Aktív témák
-
faber24
őstag
válasz
BatemanX #4648 üzenetére
A shadowmeld-aimed shot tényleg elég imba dolog (bár ott azért elég erősen korlátoz az, hogy shadowmeld-hez mozdulatlanul kell maradni)...de a rugó pl. a stealthje nélkül senkit se tudna megverni...most gondolj bele, ha szegénynek a kis bőr páncéljában kéne vkihez közeljutni (mert ugye távolról semire se megy), melyik kaszthoz tudna elég közeljutni? A wariorhoz és a palához esetleg, amik amúgyis rogue-verő kasztok....
-
maross
nagyúr
válasz
BatemanX #3262 üzenetére
trinket nelkul 1789es frostbolt crit a rekordom. minden cuccom uptos, csakugy mint az osszes tobbi mage-e. eleg reg szamoltam ossze, akkor valami 220uptom volt, most kb 250 lehet. erre rajon az, hogy nem lazitunk, minden mobnal az 5sunder utan egyszerre belevagodnak a frostboltok, egesz a vegeig, mikor meg eletben van 10%alatt mar a masik mobot lovom, mert frostbolt kilovese utan ugyis megdoglik.
szerk: az arcane power + trinketes mageunk kb 8% szokott bevallalni.</p><p>
valoszinu, hogy a magek csinalnak valamit jol, mint az osszes tobbi kaszt rosszul.[Szerkesztve]
-
faber24
őstag
válasz
BatemanX #3268 üzenetére
Hmm....többet, mint gondolnád...az imb sámánok többsége nem healernek készül, raid-instába mégis meindenki egy Manatidot meg egyébb totemeket dobáló, debuffoló, healelő és resselő bot-ot vár....nem pazarolhatunk manát a shokkra, nem mehetünk nagyon mele-re, pedig 60 szinten át azt tettük....szóval a magek sírását annyira nem tudom átérezni, csak azért, mert az insta kezdetekor pár raklap vizet legyártanak és utánna főleg a debuffok eltávolítását végzik...
A paladint hagyjuk, azt a classt már én is hagytam....bár ott is kb. ez a helyzet, egy 60 szinten átt mele-ző karakternek nehéz megszokni a buffbot-support helaer szerepet...
Minden kasztnak megvan a maga problémája szerintem...kivéve imba huntereket... -
maross
nagyúr
válasz
BatemanX #3256 üzenetére
nezd, milliofele addont hasznalunk. mindenkinel lenyegeben azonos a lista. damagemeter igaz hogy adott radiusig mer, de mc elejen mikor vegigvagjuk magunkat a bossig, azt mind rangen belul van, bossnal mar kiakadhat mert ket reszre oszlik a group meg stb, akkor mar vannak elteresek. rugok kezeben lila, hunterek kezeben rokdelar es tarsai.
mas: mellenek is van damagemetere, es ugyanazt mutatja mint az enyem.[Szerkesztve]
-
Stone82
aktív tag
válasz
BatemanX #3245 üzenetére
Nemtom nekem rogue-m és warlockom van, és sosem érdekel különösebben hogy hol állok a damage listán, bár sok embert hallottam már visítozni TS-en hogy jaaaj csak ott állok?
Engem az érdekel hogy hasznos tagja legyek egy csapatnak, mind PvP-ben mind instában.
Lehet akármekkora a DPS-ed ha egyedül vagy, levágnak 2 sec alatt.
Jah és ezt nem neked írom, ez csak olyan általános hozzászólás.
-
maross
nagyúr
válasz
BatemanX #3205 üzenetére
nalunk elso otbol altalaban 4mage + 1rugo. van egy hunterunk, aki minden bonuszt ado kajat piat magara tol neha, mert lelkes, es igy o is a kozelunkbe er. ettol eltekintve magek mindig hozzak a maguk 6-7% at.
2arcanistom van, a 2.at most legutobb kaptam meg. 40/11es frost/arcane, uptora oltozve. rugoink javan 10+ epic van, rajtam talan 8, de mikor 4volt, akkor is ugyanez volt a helyzet, csak most nem fogyok ki manabol. ha egy darab aoe resz sincs, akkor 1rugo szokott megelozni. walockunk fullepicben, igaz benne van az elso tizben, de nincs a normalisan felszerelt magek elott.
sztem nem uptora gyurtak (ami szvsz hiba), de ha megvan 700-750es sebzesu frostboltjuk, akkor mar csak rajtuk mulik. -
-
F-ECT$
titán
-
faber24
őstag
válasz
BatemanX #2262 üzenetére
Múltkor még a grouploot is megsz*vatott...a sztori a következő:
Pár magyar klántársal-baráti klánbéliekel lementünk 10fős LBRS-re, és mivel csak egy gyors run volt, nem is nagyon vacakoltunk ML-al, stb...nem is volt gond, mindenki rendesen használta a n/g-et (esett lila puska, stb...)...A run végén Omok bácsi kidobta az ''öklét'' (fincsi 2h mace, sámánom szép kis trófeája lett volna)...egyedül needeltem rá, megnyerem...várom a táskámba, erre látom a logban: XY (de nem én) recieves Fist of Omok...áááá....tök jó, én nyertem, és mégis ki tudta venni a lootot...
(Darth Revan majd megerősít a történetet illetően...)
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
BatemanX #1708 üzenetére
-A humor jó.
-Az álom beteljesülése:
Először is nem akarlak elkeseríteni, de a warlock concerns summary 80%-a nem valósult meg. Másrészt eléggé vicces dolgokért sírnak a mágusok. Pl dot - hát lol. Vagy pet -ez meg főleg. Legyen warlock és megkapja mindkettőtPersze a leírtak nagy része igaz, és elég nagy százalékban a többi casterre is hatással van (pl inthez kötött dmg, lootok, stb).
Írnak olyat is, amit nem igazán értek:
''Mages feel that it would be fair to also give them a possibility to dispel or purge like the priest or the shaman. '' - curse-t most is le tudnak szedni.
''All mage talents, even the 31 point ones, can be dispelled. Mages feel this is unfair'' - a lockok soullinkje is ilyen, és az is 31 pontos. Ez van, el kell fogadni.
''Curse of elements does not give bonus damage to Frost spells'' - ez gáz, de a coe-t most fogják nerfelni, szóval erre kár építeni
Ami a többit illeti. Menekülés - hát az senkinek sincs a casterek közül (lockok fearjét már csak kismacskával nem lehet törni). Szar lila cuccok - teljesen igaz, a melee classokké sokkal jobb. Invisibility - hááááááát, ez azért eléggé über lenne, nem hiszem, hogy behozzák. (Vagy az lesz, hogy mindenki láthatatlan lesz: NE, rugo, mage)
Kb ennyi, a többivel egyetértek -
F-ECT$
titán
válasz
BatemanX #1415 üzenetére
Itt vannak az én képeim
Először is az önfényezés: [link]
Azután egy megalázó győzelem az ally felett (2000-10) : [link]
Ezt már az ally elitek sem hagyhatták annyiban. Összeszedték a legjobb csapatukat: Walhalla (Field Marshal, 1. hely ally oldalon), Ellerose (Marshal, 2. hely), Thalin (Marshal, 4. hely), Roxy (Commander, 5. hely), Shaw (Commander, 7. hely), Woowoo (Lieutenant Commander, 12. hely) és még egy pár Knight Champion. Persze így is kevesek voltak, azt kell mondjam meg se szorítottak, végig volt 3 bázisunk, és egy kis ideig 4 is. [link]
Délután 2-től másnap hajnali 2-ig egy meccset se vesztettünk -
válasz
BatemanX #1468 üzenetére
hát jah. bár érdekes lesz mindenki BE-vel lesz majd abban az időbenkezdőhelyen megint nem lehet majd questelni, lvl1esek fognak vmi lvl12es elite-et raidelni stb stb
allys faj? hmm nemtok tippelni, mert nem nagyon vagyok benne ebben a warcraft történelemben de szerintem goblinok nem lesznek, így is van egy kis testű fajunk a gnómok.
valamit akartam még de már nemtom... -
Stone82
aktív tag
válasz
BatemanX #1428 üzenetére
Nem süllyedek le a pala-sámán színvonalra azt meghagyom az unatkozó 10-éveseknek. Csak már unom picit ezt a ''én X oldalon vagyok és nem érdekel az Y oldal'' dolog, és ehez társulnak általában a ''jól kiröhögöm őket gúnyosan'' dolog. Engem érdekel igen is mindkét oldal és hogy mi lesz a kiegben.
Azzal az idézőjeles szöveggel meg csak picit irónikusan ki szerettem volna fejezni hogy picit felemásak ezek a hírek. 6 oldal szinte a BE-ről, meg a plusszokról, a többiről semmi. De úgy látom te csak azt az oldalát nézted hogy :
seggnyalás->horda
megcsócsált sz*r->ally
És persze rögtön ütőérre kell támadni. MErt ez a Stone gyerek csak egy kapitális hülye lehet ,ilyeneket ír.
Ha bármilyen szinten megbántottam bármelyik hordás érzelmű embert(különben én is az vagyok) bocsánatot kérek.
Nyugodtan lehet köpdösni. -
Stone82
aktív tag
válasz
BatemanX #1420 üzenetére
Én csak azt tartom furcsának hogy horda oldalról mennyi infó, allyról meg semmi. NEmtom ez kicsit érdekes. Azt írja horda->BE, ally-> ''franc tudja''. De BE-ről csomó kép kezdőterület stb.... Attól félek ez lehet megint a ''kinyaljuk a horda seggét, az allynak meg odadobunk valami megcsócsált sz*rt'' effektus lesz.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
válasz
BatemanX #1385 üzenetére
Ha nem pug-al lépek be, akkor bizony javarészt 3-0-ra nyerünk. Coxx amúgy magyar, és elmondhatom neki, de attól még ugyanezt fogjuk csinálni mert ezt kell csinálni, csak nem 9 ember védi hanem 4-5, a többi megy a zászlóért. Még mindíg jobb, mint a horda ''taktik'', shaman/druid a megfelelő alakban viszi a zászlót, mindenki védi, kihasználva azt, hogy a sok hülye nem képes felfogni, hogy el kéne lopni a horde flaget, na mindegy. Horda oldalon valahogy nem látok efféle kolbászoló noobokat.
-
Apophis
őstag
válasz
BatemanX #1274 üzenetére
A mage duelek ellégé szerencsén múlnak. Ugye ált. cspellel kezdődnek, ha valaki resistel, és a másikon nincs trinket, már gyakorlatilag nyert. Frost-fire esetén kb. azonos gear és tudás esetén a cooldown dönt, egy cold snapes frostot szinte lehetetlen megverni, 1700+HP, 2 CoC zsinórban, blockkal kijön polyból vagy benyomja pompyro előtt. Ha nicns snap, akkor a fire nyer általában.
-
válasz
BatemanX #1239 üzenetére
itt nem a sírásról volt szó, mert azt én is meguntam
hanem arról hogy egy griffpontnál más a helyzet mint egy BG-ben
meg pve-n amúgy se sok griffnél levágás van tehát csak bg-n élvezhetik ki a gyilkolászást az arcok
másik, ha meg bg-n vagy akkor minek nézzen az a bárgyú allys (hogy ne csak horda legyen negativ jelzővel illetve) hogy Te esel neki előbb, inkább kinyír hogy mentse magát
-
Viktor77
titán
válasz
BatemanX #1230 üzenetére
Rugot írtam, nyerhet.
Priest alap, hogy nyer, ez szinte természetes.
Warlock nyerhet, ma pl. láttam egy szép csatát, nagyobb lett a tiszteletem a Warlock-ok iránt.
Hunter semmiféleképp nem nyerhet, sem ha a Mage elöbb a petjét öli, sem ha nem foglalkozik vele. Ez direkt ki lett próbálva, sok-sok duel alatt.
Warrior nem kerül közel a Mage-hez (beszéljünk nagyjából egyforma cuccokról), ahogy a Pala sem.
Druida nem téma, még nekem sem. Ámbár ezt az új 1.8-as átdolgozásút még nagyon nem próbáltam.
Két nagyon jó Mage ismerősöm is van a guildben (egyik frost-arcane, másik fire-arcane), így volt lehetőségem minden lehetséges változatot kipróbálni (sőt, a mai napig próbálkozom velük).
Természetesen vannak kivételek, de ez a nagy átlag.
Másik dolog, és nem bírok napirendre térni felette. A horda tényleg ilyen hülye, vagy csak megjátsszák? Bocs a hordásoktól, de. Ugye ha griffen megérkezem valahova, akkor 20mp-ig nem érek honort. De ők richtig levágnak ezen időn belül, ennyit sem várnak. Ilyenkor inkább meg sem mozdulok, még a pajzsot sem nyomom be, nehogy leteljen a ''no honor time''. Természetesn legalább 5-en mozdulnak az egyedül megérkezőkre, és szerintem meg is beszélik utána chat-en, hogy mekkora királyok voltak. Aztán ők csodálkoznak a legjobban mikor az allysok annyian lesznek hirtelen (éledésből, plusz érkezők), hogy náluk is levágják az éppen érkezőket (ilyenkor már mi sem várunk).
Folytatom (ez most volt, nem sokkal mielött kiléptem). Késő éjjel van (volt). Megyek Theramore-ba. Leszállok, látom, hogy repülnek a griffek. Nézem őket, egyszer csak kapom a hátamba az ''áldást''. Egy epic cuccban lévő mage, meg egy szintén epicben lévő shaman voltak azok (bátorság megint rulez, rólam messziről virít a szar Imperial Plate szett). Az őrökkel együtt nekikesünk, persze meghalok. Futok vissza, éledek (épp a csata közepébe) megint meghalok.
Nem baj, nem vagyok az a feladós fajta, megint visszafutok, éledek. Ekkor a shaman már szarul áll, meg is csapom. Mage eltünik, hozzánk (hozzám) érkezik egy warlock. Meglátom a mage-t utánamegyek, persze megint meghalok. Megint vissza, sehol senki. Megyek kijebb a moló felé, látom, hogy a warlock öli a mage-t, besegítek, megcsapjuk. Épp akkor ér vissza a shaman, megpróbál elúszni, de szintén megcsapjuk. Szereztem plusz 3 HK-t. Ők meg csak értem szereztek, sőt, másodszor, harmadszor ugye már igen keveset. Ja, az egyik RB-s volt, a másik Gulya-s. Hát, szerintem én jártam jobban, ezúton köszönöm nekik (remélem olvassák a fórumot). Komolyan mondom, nem értem. BS-en istencsászár a horda BG-n, miért nem ott élik efféle öldöklési vágyaikat? -
F-ECT$
titán
válasz
BatemanX #1230 üzenetére
Szerintem az összes casterre igaz, hogy gyengülnek a melee-k ellen mikor elkezdenek bejönni a tier1-es lila setek.
És ha már szar set bónuszok: Nemesis - az über tier 2-es warlock set:
-Enslave demon spell castja csökken 1.5s-sel -ezzel tudsz infernalt és doomguardot befogni, max poénkodni jó velük
-A petem kap 200 hp-t és 130 rest mindenre - pvp-ben senki sem foglalkozik a pettel, legyen az hunter vagy lock, szóval ez sem ér sokat
-Destro spellek -20% threatet okoznak
Ennyi. Hát lol.
Ha ennél szarabb tier 2-es set bónuszt talál valaki, fizetek neki egy hordó sört -
F-ECT$
titán
válasz
BatemanX #1113 üzenetére
Itt a halál is: Bővebben: link
Persze még elég gyíkok voltunk, mert a végén feküdt a MT, de még csak most próbáltuk meg harmadszor, és a végén csak feküdt a dög
szerk: a videó végén én vagyok az a piros sapkás ork, aki a kép előterében ugrál
[Szerkesztve] -
szucsi
őstag
válasz
BatemanX #1025 üzenetére
Hogyan kell rogue-gal mágust ölni? Nagyon kíváncsivá tettél, engem az esetek többségében (ha nem vagyok stealthben) lefagyasztanak, és szarrá lőnek, aztán ha lemegy a jég a lábamról sem tudom utolérni a rohadékokat, hogy a hátukba akasszam a bicskát.
Szóval mi a rogue-ok IWIN gombja mága ellen? -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
BatemanX #831 üzenetére
Én próbáztam a Moonkint és nem jött be. Leheletnyi tápot kapott csak, viszont nagy nerf, hogy moonkin formában nem lehet gyógyúlni. Még egy rejuv se megy.
A nagy armorbónusz nem sokat ér, mert a balance stilus lényege épp a távoli harc. Ha a közelharcba kerülsz, már régen rossz. A plussz 3% spellcrit se ér túl sokat neki mert az alapspellekkel van probléma. Persze ezt a stilust is el kell sajátítani és ha spellcrit-damage geart sikerül szerezni, akkor jó lehet. Viszont aki 60-as szintű így túlvan már jópár küldin, már nem tud visszamenni, hogy ő akkor mégis az eye of the beast-et választaná a mark of Tyranny helyett. A legjobb változások persze megint team orientáltak, hiszen az improved thorn brutális tápot ad a tankoknak, a partyra ható spellcrit mágusoknál, warlockoknál többet számít, mint a druidának.
Szerintem az 1.8 után jópáran választani fognak Moonkint csak a próba és a buli kedvéért, aztán ha nem kap újabb tápot, lecsökken a számuk. Úgy tippelem, hogy a nagy instákba (MC,ZG,BWL) mindig be fog férni 1-2 moonkin. -
F-ECT$
titán
válasz
BatemanX #740 üzenetére
2-ra (0.999~ = 1): Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
BatemanX #740 üzenetére
Tényleg nagyon jó olvasgatni, de ennek tényleg nincs semmi esélye. Még a mostani játékmenet egyensúlyán is lenne mit csiszolni, a leírás pedig kb. 2 komplett wow-nyi változásról szól. Új castok, rengeteg új helyszín. Egyébként maga a wow expansion pack is egy nehezen kivitelezhető dolog. Eddig se nagyon volt hardverkapacitása a blizzardnak a játékhoz, de egy exp. pack után vagy lehúzza a rolót az eredeti játék felett és csak exp. pack. verzióval lehet játszani (ezzel elveszítve sok játékost), vagy külön realmokat nyit nekik, de ahhoz még több szerver kell. Egyébként is túl sok változást emlegetnek. Én úgy gondolom, hogy nem lesz expansion pack a játékhoz, hanem a patchekben jelennek meg kisebb-nagyobb adagban a változások és ezt az előfizetési díjjakból fogják finanszírozni, ahogy eddig is. Remélem, hogy az időjárás effekt be fog kerülni a játékba ki-bekapcsolható módon.
Az is furcsa, hogy amenyiben készülne is valami hasonló exp. pack. ennyire részletes infót biztos nem bocsájtana senki rendelkezésére a blizzard, vagyis egy sajtóanyag biztos nem így nézne ki. Több kép lenne, és sokkal kevesebb szöveg. -
F-ECT$
titán
válasz
BatemanX #740 üzenetére
Beleolvastam az elsőbe is, és tényleg eléggé kamu szaga van. Főleg az új kasztokban nem látok semmi fantáziát.
Egyébként ha lesz is kiegészítő nehezen tudom elképzelni top lvl változást. Eleve ''nincs kész'' 4-5 kaszt talentfája, és erre jön a kiegészítő, ahol mondjuk 80-ig lehet fejlődni. Ez +20 talentpont, tehát az egész eddigi rendzser borulna. Hány ultimate build lenne, ha csak 1-gyel több talentpontunk lenne (31+21), nemhogy 20-szal... -
F-ECT$
titán
válasz
BatemanX #661 üzenetére
A WoTFot mindig kihagyom a számításból, mert hordás vagyok
. Aki lockot indít az eleve nem teljen normális, aki meg allys lockot (főleg pvp szerveren), azt pedig el kellene vinni kivizsgálásra
Duelezhetünk - bár az nem igazi PvP-, legalább meglátom, hogy mit tud egy pvpn már jobban megedződött mágus
-
faber24
őstag
válasz
BatemanX #661 üzenetére
Lol. Ott a pont.
Igazábol nem tudom, sirjak-e vagy nevessek-e mindazokon a kijelentéseken, hogy ez meg az imba. Alapban hallottam már ilyen kijelentést sámánra, palára, rugóra, hunterre is...most akkor mindenki játsza a többi kasztot, mert azok nem imbák, vagy ezeket nerfeljük agyon, hogy játszhatatlanok legyenek?
Igen, régen a warior volt imba (Indalamar-Nurfeed), erre Blizz jól megnerfelte...aztán később kicsit buffolták..ennek van értelme...
Félre ne érts, ezt nem a te hozzászólásodra írom, csak általánosságban dohogok... -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
BatemanX #653 üzenetére
Szeritem annyi nerfet megérdemelnének a rugók, hogy a stunlock ne létezzen. Túl sok stun és hatásában azzal megegyező képességeik vannak, hogy akár végig tehetetlen legyen az ellenfél és ehhez még kapnak cooldown nullázó talentet is. Persze nem minden rugó van azon a telentágon, de aki igen az túl nagy előnnyel indúl PVP-ben. Nem lehet fairnek nevezni azt, hogy sok kaszt tehetetlenűl kénytelen végignézni amig vége lesz.
A fegyvernerf-nek két oldala van. Azok a warik és rugók akinek lassú fegyverei voltak nerfnek érzik, akiknek viszont gyors fegyvereik voltak a változás előnyt hozott. Akinek a fegyvere épp a határon volt, nem érez semmi különbséget. A példák szerint több későbbi epic fegyvernek ez kedvező változást fog jelenteni. Az pedig magában előnyös, ha valaki gyors fegyvert használ. -
F-ECT$
titán
válasz
BatemanX #653 üzenetére
A filmről nem nagyon mondanék semmit, szerintem magáért beszél. Persze láttam már a film kritikáit, amikben van néhány jó meglátás, de ezek alapján is azt mondom, hogy hiba/hazugság/félrevezetés nincs a filmben, max féligazság.
Kíváncsi lennék, hogyha a srác más kasztú lenne, akkor is megcsinálta volan-e a filmet, tehát ez a film lock sírás vagy inkább rugó imbaság miatti sírás. (Nekem azért is tűnik hitelesnek a srác, mert a rugót is kimaxolta, tehát egy rugó nerffel magának is rosszat tenne.)
A lock pvp-ről azért egy picit más a véleményemPvP szerveren biztos rosszabb a helyzet a tengernyi rugó miatt, de PvE-n egész jól elvagyok. Egyrészt egy átlagos mágust bármilyen pettel, bármilyen talentfával el lehet verni. Másrészt 1vs1 elég ritkán van (de ez a PvP szerverre is igaz), bgken leginkább 1 vs több, több vs tőbb és zerg vs zerg fordul elő. Első esetben ha van mágust akkor azt ölöm le, miközben meghalok. Második és harmadik esetben ha rám fókuszálnak, akkor úgyis halál (de ez a legtöbb kasztra igaz), ha nem, akkor 2-3 dot mindenkire, és utána nuke, és ezzel elég szép kis dpst lehet elérni.
Az viszonz igaz, hogy minden kaszt ellen van jó pet+talent páros, de olyan nincs, amelyik minden ellen jó lenne. A rossz pet halott lock ellen az md/ruin és a soullink is megoldást nyújt (1s-es pet idézés), a full destro lock pedig felveszi a versenyt egy mágus sebzésével.
A gondot leginkább 2 dolog okozza: 1 - shardbag, ez tényleg NC, 1.3 óta ígérik. 2 - a védelem hiánya, amit eddig folyamatosan nerfeltek (fear/seduce 1 ágra, fear/seduce időtartam csökkentése, pvp trinketek), talán 1.8-ban jó lesz az új DC, pontosabban jó lett volna, ha nincs mellé egy adag nerf. A rougecraft 2-t látva különösen a ruin, vagyis most már cos nerf a legjobb: 20 harcból 1x volt 2k-nál nagyobb shadowbolt, na ezt az 1-et is elveszik most... -
F-ECT$
titán
válasz
BatemanX #599 üzenetére
Az a srác velem volt dm-ben, és akkor is mondta, hogy kell találnia egy ud-t aki megveszi neki, de nem értettem, hogy ő miért nem tudta megvenni.
Egyébként ez is úgy volt, hogy:
-''Mikor jössz már epicen xy?''
-''Még kell 180g''
...
-''Nem, nem fogadhatom el.''
-''Tedd el.''
-''Áááá nem''
-''Ne kéresd magad''
-''Ok, kösz'' -
cikasz
őstag
válasz
BatemanX #275 üzenetére
ezzel a vizzel kapcsolatban üröm az örömben, hogy egy varival CSAK 4db-ot tudsz legyártani nem ugy mint a kissebbekkel, hoy idövel már 20-at. Nekem a tököm televan, hogy hatezerszer kell megnyomnom a gombot hogy értelmes mennyiséget gyártsak le instára. Meg ugye a csapattagoknak is adni kell belőle... Ha valaki csak ugy kér vizet annak nem Crystal-t adok mert egy csomó idő legyártani.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- PlayStation 5
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parfüm topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- További aktív témák...
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged