javasolt a wow.hu használata is...[link]
[Szerkesztve]
-
F-ECT$
titán
Majd azzal töltöm az időmet, hogy ellapozok egyesével a 78-as, 98-as meg a 251-es képhez, megnézem, és kitalálom, hogy milyen itemeket látok, mindezt úgy, hogy egy csomó tárgynak ugyanaz a grafikája. És hogy hogy lehet képet feltölteni? Ki nem találod: a submit gombbal b+. Komolyan: ennyi iq-val hogy a f...ba tudsz játszani a wow-val? (Bár elképzeléseim vannak...)
-
LucifeI2
őstag
Lehet, hogy akik írtak azok nemtudják a kérdésedre a választ, és most mindenki írja be hogy Nemtudom? Az ilyen kérdések meg hogy hol küldizzek... Ez magától értetődő áltlában ha egy helyen megcsináltad az utcsó q-t, ad egy olyat hogy menj ide meg oda és vidd el ezt a levelet, nah ott folytasd a q-zást... Én is most leszek 40 de nem kérdezgetem hogy hol q-zzak. Majd ha 40 leszek megnézem hol nem halok meg gyorsan, és ott folytatom a q-kat. De sztem Tanaris lesz, meg Booty Bay-be is megcsinálom a q-kat.
-
Stone82
aktív tag
Jó MoneyM én kimondom miért nem. Lehet ezért nem fogsz szeretni ,de sajnos én kimondom amit kell. Azért nem foglalkoznak már veled, mert folyamatosan triviális kérdéseket teszel fel, amikre a választ körülbelül 5 perces netezéssel meg is találod. Ezenkívül orbitális baromságokat is szoktál kérdezni, ráadásul ahogy elnéztem a beírásaid 99%-a kérdés,kérdés,kérdés. Pedig ha vennéd a fáradtságot gyorsan megtalálnád mindenre a választ,akár itt ebben a fórumban is, csak keresni kellene (ráadásul van egy keresési funkció is).
Nah mindegy lehet leszólni, elmondtam a véleményem. -
LucifeI2
őstag
Sztem menj át Stranglethorn Vale-ba, én is most ott q-zok mondjuk én 37-es vok.. de 36-ra azt a helyet ajánlom.. egy csomó q ilyen ölős, amivel alapból fejlődsz... ráadásul az item droppok is kis százalékúak tehát sokat kell megölni belőlük, és a mobokat jobb úgy ölni hogy ölöd vmiért. A másik meg hogy 90%-ba mindig van ott ally-s.
Tehát még a honorom is nő..
Márha hordás vagy.
-
LucifeI2
őstag
1. Regisztrálsz az oldalon.
2. Letöltöd a WoWreadert
3. WoWreaderbe beállítod azt a nevet és jelszót, amivel reggeltél az oldalon.
4. Elindítod a WoW-ot, belépsz a serverre.
5. Kilépsz a WoW-ból.
6. Refresh gomb.
7. Upload gomb.
8. Aztán a profilodba My charcters.
Elvileg így.lehet kihagytam vmit.
-
faber:
want to be rouge
moneyM: mivel votl egy 60as karim és annak volt pénze így nem sokat kellett bejlódnom a mage-emnek a gépkacsájával. nem voltam gnomereganban, vhogy kimaradt, mármint a mage-emmel, sőt stockade-ot is kihagytam. meg scarletet is
azóta játszom amióta megjelent a wow+2hét. nem tudom hány nap játékidőm van.de nem power leveling-re törekedtem. -
faber24
őstag
Ezek elég hülye kérdések (már elnézést) ha már egy kicsit játszottál WoW-al (és szerintem már igen)....
40 ott lesz meg, ahol átléped az xp-határt, tök mindegy, hol küldizel, ahol olyan szörny van, amit le bírsz venni...(na persze a lvl5-ös gnollok ütögetése Elvyn forestben elég lassú fejlődéshez vezet lvl32-n, de gondolom ez logikus)...
Instából ne számíts sok money-ra, mert ott nem jön sok (eleve 5 felé oszlik)...ha pénzt akarsz, menjél egyedül mob-okat farmolni a pusztába...
[Szerkesztve] -
lvl32, akkor még gnomeregan.
ami cucc rajtam van azt vagy vettem ah-ból vagy varrtam magamnak.
a 3 db 14 slotos táskát vette a nagy karim és átküldte mail-ben. 2-3g körül van nálunk bs-n ah-ban ez a típusú szatyor.
fejlődés, tipikus frost-arcane mage-et építek. arcane-ban elmentem az imp counterspell-ig és a többit meg frost-ra pakolom, a következőképpen:
Improved Frostbolt Rank 5
Ice Shards Rank 5
Improved Frost Nova Rank 2
Piercing Ice Rank 3
Cold Snap Rank 1
Arctic Reach Rank 2
Shatter Rank 5
Ice Block Rank 1
Improved Cone of Cold Rank 3
Frostbite Rank 5
Ice Barrier Rank 1
Frost Total: 33
Arcane Subtlety Rank 3
Arcane Focus Rank 2
Arcane Concentration Rank 5
Improved Arcane Explosion Rank 5
Evocation Rank 1
Improved Counterspell Rank 2
Arcane Total: 18
neck-ek meg esnek szinte bárhol, de akár questekért is lehet kapni, de ne kérdezd hogy melyik q-ért mert én sem tudom. -
-
maross
nagyúr
ezt egy kicsit modositanam. tort szerver annyira lagol (akadozik, utsz egyet es 3mp mulva tortenik valami, teleportalsz egyet, kozben elore futsz, es 3mp mulva ugyanoda teleportal ahova mar eljutottal, ha nem hatrebb, stb), hogy csak keso este, vagy delelott lehet jatszani rajta. es meg nem is ez a legnagyobb gondja, hanem egy csomo eletbevago tulajdonsag es quest elerhetetlen rajta. petekrol, aukcios hazrol ne is beszeljunk. egyszeruen nem osszehasonlithato a ketto, blizzardnak valahogy sikerult ugy megcsinalnia, hogy ne lehessen tort szerveren normalisan jatszani. meg patchelessel letorlodik a karid stb..roviden osszefoglalva ertelmetlen
[Szerkesztve] -
Tigerclaw
nagyúr
Nem utál senki. de légyszíves olvasd el www.worldofwarcraft.hu -n lévő játékleírást kompletten. Nem túl hosszú és magyarúl van. Ha kell valami, de nem tudod honnan lehet szerezni vagy találtál valamit és nem tudod mire jó -> www.thottbot.com
Ott akár az első oldalon lévő keresőbe beírhatod a cucc nevét és megmutatja mit mi dob, mire jó stb. Szintén beírhatod a küldik neveit és valószínűleg találsz ott hozzá segítséget, mint pl. ki dobja a q itemet és hol szokott lenni (térkép is van)
Nagyjából olyanok a beírásaid, mintha egy matematika professzorok számára nyitott fórumban megkérdeznéd, hogy mennyi 2+2, aztán 1 óra múlva hogy mennyi 2+3.
Szóval kicsit több önállóságot kérünk tőled. -
-
faber24
őstag
Én vagyok olyan türelmes, hogy váaszolok...de evidens dolgokkal tényleg ne itt zaklasd a patchtől, lock-druida-nerftől és gankerektől amúgyis megtépázott idegeket...
Először is az nem Rogue Stone, hanem Rough Stone(a rogue egy kaszt, nem egy minőségjelző). És ezt bányászatból tudod szerezni, vagy ha a bányászok beteszik AH-ba, onnan (ha megkérdezed, mi az AH, akkor utánna javaslok egy alapos WoW letelepítést, és egy 70 év hosszú szigorú single player diétát).
Cooper bart szintén innen szerezhetsz, mert, a bányászok tudnak Cooper ore ból olvasztani bar-t. (ha esetleg nem tudnád, mi az összefüggés az ore (érc) és a bar(fémtömb) között, javaslok egy huzamosabb korrepetálást fizikából-technikából..)
Úgy ennyi most.
Ja, nem..még annyi, hogy cloth-ot meg a mobok dobnak...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Bővebben: link - itt keress választ a kérdéseidre
(és csak óvatosan... perpill. moderátorféle vagyok arrafelé
)
-
faber24
őstag
Mi a gond? Neked van játékod nem? Akkor meg minek még egy kveszt-acc?
Én ezt nem értem...
Mega azt se, hogy mit kell ennyit sírni mindenkinek quest-pass ért (akinek nem inge, ne vegye magára).
A WoW több, mint fél éve kint van. Akit csak egy kicsit is érdekelt, már 1000 + 1 videót láthatott róla, legalább kismillió leírás-ismertető-screenshot akármi van a játékról. Nem hiszem el, hogy akinek egy kicsit is megtetszett, még 10 napot kell vacilálnia, hogy kell-e neki vagy sem. Egy HL2-höz, UT-hez vagy mitudoménmihez se kell quest-acc, vagy megveszed, vagy kalap...
Már bocsi, de ha van egy accountod, volt egy quest-acc-od is, amit feléltél (mert ah jól hámozom ki hsz-eidből, ez van), akkor mi is az, amit ''nem bírsz ki''?
Én magambol indulok ki: már az első videóknál, még vagy 1,5 - 2 éve beleszerettem ebbe a játékba (Warcraft-univers egyébként is tetszett, W2-vel és W3-al, FT-al is sokat játszottam), csak mivel mindössze 1 éve van netetm, emiatt kérdéses volt, hogy tudom-e játszani. Kicsit még a húzós ára miatt vaciláltam annó, megvegyem-e, nem tagadom, 1 hónapot warezoltam is (főleg, mivel akkoriban nem lehetett kapni eredetit). Kicsit utánnajártam, és egy emberkétől megvettem, és azóta is boldogan WoW-ozgatok. Nem kell itt heteket-hónapokat vacilálni. Ha elsőre nem fog meg a játék, akkor (miután megvizsgáltattad magad) ne eröltesd, mert nem ezen a 10 napon fog múlni, 10 nap alatt semmivel se tudsz többet megismerni, mintha megnéznél pár videót.
Na bocsi az off-ért, de már unom olvasni a ''adjál már egy quest accot...nincsen ba'meg'' dolgot... -
asimov
aktív tag
Dehogynem lehet!
Gondolom lejárt a tíz napos quest acc.-od, veszel egy wow-ot, és felmész a Bővebben: link
oldalra, ott beírod a megfelelő sorba a teljes wow cd-keyét, és máris megy minden! -
Wolverine
félisten
Térkép: Bővebben: link
''sholders, ilyesmik'' - bizonyos armorelemek magasabb szinteken esnek csak, ilyen p. a sisak, a vállvédő, a nyaklánc... És persze a gyűrűkSzemüveget én még csak engineereken láttam...
-
F-ECT$
titán
-Miért nem folytattad a 10 napos guestet a teljessel?
-Map: Bővebben: link -
F-ECT$
titán
Olyan értelmesen írsz, de tényleg...
Szóval:
-Miért is kell újból elkezdeni az egészet?
-Faj/kaszt választást neked kell tudnod, hogy jó-e...
-Ha jól csináltad a küldiket, akkor mindig volt egy olyan, ami elküldött valami új területre, ahol nagyobbak a mobok, és ott szintén kaptál egy rakat küldit, amiknek a vége ismét az volt, hogy egy új területre kellett elmenni. (Egyébként pedig van egy rakat kép a neten, hogy az egyes területek milyen szintűeknek ajánlott.)
-30-as szintről eddig kb 3x írtam, hogy 4 nap tiszta játékidő, ergo napi 2-3 órával 30-50 nap.
-Pénzt keresni alacsony szinten humanoidok leölésével lehet (pénzt + clothot dobnak), vagy esetleg egy jó szakmával, pl az Herb/Alchos elég hamar tud Swiftness Potit gyártani, és 5db belőle 1-2g-ért elmegy AH-ban.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest