- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
Andras6800 #4701 üzenetére
Én ilyet minden nap látok, mondjuk sztem nem olyan jó, mint amennyire narancssárga.
Pagemaster-nek (Paladin) a BS-en ilyen van. Sztem az Ashkandi jobb. -
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #4635 üzenetére
Harci petet engineer is tud csinálni...
-
anulu
félisten
válasz
Andras6800 #4639 üzenetére
a kalitka meg ott van vmelyik zsákomban ugye? egy papagáj jó lenne
40s piti pénz érte
ha más nem, harc közben zavarja az ellenfelet
amúgy lehet támadni? nem tudják egy harcban levágni? (ok, h utána kiengedem, de akkor is) valami szépséget nézek magamnak BB-ben. több is lehet?
-
anulu
félisten
válasz
Andras6800 #4635 üzenetére
nekem, mint warrior lehet papagájom?
milyen árban vannak ezek? könnyen halnak?
-
törölt tag
válasz
Andras6800 #4341 üzenetére
Többek észrevétele szerint nem bírja a WoW a túlhúzást (lehet a géped bármilyen stabil, a játék fagy/kilép).
Esténként sajnos gyakran lehal a beléptetőrendszer, marad a várakozás -
törölt tag
válasz
Andras6800 #4276 üzenetére
[link] Nem próbáltam, egy másik fórumra volt belinkelve, viszont mindenképpen ajánlott letöltés után átnézni, nem vírusos-e (soha nem lehet tudni)
-
válasz
Andras6800 #3410 üzenetére
hm
aszem abban a könyvesfalban van ami ránéz a boss-ra.
tehát van a bosshoz a folyoso, és annak a boss-átellenes végében van egy polc, abban lesz benne emlékeim szerint. -
válasz
Andras6800 #3040 üzenetére
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #2903 üzenetére
[link]
Más. Nézem az új pala talenteket... Az ingyen crit healeket nerfelték erősen, úgy látom... -
F-ECT$
titán
válasz
Andras6800 #2903 üzenetére
lol
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #2865 üzenetére
Ha yóóól tudom, sergeant rangnál kapsz 10% kedvezményt. Illetve van egy epic PvP hátas, amit a megfelelő rang elérése után (talán rank11? passz...) 100g-ért vehetsz meg.
-
tjhooker464
őstag
válasz
Andras6800 #2861 üzenetére
De miért állították vissza ugyan arra a helyre?
Hátha nem veszi észre?
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #2861 üzenetére
A WoW EU főoldalán van egy link az ilyen esetekre... Mailt kell küldeni a WoWAccountReviewEU(kukac)blizzard.com címre angolul.
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #2668 üzenetére
Ne keverjük a szezont a fazonnal. High level szett összesen 5 van tudtommal (jelenleg): kék tier 0, lila tier 1 és 2, valamint a PvP-s tier 1 és 2 lila. Utóbbi kettőt linkeltem a #2650-ben, a PvP-s tier 2-est a #2643-ban
Az 1.9-es patch után Ahn'Qirajból lehet majd kifarmolni a tier 3-as lila szetteket
mod: perpill. a Ragnaros halott, a TN megy, a BS szintén. (Radical, ne beszélj marhaságokat, eddig sem a Ragnán, sem a TN-en nem tapasztaltam lagot vagy hirtelen halált...)
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
válasz
Andras6800 #2674 üzenetére
Discord Action Bar a neve, de csak akkor rakd fel, ha valamennyire értesz a bonyolultabb add-onokhoz, mert csúnyán szét lehet vele barmolni a kinézetet.
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #2643 üzenetére
[link] - ez megfelel?
-
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #2640 üzenetére
[link] - nem Thottbot, hanem Allakhazam, de mindegy asszem
-
Apophis
őstag
válasz
Andras6800 #2311 üzenetére
Duskwood sárkány, Taerar. Mi megpróbáltuk, elég vicces. 40-es raid. Alapból melee távolságban mindenkire leszedhetetlen debuffot rak, ami stackol, és idő után 2k-t sebez 3 másodpercenként. Altat, 25%-onként sebezhetetlenné válik, és jön 3 szintén ?? sárkány. Random arcane blast ami instant halál. Erre is spéci taktika kell, mint Onyxiához, csak még nem jöttünk rá
, nekem jóval keményebbnek tűnik, tudtommal a legnehezebb a 4 sárkány közül. Viszont brutális dolgokat dob, az biztos
.
-
F-ECT$
titán
válasz
Andras6800 #2311 üzenetére
A kevert ruha lehet, hogy jobb, de szerintem azért érdemes a setteket is gyűjteni, ha van rá lehetőséged.
4 nagy outdoor sárkány van, ezeket 1.8-ban hozták be, 40 emberes raid már le tudja nyomni -
Apophis
őstag
válasz
Andras6800 #2271 üzenetére
Mage set összesen 5 van, meg néhány nem teljes. Magisters rare, aztán arcanist és netherwind PvE epic, és tier 1 és 2 PvP. Igazából szvsz egyik sem éri meg. Kevés damage, critical, a bónuszok sem a legjobbak. Pl Netherwind, ami az egész világon pár embernek ha megvan, 150 sebzést sem ad. Jó cuccal a 400 is elérhető, igaz, gyengébb statokkal. Arcanist no comment, leggyengébb tier1 set a játékban. Elég egybehangzó vélemény, hogy nem-szet cuccokkal jobban jársz. A 2 PvP gear viszont elég jól sikerült, és csak 6 darabos, így mehet mellé imba mana igniting cord meg jó kis bracer. A tier 2 ráadásul brutális, olyan 4.5k unbuffed HP-t eredményez. Viszont szintén gyenge damage és critical. Az általam eddig látott legjobb magek mind kevert felszerelést hordtak, és vagy 30%+ all fire crit, vagy 400 plusz sebzésük volt.
-
maross
nagyúr
válasz
Andras6800 #2271 üzenetére
auction house :>. eagle cuccok rulz
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Andras6800 #2266 üzenetére
Én a Magister szettet gyűjtöm. A Korona,a nadrág,a kesztyű,és a vállvédő meg is van
-
Viktor77
titán
válasz
Andras6800 #2266 üzenetére
A legjobban ajánlottól még nagyon-nagyon messze vagy. Hivatalosan ajánlott nincs.
Nem tudom hányas szintű vagy, de Inspect-elj kb. ugyanolyan szintű mágusokat, nézd meg van-e rajtuk set-es ruha, ha igen írd fel a nevét, nézd meg thottbot-on a set-et, írd fel melyik darab hol esik és oda járj sokat. -
válasz
Andras6800 #2054 üzenetére
Pitya hsz-éhez még annyit fűznék hozzá, hogy lvl20nál a hunter tud majd két egykezes fegyvert használni, ami sztem tök jól néz ki
-
törölt tag
válasz
Nem értem az első kérdést, de ha arra vonatkozik, hogy hol tudsz különböző fegyvereket tanulni, akkor a fővárosokban keresd meg a weapon master-eket.
Természetesen minden kaszt tud alapban is fegyvert használni, csak nem minden félét, és néhány kaszt nem is tanulhatja meg bizonyos fegyverek használatát. -
Viktor77
titán
válasz
2-esre válaszolok.
Ha a főbb városokban, vagy egy fogadóban lépsz ki (vagy csak egyszerűen ott vagy), akkor a csík elkezd nőni. Ha a vadonban, akkor nem. Max. másfél szintnyi ''kipihentséged'' lehet. Nem számoltam pontosan utána, de egy nap nem játszás, olyan 3-4 egység kipihentséget eredményez. -
válasz
Andras6800 #1937 üzenetére
www.thottbot.com [link]
ott minden le van írva -
válasz
Andras6800 #1849 üzenetére
a legjobb farmolási módszer ha arcane ágról kifejleszted az improved arcane explosion-t asszem lvl24 vagy lvl25-re lesz meg. és szerzel magad mellé egy papot aki gyógyít te meg összehúzol vagy 3-4-5 mobot és AoE-vel kivégzed őket, gyors xp pénz cloth, ajánlom raven hillt, illetve redridge mountains észak-nyugati részét ahol sok gnoll van.
-
Esmein
nagyúr
válasz
Mage-el úgy lehetsz a legerősebb ha indítasz helyette egy Roguet, huntert vagy warriort.
-
Wolverine
félisten
válasz
Deadmines, Duskwood, Redridge Mountains... Questelj vagy simán csak irtsd a mobokat.
-
válasz
Andras6800 #1841 üzenetére
stockade stormwind-ben van ha a trade quarterből mész a mage querter-be, átmész a hídon és rögtön a hid után elfordulsz jobbra, egy kis toronyban van az instance bejárat.
-
tjhooker464
őstag
válasz
Andras6800 #1831 üzenetére
Hogy te mennyit tudsz kötekedni.
Kár, hogy rossz emberekkel teszed.
-
válasz
Andras6800 #1831 üzenetére
nagy LOL
ő se azt mondta hogy 9 általunk nézett nap csinálta meg
hanem azt mondta hogy /played mennyi volt, tehát a tiszta játékidőt mondta, amit akár 1 honap alatt csinált meg. -
Viktor77
titán
válasz
Andras6800 #1826 üzenetére
Ugyancsak a thottbot.com-ot ajánlom. Minden szett, minden tulajdonsága le van írva.
De hidd el, nem véletlenül van az első hsz-be is beleírva az oldal. Ha olvasgatod, nagyon sok kérdést megspórolhatsz. -
válasz
Andras6800 #1826 üzenetére
wow.allakhazam.com és ott az item setts
-
Szőrös
veterán
válasz
Andras6800 #1823 üzenetére
röviden és tömören : xp grindelős állat
-
válasz
lol nem cheates szerveren játszik
kb a köv hszben említem is -
Viktor77
titán
válasz
Ezért olyan ban-t kapsz, csak nézel!
-
Viktor77
titán
válasz
Andras6800 #1784 üzenetére
Thottbot-on megtalálod.
-
válasz
Andras6800 #1779 üzenetére
nem tudsz ilyet venni, mert kell hozzá valamekkora engineer szaktudás asszem.
vannak ilyen tárgyak amiket csak az tud hordani ha megvan a szakmából az a szint. pl gnomish death ray-hez kell x engineer skill pont.
lw cuccoknál is van pár olyan ahova kell lw szaktudás.
mod: itt vannak az engineer cuccok bogarászd át. nemtom melyik pontosan.
[link]
[Szerkesztve] -
válasz
Andras6800 #1777 üzenetére
1 vagy 2 óra cooldown-ja van asszem.
felrobbanásra is sztem annyi az esély mint az élesztésre
a gnóm játékszerekkel illik óvatosan bánni, az egyiknek a végére az volt írva hogy általában működik -
F-ECT$
titán
válasz
Andras6800 #1749 üzenetére
Alkimista sem tud éleszteni
-
tjhooker464
őstag
válasz
Andras6800 #1749 üzenetére
LOL olvass már utána pls. Engineer tud defibrillátort készíteni.
-
válasz
Andras6800 #1745 üzenetére
jó igaz. Pityának igaza van. ha engineer vagy akkor tudsz olyan cuccot csinálni ami %osan fel tud éleszteni. nemtom pontosan mennyi % hogy bejön az élesztés, de nem 100%os.
-
törölt tag
válasz
Andras6800 #1745 üzenetére
Biztosan engineer volt
-
válasz
Andras6800 #1743 üzenetére
sehogy, azt csak pap/paladin/druida tud.
-
válasz
Andras6800 #1741 üzenetére
leather-t nem hordhat mage/warlock/priest. csak clothot hordhatnak ezek a kasztok.
kardot mage és wlock tud aszem a casterek közül, amit sztem SW-ben tudsz megtanulni. -
válasz
Andras6800 #1721 üzenetére
nem lehet láthatatlan, esetleg ha engineer és csinál oloyan köpenyt ami 15mpre láthatatlanná tesz
teleportálás meg ugy müködik hogy amerre nézel arra teleportál el 10 yard-ot, asszem 10et. -
-Jackson-
őstag
válasz
Andras6800 #1724 üzenetére
ott is írhatnak hülyeségeket...
vehetsz papagályt, cicát, nyuszit, ilyesmiket. harcoló peted nem lehet -
Andras6800
senior tag
válasz
Andras6800 #1723 üzenetére
Mielött valaki belémkötne, itt ([link]) olvastam.
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #1681 üzenetére
Írd a chatbe, hogy /channelinfo 5 - ekkor kiírja, hogy hányan vannak fent az adott csatin
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #1679 üzenetére
Írd be, hogy /5 tudna valaki jönni deadmines-ba? (vagy valami hasonlót...
mellesleg sztem a Darksorrow-n nincs sok magyar, nem biztos, hogy fogsz csapatot találni.)
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #1676 üzenetére
Írd be a chatbe, hogy /join hun - ezután kiírja, hogy új channelhez csatlakoztál (beállítástól függően 5 vagy 6 lesz valsz). Ott keress társat
(melyik szerver?)
-
asimov
aktív tag
válasz
Andras6800 #1652 üzenetére
The Deadmines instance, westfall, bemégy a barlangba, mentek jó sokat, és a legvégén a hajó legtettején lesz! (ami egy barlangi tavon lebeg!)
[link] -
ciao
senior tag
válasz
Andras6800 #1648 üzenetére
The Deadmines instance-ban westfall-ban
-
F-ECT$
titán
válasz
Andras6800 #1632 üzenetére
Kérdezz még hülyeségeket légyszi
-
F-ECT$
titán
válasz
Andras6800 #1626 üzenetére
Szerintem fejlődhetsz, de mivel új területre nem tudsz bemenni, ezért igencsak nehéz lesz ...
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Andras6800 #1592 üzenetére
Ha jól emléxem,akkor a SWG-nél úgy volt,hogy arra a területre,ami a kiegészítőben adódott hozzá nem tudott az alapjátékka lrendelkező belépni. (Kiírta,hogy kell a kieg) Sztem WoW-nál is így lesz valahogy
-
F-ECT$
titán
válasz
Andras6800 #1592 üzenetére
Ezt szerintem még a blizznél sem tudják 100%-osan. Annyi valószínű, hogy nem lesz kötelező megvenni, de az új területekre csak ezzel lehet majd bejutni, valamint új fajt/kasztot is csak ezzel lehet indítani. Karaktert nem kell újrakezdeni
-
Viktor77
titán
válasz
Andras6800 #1563 üzenetére
Sehol. Megkérhetsz egy minimum 50-es Mage-t, hogy vigyen el, de lehet, hogy pénzt fog érte kérni.
-
Viktor77
titán
válasz
Andras6800 #1561 üzenetére
Sehogy.
Van a helyi Trade csati, ez általában a 2-es. Vagy írhatsz a Magyar csatira ez általában az 5-ös vagy a 6-os.
A Magyar csatit látják az egész világon, de a Trade-et csak ott, amelyik zónában éppen vagy.
MOD: Vagy elérsz egy bizonyos PvP rangot, amikoris már írhatsz a WorldDefense-re. De innen az első hírdetés után kivágnak a GM-ek, az tuti. -
törölt tag
válasz
Andras6800 #1407 üzenetére
Elwyn Forestben, Goldshire közelében van egy kis ház, ott a crazy cat lady (vagy valami ilyesmi a neve), ő árul cicákat.
-
taltos
senior tag
válasz
Andras6800 #1409 üzenetére
Nincs ilyn különbség.
-
válasz
Andras6800 #1350 üzenetére
én mindenképp javaslom az improved arcane missles kimaxolását az elején, mivel ha kiamxaolod akkor azt a varázslatodat nem tudják megszakítani, és az elején sokszor mész egyedül és sokszor lesznek nagyon közel az ellenfelek.
utána javaslom hogy vidd tovább az arcane ágat. az evocation-ig, illetve az improved arcane explosion-ig.
evocation - manát nagyon nagyon gyorsan tölti vissza, az improved arcane explosion meg nagyon jo ha több ellenfél van melletted mert azonnnal el tudod castolni a varázslatot. farmoláshoz nagyon jó. -
faber24
őstag
válasz
Nem tudok sokat a magekről, de ismereteim szerint a legtöbbjük vagy fire, vagy ice...mert az arcane ágra sok pont kell....
-
F-ECT$
titán
válasz
Andras6800 #1352 üzenetére
3 féle pet van. Vannak kaszthoz tartozó petek (lock, hunter). Vannak az engineeringhez kötött petek, és vannak a megvásárolható petek. Pl Booty Bayben tudsz papgájt venni 40s-ért, macskát nem tudom, hogy hol lehet.
-
F-ECT$
titán
válasz
Egyrészt új varázslatokat adnak, másrészt hatékonyabbá teszik a meglévő varázslataidat, harmadrészt statokat növelnek (mágusnak pl a max mana mennyiségét lehet talentből növelni).
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #1330 üzenetére
Bejelentkezés után, de előtte accountot kell majd csinálni. Csak az érvényes acc birtokában csinálhatsz karaktert egy szerveren.
Az elolvasandó részek pont az Alapok menü alatt vannak, de a wow.hu ezen a téren sajna cseppet sem naprakész... A wow-europe.com címen olvasgass a kezdőknek szóló részben, ott minden le van írva érthetően - persze kell hozzá angolul tudni
mod: Viktor, a kódokat nem nézted még meg?
[Szerkesztve] -
asimov
aktív tag
válasz
Andras6800 #1338 üzenetére
Tippként, én PVE-re mennék ha most kezdeném!
-
tjhooker464
őstag
válasz
Ez a worldofwarcraft.hu n le van írva. Amúgy igen pve n is vannak pvp események, bármikor pvp módba rakhatod magad. Én személy szerint rühellem a pvp t mert szinte lehetetlen nyugodtan q elni, folyton basztatnak, mások szerint a pvp az igazi mert hát egy háborúban gyilkolászás van meg, hogy abban van az adrenalin. Én egy 40 es Sámánt és egy 30 as priestet hagytam ott pvp n mert elegem lett és meg is szívtam mert még mindig nincs 60 as karim. Igaz a hajam is ép és dús.
-
Viktor77
titán
válasz
A Battleground-okon annyiszor esel neki a másik frakciónak amennyit jólesik.
PvP-re akkor menj, ha nem vagy ideges típus. De bárki bármit mond, ezeknek a szervereknek van a legnagyobb feelingje. -
tjhooker464
őstag
válasz
Andras6800 #1331 üzenetére
Megválaszolta egy kérdésedet de te leírtad azt még egyszer ezért mondta, hogy olvass legközelebb.
-
tjhooker464
őstag
válasz
Andras6800 #1330 üzenetére
Mindent az alapokban. Mival azok az alapok szerintem egyértelműen kellenek.
A szerverválasztás teljesen egyértelmű művelet ne izgulj.
-
tjhooker464
őstag
válasz
Andras6800 #1328 üzenetére
Tárgyak és egyes képességek adnak majd rezisztanciát. Előfizetésed majd az account managment oldalon tudod ellenőrizni amit a játékbol elérhetsz majd. Szerver választás majd a játékon belül, egyböl észre fogod venni.
Érdemes elolvasni és nem csak átfutni a worldofwarcraft.hu n lévő írásokat.
-
F-ECT$
titán
válasz
Andras6800 #1322 üzenetére
#1318 - tanulj meg olvasni is pliz
-
tjhooker464
őstag
válasz
Andras6800 #1322 üzenetére
Az védettségedet azokkal az elemekkel szemben.
-
F-ECT$
titán
válasz
Andras6800 #1309 üzenetére
1. Az egyes varázslattípusok (shadow, fire, stb) elleni védekezőképességed.
2. Mint ítrák xp-t nem, hk-t viszont igen.
szerk: megnézem már milyen is ez az új mod. hmmm. semmi új
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
Andras6800 #1309 üzenetére
1. A mik a hol? Kocka alakú fülek?
Ez biztos vmi NE-deviancia...azoknak van hegyes füle
Biztos már vannak kockafülűek is...
2. Nem. Pedig milyen szép is volna...
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #1295 üzenetére
Csakhogy ha yóóól tudom, a Ragnaros a német szerverparkban van... (na meg a Twisting Nether és az Arathor is, és természetesen ezen a hármon van karim, és mindre panaszkodik a nép, hogy lagol. Még yóóó, hogy éjjel nem, és én akkor tudok játszani...
)
mod: Viktor, a #1219-től hülyén néz ki a topic; nincs valahol lezáratlan bold és underline link?(FF 1.0.7.)
[Szerkesztve] -
Stone82
aktív tag
válasz
Andras6800 #1295 üzenetére
Igen persze, másra lehet mutogatni, az én pénzem meg időm csak pörög. Senki nem fizeti ki ezt nekem. Itt ülök és tépem magam. Már odáig süllyedtem hogy láttam a Győzike végét.
ÉS ez már a kegyetlen vég..... -
Apophis
őstag
válasz
Andras6800 #1251 üzenetére
Én is az vagyok. A gnóm egy lehelletnyit jobb, a racial skillje és a minimális +INT miatt, humaként 5% spiritet kapsz, ami semmi, viszont ha sok reputation-ös cuccot akarsz venni (ehhez rengeteget kell bizonyos helyeken ölni, sokat járni csatamazőre stb.), jól jöhet a human képessége, amivel 10%-al több pontot kap ezekért. Viszont a gnómon nem látszik az epic set
. A profession és resistance bónuszok nem sokat számítanak. A gnóm motostrucc hangja idegesítő, a human ló meg ronda, ha mást akarsz, az jó 1000g (az nagyon sok
), vagy pár hónap farmolás után lesz meg. Én azt mondom, azzal legyél, amelyik tetszik -tehát ne randa gnóm
- egyszer sem fogsz azért kikapni, mert human vagy.
60-on továbbfejlődni nem tudsz, de egyre jobb cuccokat szerezhetsz kemény munkával, és mivel a game maga is fejlődik, egyhamar nem lehet végleges ''szintet'' elérni. Még a jelenlegi maximálisan kihozható legjobb felszerelést sem szerezte meg tudtommal senki, és a következő peccs-el jön új dungeon, még jobb cuccokkal. Igazából a játék 60-on kezdődik, ezt mindenhol mondják, és tökéletesen igaz.
Magyar guild az Arathoron is van, Pásztorok a neve, only mage guild, nekem fenntartásaim vannak... -
válasz
Andras6800 #1251 üzenetére
én gnóm mage-et indítottam mert annak van a játékban a legtöbb manája.
ha eléred a lvl60-at ami most a max akkor már nem tudsz fejlődni csak cuccokat szerezni magadnak és harcolni más játékosok ellen. 60on is eléggé van élet
nincs magyar szerver, csak ahol nagyon sok magyar van, ez a Bloodscalp.de 1.hszben mindenki ott van hogy ki melyiken játszik. -
válasz
Andras6800 #1253 üzenetére
BWL az a Black Wing Lair rövidítése, egy nagyon erős 40fős raid-instance.
-
Viktor77
titán
válasz
Andras6800 #1232 üzenetére
1. Nem, nem számít, hogy léptél szintet, a tulajdonságok növekedése előre rögzített.
2. Nem vehetsz griffet. -
tjhooker464
őstag
válasz
Andras6800 #1052 üzenetére
-
Viktor77
titán
válasz
Andras6800 #1056 üzenetére
Olvassál már bazz!
Minek tépem itt a ''szám'', ha baszod elolvasni? -
Viktor77
titán
válasz
Andras6800 #1052 üzenetére
Szintén cuccokkal, amik ezen tulajdonságaidhoz is adnak.
Te a HP-det szeretnéd növelni, így olyan cuccokat kell venned, amik a Stamina értéket növelik. 1 STA érték 10 HP-t jelent. INT=mana, STR=ütéserősség, ebből 2 ad egyet a Damage értékekhez, AGI=critical esélyt növel (a jelenlegi százalékodat a ''P'' betűvel előhívható könyvben tudod megnézni, ha a bal felső fegyverikonra viszed a kurzort), SPI=a HP és a mana regenerálódásának a sebességét befolyásolja. Amúgy az értékeid minden egyes szintlépéskor nőnek valamennyit, és ezek mind oda vannak írva, ha a kíván értékre viszed a kurzort.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged